Süper Anneler - 2011

sen neler denemiştin baybmuck
doğrusu moralim bozuldu
bu benim son şansım zaten yaşım 35
denediğn şeyleri yazar mısın
orgazm olmuşmuydun

evet önce ben sonra eşim ama onunlada alakası yok.çünkü ikinci kızımda olmadım .vajinal duş yaptım tek ilişki yumurta çatladıktan sonra sol yumurtadan kaldım ama çin takvimi kızdaydı keşke o ay denemeseydim ya onun pişmanlıgı var .eşimle iki ay soda muz hazır su eşim keçi boynuzu pekmezi yedi derin ilişki ve sagıma yattım yogurt peynir ve sütten uzak durduk yaptıklarım bunlar canım.

Bu söyleyeceklerimi ben yeni idrak ediyorum. Ablalar kardeşler iyi dinleyin beni... Hani kız için şöle erkek için böle yapın deniyor ya yada hamile kalmak için şunu için bunu yiyin falan. Hepsi hikaye hepsi boş.. Neden biliyor musunuz ? Çünkü Yaradan dilemedikçe hiçbirşey olmaz... Eğer O dilediyse bir bebeğe sahip olabiliriz... Sanıyormuyuz ki bebek olması anne ve babanın birleşmesinden meydana geliyoır. Kimi ilk seferde olurken neden kimi aylarca olmuyor ? Neden ? Çünkü Allah kimi için diliyor kimi için dilemiyor... Eğer nasibimizde kız yada erkeğe sahip olmak çoktan yazıldıysa buna inanıyorsak ister 1 ilişki ile ister hergün ilişki ila istenilen cinsiyette bebek olur.. ALLAH DİLEMEZSE HİÇBİRŞEY OLMAZ... VE KADERİ DEĞİŞTİREN TEK ŞEY SADECE DUADIR.. SELAMETLE DOSTLAR..

hayırlısı olsun
ben kendim içinde hayırlısı neyse o nasip olsun diyorum
yinede yapabileceğim şeyleri yapmak istedim sonrasında keşke yapsaydım demek istemediğimden
kızını sağlıkla kucağına almanı diliyorum arkadaşım

bende 2. kızımı duyunca hayal kırıklığına uğramıştım ama çabuk atlattım
bu sefer hamile kalırsam onlar fark edene kadar çevremde hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum
arkadaşım açıkcası bazı kadınların ben de dahil olmak üzere kız çocuğuna yatkın olduğunu düşünüyorum
eğer sende öyleysen hiç dikkat etmeden hamile kalırsan büyük ihtimal kızın olur
erkek ihtimalini artırmak için bence elinden geleni yap
yine kızımız olursa allahın takdiri böyleymiş ne yapalım deriz

Aynen arkadaşım bencede Allahın istediği olur, tam yumurtlama zamanı yapanlarda var erkek olsun diye kızları var, kız isteyip yumurtlamadan öncede yapanlar var onlarında oğlu oluyor. bencede Mevlam ne isterse o oluyor biz sadece denemeler yapıp bol bol dua etmeliyiz, inşallah Allah hepimize iki çiçeğide koklamayı iki evladında tadını tatmamızı nasip etsin.

cnm sen sol yumurtadan hamile kalmıssın soldan kıza kalınıyor sağdan erkeğe duaları bile var sağ tarafın erkek olduğuna dair solda kız oluyo bu ihtimalle:))

offfff hayallerimi yıktın bende 2. kızıma hamileyim. 3.de diyet miyet ne varsa uygulamayı düşünüyodum. nasip herşey ama umutlanınca insan herşeyi yapası geliyo.

canım ya herşey nasip işte sola yatınca kız derler bulantı olana kız derler sende hepsi mevcuttu kız için uğraştın ama erkek. erkek için uğraşan bize çok iyi bir örneksin aslında senle daha öncede konuşmuştuk insan isyana bile düşebiliyo neden kız yada neden erkek diye ama elimizde olan bişey değil bu kesinlikle Allahın takdiri eminimki ilerde iyiki böyle olmuş dicez. ama bence 3.yü şimdi düşünme sonda deme. 3-4 yıl sonra fikrin değişir 3 çocuk fazla değil. bende 2. kızıma hamileyim 3 son diyorum bakalım nasip o da kız olursa hayırlısı buymuş derim 3 kızımla yaşar giderim :)

aynı fikirdeyiz arkadaşım. bu ph olayı ve sperm kalitesini artırmak mantıklı geliyo.

teşekkür ederim canım..
ben şuan 33 üm 34 de bebegımı kucağıma alıcam inşallahhh

Son düzenleme:

Canım ben 2.de sadece cin takvimi denemek istedim onu bile başaramadim
Hatta o sırada öyle bir olay yaşadım ki artık Allahın iradesinden başka birşeye inansam günaha girerim diye inanıyorum.
Çünkü ilişkisiz hamile kaldım. Merak edene ozelden yazarım

teşekkür ederim canım..
ben şuan 33 üm 34 de bebegımı kucağıma alıcam inşallahhh

canım millet 40 ından sonra doğuruyor. hem son numara olan çocuklar anneenin babanın en büyük destekçisi oluyor. ilk 2 ler büyüyor gidiyor ilerde 3üncü yanında oluyor. oğluşunun tadını çıkar annesi çok zor dönemlerden geçtiniz düşünme hiçbişey geçen günler geri gelmiyor şunu öğrendimki bişeyi çok isteyince olmuyor gerçekten onunla sınanıyoruz...

ayseee kaç yaşında kaldın canım ve hangi ayda şuda önemli ocak şubat dogumluysan yaşına iki ekliyceksin

[

pozitifimm belli olmadı hamişliğin bugun yarın güzel haberi vermen gerekiyordu diye hatılıyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…