- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunum heyecanının farklı sebepleri olmakla birlikte heyecanı yenmenin en önemli yollarından birisi konuya yeterince hakim olmak. Sunum konunuza iyi çalışır, önceden prova yaparsanız kendinize güveniniz olur ve başarılı bir sunum yaparsınız.
MERHABA ARKADAŞLAR SİZDEN BİR KAÇ TAKTİK İSTEYECEKTİM. YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİYİM BU HAFTA HEP SUNUMUM OLACAK AMA COK HEYECANLANIYORUM. BUNU NASIL ATLATACAGIM BİLEMİYORUM. KALABALIK ORTAMDA ÇOK SAÇMALAMADAN NASIL ATLATIRIM
Benim de yakın zamanda bir sunumum var, aslında lisans öğrencilerine derslere giriyorum alışkınım topluluk önünde konuşmaya ama yüksek lisans öğrencilerine sunum başka ya. Bizim yüksek lisans grubunda az öğrenci olmasına rağmen ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum...
Bir hocamız derdi ki mezar taşları gibi düşünün insanları....belki rahatlatıcı sakinleştirici bir ilaç alınabilir.
bir de sunuma çok iyi hazırlanmak gerekiyor hakim olmak gerekiyor konuya zaten insan heyecandan doğru bildiğini de şaşırabilir...
Ev halkını topla ve evde sunum yap canım, böylece hem anlatırken konuyu daha iyi kavrarsın hem heyecan olayı azalır
üniversitedeyken sunum yapcağım zaman hep evde ayna karşısında konuşurdum bence deneyin işe yarıyor
BENİMDE SUNUM YAPACAGIM GRUP YÜKSEK LİSANSTA DÖRT KİŞİ AMA FORMASYONDA 80 NE BİLEYİM ANLAMADIM Kİ BİRDE COK HIZLI ANLTIYRUM YAVAS OLAMIYORYUM SANKİ:)
80 mi aman allahım...kalabalıkmış gerçekten.
çok iyi prova yapmalısın provalarını kameraya çek izle hatta ayna karşısında yapmaktan daha etkili olur
bir de eğer ortam müsaitse sunumların arasına konuyla ilgili komik ve ilginç caps ler ekleyebilirsin...gülümse çok gergin durma çünkü insan gerildikçe geriliyor
bence zihinsel performansını etkilemeyecek bir sakinleştirici alabilirsin...
Rica ederim canım. Bu arada internet ortamında büyük harfle yazmak bağırmak manasına geliyor haberin olsun.BUNU DENEYECEGIM GÜZELİM TEŞEKKR EDERİM :)
rica ederimmmDUR BAKİM CANIM DENEYİM :) SAĞOLASIN
HAKLISINIZ TEŞEKKÜR EDERİM :) NE BİLEYİM HERKES DİNLİYOR FALAN YA GARİP GELİYOR HEYECAN YAPIYRIM