- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi loveyourselff
mantıken kullanılabilir e doktorun da uygun görmüş düşük dozda alabilirsin bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım ise yarıyor. Göğsüm sıkışmıyor. Kalbim çıkacak gibi atmıyor dolayisiyla kekelemiyorum.Ellerim titremiyor ve terlemiyorum sunum esnasında. Yarım saat bi saat falan önce alın sunumdan.arkadaslar merhaba sosyal fobi ve okb icin bir senedir ilac tedavisi görüyorum.Terapiye de gidiyorum.Okulu uzattım sunum yüzünden.Ama şimdi devam ediyorum yarın sunumum var psikologa gidiyorum ama gene de dideral kullanmak istiyorum psikologuma danistim kendisi eger kullanmak istiyorsan kullanabilirsin dedi.Ama ilk defa kullanıcam yarın sabah ceyrek almayı düşünüyorum.Aranızda sunum korkusundan dolayı kullanan oldu mu?İşe yaradi mi?
Merak etme ağır bir ilaç değil, elbette her ilacın yan etki riski vardır fakat düşük bir ihtimal, stres yapmana gerek yok :)Hic kullanmadim daha once ondan hani yan etki yapar mi bilemiyorum ondan ceyrek aliyim diye düşündüm
Yarar tabiki. İnanın probleminiz bir çok kişide var. Bu ilaca güvenip sağaltım sürecinizi ihmal etmeyin lütfen, sadece destekleyici olarak düşünün.Gittiğim psikiyatri doktoru zaten okula basladiginda sunum oncesi icebilirsin demisti.Ama o zaman daha dozajlari konusmamistik ayrıyetten psikologa gidiyorum ona sordum.Cok saolun verdiginiz bilgiler icin insallah ise yarar
Ne diyorsunuz :) dideral tam da bu durum için biçilmiş kaftan. E böyle bir ilaç uretildiyse arz talep meselesi de var demek kiSunum korkusu yüzünden kimsenin ilaç kullandığını sanmam ama o ilaç hemen etki ediyor mu ki?
Ya şu ilkini bir atlatayim yapabildigimi bir kere göriyim bana yeter gercekten.Yok etmem kesinlikle elimde olan bisey degil yaptigim heyecan o an.Bundan sonrakilerde nefes egzersizleri falan yaparim hani ilac yerine belki.Saolun tavsiyeler icin :)Yarar tabiki. İnanın probleminiz bir çok kişide var. Bu ilaca güvenip sağaltım sürecinizi ihmal etmeyin lütfen, sadece destekleyici olarak düşünün.
Psikoloğum, bu ilaçtan da defalarca kullandım.
E ben duyup bilmediğime göre? Diderali normal psikolojik bir ilaç sandım,sonradan yazdı konu sahibi ne işe yaradığını.Ne diyorsunuz :) dideral tam da bu durum için biçilmiş kaftan. E böyle bir ilaç uretildiyse arz talep meselesi de var demek ki
Psikolog mu ? Psikiyatrist mi?Bilinçsiz kullanmıyorum psikologuma danistim.Biliyorum kalbin atısınu yavaslattigini bedensel olarak cok belli oluyor heyecanlanınca o yüzden kullanmak istiyorum.Saolun tavsiyeleriniz icin.
arkadaslar merhaba sosyal fobi ve okb icin bir senedir ilac tedavisi görüyorum.Terapiye de gidiyorum.Okulu uzattım sunum yüzünden.Ama şimdi devam ediyorum yarın sunumum var psikologa gidiyorum ama gene de dideral kullanmak istiyorum psikologuma danistim kendisi eger kullanmak istiyorsan kullanabilirsin dedi.Ama ilk defa kullanıcam yarın sabah ceyrek almayı düşünüyorum.Aranızda sunum korkusundan dolayı kullanan oldu mu?İşe yaradi mi?