Süper Anneler - 2011

Sen de ikinci için mi deniyorsun bu arada?Benim Esim de çok istemedi klomen olayını ve nedense doktorum da başlamak istemiyor klomene şimdi dolayısıyla bu ay kullanmadım ama gercekten çok da beklemek istemiyorum çünkü kızım beni çok üzüyor 2 yıldır sürekli kardeş istiyor,arada bu kadar yaş farkı olması da tabi ayrı bir durum o da.Benim doktorum erkek bebek odaklı denediğimiz o 6-7 ayı düzenli bir ilişki dönemi olarak değerlendirmiyor ayda tek bir gün korunmasz ilişki ile gebe kalma olasılığı zaten çok zor diyor,dolayısıyla 1 sene olmuş olduğu halde 1 sene saymıyor bu zamanı.Bir de zaten o senenin sonunda hamile kaldınız fakat düşük yaptınız diyor,en azından bu düşükten sonra 6 ay kadar normal deneyin diyor.
Bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı tez zamanda inşallah

Evet canim bende ikinci icin denemelerdeyim bakalim bu ay olacakmi? Bencede tek iliski ile gercekten sansimiz zor, bu ay ben yumurtlama zamani iki iliski oldu hayirlisi bakalim. kizimda 3,5 yasinda ve seninki gibi kardes istiyor insallah bir an once hepimizin saglikli hayirli erkek evlatlari olur.

bizim sperm problemimiz olmasına ramen 2. ve 3. kızım tek ilişkiyle oldular.ama olmayacağını düşündüğüm için çok rahattım.dr tüp bebek önermişti değerlerimize bakıp.umutsuz olmayın sadece relax .ve belki ilişki öncesiredbulll içirilebilir kocalara.ki bende o da yoktu.

bence aynene devam et canım çinko en önemli vitamin sperm için.ben de 36 ya girdim.3.kız yolda yaşımız geçmiş değil daha takılmayın.

selam kızlar bende uzuuuun zamandır girmiyorum simdi okudum yazdıklarınızıda herkes 3 kıza hamiş anladıgım kadarıyla salıcakla kucagınıza alırsınız insallah benim 3 kızım var ve cok mutluyum veren rabbime sükürlr olsun iyiki olmuslar hiç üzülmeyin biz allahın sevgili kullarıyız herkese nasib olmaz 3 kız ama eşleri illa erkek isteyen arkadaşlar yaın bence insallah olur mevlam herkese nasib etsin inşallah

ilk denemelerde hemen hamilelik testi yapıyordum
hatta 9 günden falan başlıyordum
sonradan alışıyorsun sanırım
hemen yapasında gelmiyor
o heyecan devam etsin istiyorsun
bu arada ateşimde sürpriz yapmadı
hatta kırmızılar geldi
hayırlısı

yavuz allah daha cok bekletmesin bir an önce göndersin bebeğini inş

hayirlisi olsun canim insallah bir sonraki ay hamile kalirsin
aynen bende senin dedigin gibi ilk baslarda hemen test yapiyordum
bu ay sabirla bekliyorum ayin 25 gibi adet zamanim ama insallah kirmizilar gelmez
bu ay erken test yapmicam adetim insallah gecikirse o zaman yapcam bakalim
insallah hamileyimdir insallah hepimiz bir an once isteklerimize kavusuruz.

Kizlar nasıl yapsak da olsa bilemiyorum.
Benim bayağı hassas bir yapım var. Üçüncü de kız olursa ben çok fazla üzülürüm kendimi biliyorum elimde olan birsey degil.
İkinci kızımda da bunalıma girdim.kendime kızıyorum ama bu bisey değiştirmiyor.
Ben bu stres altında hiç denemesem daha mantıklı galiba. Olmassa bana da bebeğe de günah olucak.
Siz ne dersiniz?
Eşim istiyor cocuk. Yaşım da 35.

canım,inanki aynı durumdayız 2 kızım var,küçük 8 yaşında...yine kız olur düşüncesiyle asla 3. yü düşünmedim yıllarca...ama kızlarım büyüdükçe kardeş ister oldular,eşimde çok istiyor...sonra araştırırken bu topiği buldum...yıllardır kk ya üyeyim,böyle bi sayfanın varlığından bile haberim yoktu...dedimki kendi kendime,Allah bi işaretmi yolluyor,kulum akıl verdim kullan işte diye...
benim tek artım,çevremde hiç kimse erkek istediğimi bilmiyor,yıllardır numara yapıyorum,şakaya vuruyorum,bizden erkek olmaz yine doğursam kız olur deyip gülüyorum,3 kız cennete sokar adamı diyorum,hatta sık sık erkek çocukların bana soğuk geldiğini söylerim,kızları süslemeye bayılıyorum falan....neden mi;3.yü yapıpta yine kızım olursa teselli etmeye kalkmasınlar diye...içten içe kendimi yerim belki ama kimseye kendimi ezdirmem...

bu kadar şey öğrendikten sonra,tek ilişki ve yum günüden vazgeçmem,sonra çok züzlürüm,ama kız olsada ilk başlarda üzülürüm biraz ama bebek kokusunu çok özledim,hemen alışırım kızıma

ben de 34 yaşındayım ve tekrar anne olmaya can atıyorum,bence vazgeçmeden önce düşün,gece hayal kur mesela,3 kızının olduğunu hayal et,çıldırma noktasına gelirsen,3.yü yapma

slm arkadaşlar benimde 3kızım var 4cüye gebeyim kazayla oldu rabbim kısmet etti eğer kazayla kalmasaydım cesaret etmem mümkün değildi çünkü 3kızım 1yaşında ve ben onu erkek olsun diye büyük uğraşlarla yapmıştım kız olduğunu öğrenince 1ay hasta yattım üzüldüm şimdi haşa kızıma tapıyorum bu hamileliğimde duyunca asla oğlan kız demedim birdaha isyan etmem dedim tövbeler ettim allah izn verirse oğlum olacak herşey kısmet mevlam nasip edecek allahım isteyen herkese versin

ne mutlu sana, oğlunda var 3 kızında...inan cesaret edebilseydim,4 çocuk çok isterdim...3 kız da çok güzel,çünkü biz 4 kardeşiz 3 kız 1 oğlan...ablamları dünyalar değişmem,ama abimi aydan aya görürüm...eşim 2 kardeş,bizim ailenin kalabalığına hep imrendiğini söyler...bi toplanırız,odalar dolar taşar,muhabbetin sonu gelmez,sabahlara kadar...

güzel şey,kalabalık aile ama benim sınır 3

merhaba arkadaşlar
2-3 aydır fırsat buldukça topiği okuyordum. benimde 2 kızım var. bu ay bir deneme yaptık eşimle. şimdide tuttu mu diye merakla beklemekteyim. çevremdeki hiç kimseye çocuk istediğimizi söylemedim çünkü insanların oğlan için yapacak yorumlarından rahatsız oluyorum. konuşma ihtiyacı hissedip kimseyi bulamayınca size içimi dökmek istedim

yaptıklarımı da sizlerle paylaşayım neredeyse 2 ay diyet yaptım. tam olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum. doktor bana yumurtamın tahmini çatlama zamanını söyledi. ovulasyon testide yapıyorum. tahmini çatlamadan 8 saat önce ilişki yumurta akı eşliğinde oldu.birde tam çatlama zamanı oldu.
bu ay tutmasını çok istiyorum. diyeti bozdum bide. bu ay tutmazsa anca eylüle kalır

konunun baş sayfalarını okudum
yumurta akıyla hamile kalamayan arkadaşlar vardı
yumurta akıyla hamile kalanların akibeti ne oldu bilenler paylaşırsa sevinirim
birde hamile kalmayı güçleştiriyor olabilir mi acaba diye düşünüyorum

hoşgeldin
yumurta akıyla kalan 1 kişi biliyorum sadece ve kızı oldu yumurtlamadan 8 saat önce yapmasaydın keşke,ne güzel hem drla hem de testle garantilemişken,tma çatlama anında tek ilişki olsaydı hakkında hayırlısı olsun canım...

ama 2 ilişkiyle oğlu olanlarda var

hayırlısı artık
inşallah gönlümde ki olur
birşeyi merak ettim yumurta akıyla yapan arkadaş yumurtlama zamanına dikkat etmedimi acaba

canım bende 3 kızıma hamişim .çok yöntem denedim ama sonuç ortada.31yaşındayım belki ilerde 35 yaşında eger düşünürsem tabi ozaman hamile kalmayı planlyorum kızlar .hayatın insana ne sunacagınıda bilemeyiz tabi .vazgeçebilirimde

sen neler denemiştin baybmuck
doğrusu moralim bozuldu
bu benim son şansım zaten yaşım 35
denediğn şeyleri yazar mısın
orgazm olmuşmuydun

Yöntemlere girersem hepten takıntı yaparım.
Temmuz sonu ve agustos sonu direkt deniyecegim sanirim.
Benim buyuk kız nedense hic kardes istemiyor. Fikrinden bile nefret ediyor.
11 yaşında ama sanki daha büyük gibi hareketleri var.
Gene bunalım yaparsam beni topa tutar. Tefe koyup çalar
Gecen hamileligimde kız olduğunu öğrenince herşeye küstüm
Ben 9 ay boyunca dayanıp öğrenmesem benim için çok daha iyi olur ama merak ağır basarsa bilmem.
Doğduktan sonra Allah kerim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…