- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.441
dorti günü gününe doğruysa sende tutmadı canım
evet dogru esımınde benımde dogum tarıhlerımız bu.bana erkekmı cıckıyor hangı ayda cıkıyor canım
canım özledım vallahı.bebek nasıl ıyımı ne kadarlık oldu.ben hamıle degılım ama dusunuyorum allah nasıp ederse ınsallah.
iyi akşamlar kızalr,selamun aleyküm cümleten..
bilgecim,sevgicim teşk cevaplarınız için canlar...
bilgecim sende mi aç karnına verdin ilacı ve yanında ek ilaç kullandınmı,benim oğlan hiç aç kalamıyo sürekli emiyo,öyle versem nolur ki
bir de ilacın üzerinde "açıldıktan sonra oda sıcaklığında saklayabilirsiniz " yazıodu ama eczacı size söylediği gibi dolapta saklayın demiş kafam karıştı...
siz dolapta saklayınca etkisini gördüyseniz bende hemen dolaba kaldırayım bari
başka başka:44:
sanırım bu kadar soracaklarım,hatırlarsam imdat derim kızlar,sağolun,Allah razı olsun.:29:
sende olmadı o zaman canım bence başka kişilerde denesin doğruluk payını öğrenelim
ben de özledim canım ya , yeni arkadaşlar yeni heyecanlar başladı ....
oğlum 5 aylık oldu , bebekken bronşit geçirdik o yüzden öksürük tekrarlıyo , çseden nem kapıyo biraz ama öyle böyle büyüyo
canım allah gönlündekini nasip etsin inşallah tez zamanda
anladım canım aslında ebelerın gırıs yaptığı bır yer var pc uzerınden ordan gorebılır belkı cunku ben yaptırdığımda hemen gırıs yapıyorlardı.üzümü aksatma canım araöğün gibi tüketebilirsin.Hatırlamıyorum ki hemşire de aynısını söyledi ama.üzüm şu siyah ve çekirdekli olanlardan dimi.evde onlardan var yiyeyim o zaman.sağol canım
günaydın kızlar
ara ara yazıyorum ama malum hayat yoğun....ama ben arada sırada da olsa yazanlardan epey deneyimler öğrendim,benim yazdıklarım da başkalarına yol gösterici olursa ne mutlu bana...
spirali çıkarttım dünartık çalışmalar başlayacak...dr a dedim ki;2. kızıma hamile kalmak için spiralden sonra 1 yıla yakın hamile kalamadım,artık yaşım 34 ve daha fazla geciktirmek istemiyorum...o da bana dedi ki; spirali bugün çıkardık hemen hamile kalabilirsin sorun yok ama eşinin sperm hızı düşük olabilir,6 ay kalamazsan eşine bakarız dedi...ayrıca rahmim ters,bu da gebe kalmayı zorlaştırıyormuş,resmen dağa tırmanıyor spermler dedi ...sana yumurtlama takibi yapalım gerekirse çat iğnesi yaparız dedi...reglin 12. günü yum kontrolüne çağırdı salı günü...sana ilişki için yumun çatlamasına göre ilişki günü ve saati vericem,ama garanti olsun siz pzt de ilişkiye girin ki çatlamaya yakın hazırda sperm beklesin dedi....tabiki de pazartesi ilişki olmayacak yapayımda x ler pusu kurup döllesin yumurtamı yaptık derim artık napim...işte böyle kızlar salı yine yazarım detayları,ateş ölçüyorum her sabah,ovulasyon kiti de aldım....artık herşey rabbimin dilediği...Allah gönlümü biliyor,hayırlı sağlıklı bir erkek evlat istiyorum...nasib ederse oğlum olur ama bütün bunlara rağmen kızım olursa diyeceğim ki rabbim beni çok seviyor benim için en hayırlısı buymuş ki verdi...offf yaa valla çok karışığım cümlelerim bile bozuk,hakkımda hayırlısı neyse o olsun...
hayır canım denememiştim.sadece çin takvimine bakmıştım yaş eklemeden.çünkü ilkj iki kızıma bakmıştım tutuyodu.ama aynı takvime göre bu 4.de erkek olması gerekiyodu ama kız oldu.4.ye kazayla kaldım.ama zaten 4 tene düşündüğüm için üzülmedim.ben burayı keşfettiğimde 4.ye 2 aylık hamileydim.oğlum 3.çocuğum.daha önce keşfetseydim belki 4.de erkek olsun da oğluma arkadaş olsun diye denerdim bişeyler heralde....
eylulungulu ewet tuttu hepsi ve eylül ayının başına kadar erkek gönlündeki hayırlısıyla olacak için rahat olsun canım
AMİN bu arada herkesin cuması mübarek olsun
benim hamilelik bu yönteme göre kasıma kaldı canım ve bu arada zayıflayacağım bakalım sabır zamanı benim için
tamam canım hakkında hayırlısı olsun. Erkek bebek diyetinde tok karnına elma sirkesi içmek serbest onu içerek zayıflayabılırsın.
Kızlar hayırlı cumalar
Testlerim temiz çıkmış.. Allah a çok şükür..
Darısı başınıza canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?