- 4 Haziran 2013
- 620
- 31
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.201
Cok sevindim tebrik ederim,Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Ve insallah darisi basimiza
karabiber naber,nasıl gidiyo,oğlun büyüdü mü.yeni bebek hazırlığı mı var yoksa?
hiçbir takvimin uymadığı zavallı bana sorarsan;tabiikide takvimlere inamıyorummmmhepsi ağız birliği yapmış gibi kız diyo...ahh salak ben nolurdu 1 ay daha bekleseydim..ama kaderde varsa eşşek gibi bile bile yine yaparsın hatayı ...oysaki aylardır okuyorum bu topiği...yok yok karar verdim tutmazsa hiççç üzülmücem bu ay
işte benim test test diye kendimi parçalamamın sebebi bu...bi gün daha garanti olsun diye demişsin ya;o zaman da o+12 olayı var aklımam takılan...çatlama saati net olmalı ve ilk 12 saat içinde olmalı...vaj tam alkali o zaman,12 saat sonra asidikleşmeye başlıyor bu da y ler için ölüm demek...her şey Rabbimden ne gelirse razıyım....
arkadaşlarrrrr testi yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum darısı sizlere inşallah ayağımı sürüyorum arkamdan hepinizi bekliyorum ay çok sevinçliyimdoktora ramazandan sonra gitsem diyorum oruçları bitirmek istiyorum siz ne dersiniz zaten 10 gün kaldı.
Allah tamamına erdirsin inşallah :119:
merhaba apranax inşallah oğluşun olur dua ettim senin içinn
senii okuyunca şöylee bir geçmişe gittimm
süper anneler diye kilitlenmişş başka topiklerde vardı be 3ncüsü süper anneler olması lazımm
2007 de bende internete erkek bebek diye aratırken bu siteyi bulmuştum benim bulduğum sene herkez bir parayla takvim alıyordu ve deneyen herkezin oğlu yerine kızı olmuştu bende almaktan vazgeçmiştimm sonra doktor doktor gezdim 2 kızım olduğu için doktorlar yumurta takibi yapmadı bana bende artık ne olursa olsun dedim ve yumurtlama günüünü siteden tespit ettim ve tek denemeyle hamile kaldım ama tabikii bu böyle 7 ay sürdü hemen kalamadım yanii,eşime keçii boynuzu pekmezi içirmiştimm nerdeyse 3 kavanoz,şim işe giderken kafasına diker giderdi belkii onunda faydası oldu,
monthhh senın durumlar nasıl var mı belirtiler?
arkadaşlarrrrr testi yaptım çift çizgi çıktı çok mutluyum darısı sizlere inşallah ayağımı sürüyorum arkamdan hepinizi bekliyorum ay çok sevinçliyimdoktora ramazandan sonra gitsem diyorum oruçları bitirmek istiyorum siz ne dersiniz zaten 10 gün kaldı.
Allah tamamına erdirsin inşallah :119:
canım yaaa,nasıl sevindim anlatamam,inşallah oğlun seninle...ayy benimde tutsaydı beraber alacaktık güzel haberi...ama hamişlerin duası kabul olur,bizede dua et bacım...eğerki bu ay hamiş kalsaydım,niyetim arefe falan gitmekti dr.a...bayramda vericektim güzel haberi herkese...
insallah canim insallah oglum benimledir, evet canim yumurtlama zamanlarimiz ayni zamanlardaydi ben hep seni merak ediyordum o zaman deneme yaptimi acaba diye insallah sende bir sonraki ay hayirlisiyla hamile kalirsin.
insallah eylulungulu ve monthh da hamiledir, dua etmez olurmuyum inan ki her zaman ediyorum namazlarimda burdaki isimlerinizle dua ediyorum ,Mevlam dualarimizi kabul etsin insallah, hepimizi sevindirsin.
bu siteye uye olali daha cok bir zaman olmadi ama sizlere cok icim isindi iyiki varsiniz neden daha once uye olmamisim diye dusundum onceleri cok yogun calisiyordum vaktim olmuyordu simdi rahatim cok sukur
boyle guzel heberleri ilk sizlerle paylasmak cok guzel
iyiki varsiniz, darisi tum isteyenlerin basina
Oğlan büyümezmiii 3 yaşında oldu fırtına gibi maşallah kök söktürüyor bize,yok canımm 4ncü istemiyorumm sadece eskii günler aklıma geldi bende bu topikten çıkmazdım hiç biraz okuyunca sayfaları çok duygulandım ne yalan söyliyimm,diyorumm aynıı bizim telaşelerimizz bu ay oldumu olcakamı derken şimdi 3 yaşında oğlum maşallah,ALLAH isteyen herkezin gönlündekinii nasip etinn
apranaxı okudum çok sevdimm içim ıısındı ona İNŞALLAH İSTEDİĞİ gönlündekinii verir mevlam
bu arada senin nickii tanımadım ama demekkii gizli okuyuculardandını ozamanlar
merhabalar uzun bir ara verdim biraz dinlendim beni hatırlayan vardır muhakkak..
bben rabim nasip ederse hamileyyim..
çok mutluyummm
darısı tüm isteyenlere
merhabalar uzun bir ara verdim biraz dinlendim beni hatırlayan vardır muhakkak..
çok mutluyummm
darısı tüm isteyenlere
bende beklemedeyim canım hadi bakalım o zman once sen güzel haberi ver arkandan benadetime az kaldı 30unda bakalım olacakmıyım bekliyorum cnm sen naptın
hayırlı olsun gözün aydın oğluşun seninledir inş :)) geçmişi okuya okuya hepinizi tanıyoruz canım :)merhabalar uzun bir ara verdim biraz dinlendim beni hatırlayan vardır muhakkak..
çok mutluyummm
darısı tüm isteyenlere
seni hatırlıyorum,bikaç yıldır bebek istiyosun sen,nihayet Rabbim kavuşturdu bebişine,gönlündekini nasib etsin Allahım...çok sevindim,sağlıcakla kucağına almayı da nasib etsin...
yaşasın sıra bana geliyorrrrrrrrrrr
çok mutluyummm
darısı tüm isteyenlere
bende beklemedeyim canım hadi bakalım o zman once sen güzel haberi ver arkandan ben
hayırlı olsun gözün aydın oğluşun seninledir inş :)) geçmişi okuya okuya hepinizi tanıyoruz canım :)
evet canım sıra bizde artık bayramdan once month sonra ben sonra senden gelecek güzel haber inşşşş ayyy bizde hamiş olursak 2014 nisan annelerini biz doldurucagızzzzz düşüncesi bile güzelll
çok mutluyummm
darısı tüm isteyenlere
ah bi de benim şu edepsiz yumoş adam gibi birgün ve saatte çatlasavalla adam diyo,karısını taciz eden ilk koca olarak ana haber bültenlerine çıkıcam ne zaman sorsa,""daha değillllll" cevabı almaktan bıkmış efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?