Süper Anneler - 2011

bılgecım sen ne yöntem denemıstın canım
yumurtlama günü tek ilşki,ph yüksek su ve namaz,dua...

nurcum o kadra mı kötüsün canım benim
oğlun neden rahat durmuyor ki?!!neyi var acaba??gaz sancısı falan mı??
benim kzıım hamd olsun iki aydan sonra baya düzeldi..biz de damla kullandık,iyi geldi...

Bana yardım edebilirmisiniz lütfen dün sabah testte gülen yüz yoktu.normalda yumurtlama günüm bugün.bugûn sabah test yaptım gülen yüz çıktı.ama az önce tekrar yaptım gülen yüz yok.erkek çocuk istiyoruz.ne yapmalıyım şimdi ben?lütfen yardımcı olun.teşekkürler.

nurcum merhaba ...seni anlıyorum gerçekten zor bi urum ben de 2. kızımda yaşadım şöyle rahat rahat banyo yapamadım aylarca inan dökünüp hızlıca çıkıyordum banyodan ..babasını bile istemiyordu sadece benle sakinleşiyordu 9.-10 aya kadar böyleydik sonra azaldı yavaş yavaş...işallah seninki en kısa zamanda düzelir ...

nurum bu arada ben de bir müjde vereyim size...EŞİM KABUL ETTTİİİİİİ....ARTIK KORUNMA YOKKK
nasıl mutluyum anlatamam rüyada gibiyim resmen ...korkuyorum bazen heran vazgeçerse diye....Allahım bu günlere şükür...benim için üzülen dua eden tüm kızlar hepinizden razı olsun rabbim...

Yeni hamişimiz sen olacaksın demekki Allah'ın izniyle :)
Maşallahhh vazgeçmez eşin üzülme cnm.
Bende bnmkine 1 sene konuştum da oyle olma oldu
Oğlum cok zor bi cocuk olduğu için korkuyordu hep..

canım hosgeldın nasılsın ozledık senı hıc gıremedın buraya sende.ne kadarlık oldu oglun canım allah hayırlı etsın

sağol canım valla giremiyorum ki hiç
oğlum 3 ay 4 günlük teyzesi,ticker yapcam ama hem beceremiyorum hem vaktim yokh

nurcum o kadra mı kötüsün canım benim
oğlun neden rahat durmuyor ki?!!neyi var acaba??gaz sancısı falan mı??
benim kzıım hamd olsun iki aydan sonra baya düzeldi..biz de damla kullandık,iyi geldi...

evet canım yha sorma valla anlatsam bitmez inan...günaşırı doktordayız desem yeri! bu sefer jötü bişey oldu galiba diyip her seferinde doktorda alıyoruz soluğu ama yok hiç bişey çıkmıyor.galiba hala gaz sancısı çekiyor yavrum... spazm çözücü kullanıyoruz el kadar yavruya daha ne kullanalım Ya Rabbim
olamzsa bizde değiştiricez artık ilacımızı

suziiimmmmmmmmm gözlerime inanamıyorum yhaAllahımıza sonsuz şükür kızzyemin ediyorum hissediyordum olacağını
hadi bakalım canım,rastgeleAllah yardımcın olsun,gönlündeki göbüşüne konsun inşallaahhhamin ecmain

Az önce tekrar test yaptım yine boş sabahki testteki gülen yüz neydi o zaman.hemde bugün yumurtlama günüm.anlamadım ama burda bana kimse yardımcı olmuyo :-( :-/

ayyyyy çok sevindim canım,hadi bol şanslar.gaza gelip karambole yapma ama,yöntemlerden de dene bikaç tane

ahhhhh ahhhhhhhhhhhhh hatırlamak bile istemiyorum banyoya hasret kalmıştım o şiddetli gaz sancı gunlerimizde nurcum benim kız 4 ay olucak bu hafta halen var ama eskisi gibi degil bilgeye dr. biogaia diye bi damla vermişti ben cok gaz damlası denedim bi işe yaramadı bunu duyunca doktorumuza sordum al dene dedi ondan sonra cok rahatladım o zaman benimki 3 ay olmuştu ama ilaçtanmı yoksa azalmayamı başlamıştı bilemiyorum bu ilacın diger gaz damlalarından tek farkı bu damlada bagırsak duzenleyici madde varmış bi dr sor istersen al dene minicik bişey zaten gunde 5 damla veriyordum allah yardımcımız olsun hepimizin bizimkiler kolikmiş demekki ondan agır atlattık

inşallah bebişin olur kalbinde ne geciyorsa o cinsiyette saglıklı sıhhatli inşallah

günaydın kızlar ..Benim deneme oldu 14 günlük bekleme günlerindeyim...
inş hamişlik haberimi de veririm burdan sizlere...

Son düzenleme:
kızlar egemden haber varmı neden gelmıyor buraya.bıde ezeynepe vardı ne oldu acaba

Arkadaşlar ALLAHIN izniyle bebeğim erkekmiş maşallah barekallahALLAH inşallah herkese nasip etsin,yalnız doktora dedim ki yüzde yüz mü, orasını ancak ALLAH bilir dedi,yine de acaba aklımda kalmadı değil yani

ayyyyyyyyyy inanamıyoruuumm canım okadar sevindim okadars evindimki anlatamam allahım rabbim inşallah kucağıunada almayı nasip etsin ya nasıl yüzdeyüz diyemiyorlar benim doktorum bakar bakmaz oğlunuz hayırlı olsun bu bir tahmin değildir kesindir dedii benim doktordamı var bi sorunn

ALLAH razı olsun bacım,ne güzel bir doktormuş ya süpermiş;istanbulda mısın o doktora da gideyim:)

canımmmm hayırlı olsun hadı bakalım paşalarımız cogalıyor sayfamızda ne guzel.cok sevındım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…