- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.341
yumurtlama günü tek ilşki,ph yüksek su ve namaz,dua...bılgecım sen ne yöntem denemıstın canım
nurcum o kadra mı kötüsün canım benimselamun aleyküm kızlar
vay benim güzel topiğim vay
eski topiğim desem daha doğru olurdu herhalde
hepinizi çok özledim,bir bilseniz
tek tek herkesin sevinciyle sevinmek,üzüntüsüyle kederlenmek istiyorum,ama elimden gelen bu
benim oğlan büyüdükçe düzeleceği yere,gitgide daha beter oluyor.
tuvalete bile onunla gideceğim nerdeyse,anlatsam bitmez Allah sizi inandırsın
ne yapacağımı şaşırdım GÜZEL ALLAH ım sonumuzu hayır etsin inşallah
çok çaresizim çok
hakkınızı helal edin kimseye yorum yazamıorum...hepinizi ayrı ayrı öpüyourm,kucaklıyorum
bilgecimm,çok özledim kızzz
diğer eski kızları hiç söylemiyorum bile
Allah ıma emanet olun canlarım...
selamun aleyküm kızlar
tek tek herkesin sevinciyle sevinmek,üzüntüsüyle kederlenmek istiyorum,ama elimden gelen bu
çok çaresizim çok
hakkınızı helal edin kimseye yorum yazamıorum...hepinizi ayrı ayrı öpüyourm,kucaklıyorum
canım hosgeldın nasılsın ozledık senı hıc gıremedın buraya sende.ne kadarlık oldu oglun canım allah hayırlı etsın
nurcum o kadra mı kötüsün canım benim
oğlun neden rahat durmuyor ki?!!neyi var acaba??gaz sancısı falan mı??
benim kzıım hamd olsun iki aydan sonra baya düzeldi..biz de damla kullandık,iyi geldi...
nurcum merhaba ...seni anlıyorum gerçekten zor bi urum ben de 2. kızımda yaşadım şöyle rahat rahat banyo yapamadım aylarca inan dökünüp hızlıca çıkıyordum banyodan ..babasını bile istemiyordu sadece benle sakinleşiyordu 9.-10 aya kadar böyleydik sonra azaldı yavaş yavaş...işallah seninki en kısa zamanda düzelir ...
nurum bu arada ben de bir müjde vereyim size...EŞİM KABUL ETTTİİİİİİ....ARTIK KORUNMA YOKKK
nasıl mutluyum anlatamam rüyada gibiyim resmen ...korkuyorum bazen heran vazgeçerse diye....Allahım bu günlere şükür...benim için üzülen dua eden tüm kızlar hepinizden razı olsun rabbim...
nurcum merhaba ...seni anlıyorum gerçekten zor bi urum ben de 2. kızımda yaşadım şöyle rahat rahat banyo yapamadım aylarca inan dökünüp hızlıca çıkıyordum banyodan ..babasını bile istemiyordu sadece benle sakinleşiyordu 9.-10 aya kadar böyleydik sonra azaldı yavaş yavaş...işallah seninki en kısa zamanda düzelir ...
nurum bu arada ben de bir müjde vereyim size...EŞİM KABUL ETTTİİİİİİ....ARTIK KORUNMA YOKKK
nasıl mutluyum anlatamam rüyada gibiyim resmen ...korkuyorum bazen heran vazgeçerse diye....Allahım bu günlere şükür...benim için üzülen dua eden tüm kızlar hepinizden razı olsun rabbim...
ahhhhh ahhhhhhhhhhhhh hatırlamak bile istemiyorum banyoya hasret kalmıştım o şiddetli gaz sancı gunlerimizde nurcum benim kız 4 ay olucak bu hafta halen var ama eskisi gibi degil bilgeye dr. biogaia diye bi damla vermişti ben cok gaz damlası denedim bi işe yaramadı bunu duyunca doktorumuza sordum al dene dedi ondan sonra cok rahatladım o zaman benimki 3 ay olmuştu ama ilaçtanmı yoksa azalmayamı başlamıştı bilemiyorum bu ilacın diger gaz damlalarından tek farkı bu damlada bagırsak duzenleyici madde varmış bi dr sor istersen al dene minicik bişey zaten gunde 5 damla veriyordum allah yardımcımız olsun hepimizin bizimkiler kolikmiş demekki ondan agır atlattıkselamun aleyküm kızlar
çok çaresizim çok
günaydın kızlar ..Benim deneme oldu 14 günlük bekleme günlerindeyim...
inş hamişlik haberimi de veririm burdan sizlere...
cok sevındım canım hangı yontemlerı denedın sen yumurtlama gununu falanmı buldun cok sevındım hayırlı olsun
anlamadım bundan bişey.üstteki ne alttaki ne.
günaydın kızlar ..Benim deneme oldu 14 günlük bekleme günlerindeyim...
inş hamişlik haberimi de veririm burdan sizlere...
kızlar egemden haber varmı neden gelmıyor buraya.bıde ezeynepe vardı ne oldu acaba
Arkadaşlar ALLAHIN izniyle bebeğim erkekmiş maşallah barekallahALLAH inşallah herkese nasip etsin,yalnız doktora dedim ki yüzde yüz mü, orasını ancak ALLAH bilir dedi,yine de acaba aklımda kalmadı değil yani
ayyyyyyyyyy inanamıyoruuumm canım okadar sevindim okadars evindimki anlatamam allahım rabbim inşallah kucağıunada almayı nasip etsinya nasıl yüzdeyüz diyemiyorlar benim doktorum bakar bakmaz oğlunuz hayırlı olsun bu bir tahmin değildir kesindir dedii benim doktordamı var bi sorunn
ALLAH razı olsun bacım,ne güzel bir doktormuş ya süpermiş;istanbulda mısın o doktora da gideyim:)
Arkadaşlar ALLAHIN izniyle bebeğim erkekmiş maşallah barekallahALLAH inşallah herkese nasip etsin,yalnız doktora dedim ki yüzde yüz mü, orasını ancak ALLAH bilir dedi,yine de acaba aklımda kalmadı değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?