Süper Anneler - 2011

Çevreden olumsuz yorumlara kulak asmamak lazım canım çok zor biliyorum ama.nasılda acımasız oluyorlar öyle pat diye konuşuyolar düşünmeden.üzülme sen inşallah prensesin seninle

Günaydın elnacım
Günaydın diğer tüm süper anneler
Aralık annelerinden bi iki kişi cinsiyetini öğrendi bebişinin
Haydi darısı başıma. P tesi bebeğimi görucemmm
Çok Mrk ediyorum 8 haftalıkken bişeye benzemiyordu şimdi artık
Kolları bacakları var inşallah iyidir.

Elna sen nasılsın

İyiyim canım sağol.uyku hali,mide yanması ve mide bulantılarım var.yediklerime dikkat etmem gerekiyor.cumartesi 11 de doktor randevum var.inşallah herşey yolundadır.Pazartesi güzel haberlerini alırız inşallah.

günaydın elna ,
günaydın deniz
ve diğer kızlar..

monthhhhhhhhhhhhh geçmiş olsun canım. en Hayırlı zamanda istediğin gibi olur inş canım...

küüünaydınnnnn
2 gundur kusmuyorum tam gaz ogurmeye devam ama tutuyorum kendımı.. cok zor olsada

kızlar orkdem sanırım geçici olarak sitede yok
bende bebeğin resmini eklicektim p tesi onun topiğine..
eger dr bişey demezse ekleyeyimde sizler yorum yapın olur mu:26:

3.aydan sonra bulantı azalıyormuş ya canım senin tamamen kurtulman yakındır
Resmi ekle canım buraya yatutarsa da çok iyi anlıyo ultrason fotosundan nuba bakarak cinsiyet tahmininden.sana yardımcı olacaktır.merakla beklicez pazartesiyi.inşallah başta annesinin babasının sonrada biz teyzelerinin yüzünü güldürecek bebişin

kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun sağolun....eşim hocaya sormuş gusü abdesti oluyomuş mestterek nettende baktım çalışmalara başlıycam reglim bittikten sonra bugün oldum daha yalnız bitek diyet yapamadım 4 gündür et yiyoruz mangallar falan artık şimdiden sonra bol yoğurt ve süt içersem yine kafidir insallah

çok sevindim muradının olmasına canım.allah gönlüne göre versin.ben bu sevinci hiç yaşayamayacağım,sizlerle teselli buluyoruz artık.hayırlı olsun yavrun.

geçmiş olsun canım.tez zamanda iyileşir inşallah.

Kızlar günaydın
Ya şimdi yattığım yerden göbeğimi açıp baktım
İnanılmaz kıllanmışşşş şok içindeyim...
Bunun anlamı ne ola kiiii
Ben sarışın buğday tenliyim bacaklarımda kollarımda cok az tüyler vardır
Ama göbeğimdeki kahveye çalan bu tüyler beni şuan çok tedirgin etti..!
Ztn sabah mutsuz uyandım. Şimdide bu
P tesi olsada kurtulsam...
Acep erkek bebeklerde mi böyle tüyler çoğalır

month canim hayirli olsun insallah allah bi kerede prensesini verir sana,eylulgulu ile ayni ayda dedniosunuz ona erkek sanada kiz bebek nasip etsin.

deniz cim ilk hamisliginde nasildi hatirliyomusun?

month canim hayirli olsun insallah allah bi kerede prensesini verir sana,eylulgulu ile ayni ayda dedniosunuz ona erkek sanada kiz bebek nasip etsin.

deniz cim ilk hamisliginde nasildi hatirliyomusun?

bilmiyorummm.. olduysada farketmedim cahilliğime denk geldi..
orama burama hiç dikkat etmiyordum Aral a hamilyken :44:
Aralda sadece göbekte çizgi oluşuyor ya o dikkatimi çekmişti onu hatırlıyorum
ve doğumdan uzun bir sure sonrasına kadar kalmıştı

okudum forumlarda göbeği kıllananın kızıda olmuş oğluda :44:

Bnm bebek ortaya gecti artık yüne kasıkta ama ortada duruo
Hissediyorum elleyince
Rahat bırakmıyorum çocuğu
Ama napiyim kızlar cok Mrk ediyorum inş iyidir kuzucugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…