Süper Anneler - 2011

kızlarr tunaydın...
maralcım.. bnm yavrumda bacak arasını açtı tamamen.. uyuyordu ama bıraz kımıldıyordu .. ultrason da tam bacak arasını gorduk boştu..
12. haftadaydık o zaman..

kızlar bu arada kusmalar bitti fakat bulantılar ozellikle koku hassasiyeti devam..
ve bugun eşim titanic beach otele rezervasyon yaptırmuş.. dura dura gidicez söz diyor..
oğlumda cok sevmiyor uzun yolu zorluyor baya.. gecen sene mahfolmuştum.. bu sene uslu durucam annecim diyor..
10-15 haziran arası Antalya da olucaz kımsetse arkadaşlar..
inşallah oralarda rezillik çekmem.. inşallah o güne kadar geçer..:44:

Deniz cim canim iyi tatiller cok guzel bir hotel,2007 ilk evlilik yildonumumuzde ordaydik cok guzel bir tatil gecirmistik,biz daha erken gitmistik ama olsun Antalya her daim sicak sizin gideceniz zaman cok daha guzel.

Canim senin cinsiyette degisme olmaz ben bile anladim kiz oldugunu kendini bosuna uzme,

hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar ve ben tabiki bildigimiz kadar yardım ederiz.sen aklına takılanları sorarsın bizde yardımcı oluruz.

hoşgeldin canım aramıza arkadaşlar ve ben tabiki bildigimiz kadar yardım ederiz.sen aklına takılanları sorarsın bizde yardımcı oluruz.

sağol canım 41 gün yasin dinleyeceğim 11 gün oldu alkali su içiyorum zamanı gelince başka ne yapmalıyım çok şey öğrenmiştim hangileri erkek bebek için inşallah yardımınızla hayırlı olan olur

yumurtalma zamanını tesbıt etmelısın. Bunun için ovulasyon testlerı kullanabılırısn yada dr takıbı olabılır.ph artırmak önemli.

yumurtalma zamanını tesbıt etmelısın. Bunun için ovulasyon testlerı kullanabılırısn yada dr takıbı olabılır.ph artırmak önemli.

evet ovulasyon testi yapmıştım 6.deneme olacak galiba dr çatlatma iğnesi söylesem mi sen bu yöntemi düşünüyordun dimi .sen ne yaptın canım

Son düzenleme:

Canım ALLAH analı babalı büyütsün inşallah,ismiyle yaşasın maşallah barekallahdarısı bizim başımıza inşallah

Canım bacak arasını gösterdiyse tamamdır,hadi inşallah güzel haberlerle dönersin,iyi tatiller

Evet cok güzel bi otel herseyiyle.. Bizde gecen sene ordaydık bu yılda kısmet oldu şükürki.
Haziran'da gitmiştik ve pişmiştik resmen ya
Diğer aylar düşünemiyorum orayı :)
İnş. Öğürmem oralarda

Eylülcüm; istanbuldaysan daha rahat görüşürüz cnm :)
Benim ailem ist da buluşma fln yaparsanız gelir katılırım canım
Bu arada sizin sonuçlar ne zmn belli olucak

Allah razi olsun denizcim evet benim yasadiklarim benim yasadiklarim kolay degildi tam senin haftalarinda doktor kiza benzetti bacak arasi bostu bize oyle demisti 2hafta sonra hersey belli olur canim 14 haftayi bekle derim ama insallah sen benim yasadiklarimi yasamazsin dogru tahminde bulunan doktorlarda oluyor benimki sanssizlikti ama suan hicbirseyin onemi yok o benim canim.....

Allah senden de razı olsun arkadaşım
Duygulandım yazdıklarına. Tabiki o senin canın canından öte ..
Rabbimin lütfu.. Onların saglıgı bizim için ne kdr önemli
İnşallah bol bol sütün olur gazsız sancısız geçer bu günleriniz
İki şehzade anası oldun.. Allah sana güzel huylu gelinler nasip etsin cnm
Evet bekliyorum bende 14. Haftada tatilde olucam ama dönüşte kendi Dr uma devam edicem

herkese selamlar
uzun zamandır yazma fırsatı bulamadım çocuk sayısı ikiye çıkınca yoğunluk da ikiye katlandı ,
ben evdeyim ücretsiz izne ayrıldım , çocuklarla ben bir iyi bir hasta günler geçiyo ,
göğsümde iltihap oluşmuş yatıyordum bi bakayım dedim süper anneler napıyo ?

yeni hamişler ve bebek düşünen arkadaşlar herşey gönlünüzce olur inşallah

sedacım ,canım güle güle büyüt bebeğini , sağlıkla inşallah

egem canım gözün aydın ,gönlündekine kavuşacaksın inşallah

Heıdı arkadasımız vardı hıc gırmıyor buraya haberı olan varmı kızlar:26:
dorti canım sağol, bazen giriyorum bikaç sayfa okuyorum , ama gelişmelerden pek haberim yok ,hamiş misin yoksa ?
inşallah herkes iyidir

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlar....

özellikle bu ilacı kullanlara,özellşklesevigicim sana ve bilgecim sana soruyorum,
nasıl,ne zman kullndıınız ve nasıl muhafaza ettiniz ilacı....

etkisini tam görebilmek için soruyorum kızlaq.bugün aldık ilacı,kullanmaya başlıcam....

İyi geceler kızlar.bugün burası coşmuş ben kaçırmışım ne güzel sohbet etmişsiniz.okul beni çok yoruyo neyseki az kaldı yaz tatiline.saat 17 gibi eve gelip biraz uyumaya çalışıyorum.halsizlik ve yorgunluğum çok fazla maalesef.dr.um kan ilacına erken başlamak istemiyo.geçenlerde sağlık ocağından eşimi aramış benimle görüşmek istemişler bugün gittim kayıt yaptılar.20.haftada tetanos aşısı yapıcaklar.böyle işte .
Herkesin iyi olmasına çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…