Süper Anneler - 2011

[

pozitifimm belli olmadı hamişliğin bugun yarın güzel haberi vermen gerekiyordu diye hatılıyorum.......

evet canim bugun yarin belli olacak kasiklarimda agri var bilemiyorum test yapmaya korkuyorum bugunde kirmizilari gormezsem insallah yarin test yapicam, onceki aylarda adet gunum hemen test yapiyordum negatif olunca cok moralim bozuluyor simdi acele etmeden sabirla beklemek istiyorum,
insallah 1-2 gun icinde sizlere guzel bir haber veririm, herkesden guzel haberler bekliyorum.Allah yardimcimiz olsun.

Nedense cocuk buyumeye baslayinca kalabalik ailenin guzelliginin farkina variyor insan.Ben evliligimin ilk zamanlari boyle dusunmuyodum ama kizim 5,5 yasinda simdi cok daha farkli dusunuyorum.Bu arada sen ikinci kizina hamilesin sanirim,Allah saglik sihhatle kucagina almayi ve buyutmeyi nasip etsin insallah.Yas faktoru de onemli gibi geliyo bsna bu arada sen kac yasindasin?

valla 9 ay durabilirsen cinsiyeti öğrenmeden iyi ama doğumda öğrenmek daha zor olur,Allah korusun lohusalıkla beraber depresyona bile girebilirsin...en iyisi zamanında öğrende ona göre ayarlarsın kendini...

canım ben buna sonuna kadar inanıyorum zaten ama benim düşüncem; kullarıma akıl verdim kullansınlar demiş Allah(c.c) e şimdi böyle bilimsel veriler elimizdeyken,şans yüzde 80 lerdeyken denemezsem kız olursa pişmanlıktan ölürüm...ama deneyipte kızım olursa Rabbim benim için bunu uygun gördü derim ve tevekkül etmem kolaylaşır...benim için böyle ama herkes benim gibi düşünmeyebilir...çünkü herşeyi denediğim halde olmazsa kızı daha çabuk kabullenirim hatta hiç zorlanmam...

cnm sen sol yumurtadan hamile kalmıssın soldan kıza kalınıyor sağdan erkeğe duaları bile var sağ tarafın erkek olduğuna dair solda kız oluyo bu ihtimalle:))

monthcum sağ sol olayı yok,defalarca şahit oldum,teravet,ya tutarsa vs bunlar hep soldan yumurtladı ve oğlu oldu...

çok merak ettim desem,bana da yazar mısın :18:

büyük bir heyecanla bekliyorum test sonucunu,inşallah hamilesin canım

o zman yarın bekliyoruz güzel haberi :):)

evet canım 2. kızıma hamileyim iyi dileklerin için teşekkürler. benim yaş 28.

o zman yarın bekliyoruz güzel haberi :):)

arkadaşlarrrrr testi yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum darısı sizlere inşallah ayağımı sürüyorum arkamdan hepinizi bekliyorum ay çok sevinçliyim doktora ramazandan sonra gitsem diyorum oruçları bitirmek istiyorum siz ne dersiniz zaten 10 gün kaldı.

Allah tamamına erdirsin inşallah :119:

Son düzenleme:
tebrik ederim arkadaşım inşallah gönlündekini kucağını almak nasip olur

Cok sevindim tebrik ederim,Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Ve insallah darisi basimiza

bende tıpkı senin gibi düşünüyorum
geçmişte 2 den fazla çocuk yapanlara çıldırmış bunlar 1 çocuk bence yeter türünde şeyler söylüyordum
zaman insanı gerçekten çok değiştirebiliyor
şimdi 3. çocuk için uğraşıyorum keşke olanaklarımız yetsede 4.yü doğursam diye düşünüyorum

tebrik ederim canım,allah tamamına erdirsin.

pc yı seni düşünerek açtım inan güzel haberi duyunca cok mutlu oldum allh tamamına erdirsin canımmm.Bencede ramazanı bitir hem kalp atıslarınıda duyarsın o zmana :)))

Son düzenleme:
ılıskı oldugu gun uzayan akıntın falan varmıydı pekı onları takıp ettınmı.benım tanıdıgım arkadaslar var ınternettekı hesaba gore tek ılıskı ıle oglu olan.

bende internettekii hesaba göre oğlanı buldum 2 kızdan sonra ,uzayan akıtımda ilişkiden 1 gün sonra gelmiştii

Merhaba kübra ,ben süper annelerin eski ilk açıldığı dönmelerde yazışırdım,bende aynı senin gibii buldum oğlumu
dediğin sitenin verdiği yumurtlama gününde oldu tek ilişki,ve çin takvimine göre kızdı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…