Süper Anneler - 2011

çok sevindim suzan..ne kadar istiyordun biliyorum...
Allah gönlüne göre versin...

hayırlı olsun...
Allah mutluluğunu daim etsin inş

Arkadaşlar ALLAHIN izniyle bebeğim erkekmiş maşallah barekallahALLAH inşallah herkese nasip etsin,yalnız doktora dedim ki yüzde yüz mü, orasını ancak ALLAH bilir dedi,yine de acaba aklımda kalmadı değil yani
Egemcim çok sevindim canım maaşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza
Ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin canım

canımmmm hayırlı olsun hadı bakalım paşalarımız cogalıyor sayfamızda ne guzel.cok sevındım canım

çok sevindim suzan..ne kadar istiyordun biliyorum...
Allah gönlüne göre versin...

hayırlı olsun...
Allah mutluluğunu daim etsin inş

Hadi hayırlı olsun eylülcüm.inşallah güzel baberlerini alırız 14 gün sonra.

Egemcim çok sevindim canım maaşallah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza
Ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceksin canım

Arkadaşlar,ALLAH razı olsun.ALLAH hepinizin gönlündekini nasip etsin.
Elnacım ayrıntılı ultrasonı bugün yaptırdım sonra da sizlere yazdım

görünen köy klavuz istemiyodur canım ondandır.

bu günben de kontrole gittim.kızım sağlıklı maşalllah .ama plasenta previayım.sonra düzelir belki dedim,düzelmez rahim ağzını tamamen kapatmış dedi.moralim bozuldu.hakkımızda hayırlısı inşallah.

hayırlı olsun oğluşuun bacım,erkek bebek çayı kullanmışmıydı eşin,sen neler yaptın.

ALLAH razı olsun canım.Evet kullanmıştık.Namaz.dua.yumurtlama takibi çatlatma iğnesi 34. ve 46 saatte iki ilşki .vajinal duş.sağa yatma aklıma şimdilik bunlar geldi.ALLAHIN izniyle herşeyi denemeye çalıştım.

allah yardımcın olsun canım.benimki düzeldi çok şükür.hatta kızımla uzun yola bile çıktık.daha ek gıdaya başlamadık,benide o korkutuyor ya yemezse diye,inşallah iştah sorunu yaşamayız.
canım o ne yaa.hiç duymamıştım.çok geçmiş olsun.ne olacakmış peki tedavisi varmı..

sağol canım,plasenta rahim ağzını kapatmış.yani açılma ve erken doğum olabilir.olmazsa da zaten doğum kanalının önü kapalı olduğu için sezeryan olmak lazım.riskli yani.şu 5 hafta geçeydi 28.haftada bebeğin yaşama şansı yükselir.

o çayı nereden alıyoruz ki şekerim.benim 2 kızı olan 2 arkadaşım 3.için deneme yapacaklar.böyle bişey çok işlerine yaradı.diğer yöntemlerle birlikte iyi olur.burada yazmak yasaksa özelden yazazrmısın adresini telefonunu.

DENİZCİM cnm çok sevindim allah tamamına erdirsin insallah
EGEM cnm oğlusun geliyor demek çok mutlu oluyorum böyle haberleri duyunca
insallah benimde bi kızım olur allah banada tattırsın bu mutluluğu
EYLULUNGULU cnm demek beklemedesin bende basladım çalışmalara bu gece son olucak 29da yumurtlama günüm sonrasında tekrar baslıycaz çalışmalara
bugün derin temizliğe basladım çok ağır kaldırdım koltukları falan camları kapıları sildim vs..çok yoruldum belim ve kasıklarım ağrıyo keşke yapmasaydım hamile kalmamı engellemez insallah ama duramadım bi an önce bitireyimde aklımdan çıksın şu büyük temizlik daha 3 güne anca bitiririm çok iş var
BABYMUCUK un kesin belli oldumu kızlar cinsiyeti erkek istiyodu galiba :26:

aynen bende o durumdayım canım şimdibanyomu o da ne?afff af.
evet canım takip ederken gördüm sizin kullandığınızı...ilacımız bitmek üzre,dra sorup bende hemen almayı düşünüyorum,
inşallah düzelir yoksa ben raydan çıkıcam

egemcimoğlun hayırlı uğurlu olsun canım,Allah ım uzun bereketli ömürler versin inşallah

maralcım geçmiş olsun canım,banada dr 28. haftada plesenta previa teşhisi koydu,ama 33. haftada Rabbime çok şükür bebğin dönmesiyle plesantada yerine geldiinşallah seninde öyle olur canım..ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Cnim insallah allah gonlundekini hayirli ve sagliklisiyla verir.

Hadi hayırlı olsun eylülcüm.inşallah güzel baberlerini alırız 14 gün sonra.

kızlar hepinize teşekkür ederim allh razı olsun.
month hadı canım beraber güzel haberler verelim inşşşş

Month ve Eylül
Hayırlı olsun kızlar Allah utandırmasın
Gonlunuzdeki yavrular sağlıkla gelsin inşallah
Egem canım cok sevindim. Doğumunu sağlıkla gerçekleştir inşallah
Rabbim sünnetini gormeyî nasip eylesin cnm

egem canım gözün aydın

Çok sağolun arkadaşlar ALLAH razı olsun hepinizden ,ALLAHIM tüm dileklerinizi gerçekleştirsin inşallah
Maralcım sana özelden atayım ama yanımda kartı yok akşam evden atarım,isteyen başkası olursa onlarada atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…