- 14 Mart 2012
- 110
- 0
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.481
31.01.1979 benim, 30.03.1979 eşimin ;sat 24 mayıs 2013 için bakar mısın sana zahmet...bu ay çalışma var da,tutarsa diye
eğer doğru ise tarih sizinki karışıyor yani tek çocuğunuz yok doğru dimi başkada var çünkü olmuyor
evet canım bence de büyük ihtimal kız;az sonra kuaföre gitmek üzere olan 14 yaşında dünyalar güzeli bir kız
iyi akşamlar kızalr,selamun aleyküm cümleten..
bilgecim,sevgicim teşk cevaplarınız için canlar...
bilgecim sende mi aç karnına verdin ilacı ve yanında ek ilaç kullandınmı,benim oğlan hiç aç kalamıyo sürekli emiyo,öyle versem nolur ki
bir de ilacın üzerinde "açıldıktan sonra oda sıcaklığında saklayabilirsiniz " yazıodu ama eczacı size söylediği gibi dolapta saklayın demiş kafam karıştı...
siz dolapta saklayınca etkisini gördüyseniz bende hemen dolaba kaldırayım bari
başka başka:44:
sanırım bu kadar soracaklarım,hatırlarsam imdat derim kızlar,sağolun,Allah razı olsun.:29:
cnm banada bakarmısın ben bu ay 2.yi denedim 12 haziran adet günüm insallah olmam hamile kalırım nolur kızlar benim için dua edin hamile kalayım çok istiyorum....benim doğum tarihim 28.01.1989 eşimin 19.07.1986 son adetim 17 mayıs
eğer doğru ise tarih sizinki karışıyor yani tek çocuğunuz yok doğru dimi başkada var çünkü olmuyor
ay galiba inanıcam ben bu takvime :18: nasıl bildin ki tek çocuk olmadığınıevet 1 kızım daha var ama onda sat ı hatırlamıyorum o yüzden sormadım...ama ilk kızımda eminim...küçük kızımın doğum tarihi 26.07.2005 ....şimdi kısmetse kardeş gelicek onlara...son 24 mayısta regl oldum,haftaya çalışma var da,tutarsa ne olur dedim? bu arada benim ve eşimin doğum tarihleri net canım yanlışlık yok...
benim 31.01.1979
eşimin 30.03.1979
sat 24 mayıs 2013
month çocuğun varsa ona bakayım doğru çıkacak mı cinsiyeti söyleme bakalım
mayısta da haziran da kız inşallah gönlündekidir canım
ay galiba inanıcam ben bu takvime :18: nasıl bildin ki tek çocuk olmadığınıevet 1 kızım daha var ama onda sat ı hatırlamıyorum o yüzden sormadım...ama ilk kızımda eminim...küçük kızımın doğum tarihi 26.07.2005 ....şimdi kısmetse kardeş gelicek onlara...son 24 mayısta regl oldum,haftaya çalışma var da,tutarsa ne olur dedim? bu arada benim ve eşimin doğum tarihleri net canım yanlışlık yok...
benim 31.01.1979
eşimin 30.03.1979
sat 24 mayıs 2013
100 mesajım olsun özelden yazarım canım anlatarak olur mu
var cnm doğum tarihi 20.06.2010
erkek kesin ve kesin canım senin erkek çocuğunu biliyordum canım ama takvimde erkek diyor
sağol cnm yaa çin takvimi değil sanırım bu insallah bu ay tutturmusuzdur
elna ya yazdım canım
Teşekkür ederim canım,inşallah erkektir.inşallah hepimizin gönlündeki olur[/QUOTE]offf corba yaptim desene:))))
canım aç karnına derken tamamen aç olmuyordu benimki de....
sabah uyandıktan sonra biraz oynuyordum,altını değiştirip,damlayı verip emziriyordum ve doğru beşiğine
bu kadar...aç yada tok farkeder mi bilmem ama uykudan hemen önce verilirse rahat edersin nurcum...
gelişmeleri bize yaz olur mu
c.tesi -pazar final sınavlarım var...arkadaşlar rica etsem benim için dua edebilir misiniz??
sabahtan beri harıl harıl ders çalışmaktayım bi yandan da bebeği emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?