Süper Anneler - 2011

Canım az önce özelden yazdım sana ama sanırım cevap veremiyorsun mesaj sayın yetmeyince,bana da bakar mısın canım doğum tarihlerimiz mi gerekiyor?

BİLGECİM hafta sonu sınavlarında başarılar dilerim canım.inşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın.güzel haberlerini bekliyoruz

sende olmadı o zaman canım bence başka kişilerde denesin doğruluk payını öğrenelim

canım sen bende tutmadıgını yazmıssın takvım.nasıl tutmadı ben hala anlayamadım.benım ıkı cocuk var bırı erkek bırı kız.tekrar erkek bebek ıcın ıstıyorum ben.kısmet olursa.sence benım hangı ay erkek bebek zamanım o takvıme gore canım.ben hala anlayamadım.

canım sen olumlu olumsuz bişey yazmadın bende doğruluğunu deniyorum o zaman sadece çocuklarının doğum tarihlerini söyle ya da onlara ne zaman hamile kaldın bakalım canım

çocuk yok mu seneleriniz aynı olduğu için eşinin doğum gününden sonra senin doğum gününe kadar erkek sadece

Canım 1 kızım var 3 yaşında,ikinciyi istiyoruz artık düşünmeye başlayacağız.2.yi erkek istiyoruz. eşimin ayından benim ayıma kadar hamile kalırsam mı erkek anlamadım açıklayabilir misn?

DUA EDEN ARKADAŞLARA ÇOOOOOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM..........

arkadaşlar sınavlarım çok güzel geçti:İNŞ. VE İNŞ. MEZUN OLUYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMM

mezuniyet partime bekliyorum hepinizi...bi çat kapı yapın bana...

bu uykusuzlukta ders çalışabildiğim için,o gücü bana veren Allah a sonsuz defa şükürler olsun...

demek ki insan istediği sürece zorlukların üstesinde gelebilir...bunları niye yazıyorum belki birilerine vesile olurum..

çok mutluyum arkadaşlar,üzerimden dağlar mı desem dünyalar mı desem yoksa uzay mı desem ne varsa kalktı işte

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben doğum yaptım. Çok şükür bebeğime sağlıcakla kavuştum.
Daha müsait bir zaman da ayrıntılı yazarım.
öpüyorum hepinizi.

çok sevindim canım..hadi gözün aydın...mezuniyet töreninde ordayız çokul çocuk
Arkadaşlar ben doğum yaptım. Çok şükür bebeğime sağlıcakla kavuştum.
Daha müsait bir zaman da ayrıntılı yazarım.
öpüyorum hepinizi.
gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini...

canım sen nerelerdesin yaaa.face için izin alamadın dimi....aslındsa bebeğin büyüdü niye ağlıyo acaba hala...rabbim yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…