- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.281
canım bende yatutarsaya ozelden msj attım o ara sende bana yazmışsın yenı gordummm.. ama cvp yazamıom ordan
cunku 5 dk beklemem gerekıyorr.
eleaaaaa canım en son resmide gordun mu o topiğe ekledıgım..
onuda yollsaydınn
msjları okudum.. müjden ne ise veririm canımmm..
Rabbim sağlıkla inşallahhhhhh
hic bisey degil canim,sadece saglikli sihhatli hayirli bir PRENSESIN olsun,bizede cok guzel bi cesaret moral ve yol gosterici oldu.sadec neler yaptin ayrintili yazarsan denicek herkese klavuz olur.
canim o resmi gormedim ama o da 4d ise 4d ile cinsiyet bakilmiomus oyle dediler canim.
ayy canım amin inş isteyen herkes gönlündekine kavuşsun burda..month canim hayirli olsun insallah allah bi kerede prensesini verir sana,eylulgulu ile ayni ayda dedniosunuz ona erkek sanada kiz bebek nasip etsin.
deniz cim ilk hamisliginde nasildi hatirliyomusun?
sağol cnm amin...
benim oğlumda tüylenme değilde çizgi gibi oluşmuştu belkide kızdır senin cnm insallah kızdır yaa inan kendim gibi istiyorum çünkü anlıyorum herkez istiyo değişik olsun allah isteyen herkeze versin bende bu ay deniycem bakalım bi seferde kalabilecekmiyim pek umudum yok ama insallah kalırım çünkü enfeksiyonda var bende kasıklarım ağrıyo bazen ama kalan öylede kalabiliyo insallah bende bu sefer hemen kalırım
sağolasın cnm ayyy insallah aminnn cnm yaaa çok istiyorum bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun evet eylulungulu ile birlikte deniycez insallah ikimizde hemen tuttururuz
çok sağol cnm evet yaa 2 çocuk oldu evde
ayy canım amin inş isteyen herkes gönlündekine kavuşsun burda..
Canim senin deneme bugunlerde olacak degilmi hadi hayirlisi ins bir seferde prensine kavusursun.
eleaaaaa canım en son resmide gordun mu o topiğe ekledıgım..
onuda yollsaydınn
msjları okudum.. müjden ne ise veririm canımmm..
Rabbim sağlıkla inşallahhhhhh
Denizcim senin icin bir gunde nubcu oldum:) bugun biraz inceledim nublari seninki bana kiz gibi geldi canim.ins dogru anlamisimdir.
Günaydın denizcim.belkide dr.un kıza benzetmiştir de heveslendirmek istememiştir.çok garantici diyosun ya.pozitif düşünelim tatlım.inşallah kızın olacak canım.Günaydın kızlar
Sanırım başka bii doktora gidicem ultrason için..
Aralık annelerinde her bu hafta kontrole giden öğreniyor
Bana bu adam cihazı çok iyi olmasına rağmen beden söylemedi
Bence erkek o yüzden hemen söylemiyim dedi
Elea ne güzel söylüyorsun valla bende dun gece orkdemin topiğindeki
Erkek ve kız nublarını inceledim karşılaştırdım kendiminkiyle
Kızsada erkegede benzettim
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ve uzun ömürlü
Dun gece 2 saat erkek ismi aradım yok yok yok bulamadım
Kız olsa adı hazır nehir koycaz sma erkek ismi ne Zormuş ya
ayy canım amin inş isteyen herkes gönlündekine kavuşsun burda..
Canim senin deneme bugunlerde olacak degilmi hadi hayirlisi ins bir seferde prensine kavusursun.
Denizcim senin icin bir gunde nubcu oldum:) bugun biraz inceledim nublari seninki bana kiz gibi geldi canim.ins dogru anlamisimdir.
elea allah razı olsun canım. deneme için çift çizgi bekleme günlerindeyim.
deneme yapmaya başlıcaklar boll şansssss diliyorum..
Allahım once sağlıklı uzun omurlu sonra gonlunuzden gecenı versın..
topik yine hamileyim haberleriyle coşsun inşallahhhh
elnacım cok sagol ferahlattın beni .. doğru soyluyorsun canım..
dr a çıkarken 10 gun ıcınde tekrar gelicem ben belki goruruz cınsıyetını dedım oyle çıktım..
girerken ağlamak uzereydım.. cok heyecanlıydm. erkeksede ogreneyım ona gore artık bılıyorum derım
hayallerım ona gore olur..
ben emın olmak bılmek ıstıyorum..
dr um ınan gözükse bellı olan bısey olsa şu derdım ama %50 %50 dıyebılırım ancak suanda dedı.
evet görse soylerdı ya
MARALCIM ,okurken bi kötü oldum..öyle düşünme canım yaaa
bi bakmışsın ilerde kazayla falan oluvermişin bi tosun paşan..hayatta bizi nelerin beklediğini bilemeyiz...
demek ki hakkında hayırlısı buymuş...
canım bu arada doğumu nerde düşünüyorsun..ben dr. hümeyra dan çok çok memnun kaldım,tavsiye ederim
slm kızlar nasılsınız?
aybuke az kalmış 2 3 daha sabret canım yada kan testi verebilirsin bekleyemem dersen..
Eisprung-Kalender - urbia.de
Bunu deneyin kızlar
My AstroData - Astrodienst
Buna bakın kızlar bioritmin değişik versiyonu
Using Eggwhites in TTC
Yumurta akı erkek bebek için
çin takvimine göre yaş hesaplama | gebelik doğum ovulasyon hafta hafta gebelik sezeryan yumurtlama günü kanama
Çin takvimi için önce yaşınızı hesaplayın
Rus takvimi
Google Translate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?