- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.161
sen neler denemiştin baybmuck
doğrusu moralim bozuldu
bu benim son şansım zaten yaşım 35
denediğn şeyleri yazar mısın
orgazm olmuşmuydun
evet önce ben sonra eşim ama onunlada alakası yok.çünkü ikinci kızımda olmadım .vajinal duş yaptım tek ilişki yumurta çatladıktan sonra sol yumurtadan kaldım ama çin takvimi kızdaydı keşke o ay denemeseydim ya onun pişmanlıgı var .eşimle iki ay soda muz hazır su eşim keçi boynuzu pekmezi yedi derin ilişki ve sagıma yattım yogurt peynir ve sütten uzak durduk yaptıklarım bunlar canım.
evet önce ben sonra eşim ama onunlada alakası yok.çünkü ikinci kızımda olmadım .vajinal duş yaptım tek ilişki yumurta çatladıktan sonra sol yumurtadan kaldım ama çin takvimi kızdaydı keşke o ay denemeseydim ya onun pişmanlıgı var .eşimle iki ay soda muz hazır su eşim keçi boynuzu pekmezi yedi derin ilişki ve sagıma yattım yogurt peynir ve sütten uzak durduk yaptıklarım bunlar canım.
Yöntemlere girersem hepten takıntı yaparım.
Temmuz sonu ve agustos sonu direkt deniyecegim sanirim.
Benim buyuk kız nedense hic kardes istemiyor. Fikrinden bile nefret ediyor.
11 yaşında ama sanki daha büyük gibi hareketleri var.
Gene bunalım yaparsam beni topa tutar. Tefe koyup çalar
Gecen hamileligimde kız olduğunu öğrenince herşeye küstüm
Ben 9 ay boyunca dayanıp öğrenmesem benim için çok daha iyi olur ama merak ağır basarsa bilmem.
Doğduktan sonra Allah kerim zaten
Bu söyleyeceklerimi ben yeni idrak ediyorum. Ablalar kardeşler iyi dinleyin beni... Hani kız için şöle erkek için böle yapın deniyor ya yada hamile kalmak için şunu için bunu yiyin falan. Hepsi hikaye hepsi boş.. Neden biliyor musunuz ? Çünkü Yaradan dilemedikçe hiçbirşey olmaz... Eğer O dilediyse bir bebeğe sahip olabiliriz... Sanıyormuyuz ki bebek olması anne ve babanın birleşmesinden meydana geliyoır. Kimi ilk seferde olurken neden kimi aylarca olmuyor ? Neden ? Çünkü Allah kimi için diliyor kimi için dilemiyor... Eğer nasibimizde kız yada erkeğe sahip olmak çoktan yazıldıysa buna inanıyorsak ister 1 ilişki ile ister hergün ilişki ila istenilen cinsiyette bebek olur.. ALLAH DİLEMEZSE HİÇBİRŞEY OLMAZ... VE KADERİ DEĞİŞTİREN TEK ŞEY SADECE DUADIR.. SELAMETLE DOSTLAR..
slm kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım.kızlar bu bebegimin erkek olmasını çok istemiştin ama olmadı biliyorsunuz .herkesin bu bebegin cinsiyeti ne peki demesinden bıktım artık heleki 3 cü hamileligim dedigimde şaşırmalarına sinir oluyorumdemekki yumurtlama günü beslenme hepsi yalanmış kızlar kendinizi fazla strese koymayın testlerle falan oluruna bırakın bence .sık ilişkiyle oglu olanda var tek ilişkiylede kısmette varsa zaten olur yoksada neyapalım
Maral ; baby nin kızı olacakmış cnm erkek diyen yanılmış
3. Kız yani. Keşke yanılmış olsalar o da iki kızdan sonra oğlanı tatsa
Ben hiç inanamıodum ztn kızım olucagına.
Dediğin gibi kocaların spermleri ile alakalı kesinlikle cnm
Dun çok kötüydüm saklayamam
Ama alışıcam Yöntem fln hikaye ztn ben Neler yaptığımı gecmiş sayfalarda yazmıştım.
Bana 3. De bulursun diyorlar Dr bile oyle dedi
3. Yü düşünmüyorum doğurmak bişey değil bakmak güzel bi gelecek sağlamak eğitimini tamamlatabilmek
Bunlar cok zor. En azından bnm maddi gücüm buna yetmez
Eşim de dio üzülme ilerde belki kızımız olur die
Ama bnm için bu defter kapanmıştır.
Rabbim bunlara saglık ve mutluluk versin.
bende 2. kızımı duyunca hayal kırıklığına uğramıştım ama çabuk atlattım
bu sefer hamile kalırsam onlar fark edene kadar çevremde hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum
arkadaşım açıkcası bazı kadınların ben de dahil olmak üzere kız çocuğuna yatkın olduğunu düşünüyorum
eğer sende öyleysen hiç dikkat etmeden hamile kalırsan büyük ihtimal kızın olur
erkek ihtimalini artırmak için bence elinden geleni yap
yine kızımız olursa allahın takdiri böyleymiş ne yapalım deriz
canım ya herşey nasip işte sola yatınca kız derler bulantı olana kız derler sende hepsi mevcuttu kız için uğraştın ama erkek. erkek için uğraşan bize çok iyi bir örneksin aslında senle daha öncede konuşmuştuk insan isyana bile düşebiliyo neden kız yada neden erkek diye ama elimizde olan bişey değil bu kesinlikle Allahın takdiri eminimki ilerde iyiki böyle olmuş dicez. ama bence 3.yü şimdi düşünme sonda deme. 3-4 yıl sonra fikrin değişir 3 çocuk fazla değil. bende 2. kızıma hamileyim 3 son diyorum bakalım nasip o da kız olursa hayırlısı buymuş derim 3 kızımla yaşar giderim :)
offfffhayallerimi yıktın bende 2. kızıma hamileyim. 3.de diyet miyet ne varsa uygulamayı düşünüyodum. nasip herşey ama umutlanınca insan herşeyi yapası geliyo.
bende 2. kızımı duyunca hayal kırıklığına uğramıştım ama çabuk atlattım
bu sefer hamile kalırsam onlar fark edene kadar çevremde hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum
arkadaşım açıkcası bazı kadınların ben de dahil olmak üzere kız çocuğuna yatkın olduğunu düşünüyorum
eğer sende öyleysen hiç dikkat etmeden hamile kalırsan büyük ihtimal kızın olur
erkek ihtimalini artırmak için bence elinden geleni yap
yine kızımız olursa allahın takdiri böyleymiş ne yapalım deriz
ayseee sen uzun zamandır ugramıyordun topige canım.kaç haftalıksın ve neler denedin
evet canım 33 haftalık oldum. hala içimde erkek bebek uhdesi var ama nasip kısmet. bi yanım bunu doğurduktan hemen sonra hamile kal diyor ama delilik olur. ben çin takvimi ovulasyon günü bide derin ilşki yöntemlerini denemiştim..
teşekkür ederim canım..
ben şuan 33 üm 34 de bebegımı kucağıma alıcam inşallahhh
canım millet 40 ından sonra doğuruyor. hem son numara olan çocuklar anneenin babanın en büyük destekçisi oluyor. ilk 2 ler büyüyor gidiyor ilerde 3üncü yanında oluyor. oğluşunun tadını çıkar annesi çok zor dönemlerden geçtiniz düşünme hiçbişey geçen günler geri gelmiyor şunu öğrendimki bişeyi çok isteyince olmuyor gerçekten onunla sınanıyoruz...
arkadaşlar doğacak kızıma ceren ismini koymak istiyorum nasıl sizce?
ayseee kaç yaşında kaldın canım ve hangi ayda şuda önemli ocak şubat dogumluysan yaşına iki ekliyceksin
evet arkadaşım bencede testlere pek güven olmuyor benim 4. gün ama hala t çizgisi c den daha koyu ve kasık ağrım, akıntım hiç kalmadı yani çatlama bence oldu gibi. deneme yaptık inşallah hamiş kalırız hepimiz. kız isteyenlere hayırlı kız evlat, erkek isteyen arkadaşlara ve banada inşallah hayırlı erkek evlat nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?