- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.141
İnşallah canım biran önce hamile kalırsın bende 4-5 aydır deniyorum olmuyor ve senin gibi erkek bebek odaklı yumurtlama zamanı deneme yapıyoruz. bu ay ben adetimin 2.günü çörek otu, bal, tarçın karıştırıp her gün ilişki zamanına kadar yedim ve ara ara da incir yedim, eşimde biraz geç kaldık ama 10 gün falan çinko hapı kullandı bakalım deneme yaptık inşallah bu ay hamile kalırım sende bence bu ay yumurtaları ve spermleri güçlendirici şeyler dene. yaşında çok değil bende 31 yaşındayım, benim bir arkadaşım 35 yaşında ilk bebeği oldu daha. bence denemelere devam et eğer olmazsa duruma göre klomen tedavisi olursun. İnşallah Allah hepimize gönlümüzdekini nasip eder bu mübarek ayda.
Sen de ikinci için mi deniyorsun bu arada?Benim Esim de çok istemedi klomen olayını ve nedense doktorum da başlamak istemiyor klomene şimdi dolayısıyla bu ay kullanmadım ama gercekten çok da beklemek istemiyorum çünkü kızım beni çok üzüyor 2 yıldır sürekli kardeş istiyor,arada bu kadar yaş farkı olması da tabi ayrı bir durum o da.Benim doktorum erkek bebek odaklı denediğimiz o 6-7 ayı düzenli bir ilişki dönemi olarak değerlendirmiyor ayda tek bir gün korunmasz ilişki ile gebe kalma olasılığı zaten çok zor diyor,dolayısıyla 1 sene olmuş olduğu halde 1 sene saymıyor bu zamanı.Bir de zaten o senenin sonunda hamile kaldınız fakat düşük yaptınız diyor,en azından bu düşükten sonra 6 ay kadar normal deneyin diyor.
Bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı tez zamanda inşallah
Evet canim bende ikinci icin denemelerdeyim bakalim bu ay olacakmi? Bencede tek iliski ile gercekten sansimiz zor, bu ay ben yumurtlama zamani iki iliski oldu hayirlisi bakalim. kizimda 3,5 yasinda ve seninki gibi kardes istiyor insallah bir an once hepimizin saglikli hayirli erkek evlatlari olur.
İnşallah canım biran önce hamile kalırsın bende 4-5 aydır deniyorum olmuyor ve senin gibi erkek bebek odaklı yumurtlama zamanı deneme yapıyoruz. bu ay ben adetimin 2.günü çörek otu, bal, tarçın karıştırıp her gün ilişki zamanına kadar yedim ve ara ara da incir yedim, eşimde biraz geç kaldık ama 10 gün falan çinko hapı kullandı bakalım deneme yaptık inşallah bu ay hamile kalırım sende bence bu ay yumurtaları ve spermleri güçlendirici şeyler dene. yaşında çok değil bende 31 yaşındayım, benim bir arkadaşım 35 yaşında ilk bebeği oldu daha. bence denemelere devam et eğer olmazsa duruma göre klomen tedavisi olursun. İnşallah Allah hepimize gönlümüzdekini nasip eder bu mübarek ayda.
ilk denemelerde hemen hamilelik testi yapıyordum
hatta 9 günden falan başlıyordum
sonradan alışıyorsun sanırım
hemen yapasında gelmiyor
o heyecan devam etsin istiyorsun
bu arada ateşimde sürpriz yapmadı
hatta kırmızılar geldi
hayırlısı
ilk denemelerde hemen hamilelik testi yapıyordum
hatta 9 günden falan başlıyordum
sonradan alışıyorsun sanırım
hemen yapasında gelmiyor
o heyecan devam etsin istiyorsun
bu arada ateşimde sürpriz yapmadı
hatta kırmızılar geldi
hayırlısı
Kizlar nasıl yapsak da olsa bilemiyorum.
Benim bayağı hassas bir yapım var. Üçüncü de kız olursa ben çok fazla üzülürüm kendimi biliyorum elimde olan birsey degil.
İkinci kızımda da bunalıma girdim.kendime kızıyorum ama bu bisey değiştirmiyor.
Ben bu stres altında hiç denemesem daha mantıklı galiba. Olmassa bana da bebeğe de günah olucak.
Siz ne dersiniz?
Eşim istiyor cocuk. Yaşım da 35.
slm arkadaşlar benimde 3kızım var 4cüye gebeyim kazayla oldu rabbim kısmet etti eğer kazayla kalmasaydım cesaret etmem mümkün değildi çünkü 3kızım 1yaşında ve ben onu erkek olsun diye büyük uğraşlarla yapmıştım kız olduğunu öğrenince 1ay hasta yattım üzüldüm şimdi haşa kızıma tapıyorum bu hamileliğimde duyunca asla oğlan kız demedim birdaha isyan etmem dedim tövbeler ettim allah izn verirse oğlum olacak herşey kısmet mevlam nasip edecek allahım isteyen herkese versin
konunun baş sayfalarını okudum
yumurta akıyla hamile kalamayan arkadaşlar vardı
yumurta akıyla hamile kalanların akibeti ne oldu bilenler paylaşırsa sevinirim
birde hamile kalmayı güçleştiriyor olabilir mi acaba diye düşünüyorum
hoşgeldin
yumurta akıyla kalan 1 kişi biliyorum sadece ve kızı olduyumurtlamadan 8 saat önce yapmasaydın keşke,ne güzel hem drla hem de testle garantilemişken,tma çatlama anında tek ilişki olsaydı hakkında hayırlısı olsun canım...
ama 2 ilişkiyle oğlu olanlarda var
canım bende 3 kızıma hamişim .çok yöntem denedim ama sonuç ortada.31yaşındayım belki ilerde 35 yaşında eger düşünürsem tabi ozaman hamile kalmayı planlyorum kızlar .hayatın insana ne sunacagınıda bilemeyiz tabi .vazgeçebilirimde
canım,inanki aynı durumdayız2 kızım var,küçük 8 yaşında...yine kız olur düşüncesiyle asla 3. yü düşünmedim yıllarca...ama kızlarım büyüdükçe kardeş ister oldular,eşimde çok istiyor...sonra araştırırken bu topiği buldum...yıllardır kk ya üyeyim,böyle bi sayfanın varlığından bile haberim yoktu...dedimki kendi kendime,Allah bi işaretmi yolluyor,kulum akıl verdim kullan işte diye...
benim tek artım,çevremde hiç kimse erkek istediğimi bilmiyor,yıllardır numara yapıyorum,şakaya vuruyorum,bizden erkek olmaz yine doğursam kız olur deyip gülüyorum,3 kız cennete sokar adamı diyorum,hatta sık sık erkek çocukların bana soğuk geldiğini söylerim,kızları süslemeye bayılıyorum falan....neden mi;3.yü yapıpta yine kızım olursa teselli etmeye kalkmasınlar diye...içten içe kendimi yerim belki ama kimseye kendimi ezdirmem...
bu kadar şey öğrendikten sonra,tek ilişki ve yum günüden vazgeçmem,sonra çok züzlürüm,ama kız olsada ilk başlarda üzülürüm biraz ama bebek kokusunu çok özledim,hemen alışırım kızıma
ben de 34 yaşındayım ve tekrar anne olmaya can atıyorum,bence vazgeçmeden önce düşün,gece hayal kur mesela,3 kızının olduğunu hayal et,çıldırma noktasına gelirsen,3.yü yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?