Süper Anneler - 2011

karabiber naber,nasıl gidiyo,oğlun büyüdü mü.yeni bebek hazırlığı mı var yoksa?

Oğlan büyümezmiii 3 yaşında oldu fırtına gibi maşallah kök söktürüyor bize,yok canımm 4ncü istemiyorumm sadece eskii günler aklıma geldi bende bu topikten çıkmazdım hiç biraz okuyunca sayfaları çok duygulandım ne yalan söyliyimm,diyorumm aynıı bizim telaşelerimizz bu ay oldumu olcakamı derken şimdi 3 yaşında oğlum maşallah,ALLAH isteyen herkezin gönlündekinii nasip etinn
apranaxı okudum çok sevdimm içim ıısındı ona İNŞALLAH İSTEDİĞİ gönlündekinii verir mevlam
bu arada senin nickii tanımadım ama demekkii gizli okuyuculardandını ozamanlar

merhaba apranax inşallah oğluşun olur dua ettim senin içinn
senii okuyunca şöylee bir geçmişe gittimm
süper anneler diye kilitlenmişş başka topiklerde vardı be 3ncüsü süper anneler olması lazımm
2007 de bende internete erkek bebek diye aratırken bu siteyi bulmuştum benim bulduğum sene herkez bir parayla takvim alıyordu ve deneyen herkezin oğlu yerine kızı olmuştu bende almaktan vazgeçmiştimm sonra doktor doktor gezdim 2 kızım olduğu için doktorlar yumurta takibi yapmadı bana bende artık ne olursa olsun dedim ve yumurtlama günüünü siteden tespit ettim ve tek denemeyle hamile kaldım ama tabikii bu böyle 7 ay sürdü hemen kalamadım yanii,eşime keçii boynuzu pekmezi içirmiştimm nerdeyse 3 kavanoz,şim işe giderken kafasına diker giderdi belkii onunda faydası oldu,

benim internettin verdiği tam yumurtlama gününde oldu kübra gibii birgün beklemedim inşallah oğluşu yoldadır

canım yaaa,nasıl sevindim anlatamam,inşallah oğlun seninle...ayy benimde tutsaydı beraber alacaktık güzel haberi...ama hamişlerin duası kabul olur,bizede dua et bacım...eğerki bu ay hamiş kalsaydım,niyetim arefe falan gitmekti dr.a...bayramda vericektim güzel haberi herkese...

canımsın yaaa,bak yine ağladım gece gece çok duygulandırdın beni,benim için dua etmişsin,Rabbim benim için dilediklerinin katkat güzellerini sana nasib etsin seni tanımam mı hiç,altın kaplı defterimde,oğlanı bulanlar listesindesin hatta bi karabiber daha vardı,hep karıştırıyordum sizi inan o süper annelerin hepsini tek tek okudum ve defalarca,Allahım beni ve diğer arkadaşlarımı da sevindirecek inşallah

gözünaydın cnm insallah allah gönlüne göre versin

canım ben de 3.kızıma hamileyim.kk olmasaydı bunlara da kalamazdım.eşim astenospermi ve morfoloji %1.hep bu sitedeki vitaminler ve takviyelerle oldu çok şükür.tabi bir de oğlum olsun istedim 2.ye hamileyken topikleri okuyup dua ederdim yakalasın herkes istediğini diye.seni de o zamanlardan biliyorum sanırım yazmamıştım hiç.tanımazsın beni.neyse senin adına çok sevindim,inşallah herşey gönlünce olur.

merhabalar uzun bir ara verdim biraz dinlendim beni hatırlayan vardır muhakkak..
bben rabim nasip ederse hamileyyim..
çok mutluyummm
darısı tüm isteyenlere

merhabalar uzun bir ara verdim biraz dinlendim beni hatırlayan vardır muhakkak..
çok mutluyummm
darısı tüm isteyenlere

seni hatırlıyorum,bikaç yıldır bebek istiyosun sen,nihayet Rabbim kavuşturdu bebişine,gönlündekini nasib etsin Allahım...çok sevindim,sağlıcakla kucağına almayı da nasib etsin...

yaşasın sıra bana geliyorrrrrrrrrrr

adetime az kaldı 30unda bakalım olacakmıyım bekliyorum cnm sen naptın
bende beklemedeyim canım hadi bakalım o zman once sen güzel haberi ver arkandan ben
çok mutluyummm
darısı tüm isteyenlere
hayırlı olsun gözün aydın oğluşun seninledir inş :)) geçmişi okuya okuya hepinizi tanıyoruz canım :)

evet canım sıra bizde artık bayramdan once month sonra ben sonra senden gelecek güzel haber inşşşş ayyy bizde hamiş olursak 2014 nisan annelerini biz doldurucagızzzzz düşüncesi bile güzelll

nisan annesi olucaz di mi eylülllllllll

ah bi de benim şu edepsiz yumoş adam gibi birgün ve saatte çatlasa valla adam diyo,karısını taciz eden ilk koca olarak ana haber bültenlerine çıkıcam ne zaman sorsa,""daha değillllll" cevabı almaktan bıkmış efendim

pozitif Allah tamamına erdirsin inşallah
sağlıcakla al bebişini kucağına
benim döngü sürem 31 gün
senin kaç gün ve kaçıncı gün ilişki oldu tek mi ilişki sayısı
cevaplarsan sevinirim

valla apranax bizdede benzer durumlar var
şimdide ya hamileysem diye adama ambargo koydum
2. gebeliğimde düşük riski vardı yine öyle birşey yaşarız diye korkuyorum açıkçası:18:

arkadaşlar
bugün aile hekimliğine kan verdim
yarın sonucu alabilirsin dediler
yumurtlamadan 8 gün sonra kan testi doğru sonuç verir mi acaba bilginiz var mı

benim bildiğim kadarıyla 6. günden sonra çıkabiliyormuş
sizin tecrübelerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…