Süper Anneler - 2011

çok sevindim muradının olmasına canım.allah gönlüne göre versin.ben bu sevinci hiç yaşayamayacağım,sizlerle teselli buluyoruz artık.hayırlı olsun yavrun.

MARALCIM ,okurken bi kötü oldum..öyle düşünme canım yaaa
bi bakmışsın ilerde kazayla falan oluvermişin bi tosun paşan..hayatta bizi nelerin beklediğini bilemeyiz...
demek ki hakkında hayırlısı buymuş...
canım bu arada doğumu nerde düşünüyorsun..ben dr. hümeyra dan çok çok memnun kaldım,tavsiye ederim

Bende okurken içim cızzz etti.. Ama yazacak kelime bulamamıştım.

canım cok gecmıs olsun yenı gordum bende yazını.kırık zordur allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun canım.tez zamanda iyileşir inşallah.
sağol cnm amin...
benim oğlumda tüylenme değilde çizgi gibi oluşmuştu belkide kızdır senin cnm insallah kızdır yaa inan kendim gibi istiyorum çünkü anlıyorum herkez istiyo değişik olsun allah isteyen herkeze versin bende bu ay deniycem bakalım bi seferde kalabilecekmiyim pek umudum yok ama insallah kalırım çünkü enfeksiyonda var bende kasıklarım ağrıyo bazen ama kalan öylede kalabiliyo insallah bende bu sefer hemen kalırım
month canim hayirli olsun insallah allah bi kerede prensesini verir sana,eylulgulu ile ayni ayda dedniosunuz ona erkek sanada kiz bebek nasip etsin.

deniz cim ilk hamisliginde nasildi hatirliyomusun?
sağolasın cnm ayyy insallah aminnn cnm yaaa çok istiyorum bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun evet eylulungulu ile birlikte deniycez insallah ikimizde hemen tuttururuz
canım cok gecmıs olsun yenı gordum bende yazını.kırık zordur allah yardımcınız olsun

çok sağol cnm evet yaa 2 çocuk oldu evde

Günaydın süper anneler.güzel bir gün diliyorum herkese.DENİZcim dr kontrolün saat kaçta canım.güzel haberlerini bekliyoruz

Sabah 06:45 te uyandım..
Kocam ve cocuğum uyuyordu salona geçtim Msj atan ablalarım ve dostlarıma cvp yazarken
Baktım gözlerimden sicim gibi yaşlar süzülüyor. ...
Allahım bana akıl fikir ver sen yardım et diye dua ettim
Çokkk heyecanlıyım inanın süzülüyorum boşlukta ..
Balkona çıktım sonra yıkadım birazda çiçekleri suladım..
Şimdi saati bekliyorum ..
Dualarınızı esirgemeyin.. Duygularım uçta ..
11:30 da randevumuz

Ah canım kıyamam ya.dualarımdasın denizcim.inşallah güzel haberlerle döneceksin

günaydın güzel anneler,ve anne adayları.bugün misafirim var .deniz sen cinsiyetimi ögreneceksin kız kaç haftalık oldun sen aslında bugün ayrıntılıya gidecektim eşimin işi çıktı kızlar oyüzden perşembeye kaldı anlatın kızlar sizler nasılsınız .

benim bebek çok yaramaz bişe olacak galiba.uzandıgım zaman kendini biryerde toplayıp sıkıyor benim bildigim o hareketleri büyüdügü zaman yapması lazım.henüz erken degilmi kızlar bilgisi olan varmı konuda.

deniz inşallah güzel haberlerle dönersin buraya.bu arada kızlar geçen annem geldi bize.eyüle hamişken göbüşünün resmini koymuş buraya.bende hemen anneme gösterdim.bu kız göbegimi yoksa erkek göbegimi.annem anında erkek göbegi demezmi kadın usta olmuş resmen

kızlar geldikkk...
cinsiyetini çok ısrar etmeme rağmen soylemedi dr .. belli değil daha dedi
ben biliyordum söylemeyeceğini cunku demiştim ya önceden de cok garanticidir diye..
bu haftada cokkk benziyor cinsel orgnlar sizi yanıltmak istemem dedi.. belki 2 hafta sonra belli olur dedi..
10 gun içinde yine gidicem

kızlar birde dr um ikili test verdi ve bi sururde kan testi istemiş..
yaptırsam mı :26:

canim iyi olmasina cok sevindim,simdi yatutarsa ile konustunmu nubu gorup yorumlayacak.

konuşmadım buraya geldiğinde görür heralde
ztn orkidemin topiğinede ekledim canım..

Aralık annesi bi arkadaşta erkeğe benzetti :44:

sizlerde yorum yapın

Denizcim daha erken 11.haftada dr temkinli yaklaşıyordur haklı olarak.bidaha ne zaman gidicen dr.a?

Denizcim daha erken 11.haftada dr temkinli yaklaşıyordur haklı olarak.bidaha ne zaman gidicen dr.a?

valla aslında4 hafta sonrasına gel istersen dedi ama ben dedim 10 gun ıcınde tekrar gelicem dedim
hem test için hemde bebeğimi görmek istiyorummmmm

ultrasonda ense kalınlığı gayet ıyı dedı ..

canım bende yatutarsaya ozelden msj attım o ara sende bana yazmışsın yenı gordummm.. ama cvp yazamıom ordan
cunku 5 dk beklemem gerekıyorr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…