- 7 Şubat 2013
- 505
- 1
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.241
Hamile kaldıgımdan beri herkes kızın olucak senin Yada inşallah kızın olur bu kez diyordu
İster istemez etkilenmişimki bugün komşumun ablası ile konuşuyorduk bnm içime erkek doğdu dedi kendinden emin
Bi şekilde..! Ben bi kötu oldum( tabi çaktırmıyorum bide Off
Ne kdr etkileniyorum yaaa
Günaydın elnacım
Günaydın diğer tüm süper anneler
Aralık annelerinden bi iki kişi cinsiyetini öğrendi bebişinin
Haydi darısı başıma. P tesi bebeğimi görucemmm
Çok Mrk ediyorum 8 haftalıkken bişeye benzemiyordu şimdi artık
Kolları bacakları var inşallah iyidir.
Elna sen nasılsın
cumanız mübarek,ettiğiniz dualar da kabul olsun inş.:119::119::119::119::119::119::119::119:[/QUOT
aminnn inşşş .canım seninde cuman mübarek olsun...
küüünaydınnnnn
2 gundur kusmuyorum tam gaz ogurmeye devam ama tutuyorum kendımı.. cok zor olsada
kızlar orkdem sanırım geçici olarak sitede yok
bende bebeğin resmini eklicektim p tesi onun topiğine..
eger dr bişey demezse ekleyeyimde sizler yorum yapın olur mu:26:
allah herkesden razı olsun bacılar rabbim cümlemize yaşatsın benim yaşadığım mutluluğu inşallah rabbim sağsalim kucağımada almayı nasip etsin inşaşlh sizde bana dua edin yaptıklarımı soran arkadaşlar gönülden dua namaz namaz namaz yumurtlama günü ilişki takviye 3 ay diyet bunlar
slm kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun...benim iş bu ayda kaldı eşim kolunu kırdı 45 gün alçıda kalıcak hayırlısı böyleymiş bu ay çok istiyodum denemeyi ama kısmet değilmişevde eşimin kendi canı sıkılacağı için kayınvalidemlerde kalıyoruz burdaki arkadaslarınla görüşüyo çok sık giremeyebilirm görüşürüz
kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun sağolun....eşim hocaya sormuş gusü abdesti oluyomuş mestterek nettende baktım çalışmalara başlıycam reglim bittikten sonra bugün oldum daha yalnız bitek diyet yapamadım 4 gündür et yiyoruz mangallar falan artık şimdiden sonra bol yoğurt ve süt içersem yine kafidir insallah
Kızlar günaydın
Ya şimdi yattığım yerden göbeğimi açıp baktım
İnanılmaz kıllanmışşşşşok içindeyim...
Bunun anlamı ne ola kiiii
Ben sarışın buğday tenliyim bacaklarımda kollarımda cok az tüyler vardır
Ama göbeğimdeki kahveye çalan bu tüyler beni şuan çok tedirgin etti..!
Ztn sabah mutsuz uyandım. Şimdide bu
P tesi olsada kurtulsam...
Acep erkek bebeklerde mi böyle tüyler çoğalır
month canim hayirli olsun insallah allah bi kerede prensesini verir sana,eylulgulu ile ayni ayda dedniosunuz ona erkek sanada kiz bebek nasip etsin.
deniz cim ilk hamisliginde nasildi hatirliyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?