Süper Anneler - 2011

bilge geçmiş olsun....tebrik ederim
Arkadaşlar ben doğum yaptım. Çok şükür bebeğime sağlıcakla kavuştum.
Daha müsait bir zaman da ayrıntılı yazarım.
öpüyorum hepinizi.

gözün aydın sağlıklı
uzun ömürlü olsun bebeğin

Anlamadım canım 2015 e kadar mı erkek görünüyor biraz daha açık yazar mısın?kızımı nasıl bildi? br de bu takvim herkeste tutuyor mu? tutmadığı oluyor mu?

ewet seninkini tuttu 2015 yılının eşinin doğum gününden sonra ocak şubat mart nisan mayıs haziran 16 kadar erkek ewet tutmadığı oluyor kadın erkek arasında 1 ay varsa ay farkından ve tarihler günü gününe değilse olmuyor

aMA BEN BU AY DÜŞÜNMEYE BAŞLAYACAĞIM,2 YIL BEKLEMEM LAZIM ENİN TAKVİME GÖRE,YAŞ GEÇİYOR VE BENİM İÇN RİSKLİ OLUYOR BU DURUM.2 yıl nasıl beklenir?

bu takvime göre öyle çıktı ama sizin kararınız tabiki

Bu takvim neyi baz alıyor? biraz açıklar mısın? adı ne bu takvimin? tutmayan olduğunu da söylemiştin değil mi? moralim bozuldu 2 yıl sonra yaş 40 a dayanacak bu da down riski demek anlıyor musun o yüzden canım çok sıkıldı.

arkadaşlarrr bugünkü dr kontrolumuzden alnan resmi.. 13 haftalık..

cınsıyet yorumlarınızı alabılır mıyım

ben şiddetli kanama gecırdım 2 gundur hastanelerdeyim. kanamam çok fazlaydı kan kaybından gidiyordum az daha.
bebeğim neyse ki yaşıyor tutundu bana.. bırakmadı.

başıma gelenleri 2013 aralık annelerine yazdım isterseniz ordan copy leyebilirim..

denızım canım cok çok geçmiş olsunnnn bebeğinin ve senin şuan iyi olmanıza sevindim canım....neden kanama geçiridin dr bir şey söyledi mi?

Bilmiyorlar sebep belli değil..((
Dr kendini suçlama dedi..
Face de olanlar gruba resmi ekleyebilirler mi...

3 gündür bitik haldeyim ambulans bile kan gölü oldu
Bebeğim yaşıo ama neden kanadım bılınmıyor
Kimseye vermesin yüce Rabbim

tekrar geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
canım resim görünmüyor ki sen ekle ben eve gidince face ekleyebilirim
işyerinde face yokk (

denizcim çok çok geçmiş olsun,moralini yüksek tut...bazı hamileliklerde böyle sıkıntılar olabiliyor ama hemen paniğe kapılma çoğu zaman yoluna giriyor herşey...dua ediyorum senin için ve bebeğin için...

Allah razı olsun arkadaşlar..
diyebileceğim pek bişey yokk.. uzgunum.. yorgunum başım çatlıoo..
ruhum cok acıo..

geçmiş olsun sedacım..
Allah hayırlı etsin yavrunu...
Allah güzel bi ömür yazsın inş..

Arkadaşlar ben doğum yaptım. Çok şükür bebeğime sağlıcakla kavuştum.
Daha müsait bir zaman da ayrıntılı yazarım.
öpüyorum hepinizi.

canım hayırlı olsun bebeğin sende sağ salim kurtuldun demek merakediyorum acaba sen kaçında doğum yaptın ben 20 sinde doğurdum bakalım tutturabilmişmiyiz aynı günü:))

haftasonu hiç girememiştim foruma ... çok üzüldüm çok geçmiş olsun .. umarım birdaha siz de dahil hiçkimse yaşamasın böyle olumsuzluklar ...

denizcim çok geçmiş olsun hemen umutsuzluğa kapılma aynı şekilde kanama yaşayıp bebeğine sağ salim hiç bişey olmadan kavusan bir sürü tanıdığım var sadece bol bol dinlen moralini yuksek tut....

aaa ne oldu sana denız.sukurler olsun ıyımıssın bebegınde ıyımıs.çok uzuldum canım yaaa.lutfen dınlen ve moralını yuksek tut canım.cok gecmıs olsun allah yardımcın olsun

geçmiş olsun...
bişe olmamış ,hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…