- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.381
Arkadaşlar ALLAHIN izniyle bebeğim erkekmiş maşallah barekallahALLAH inşallah herkese nasip etsin,yalnız doktora dedim ki yüzde yüz mü, orasını ancak ALLAH bilir dedi,yine de acaba aklımda kalmadı değil yani
Egem hayirli olsun allah tamamina erdirsin ,artik rahatla canim ayrintiliyida girmissin orda bisey degismez merak etme.bundan sonra keyfini sur canim
Sağol gülüm ne bileyim işte inanmak istiyorum ama içimde yinede acaba var yani:)
kızlar hepinize teşekkür ederim allh razı olsun.
month hadı canım beraber güzel haberler verelim inşşşş
Month ve Eylül
Hayırlı olsun kızlar Allah utandırmasın
Gonlunuzdeki yavrular sağlıkla gelsin inşallah
Egem canım cok sevindim. Doğumunu sağlıkla gerçekleştir inşallah
Rabbim sünnetini gormeyî nasip eylesin cnm
görünen köy klavuz istemiyodur canım ondandır.
insallah kızlar sağolun dua edin nolur...zaten bugüne kadar 3 deneme oldu 4 olması gerekirdi kayınvalidemlere gittik kaldı dün aksamda olmadı yarın yumurtlama günüm çünkü 2 önce bırakayım dedim ama keşke yapsaydım ilk denememiğzde spermler hiç çıkmamaıştı diğer 2de hep çıktı nasıl hamişle kalıcamki ben eylulungulunun baktığı takvimde bu ay kız ama benim yumurtlama günümede denk geldi yumurtlama günümden sonrada yapmak istemiyorum haziran ayı erke gözüküyodu inanmıyodum ama kime baktıysam tuttu yahubilmiyorum napıcam yumurtlama günümden sonra tekar denemeler yapsammı ki :26:
insallah kızlar sağolun dua edin nolur...zaten bugüne kadar 3 deneme oldu 4 olması gerekirdi kayınvalidemlere gittik kaldı dün aksamda olmadı yarın yumurtlama günüm çünkü 2 önce bırakayım dedim ama keşke yapsaydım ilk denememiğzde spermler hiç çıkmamaıştı diğer 2de hep çıktı nasıl hamişle kalıcamki ben eylulungulunun baktığı takvimde bu ay kız ama benim yumurtlama günümede denk geldi yumurtlama günümden sonrada yapmak istemiyorum haziran ayı erke gözüküyodu inanmıyodum ama kime baktıysam tuttu yahubilmiyorum napıcam yumurtlama günümden sonra tekar denemeler yapsammı ki :26:
nasıl yani canım anlayamadım:26:
Ben 20 mayııs pazartesi günü oğlum ömer kaanı kucağıma aldım allaha çok şükür ikimizde çok iyiyiz darısı diğer arkadaşların basına inş hamiş kalmak isteyenler istedikleri cinsiyette bebişe kavuşurlar.edebildiğim kadar herkese dua ettim ....
egem canım çok sevindim oğlusun geliyormuş darısı isteyen diğer arkadaşların basına
deniz insallah sen muradına erersin canımmm....
kendinize iyibakın görüşmeküzere arkadaşlarrrr.....
Ben 20 mayııs pazartesi günü oğlum ömer kaanı kucağıma aldım allaha çok şükür ikimizde çok iyiyiz darısı diğer arkadaşların basına inş hamiş kalmak isteyenler istedikleri cinsiyette bebişe kavuşurlar.edebildiğim kadar herkese dua ettim ....
egem canım çok sevindim oğlusun geliyormuş darısı isteyen diğer arkadaşların basına
CANIM BENİM .....hayırlı uzun ömürlü bereketli olsun yavrucuğun Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah
adı da pek güzelll maşşaallah barekallahbayıldım
eylülüngülü-month kızlar Allah yolunuzu (rahim yolunuzu) açık etsin inşallah
gönlünüzdekilere kavuşun,emi
denizcim ç.ok sevindim okuyunca,ben atlamışım görmemişim bu haberi mazur gör hayatım
dileğine kavuşursun sende inşallah
günaydın kızlar ..Benim deneme oldu 14 günlük bekleme günlerindeyim...
inş hamişlik haberimi de veririm burdan sizlere...
eve cnm insallah tutar tutarsa benim için mucize olur zatencanım benim takvim bende bu ay erkek gösteriyor ıns ıkımız ıcınde bu ay tutmuş olur.genelde tutan bır takvim bakalım bizimde yüzümüzü güldürür inş
cnm gözünaydın sağlıkla sıhhatle büyüt bebişini insallahBen 20 mayııs pazartesi günü oğlum ömer kaanı kucağıma aldım allaha çok şükür ikimizde çok iyiyiz darısı diğer arkadaşların basına inş hamiş kalmak isteyenler istedikleri cinsiyette bebişe kavuşurlar.edebildiğim kadar herkese dua ettim ....
Ay o takvim bende erkek diodu dimi Mart ayına oyyy tırsıyorum ben ya
Tövbe tövbee Dr kıza benzetti ama degişirmiki 12. Haftadan sora
ayy cnm evet kime baktıysam tuttu ama insallah sende tutmaz ama bak zaten dr kıza benzetmiş değişenine çok duydum ama insallah senin değişmez değişmeyende var çünkü :34
CANIM BENİM .....hayırlı uzun ömürlü bereketli olsun yavrucuğun Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah
denizcim ç.ok sevindim okuyunca,ben atlamışım görmemişim bu haberi mazur gör hayatım
sağol nurcum insallahaminnnnnnnn
sedacım canım uzun ömürlü olsun yavrun rabbim acısını göstermesin size güle güle büyüt ömeriniBen 20 mayııs pazartesi günü oğlum ömer kaanı kucağıma aldım allaha çok şükür ikimizde çok iyiyiz darısı diğer arkadaşların basına inş hamiş kalmak isteyenler istedikleri cinsiyette bebişe kavuşurlar.edebildiğim kadar herkese dua ettim ....
denizcim sagol canımMonth ve Eylül
Hayırlı olsun kızlar Allah utandırmasın
Gonlunuzdeki yavrular sağlıkla gelsin inşallah
Egem canım cok sevindim. Doğumunu sağlıkla gerçekleştir inşallah
Rabbim sünnetini gormeyî nasip eylesin cnm
ayyy cok güldüm vallaCANIM BENİM .....hayırlı uzun ömürlü bereketli olsun yavrucuğun Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah
hayırlı olsun canım gönlüne göre versin ALLAH
teşekkür ederim seni burda gördüğüme sevindim..sen ne yaptın var mı güzel haberler
sağol canım,plasenta rahim ağzını kapatmış.yani açılma ve erken doğum olabilir.olmazsa da zaten doğum kanalının önü kapalı olduğu için sezeryan olmak lazım.riskli yani.şu 5 hafta geçeydi 28.haftada bebeğin yaşama şansı yükselir.
nasıl yani canım anlayamadım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?