- 7 Şubat 2013
- 505
- 1
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.501
Teşekkür ederim canım,inşallah erkektir.inşallah hepimizin gönlündeki olur
Kızım var canım.1.si tutmadı ama inşallah ikincisi tutar canım,çok teşekkür ederim ilgin için.[/QUOTE]sağol ama canım bu da erkek çıktı doğru olmayabilir takvimi deniyoruz
Canım az önce özelden yazdım sana ama sanırım cevap veremiyorsun mesaj sayın yetmeyince,bana da bakar mısın canım doğum tarihlerimiz mi gerekiyor?
sende olmadı o zaman canım bence başka kişilerde denesin doğruluk payını öğrenelim
canım sen bende tutmadıgını yazmıssın takvım.nasıl tutmadı ben hala anlayamadım.benım ıkı cocuk var bırı erkek bırı kız.tekrar erkek bebek ıcın ıstıyorum ben.kısmet olursa.sence benım hangı ay erkek bebek zamanım o takvıme gore canım.ben hala anlayamadım.
eşinin senin doğum tarihleri gün ay yıl olarak çocuğun varsa onuda tahmin edecekmi bakalım
BENİM DOĞUM TARİHİM 17.06.1976
EŞİMİN DOĞUM TARİHİ 06.01.1976
Teşekkür ederim canım zahmet olacak.
çocuk yok mu seneleriniz aynı olduğu için eşinin doğum gününden sonra senin doğum gününe kadar erkek sadece
Canım 1 kızım var 3 yaşında,ikinciyi istiyoruz artık düşünmeye başlayacağız.2.yi erkek istiyoruz. eşimin ayından benim ayıma kadar hamile kalırsam mı erkek anlamadım açıklayabilir misn?
suzan361 canım ikiside kız çıktı bu takvime göre
Arkadaşlar ben doğum yaptım. Çok şükür bebeğime sağlıcakla kavuştum.
Daha müsait bir zaman da ayrıntılı yazarım.
öpüyorum hepinizi.
Arkadaşlar ben doğum yaptım. Çok şükür bebeğime sağlıcakla kavuştum.
öpüyorum hepinizi.
çok sevindim canım..hadi gözün aydın...mezuniyet töreninde ordayız çokul çocukDUA EDEN ARKADAŞLARA ÇOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM..........
arkadaşlar sınavlarım çok güzel geçti:İNŞ. VE İNŞ. MEZUN OLUYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMM
mezuniyet partime bekliyorum hepinizi...bi çat kapı yapın bana...
bu uykusuzlukta ders çalışabildiğim için,o gücü bana veren Allah a sonsuz defa şükürler olsun...
demek ki insan istediği sürece zorlukların üstesinde gelebilir...bunları niye yazıyorum belki birilerine vesile olurum..
çok mutluyum arkadaşlar,üzerimden dağlar mı desem dünyalar mı desem yoksa uzay mı desem ne varsa kalktı işte
gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini...Arkadaşlar ben doğum yaptım. Çok şükür bebeğime sağlıcakla kavuştum.
öpüyorum hepinizi.
sabahları zaten avaz avaz kalkıyoruzsakin bulduğum bir anda emzirmeden içireyim bende canım.
neden sakinleşmedi benim bebeğim yha,bu seferde diş mi acaba diye düşünmeye başladım,sürekli huzursuz çünkü,
ve o ağlamanın arasında yüzüne bakıp onu teselli eder gibi konuşuyorum,yavrum gülmeye çabalıyo bide bana....
mutlaka hber ederim canım...
ALLAH ım yardımcın olsun,başarılar diliyorum sınavlarında canımın içi,dua edicem bol bol
ewet kızın doğru ama 2015 te böyle görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?