Süper Anneler - 2011

eleaaaaa canım en son resmide gordun mu o topiğe ekledıgım..
onuda yollsaydınn
msjları okudum.. müjden ne ise veririm canımmm..
Rabbim sağlıkla inşallahhhhhh

eleaaaaa canım en son resmide gordun mu o topiğe ekledıgım..
onuda yollsaydınn
msjları okudum.. müjden ne ise veririm canımmm..
Rabbim sağlıkla inşallahhhhhh

hic bisey degil canim,sadece saglikli sihhatli hayirli bir PRENSESIN olsun,bizede cok guzel bi cesaret moral ve yol gosterici oldu.sadec neler yaptin ayrintili yazarsan denicek herkese klavuz olur.
canim o resmi gormedim ama o da 4d ise 4d ile cinsiyet bakilmiomus oyle dediler canim.

hımmmmm :26: tamam o zaman cunku dıgerleri oyleydi eklediğim
ilk resim sadece onların işine yarıo demek ki
ya tutarsa ne dio peki mrk ettimmm

month canim hayirli olsun insallah allah bi kerede prensesini verir sana,eylulgulu ile ayni ayda dedniosunuz ona erkek sanada kiz bebek nasip etsin.

deniz cim ilk hamisliginde nasildi hatirliyomusun?
ayy canım amin inş isteyen herkes gönlündekine kavuşsun burda..

inş canım bu ay tutturup gelecek ay güzel haberleri birlkte veririz

Günaydın kızlar
Sanırım başka bii doktora gidicem ultrason için..
Aralık annelerinde her bu hafta kontrole giden öğreniyor
Bana bu adam cihazı çok iyi olmasına rağmen beden söylemedi
Bence erkek o yüzden hemen söylemiyim dedi

Elea ne güzel söylüyorsun valla bende dun gece orkdemin topiğindeki
Erkek ve kız nublarını inceledim karşılaştırdım kendiminkiyle
Kızsada erkegede benzettim
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ve uzun ömürlü

Dun gece 2 saat erkek ismi aradım yok yok yok bulamadım
Kız olsa adı hazır nehir koycaz sma erkek ismi ne Zormuş ya

Günaydın denizcim.belkide dr.un kıza benzetmiştir de heveslendirmek istememiştir.çok garantici diyosun ya.pozitif düşünelim tatlım.inşallah kızın olacak canım.gönlünü ferah tut.ben hiç anlamıyorum nub işinden.ama kızlar(yatutarsa ve orkdm)11 hafta çok yanıltıcı olabiliyor en iyisi 1 hafta daha beklemek diyorlar hep.bence dr.un yaklaşımı da bu yöndedir.dediğim gibi canım lütfen daha erken kaygılanma sen.

deneme yapmaya başlıcaklar boll şansssss diliyorum..
Allahım once sağlıklı uzun omurlu sonra gonlunuzden gecenı versın..
topik yine hamileyim haberleriyle coşsun inşallahhhh

elnacım cok sagol ferahlattın beni .. doğru soyluyorsun canım..
dr a çıkarken 10 gun ıcınde tekrar gelicem ben belki goruruz cınsıyetını dedım oyle çıktım..
girerken ağlamak uzereydım.. cok heyecanlıydm. erkeksede ogreneyım ona gore artık bılıyorum derım
hayallerım ona gore olur..
ben emın olmak bılmek ıstıyorum..

dr um ınan gözükse bellı olan bısey olsa şu derdım ama %50 %50 dıyebılırım ancak suanda dedı.
evet görse soylerdı ya

denizcim sağol canım inş bu ay month ve ben güzel haberler veririz...

canım sağol iyi dileklerin için.tüm iyilikler ve güzellikler hepimizin olsun inşallah.hayatın ne getireceği belli olmaz tabi ,inşallah diyelim.

kızlar yaaaaaaa, umut sözcükleri mi duymak istiyorum ben acaba bilemiyorum

ama durumumu şöyle anlatayım, adetime 3 gün var, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı fakat 10 gündür karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor, hele son gümlerde öyle bir ağrıyor ki tamam şimdi olacak diyorum lavaboya koşuyorum ama sadece saydam bir akıntı görüyorum, normalde adet öncesi ağrı çeken biri değilim bu arada, dank diye gelir adetim

ve rahmim sürekli seyiriyor, bebek yoksa rahmim neden bu kadar hareketli ve ağrıyor, bebek varsa neden idrar tetsim negatif çıkıyor?

3 gün sabret bakalım cnm inşallah hamilesindir Rabbim in izniyle.
Ben sabaha kadar doğru dürüst uyumadım uyuduğumda da hep ultrason resimleri gördüm
Biz kadınlar cok ince düşünüyoruz herseyi.
Hayırlı haberler verirsin inşallah

slm kızlar nasılsınız?
aybuke az kalmış 2 3 daha sabret canım yada kan testi verebilirsin bekleyemem dersen..

slm,iyi olmaya calisiyoruz cnm,bugun buyuk gun bugun babyden allahin izniyle %100 erkek haberini bekliyoruz cok bekletmese bari.
aybuke cogu zaman hamilelikle regl belirtisi ayni oluo,ins hamissindir.

kimse yazmıyor yaa.. kızlarr neden yazmıyorsunuz.. herkes face den mı yazışıyor :44:

baby nın muayenesi mi vardı bugun.. haydi bakalım inşalllahh gelirde yazar..
hava cok kötü kızlar basık guneşsızz nefes alınmıyor sanki...

yaklasik iki ay once bu tablolari elna paylasmiti,simdi hamisler ve denem yapcak olanlar buyursun tutuomu bakalim:)

Eisprung-Kalender - urbia.de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…