Süper Anneler - 2011

niye kızayım arkadaşım
hepimiz birbirimize iyi niyetle yorum yapıyoruz

artık bayram dönüşü sonucu yazarım

herkese şimdiden iyi bayramlar

apranax

bende ph kağıtları ile ölçüyordum
ph ın 6.5 ise bence yumurtlaman yaklaşmıştır
phımı ölçüyordum fakat ilk ilişki daha ph tam yükselmeden yumurta akıyla oldu
insan ne kadar özen göstermeye çalışsa da bazen anlık kararlar gidişatı değiştirebiliyor
yalnız yumurta akı ph ı gerçekten oldukça yükseltiyor

gerçi hamile kalıp kalmadığımda meçhul de

kızlar nerdesiniz ya hu ne zaman gelsem kimsecikler yok,beni burda 9 harflilerle yalnız bırakıyorsunuz

görünmeyen 9 harfliler var yaaaa,ZİYARETÇİ hep altta 5-6 ziyaretçi,korkuyorum valla heeee :18:

ben de hep onlara yazıyorum
korkma bir şey yapmıyorlar

niye kızayım arkadaşım
hepimiz birbirimize iyi niyetle yorum yapıyoruz
artık bayram dönüşü sonucu yazarım

herkese şimdiden iyi bayramlar
oh misss gibi tatilini yap kafanı dağıt,dönüşte müjdeli haberlerle gel inşallah canım...sana da iyi bayramlar

aa bak hiç o yönden düşünmemiştim,ph ile yum zamanı bulunabilir,gayet mantıklı...ben hep 6.5 tur diye düşünmüştüm :26: evet yum yakın canım 4-5 gün var...yumurta akını bende denemek istiyorum aslında,ilişki öncesi ph düşükse ama çarpılmaktan korkuyorum yaaa töbe töbe yumurta nimet ya,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım

ben de hep onlara yazıyorum
korkma bir şey yapmıyorlar

hehe iyi bari bişey yapmıyolarsa

hu huuuuuuuu 9 harfliler sizde gelin kuzum,biz de size zarar vermeyiz korkmayın

kızlar nerdesiniz ya hu ne zaman gelsem kimsecikler yok,beni burda 9 harflilerle yalnız bırakıyorsunuz

görünmeyen 9 harfliler var yaaaa,ZİYARETÇİ hep altta 5-6 ziyaretçi,korkuyorum valla heeee :18:

alemsin kız öldüm gülmekten ne yalan söyliyeyim bazen giriş yapmadan hızlıca bakıp çıktığım çok olduuuuuu

kızlar ((
dr.a gittim bugün yumurtlama takibi için...özel hastaneye (adı batsın) kadın baktı,ee dedim yumurta var mı ? vardır tabi olmasa regl olurmusun dedi...yani kaç mm olmuş dedim? ne bileyim birsürü var,hangisi büyücek nerdeki gelişecek dedi...moralim bozuldu...ovulasyon takibi yaparız dedi,hemen atladım evet diye...kendi kendine gün saymaya başladı,10.gün 12. gün diye...östrajen hormonu istedi (niyeyse) tahlil için para ödemeye dışarı çıktım ki,arkamdan hemşiresi geldi...ovulasyon takibi için 100 tl extra ücret alıyoruz dedi...40 tl girişte ödedim bi de tahlil derken bi de bu çıktı...bu ne yaaaa!!!! sinirden ağlıyorum...Allahım ben istedikçe herşey ters gidiyor,olmayacak galiba,ben sizler gibi oğluşum diyemeyeceğim hiçç

ne birsürü yumurtası yaaa,yumurtacı dükkanımıyım ben,resmen parayı almadan söylemem demişte ben anlamamışm

işallah o parayı vermemişsindir canım...hemen başka yerler araştır gerekirse muane olmadan önce doktorun hemşiresiyle görüş eksta ücret isteniyor mu diye ...ben sadece 20 tl ödüyorum eksta tahlil hariç yumurta takibi için para istemedi doktorum..bazen haftada 2 -3 gittim bir haftayı geçmedii için kontrol sayılıyor ve tekrar ücret ödemiyorsun grupta yazarım hastanenin adını ...

Son düzenleme:

ha bu arada kadın saçmalamış yumurta olmadan da regl olunabiliyor kendimden biliyorum çünkü....bunlar bizi bir şey bilmiyor sanıyor herhalde..

sorma suzancım yaaa,inanılmaz bozuk moralim

parayı vermedim daha,kan verdim sonucu alımaya gidince verilecek para,5 gibi gidicem...ağlaya ağlaya eve geldim,eşim çokk üzüldü,ağlama veririz dedi...senden kıymetli mi dedi,bu sefer daha çok ağladım,adam benim yüzümden ne hallere geldi....

hemen kendi drumu aradım ama pztsiye kadar dolu...o zamana kadar geç kalmış olabilirim geçen ay da kaçırmıştım...bu seferlik gidicem galiba başka çarem yok

öyle ters ki herşey,sadece 2 günüm var deneme için pzt ve salı...çarşambaya kadar çatlamalı çünkü çarşamba arefe ve o gün olmazzzzz...ah allahım deliricem valla...kadına desem pzt çat iğnesi versen diye,o da 70 tl...verse razıyım da verir mi acaba daha ilk takipte....bu kadar uğraşıcam bi de arefeye denk gelirse hakkaten deliririm ben yaaaa

canım şöyle yapsan uzayan akıntının geldigi gün devlet hastanesine git normal kontrole geldim.o arada sorarsın ben çocuk düşünüyorum yumurtam çatlamışmı diye.en dogrusu bu bence nedersin

Son düzenleme:

devlet hastanesi yokmu yakınında ..özel olunca zor..mayıs ayında gittim dr.baktı yum.çok ama hiç gelişme yok dedi.bidahaki adette gel
dedi ...haziranda gittim ilk günü adetimin baktı çok yum.var ilaç kullan dedi.klomen kullandım 12. gün gittimki ohoooo hepsi hreketlenmiş ama sol tarafta iki tane büyüyo dedidr.bihafta sonra yine gittim yum biri16mm.diğeri18mm olmuş çatlatma iğnesi yazdı eczn.aldık vurduk.36.saat ilişki sonra gün aşırı ilişki .derken temmuzun 12. patttt kırmızılar geldi...bende bu ay gitmedim...önümüzdeki ay gicdem bakalım...
devlet hast. gittim kontrol için pazar denk gelen günde bile dr nöbetçi olduğu için beni bekledi..
özel demek garanti değil...eşimde illa özel olsun dedi
aldı beni götürdü bi giriş 25 tl artı ultrason çekmek ilaç yazmak muayene çıkışta hesaplalacakdedi
gerek yok ...

canım şöyle yapsan uzayan akıntının geldigi gün devlet hastanesine git normal kontrole geldim.o arada sorarsın ben çocuk düşünüyorum yumurtam çatlamışmı diye.en dogrusu bu bence nedersin

kızlar ne diyosunuzzzz,devlet hastanesinde yapıyorlar mı ki takip...valla aklımın ucundan bile geçmemişti :26: özel bile devlet gibi olmuş..yat soyun kalk...ben kalkmadan yeni hasta girmiş bile diğer odaya gıcık oldum bende ama özel drlar pazartesiye kadar dolu,devlet hiiiççç aklıma gelmedi mecbur verdim 100 tl yi ve bilgisayara işlenip barkod bile verilmedi...uyduruk bi not kağıdına ovulasyon takibi yazdı hasta kayıttaki kız...dr dedi ödedin mi diye evet dedim,sabah 9 da gel canım dedi,uyuzzzzzzzzzzzzzz

canim arkadasim stres yapma bence, kendini uzme bence senin yumurtan pzt ya da sali kesin catlar insallah arefeye kalmaz ozel hastaneler ne yaparsin paraci iste ama baslamissin artik takibe sonunu getir, insallah sonra hamis, sonra gelsin oglusun
bu ay olacak ben inaniyorum.

ay inşallah canım doğru söylüyosun başladım artık,eşimde diyor ki senin bu yaptığın araba sollarken geri girmek tam gaz devam edeceksin...erkeğin benzetmesi de böyle oluyo demek

gittim bugün hatuna; bi ilgi bi alaka 12.3mm yum varmış ama beğenmedi kendileri,daha büyük olmasını beklermiş...zaten yalan söyledim 11.gün diye...10. gündeyim bugün...ay yalan yalanı doğuruyor napim eşim sadece pazartesi ve salı burda dedim,iş için şehir dışında dedim...belki acırda çat iğnesi verir diye...ultrason kağıdını verdi pzt bununla gel yine dedi...16-17 mm bekliyormuş bugün için,kalitesiz dedi yumoşuma yaaa...be ne emeklerle büyüttüm onu oğlumun mürvetini göstermicek bu kadın bana

Ya arkadaslar az once size destan kivaminda bir yazi ile derdimi anlattim tel.dan baglandigmdan midir nedir gonderirken kayboldu yazim siliniverdi.Neyse bu defa kisaca anlaticam dun 15.gunumdu ve ben 30 gunde bir regl oldugum icin 15-16. Gun onemli ama aksi gibi dun esimle tartistik.Benim kocam ne kadar istedigimi bile bile bebek mevzuunu arkasini dondu yatti. Ben de bugun sabah yakinlarda bi dr.a gideyim dedim hala sansimiz var mi diye.İlginc bi dr.denk geldim sanirim İranliydi,burada simdi anlatamayacagim kadar farkli yorumlari vardi .Uydurdum tabi takip yaptiriyorm dr.um sehir disinda bugun yakin diye geldim dedim,ilacsz ignesiz takip ilk kez duyuyorum sacma dedi neyse bakti 22-23 mm bir yumurtaniz var dedi ama ben bugune yani 16. Gune kadar catlamamis ve 22-23 mm bulmus yumurtanin cöp oldugunu dusunuyorum catlasa da gebe kalma ihtimaliniz dusuk bence dedi.Zaten 2 ay once dusuk yaptiysaniz bence en az 6 ay bekleyin uzulursunuz dedi.Kimyasal gebelikti dedim oyle bisey yok o da Seda sayan programlarinin uydurmasi dedi:)bos gebelik o dedi anomali ihtimali olan.Bi kadin her ay hamile kalmaya elverisli olmaz ancak senede 2-3 kere ,oyle olsaydi kadinin yumurtasi bu yasta coktan bitmis olurdu dedi.
Neyse kizlar simdi acaba 16. Gun ve 22-23 mm gec mi ya da acaba daha onceden baska yumurta catlamis atilmis olabilir mi?Olsa sanirim anlasilirsi di mi bu dr sordu kendi dr.unuza ne zaman gittiniz en son 2 gun once dedim .O da 2 gun icinde baska bi yumurta catlamis olsa belli olurdu ultrasonda dedi.Off ne cok kafam karisti a dostlar😞😕😦
Bu arasa guya kisa yazacaktim😃

ah ahh şu atmak zorunda kaldığımız yalanlarrrr 23 mm yumurta çatlamış olmalıydı şimdiye kadar...döllenmeye elverişli yumurta 19-21 mm civarında çatlaması lazım...evet dr lar onların bi işe yaramayacağını düşünüyorlar...belki bu gece son bi şansın daha vardır...sen gene de dinle kendini bu gece DİYECEKTİM Kİİİİİ bu gece kandil olduğunu hatırladım :26: çatlamış yumurtayı dr ultrasonda görebiliyor,analamış herhalde yalan söylediğini

hakkımızda hayırlısı olsun canım,bak ben hem eşime direniyorum (yöntemlere karşı) hem de doktorlara...bu ay ekonomik olsun diye 70 tl den kaçarken 150 tl ye geldi bana takip işi...ve ilaçsız iğnesiz takip yaptırıyorum...eşim 2. denemen iyi değerlendir diyo,para veriyo senden kıymetli değil diyo ama manevi baskı yapıyor..4. de yöntem falan yok diye...saçmaymış bunlar

ve bütün bunların üstüne benim çatlama arefeye denk gelicek diye ödüm patlıyor,anlayacağın moral sıfırrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…