- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.421
selamun aleyküm kızlar....
özellikle bu ilacı kullanlara,özellşklesevigicim sana ve bilgecim sana soruyorum,
nasıl,ne zman kullndıınız ve nasıl muhafaza ettiniz ilacı....
etkisini tam görebilmek için soruyorum kızlaq.bugün aldık ilacı,kullanmaya başlıcam....
herkese selamlar
uzun zamandır yazma fırsatı bulamadım çocuk sayısı ikiye çıkınca yoğunluk da ikiye katlandı ,
ben evdeyim ücretsiz izne ayrıldım , çocuklarla ben bir iyi bir hasta günler geçiyo ,
göğsümde iltihap oluşmuş yatıyordum bi bakayım dedim süper anneler napıyo ?
yeni hamişler ve bebek düşünen arkadaşlar herşey gönlünüzce olur inşallah
sedacım ,canım güle güle büyüt bebeğini , sağlıkla inşallah
egem canım gözün aydın ,gönlündekine kavuşacaksın inşallah
dorti canım sağol, bazen giriyorum bikaç sayfa okuyorum , ama gelişmelerden pek haberim yok ,hamiş misin yoksa ?
inşallah herkes iyidir
İyi geceler kızlar.bugün burası coşmuş ben kaçırmışımne güzel sohbet etmişsiniz.okul beni çok yoruyo neyseki az kaldı yaz tatiline.saat 17 gibi eve gelip biraz uyumaya çalışıyorum.halsizlik ve yorgunluğum çok fazla maalesef.dr.um kan ilacına erken başlamak istemiyo.geçenlerde sağlık ocağından eşimi aramış benimle görüşmek istemişler bugün gittim kayıt yaptılar.20.haftada tetanos aşısı yapıcaklar.böyle işte .
Herkesin iyi olmasına çok sevindim.
eylulungulu canım bişey öğrendim dün dayımın oğlundan onun 1 kızı 1 oğlu var yengemle konuşunca kuzenim anlattı nasıl bakıldığına
senın kac cocugun var canım hosgeldın aramıza
selamun aleyküm kızlar....
özellikle bu ilacı kullanlara,özellşklesevigicim sana ve bilgecim sana soruyorum,
nasıl,ne zman kullndıınız ve nasıl muhafaza ettiniz ilacı....
etkisini tam görebilmek için soruyorum kızlaq.bugün aldık ilacı,kullanmaya başlıcam....
Hatırlamıyorum ki hemşire de aynısını söyledi ama.üzüm şu siyah ve çekirdekli olanlardan dimi.evde onlardan var yiyeyim o zaman.sağol canımcanım eger kızına hamileyken tetanos aşılarını tam yaptırdıysan (doğumdan sonra 2 doz daha yapılıyor)tekrar olman gerek yok.Kansızlık için besni üzümü ye çekirdekleriyle birlikte..
dorti istersen sana bakalım
selam canım neye bakıyosunuz banada bakarmısın tarıhmı verecegım sana
tamam canım eşinin senin doğum tarihleri ay gün yıl çocuğun varsa onunda son adet tarihin cinsiyetini bana söyleme ama
benım dogum tarıhım 23 eylul 1976 esımın dogum tarıhı 16 ekım 1973
benım dogum tarıhım 23 eylul 1976 esımın dogum tarıhı 16 ekım 1973
çok bariz görünüyosa dr unda söylemekte sakınca görmemiştir.bazı bebekler olduğu gibi açıyo bacak arasını.
gün ay doğrumu canım çünkü o çok önemli aranızda gün ay farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?