- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #39.541
Allah razı olsun arkadaslar
Bilge kendi derdimden sana yazamadım
Sınavlarına çok sevindim Allah utandırmasın
Seni çok taktir ettim cnm başarılar
Denizcim çok geçmiş olsun.kendini yorma canım iyice dinlen.kızın çok güçlü maaşallah annesini bırakmaz.
arkadaşlarrr bugünkü dr kontrolumuzden alnan resmi.. 13 haftalık..
cınsıyet yorumlarınızı alabılır mıyım
ben şiddetli kanama gecırdım 2 gundur hastanelerdeyim. kanamam çok fazlaydı kan kaybından gidiyordum az daha.
bebeğim neyse ki yaşıyor tutundu bana.. bırakmadı.
başıma gelenleri 2013 aralık annelerine yazdım isterseniz ordan copy leyebilirim..
canım,o kadar etkilenmişim ki dün rüyamda hep seninle uğraştım,ambulansa falan bindik beraber...kendini çok fazla yorma ve moralini de yüksek tut...ayrıca küçük ayrıntıları da kafana takma,herşeyin bi çaresi var ama bebeğin hepsinden önemli
DENiZ ve YATUTARSA bu sizin için.alıntı yaptım.
"arkadaşlar hamileyken mide bulantısına bir bilgim oluştu paylaşmak isterim. dört arkadaşımda hamile ve mide bulantısını biri öyle gecirmiş .3 arkadaşımda denedi olumlu sonuc aldılar .arkadaşımın kayınvalidesi un helvası yapmış ve sıcak sıcak yemiş önemli olan cok sıcak yenmesiymiş.ve birgün sonra asla mide bulantısı olmamış.bence deneyin arkadaşlar.allah analı babalı büyütmek nasip etsin."
bilgecim canım çokkk çokk sevindim hayatım tebrik ediyorum seni canı gönülden....
ybm cim Allah bağışlasın canım yavrunu,hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah
denizcim çok geçmiş olsun bitanem,yaşadığın şeyi çok iyi anlıyoum canım.benimde 33. haftama dek kanamam oldu hatta son kanamamda bu sefer doğuruyorum galiba diye inanlımaz korkmuştum...şu andaki hislerini çok çok iyi hissedebiliyorum...
ALLAH ım,yüce Rabbim o bebeği sana nasip ettiyse,ne olursa olsun sanan tutunacaktır canım..biliyorum senin endişeni söyleyeceğim hiç bişey hafifletmneyecek ama bunları birebir yaşamış biri olarak yanında olduğumu bil.
sana çok dua ediyorum...
RABBİM hakkında hyırlı olanı nasip etsin,sağlıcakla kucağına al yvrunu inşallah
bugün yum takibi için dr a gittim...aslında reglim bu ay saçmaladı...bi geldi bi gitti,stres yaptım herhalde...normalde bugün 12. gün ama arada 4 gün hiç gelmedi,küçük bir leke,ardından 4 gün tık yok sonra normal geldi ve 5 günde bitti...
soldan yumurtlamışım bu ay,3 tane yum var 10mm büyüklüğünde...dr daha büyük olmalarını beklerdim dedi 12.gün için ama bence bugün daha 8.günovulasyon testine başladım dün,resim ekleyebilirsem eklerim...bugün çizgi daha belirgindi...bakalım bu ay başlıyoruz kazı çalışmalarına,duble yol yapıcaz
kızlar sizden ricam konu hakkında bilginiz varsa bakıverir misiniz bi zahmeteşim c.prhizde 9 gündür,regl saçmaladığı için yumurtlamaya daha en az 3-4 gün var,perhize devam mı edelim yoksa bu gece perhiz bozulsun mu? bozarsakta 3-4 günlük perhizle ilişki olacak ya yeterli olur mu :18:
Eki Görüntüle 728169 Eki Görüntüle 728170
Allah razı olsun arkadaşlar..
diyebileceğim pek bişey yokk.. uzgunum.. yorgunum başım çatlıoo..
ruhum cok acıo..
perhize devam bacım daha çok erken.14.gün yine takibe git bence.ama çelişki şurda ki 10.gün 10mm çok küçük ve lh yükselmeye başlamış ki 2.çizgi pozitif.çok garip.hergün 2 mm büyüyecek yumların.o na göre takip et.normalde19-22mm arası çatlama beklenir.durum çelişkili.takibi yapan dr una 2-3 gün sonra tekrar git.
bugün yum takibi için dr a gittim...aslında reglim bu ay saçmaladı...bi geldi bi gitti,stres yaptım herhalde...normalde bugün 12. gün ama arada 4 gün hiç gelmedi,küçük bir leke,ardından 4 gün tık yok sonra normal geldi ve 5 günde bitti...
soldan yumurtlamışım bu ay,3 tane yum var 10mm büyüklüğünde...dr daha büyük olmalarını beklerdim dedi 12.gün için ama bence bugün daha 8.günovulasyon testine başladım dün,resim ekleyebilirsem eklerim...bugün çizgi daha belirgindi...bakalım bu ay başlıyoruz kazı çalışmalarına,duble yol yapıcaz
kızlar sizden ricam konu hakkında bilginiz varsa bakıverir misiniz bi zahmeteşim c.prhizde 9 gündür,regl saçmaladığı için yumurtlamaya daha en az 3-4 gün var,perhize devam mı edelim yoksa bu gece perhiz bozulsun mu? bozarsakta 3-4 günlük perhizle ilişki olacak ya yeterli olur mu :18:
Eki Görüntüle 728169 Eki Görüntüle 728170
MERHABA kızlar bayadır giremiyordum, nasılsınız bakalım? ben umutsuz vaka bu akşamdan itibaren hergün yeniden deneme yapacağım, aklımı karıştıran bir kaç durum var sizlerle de paylaşmak istedim
doktor bana hiç bir belirtim olmadığı halde neden pko var dedi? ne bir kıllanma, ne bir erkeksilik ne bir adet düzensizliği yaşamıyorum, üstelik yaptırdığım hormon testleirnde de sonuçlar gayet normal çıktı
bir de kızlar doktor bana vajina içi yıkamam için bir ilaç vermişti, yani rahim içi sıvı, 2 kür halinde kullanılıyor, ilk kürü kullandığımda bir değişklik gözetlememiştim ancak bugün kullandığım sıvı beni resmen şok etti, uygulamaı yaptım fakat benden önce kum gibigörünen sonra daha da büyük büyük parçalar döküldübu parçaların rengi koyu kan siyah kan rengiydi, resmen şok oldum, o dökülen parçaların ne olabileceği hakkında fikriniz var mı?
geçmiş olsun.bana da dr. pko var dedi.beş aydır bebiş istiyorduk.ultrasyon temizdi ama 41. günde regl olduğu için öyle dedi tsh,prolaktin yüksek çıktı ki ilk defa böyle oluyor bence strestendi,bende burdan öğrendiğim soğan kürü yapıp sakin olmaya çalıştım ve ilk deneme de oldu,inanamadım.üstelik prolaktin ve tsh düşmüştü.birde ovulasyon testi kullandım tabiki.bence değerlerin iyiyse hiçte umutsuz vaka değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?