- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.181
ceren mi cansu mu? karar vermek çok zorrrr
[
pozitifimm belli olmadı hamişliğin bugun yarın güzel haberi vermen gerekiyordu diye hatılıyorum.......
arkadaşlar doğacak kızıma ceren ismini koymak istiyorum nasıl sizce?
canım millet 40 ından sonra doğuruyor. hem son numara olan çocuklar anneenin babanın en büyük destekçisi oluyor. ilk 2 ler büyüyor gidiyor ilerde 3üncü yanında oluyor. oğluşunun tadını çıkar annesi çok zor dönemlerden geçtiniz düşünme hiçbişey geçen günler geri gelmiyor şunu öğrendimki bişeyi çok isteyince olmuyor gerçekten onunla sınanıyoruz...
Yöntemlere girersem hepten takıntı yaparım.
Temmuz sonu ve agustos sonu direkt deniyecegim sanirim.
Benim buyuk kız nedense hic kardes istemiyor. Fikrinden bile nefret ediyor.
11 yaşında ama sanki daha büyük gibi hareketleri var.
Gene bunalım yaparsam beni topa tutar. Tefe koyup çalar
Gecen hamileligimde kız olduğunu öğrenince herşeye küstüm
Ben 9 ay boyunca dayanıp öğrenmesem benim için çok daha iyi olur ama merak ağır basarsa bilmem.
Doğduktan sonra Allah kerim zaten
Bu söyleyeceklerimi ben yeni idrak ediyorum. Ablalar kardeşler iyi dinleyin beni... Hani kız için şöle erkek için böle yapın deniyor ya yada hamile kalmak için şunu için bunu yiyin falan. Hepsi hikaye hepsi boş.. Neden biliyor musunuz ? Çünkü Yaradan dilemedikçe hiçbirşey olmaz... Eğer O dilediyse bir bebeğe sahip olabiliriz... Sanıyormuyuz ki bebek olması anne ve babanın birleşmesinden meydana geliyoır. Kimi ilk seferde olurken neden kimi aylarca olmuyor ? Neden ? Çünkü Allah kimi için diliyor kimi için dilemiyor... Eğer nasibimizde kız yada erkeğe sahip olmak çoktan yazıldıysa buna inanıyorsak ister 1 ilişki ile ister hergün ilişki ila istenilen cinsiyette bebek olur.. ALLAH DİLEMEZSE HİÇBİRŞEY OLMAZ... VE KADERİ DEĞİŞTİREN TEK ŞEY SADECE DUADIR.. SELAMETLE DOSTLAR..
cnm sen sol yumurtadan hamile kalmıssın soldan kıza kalınıyor sağdan erkeğe duaları bile var sağ tarafın erkek olduğuna dair solda kız oluyo bu ihtimalle:))
Canım ben 2.de sadece cin takvimi denemek istedim onu bile başaramadim
Hatta o sırada öyle bir olay yaşadım ki artık Allahın iradesinden başka birşeye inansam günaha girerim diye inanıyorum.
Çünkü ilişkisiz hamile kaldım. Merak edene ozelden yazarım
evet canim bugun yarin belli olacak kasiklarimda agri var bilemiyorum test yapmaya korkuyorum bugunde kirmizilari gormezsem insallah yarin test yapicam, onceki aylarda adet gunum hemen test yapiyordum negatif olunca cok moralim bozuluyor simdi acele etmeden sabirla beklemek istiyorum,
insallah 1-2 gun icinde sizlere guzel bir haber veririm, herkesden guzel haberler bekliyorum.Allah yardimcimiz olsun.
evet canim bugun yarin belli olacak kasiklarimda agri var bilemiyorum test yapmaya korkuyorum bugunde kirmizilari gormezsem insallah yarin test yapicam, onceki aylarda adet gunum hemen test yapiyordum negatif olunca cok moralim bozuluyor simdi acele etmeden sabirla beklemek istiyorum,
insallah 1-2 gun icinde sizlere guzel bir haber veririm, herkesden guzel haberler bekliyorum.Allah yardimcimiz olsun.
o zman yarın bekliyoruz güzel haberi :):)
Nedense cocuk buyumeye baslayinca kalabalik ailenin guzelliginin farkina variyor insan.Ben evliligimin ilk zamanlari boyle dusunmuyodum ama kizim 5,5 yasinda simdi cok daha farkli dusunuyorum.Bu arada sen ikinci kizina hamilesin sanirim,Allah saglik sihhatle kucagina almayi ve buyutmeyi nasip etsin insallah.Yas faktoru de onemli gibi geliyo bsna bu arada sen kac yasindasin?
o zman yarın bekliyoruz güzel haberi :):)
tebrik ederim arkadaşım inşallah gönlündekini kucağını almak nasip olurarkadaşlarrrrr testi yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum darısı sizlere inşallah ayağımı sürüyorum arkamdan hepinizi bekliyorum ay çok sevinçliyimdoktora ramazandan sonra gitsem diyorum oruçları bitirmek istiyorum siz ne dersiniz zaten 10 gün kaldı.
Allah tamamına erdirsin inşallah :119:
arkadaşlarrrrr testi yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum darısı sizlere inşallah ayağımı sürüyorum arkamdan hepinizi bekliyorum ay çok sevinçliyimdoktora ramazandan sonra gitsem diyorum oruçları bitirmek istiyorum siz ne dersiniz zaten 10 gün kaldı.
bende tıpkı senin gibi düşünüyorumNedense cocuk buyumeye baslayinca kalabalik ailenin guzelliginin farkina variyor insan.Ben evliligimin ilk zamanlari boyle dusunmuyodum ama kizim 5,5 yasinda simdi cok daha farkli dusunuyorum.Bu arada sen ikinci kizina hamilesin sanirim,Allah saglik sihhatle kucagina almayi ve buyutmeyi nasip etsin insallah.Yas faktoru de onemli gibi geliyo bsna bu arada sen kac yasindasin?
arkadaşlarrrrr testi yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum darısı sizlere inşallah ayağımı sürüyorum arkamdan hepinizi bekliyorum ay çok sevinçliyimdoktora ramazandan sonra gitsem diyorum oruçları bitirmek istiyorum siz ne dersiniz zaten 10 gün kaldı.
ılıskı oldugu gun uzayan akıntın falan varmıydı pekı onları takıp ettınmı.benım tanıdıgım arkadaslar var ınternettekı hesaba gore tek ılıskı ıle oglu olan.
bilmiyorum canım ya,kafam çok karışık.inş.istediğimiz gibi olur.ben test falan yapmadım.dediğim gibi gebelik sitesinde yum.hesapladım.ona göre yaptım.bu takvim olaylarıda karıştırdı aklımı.çin takviminde erkek göründüğü için bu ay denedim.takvimlere bağlı kalınmalımı acaba?yoksa diğer yöntemler ve yum.günümü önemli?
pc yı seni düşünerek açtım inan güzel haberi duyunca cok mutlu oldum allh tamamına erdirsin canımmm.Bencede ramazanı bitir hem kalp atıslarınıda duyarsın o zmana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?