- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.401
kızlarr tunaydın...
maralcım.. bnm yavrumda bacak arasını açtı tamamen.. uyuyordu ama bıraz kımıldıyordu .. ultrason da tam bacak arasını gorduk boştu..
12. haftadaydık o zaman..
kızlar bu arada kusmalar bitti fakat bulantılar ozellikle koku hassasiyeti devam..
ve bugun eşim titanic beach otele rezervasyon yaptırmuş.. dura dura gidicez söz diyor..
oğlumda cok sevmiyor uzun yolu zorluyor baya.. gecen sene mahfolmuştum.. bu sene uslu durucam annecim diyor..
10-15 haziran arası Antalya da olucaz kımsetse arkadaşlar..
inşallah oralarda rezillik çekmem.. inşallah o güne kadar geçer..:44:
hayır canım 2 aya yakındır aramız iyi değildi kendimi dinlemek istedim kararlarım zaman ve olaylar beni boğdu bi sınavdı bitti şükür ama bu arada kilo aldım şimdi tekrar deneyeceğiz eşimle okuduğum kadarıyla buradaki dostluğu sevdim aralarına benide alırlarsa sevinirim silbaştan erkek bebek için tavsiyeler bu yolda bende varım
hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar ve ben tabiki bildigimiz kadar yardım ederiz.sen aklına takılanları sorarsın bizde yardımcı oluruz.
sağol canım 41 gün yasin dinleyeceğim 11 gün oldu alkali su içiyorum zamanı gelince başka ne yapmalıyım çok şey öğrenmiştim hangileri erkek bebek için inşallah yardımınızla hayırlı olan olur
yumurtalma zamanını tesbıt etmelısın. Bunun için ovulasyon testlerı kullanabılırısn yada dr takıbı olabılır.ph artırmak önemli.
Ben 20 mayııs pazartesi günü oğlum ömer kaanı kucağıma aldım allaha çok şükür ikimizde çok iyiyiz darısı diğer arkadaşların basına inş hamiş kalmak isteyenler istedikleri cinsiyette bebişe kavuşurlar.edebildiğim kadar herkese dua ettim ....
egem canım çok sevindim oğlusun geliyormuş darısı isteyen diğer arkadaşların basına
deniz insallah sen muradına erersin canımmm....
kendinize iyibakın görüşmeküzere arkadaşlarrrr.....
kızlarr tunaydın...
maralcım.. bnm yavrumda bacak arasını açtı tamamen.. uyuyordu ama bıraz kımıldıyordu .. ultrason da tam bacak arasını gorduk boştu..
12. haftadaydık o zaman..
kızlar bu arada kusmalar bitti fakat bulantılar ozellikle koku hassasiyeti devam..
ve bugun eşim titanic beach otele rezervasyon yaptırmuş.. dura dura gidicez söz diyor..
oğlumda cok sevmiyor uzun yolu zorluyor baya.. gecen sene mahfolmuştum.. bu sene uslu durucam annecim diyor..
10-15 haziran arası Antalya da olucaz kımsetse arkadaşlar..
inşallah oralarda rezillik çekmem.. inşallah o güne kadar geçer..:44:
egem hayırlı olusun seda canım alah analı babalı büyütsün darsı tüm istiyenin başına
Deniz cim canim iyi tatiller cok guzel bir hotel,2007 ilk evlilik yildonumumuzde ordaydik cok guzel bir tatil gecirmistik,biz daha erken gitmistik ama olsun Antalya her daim sicak sizin gideceniz zaman cok daha guzel.
Canim senin cinsiyette degisme olmaz ben bile anladim kiz oldugunu kendini bosuna uzme,
Ay o takvim bende erkek diodu dimi Mart ayına oyyy tırsıyorum ben ya
Tövbe tövbee Dr kıza benzetti ama degişirmiki 12. Haftadan sora
Cnm orda görünen köyden kasıt pipi olsa gerek :)
Ay sedacım aklım sendeydi yeminle...
Paşamız doğmuş ne güzel bi ömür mutlu olun inşallah
Dr da bana kıza benzio dedi ama senden dolayı yani yaşadıklarından dolayı
Kendimi kaptırmak istemiyorum ben.
Eylülcüm; istanbuldaysan daha rahat görüşürüz cnm :)
Benim ailem ist da buluşma fln yaparsanız gelir katılırım canım
Bu arada sizin sonuçlar ne zmn belli olucak
Allah razi olsun denizcim evet benim yasadiklarim benim yasadiklarim kolay degildi tam senin haftalarinda doktor kiza benzetti bacak arasi bostu bize oyle demisti 2hafta sonra hersey belli olur canim 14 haftayi bekle derim ama insallah sen benim yasadiklarimi yasamazsin dogru tahminde bulunan doktorlarda oluyor benimki sanssizlikti ama suan hicbirseyin onemi yok o benim canim.....
dorti canım sağol, bazen giriyorum bikaç sayfa okuyorum , ama gelişmelerden pek haberim yok ,hamiş misin yoksa ?Heıdı arkadasımız vardı hıc gırmıyor buraya haberı olan varmı kızlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?