Süper Anneler - 2011

cnm banada bakarmısın ben bu ay 2.yi denedim 12 haziran adet günüm insallah olmam hamile kalırım nolur kızlar benim için dua edin hamile kalayım çok istiyorum....benim doğum tarihim 28.01.1989 eşimin 19.07.1986 son adetim 17 mayıs

canım aç karnına derken tamamen aç olmuyordu benimki de....
sabah uyandıktan sonra biraz oynuyordum,altını değiştirip,damlayı verip emziriyordum ve doğru beşiğine
bu kadar...aç yada tok farkeder mi bilmem ama uykudan hemen önce verilirse rahat edersin nurcum...
gelişmeleri bize yaz olur mu

c.tesi -pazar final sınavlarım var...arkadaşlar rica etsem benim için dua edebilir misiniz??
sabahtan beri harıl harıl ders çalışmaktayım bi yandan da bebeği emziriyorum

mayısta da haziran da kız inşallah gönlündekidir canım

sabahları zaten avaz avaz kalkıyoruzsakin bulduğum bir anda emzirmeden içireyim bende canım.
neden sakinleşmedi benim bebeğim yha,bu seferde diş mi acaba diye düşünmeye başladım,sürekli huzursuz çünkü,
ve o ağlamanın arasında yüzüne bakıp onu teselli eder gibi konuşuyorum,yavrum gülmeye çabalıyo bide bana....
mutlaka hber ederim canım...
ALLAH ım yardımcın olsun,başarılar diliyorum sınavlarında canımın içi,dua edicem bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…