- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.361
çok sevindim suzan..ne kadar istiyordun biliyorum...nurcum merhaba ...seni anlıyorum gerçekten zor bi urum ben de 2. kızımda yaşadım şöyle rahat rahat banyo yapamadım aylarca inan dökünüp hızlıca çıkıyordum banyodan ..babasını bile istemiyordu sadece benle sakinleşiyordu 9.-10 aya kadar böyleydik sonra azaldı yavaş yavaş...işallah seninki en kısa zamanda düzelir ...
nurum bu arada ben de bir müjde vereyim size...EŞİM KABUL ETTTİİİİİİ....ARTIK KORUNMA YOKKK
nasıl mutluyum anlatamam rüyada gibiyim resmen ...korkuyorum bazen heran vazgeçerse diye....Allahım bu günlere şükür...benim için üzülen dua eden tüm kızlar hepinizden razı olsun rabbim...
Arkadaşlar ALLAHIN izniyle bebeğim erkekmiş maşallah barekallahALLAH inşallah herkese nasip etsin,yalnız doktora dedim ki yüzde yüz mü, orasını ancak ALLAH bilir dedi,yine de acaba aklımda kalmadı değil yani
Hadi hayırlı olsun eylülcüm.inşallah güzel baberlerinigünaydın kızlar ..Benim deneme oldu 14 günlük bekleme günlerindeyim...
inş hamişlik haberimi de veririm burdan sizlere...
Egemcim çok sevindim canım maaşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımızaArkadaşlar ALLAHIN izniyle bebeğim erkekmiş maşallah barekallahALLAH inşallah herkese nasip etsin,yalnız doktora dedim ki yüzde yüz mü, orasını ancak ALLAH bilir dedi,yine de acaba aklımda kalmadı değil yani
canımmmm hayırlı olsun hadı bakalım paşalarımız cogalıyor sayfamızda ne guzel.cok sevındım canım
çok sevindim suzan..ne kadar istiyordun biliyorum...
Allah gönlüne göre versin...
hayırlı olsun...
Allah mutluluğunu daim etsin inş
Hadi hayırlı olsun eylülcüm.inşallah güzel baberlerinialırız 14 gün sonra.
Egemcim çok sevindim canım maaşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza
Ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin canım
ALLAH razı olsun bacım,ne güzel bir doktormuş ya süpermiş;istanbulda mısın o doktora da gideyim:)
ayyyyyyyyyy inanamıyoruuumm canım okadar sevindim okadars evindimki anlatamam allahım rabbim inşallah kucağıunada almayı nasip etsinya nasıl yüzdeyüz diyemiyorlar benim doktorum bakar bakmaz oğlunuz hayırlı olsun bu bir tahmin değildir kesindir dedii benim doktordamı var bi sorunn
hayırlı olsun oğluşuun bacım,erkek bebek çayı kullanmışmıydı eşin,sen neler yaptın.
bu günben de kontrole gittim.kızım sağlıklı maşalllah .ama plasenta previayım.sonra düzelir belki dedim,düzelmez rahim ağzını tamamen kapatmış dedi.moralim bozuldu.hakkımızda hayırlısı inşallah.
allah yardımcın olsun canım.benimki düzeldi çok şükür.hatta kızımla uzun yola bile çıktık.daha ek gıdaya başlamadık,benide o korkutuyor ya yemezse diye,inşallah iştah sorunu yaşamayız.selamun aleyküm kızlar
vay benim güzel topiğim vay
eski topiğim desem daha doğru olurdu herhalde
hepinizi çok özledim,bir bilseniz
tek tek herkesin sevinciyle sevinmek,üzüntüsüyle kederlenmek istiyorum,ama elimden gelen bu
benim oğlan büyüdükçe düzeleceği yere,gitgide daha beter oluyor.
tuvalete bile onunla gideceğim nerdeyse,anlatsam bitmez Allah sizi inandırsın
ne yapacağımı şaşırdım GÜZEL ALLAH ım sonumuzu hayır etsin inşallah
çok çaresizim çok
hakkınızı helal edin kimseye yorum yazamıorum...hepinizi ayrı ayrı öpüyourm,kucaklıyorum
bilgecimm,çok özledim kızzz
diğer eski kızları hiç söylemiyorum bile
Allah ıma emanet olun canlarım...
canım o ne yaa.hiç duymamıştım.çok geçmiş olsun.ne olacakmış peki tedavisi varmı..bu günben de kontrole gittim.kızım sağlıklı maşalllah .ama plasenta previayım.sonra düzelir belki dedim,düzelmez rahim ağzını tamamen kapatmış dedi.moralim bozuldu.hakkımızda hayırlısı inşallah.
allah yardımcın olsun canım.benimki düzeldi çok şükür.hatta kızımla uzun yola bile çıktık.daha ek gıdaya başlamadık,benide o korkutuyor ya yemezse diye,inşallah iştah sorunu yaşamayız.
canım o ne yaa.hiç duymamıştım.çok geçmiş olsun.ne olacakmış peki tedavisi varmı..
ALLAH razı olsun canım.Evet kullanmıştık.Namaz.dua.yumurtlama takibi çatlatma iğnesi 34. ve 46 saatte iki ilşki .vajinal duş.sağa yatma aklıma şimdilik bunlar geldi.ALLAHIN izniyle herşeyi denemeye çalıştım.
ahhhhh ahhhhhhhhhhhhh hatırlamak bile istemiyorum banyoya hasret kalmıştım o şiddetli gaz sancı gunlerimizde nurcum benim kız 4 ay olucak bu hafta halen var ama eskisi gibi degil bilgeye dr. biogaia diye bi damla vermişti ben cok gaz damlası denedim bi işe yaramadı bunu duyunca doktorumuza sordum al dene dedi ondan sonra cok rahatladım o zaman benimki 3 ay olmuştu ama ilaçtanmı yoksa azalmayamı başlamıştı bilemiyorum bu ilacın diger gaz damlalarından tek farkı bu damlada bagırsak duzenleyici madde varmış bi dr sor istersen al dene minicik bişey zaten gunde 5 damla veriyordum allah yardımcımız olsun hepimizin bizimkiler kolikmiş demekki ondan agır atlattık
Cnim insallah allah gonlundekini hayirli ve sagliklisiyla verir.
Hadi hayırlı olsun eylülcüm.inşallah güzel baberlerinialırız 14 gün sonra.
DENİZCİM cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin insallah
EGEM cnm oğlusun geliyor demek çok mutlu oluyorum böyle haberleri duyunca
insallah benimde bi kızım olur allah banada tattırsın bu mutluluğu
EYLULUNGULU cnm demek beklemedesin bende basladım çalışmalara bu gece son olucak 29da yumurtlama günüm sonrasında tekrar baslıycaz çalışmalara
bugün derin temizliğe basladım çok ağır kaldırdım koltukları falan camları kapıları sildim vs..çok yoruldum belim ve kasıklarım ağrıyo keşke yapmasaydım hamile kalmamı engellemez insallah ama duramadım bi an önce bitireyimde aklımdan çıksın şu büyük temizlik daha 3 güne anca bitiririm çok iş var
BABYMUCUK un kesin belli oldumu kızlar cinsiyeti erkek istiyodu galiba :26:
DENİZCİM cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin insallah
EGEM cnm oğlusun geliyor demek çok mutlu oluyorum böyle haberleri duyunca
insallah benimde bi kızım olur allah banada tattırsın bu mutluluğu
EYLULUNGULU cnm demek beklemedesin bende basladım çalışmalara bu gece son olucak 29da yumurtlama günüm sonrasında tekrar baslıycaz çalışmalara
bugün derin temizliğe basladım çok ağır kaldırdım koltukları falan camları kapıları sildim vs..çok yoruldum belim ve kasıklarım ağrıyo keşke yapmasaydım hamile kalmamı engellemez insallah ama duramadım bi an önce bitireyimde aklımdan çıksın şu büyük temizlik daha 3 güne anca bitiririm çok iş var
BABYMUCUK un kesin belli oldumu kızlar cinsiyeti erkek istiyodu galiba :26:
egemcimoğlun hayırlı uğurlu olsun canım,Allah ım uzun bereketli ömürler versin inşallah
maralcım geçmiş olsun canım,banada dr 28. haftada plesenta previa teşhisi koydu,ama 33. haftada Rabbime çok şükür bebğin dönmesiyle plesantada yerine geldiinşallah seninde öyle olur canım..ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
egem canım gözün aydın
Month ve Eylül
Hayırlı olsun kızlar Allah utandırmasın
Gonlunuzdeki yavrular sağlıkla gelsin inşallah
Egem canım cok sevindim. Doğumunu sağlıkla gerçekleştir inşallah
Rabbim sünnetini gormeyî nasip eylesin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?