Süper Anneler - 2011

Egem hayirli olsun allah tamamina erdirsin ,artik rahatla canim ayrintiliyida girmissin orda bisey degismez merak etme.bundan sonra keyfini sur canim

kızlar hepinize teşekkür ederim allh razı olsun.
month hadı canım beraber güzel haberler verelim inşşşş

insallah kızlar sağolun dua edin nolur...zaten bugüne kadar 3 deneme oldu 4 olması gerekirdi kayınvalidemlere gittik kaldı dün aksamda olmadı yarın yumurtlama günüm çünkü 2 önce bırakayım dedim ama keşke yapsaydım ilk denememiğzde spermler hiç çıkmamaıştı diğer 2de hep çıktı nasıl hamişle kalıcamki ben eylulungulunun baktığı takvimde bu ay kız ama benim yumurtlama günümede denk geldi yumurtlama günümden sonrada yapmak istemiyorum haziran ayı erke gözüküyodu inanmıyodum ama kime baktıysam tuttu yahubilmiyorum napıcam yumurtlama günümden sonra tekar denemeler yapsammı ki :26:

canım benim takvim bende bu ay erkek gösteriyor ıns ıkımız ıcınde bu ay tutmuş olur.genelde tutan bır takvim bakalım bizimde yüzümüzü güldürür inş

Ben 20 mayııs pazartesi günü oğlum ömer kaanı kucağıma aldım allaha çok şükür ikimizde çok iyiyiz darısı diğer arkadaşların basına inş hamiş kalmak isteyenler istedikleri cinsiyette bebişe kavuşurlar.edebildiğim kadar herkese dua ettim ....
egem canım çok sevindim oğlusun geliyormuş darısı isteyen diğer arkadaşların basına
deniz insallah sen muradına erersin canımmm....
kendinize iyibakın görüşmeküzere arkadaşlarrrr.....

Ay o takvim bende erkek diodu dimi Mart ayına oyyy tırsıyorum ben ya
Tövbe tövbee Dr kıza benzetti ama degişirmiki 12. Haftadan sora

nasıl yani canım anlayamadım:26:

Cnm orda görünen köyden kasıt pipi olsa gerek :)

Ay sedacım aklım sendeydi yeminle...
Paşamız doğmuş ne güzel bi ömür mutlu olun inşallah
Dr da bana kıza benzio dedi ama senden dolayı yani yaşadıklarından dolayı
Kendimi kaptırmak istemiyorum ben.

CANIM BENİM .....hayırlı uzun ömürlü bereketli olsun yavrucuğun Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah
adı da pek güzelll maşşaallah barekallahbayıldım

eylülüngülü-month kızlar Allah yolunuzu (rahim yolunuzu) açık etsin inşallah
gönlünüzdekilere kavuşun,emi

denizcim ç.ok sevindim okuyunca,ben atlamışım görmemişim bu haberi mazur gör hayatım
dileğine kavuşursun sende inşallah

Son düzenleme:

geçmiş olsun sedacım..
Allah hayırlı etsin yavrunu...
Allah güzel bi ömür yazsın inş..

Ne demek nurcum estagfurullah..
Bende zor günlerin üçün sana sabır diliyorum cnm
Br evlat ne zor ne meşakkatli büyüyor cok iyi bilirim
Rabbim yar ve yardımcın olsun.. Onları bize bağışlasın
Benım oğlumda cok zordu ben saçımı başımı yoldugum günleri unutmadım
Olsun onlar hep sağlıklı ve mutlu olsunlarda ...

month hayirli olsun canim dualarimiz seninle insallah bir denemede prensesini alirsin kucagina, iki gun once yakin ve riskli degilmi ilk denmede 3.5 yada 4 gun olsa daha iyi degilmiydi,

Seda cim gozun aydin oglusunun yasi uzun olsun allah ona guzel omurler versin

canım benim takvim bende bu ay erkek gösteriyor ıns ıkımız ıcınde bu ay tutmuş olur.genelde tutan bır takvim bakalım bizimde yüzümüzü güldürür inş
eve cnm insallah tutar tutarsa benim için mucize olur zaten
cnm gözünaydın sağlıkla sıhhatle büyüt bebişini insallah

sedacım canım uzun ömürlü olsun yavrun rabbim acısını göstermesin size güle güle büyüt ömerini
denizcim sagol canım
ayyy cok güldüm vallaallah razı olsun canım
hayırlı olsun canım gönlüne göre versin ALLAH

teşekkür ederim seni burda gördüğüme sevindim..sen ne yaptın var mı güzel haberler

sen çalışmalara basladınmı kız ben basladım ve 3 gün oldu sadece 4 gün olması lazımdı ama olmadı mayıs ayıda kız çıkıyo bana ama 3 denemeyle hiç zannetmiyorum hamile kalacağımı 29 bugün yumurtlama günüm yumurtlamam bitince haziranda tekrar deneme yapmıyım diyorum eylulungulunun takviminde haziran temmuz erkek sonra ocağa kadar hep kız bende eğer hamile kalmazsam ağustosta deneyim diyorum sen ne dersin cnm aklım karıştı yoksa denesemmi yumurtlamam bittikten sonra:44:

teşekkür ederim seni burda gördüğüme sevindim..sen ne yaptın var mı güzel haberler

hayır canım 2 aya yakındır aramız iyi değildi kendimi dinlemek istedim kararlarım zaman ve olaylar beni boğdu bi sınavdı bitti şükür ama bu arada kilo aldım şimdi tekrar deneyeceğiz eşimle okuduğum kadarıyla buradaki dostluğu sevdim aralarına benide alırlarsa sevinirim silbaştan erkek bebek için tavsiyeler bu yolda bende varım

maralcım cok gecmıs olsun allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…