Süper Anneler - 2011

nurcum ben aç karnına 5 damla verdim ama yanı sıra gaz damlasıda kullandım.biogaiayı dolapta sakla muhakkak oyle demişti eczacı ben dolaptan direk elıp damlattım başka soracagın varsa yazarsın bana

canım özledım vallahı.bebek nasıl ıyımı ne kadarlık oldu.ben hamıle degılım ama dusunuyorum allah nasıp ederse ınsallah.

canım eger kızına hamileyken tetanos aşılarını tam yaptırdıysan (doğumdan sonra 2 doz daha yapılıyor)tekrar olman gerek yok.Kansızlık için besni üzümü ye çekirdekleriyle birlikte..

eylulungulu canım bişey öğrendim dün dayımın oğlundan onun 1 kızı 1 oğlu var yengemle konuşunca kuzenim anlattı nasıl bakıldığına

hergün aynı saatte ver.ve 5 damla....
ben her sabah 11 gibi veriyordum...emzirip hemen yatırıyordum..
bi de buzdolabında muhafaza etkullandıktan sonra hemen kaldır...
etkisi ise bi hafta sürmez gösterir...
inş. işe yarar cnm...sen de rahatlarsın...

canım eger kızına hamileyken tetanos aşılarını tam yaptırdıysan (doğumdan sonra 2 doz daha yapılıyor)tekrar olman gerek yok.Kansızlık için besni üzümü ye çekirdekleriyle birlikte..
Hatırlamıyorum ki hemşire de aynısını söyledi ama.üzüm şu siyah ve çekirdekli olanlardan dimi.evde onlardan var yiyeyim o zaman.sağol canım

cocugumun bırısı 6 ocak 1999 dogumlu.sanırım 99 yılının nisan ayında hamıle kalmısım ona.ıkıncı cocugumda 29 temmuz 2010 son adet tarıhımdı.13 nısan 2011 dogumlu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…