Süper Anneler - 2011

apranax canım moralın cok bozulmusss
sen cok cok cok takıyorsun
aynı bnm gıbı ... bılıyorum ıcten ıce kendını kemırdıgını..
ben neler anlatmak ıstıyorumda .. sadece susuyorum.. burdan hersey yazılmıyor
....

bugun detaylım vardı kesın erkek.. bende kız ıcın delırıyorum bu uğurda 3. yu bıle düşünüyorum
ınan kı cok ustune düşersen olmuyor bı tanem.. olmuyorrrr...
bugun kadır gecesi.. dua et ve kendını takıp edıp bismillah de giriş işe..
hıccc kımseee hıc bı sey bu işin garantisi değil..
Allahım sağlıklı bır erkek cocugu daha nasıp eyledı bana..
cok şükür.. çok şükür ki sağlıklı .. cunku uzuntumu gözyaşlarımı anlatamam bu yüzdende belkı sakat fln doğacak dıye duşundum
ama neysekı sımdılık hersey yolunda..

senın ıkı kızın var .. inşallah rabbım verecektır sana bır oğlan..
uzayan akıntından sonra onerılıyor erkek ıcın

bak bnm ılk oğlan reglımın bıttıgı gun ılıskı ıle olmuştu..
bu da yumurtadan 2-3 gun ocne oldu ama yıne erkek
sen bosver bunları .. dr lar bazen para ıcın boşuna tahlıl yaptırıyorlar
artı ucret ıstıyorlar.. kendını dınle akıntını kontrol et ve ılıskı olsun..
stresde cok etkılıyor ztn lütfen uzulme canım..

bu gece çatlayacak senin o yumurtan,hemen bir aspirin iç,çatlaması kolaylaşsın,sonrada kocayla barış ve işi bitir.sabaha kadar da gerine gerine uyu.22 mm olmadan çatlamıyor zaten bu meretler.

maral sen nasılsın canım kaç haftan kaldı.dogum heyecanı sardı beni birazda korku uykusuz geceler offf offfff

ben bu sefer kesin sezeryan olucam canım,plasenta rahimi kapattığı için.dr um her an kanaman açılabilir dedi.bekliyoruz bakalım.bişey olmazsa eylülün 17 si sezeryan günüm.2 aydan az kaldı,herşey olup bitecek inşallah.heyecan çok yapma biz başaramazsak kimse başaramaz.2 taneyi çatır çatır doğurduk evelallah.allah yardım eder bize.

bu arada kandiliniz mübarek olsun hanımlar.inşallah allah bütün dualarımızı duyacak ve gönlümüzdek,ileri verecek.birbirimize de dua edelim olur mu.müslümanın Müslümana duası kabul olurmuş.

bu gece çatlayacak senin o yumurtan,hemen bir aspirin iç,çatlaması kolaylaşsın,sonrada kocayla barış ve işi bitir.sabaha kadar da gerine gerine uyu.22 mm olmadan çatlamıyor zaten bu meretler.

Maralcim cok saol ya moral oldu inan insallah dedigin gibi olur.Kocayla barisildi da bu defa misafir vardi caya gec gittiler be gittikleri gibi islem tamam:)Dr.pek ihtimal vermedi de bakalim nolur artik.Buarada aspirini bilmiyordum kolaylastiriyor mu o catlamayi?Bir de acaba buyuyupte catlamiyo mu bu yumurtalar diye dusuncem simdi.Valla sukurler olsun ki ilk cocuguma ilk denemede hamile kalmistim:)Ayarlamaya calistikca denk gelmiyor mu olmuyo mu nedir arkadas😁Bu ne komplike biseymis meger😊Vallahi de billahi de adak adadim,hamilelik hbrini alayim bir kurban kestrcem😔Rabbim bu hayirli gecede cumlemizin gonlundekini versin insallah .
Bu arada esim diyor ki bu ibadetin arasinda bu olur mu simdi bu gece😜Dedim ki hic bir art niyet yok bu da tamamen hayirli bisey icin.
Burda tum bebis isteyen arkadaslarimin hayirlisiyla aklindaki gonlundekini versin Rabbim insallah bu gecenin hatrina benimkini de beraber.Dualarinizda bana da yer verin lutfen🙏Hayirli kandiller

sorma denizcim hem de ne takıyorum,üzerimdeki baskıları bir bilsen,daha hamile kalmadan çevrem başladı inşallah erkek olur demeye...ne istediğimi soran bile yok...yaş 34 çok geç kaldım 3. bebek için çokkkk...bu akşam son dedim,bi daha stres yapmak yokk,bakalım sözümde durabilecek miyim :26:

bu arada oğluşunun iyi olmasına sevindim,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin...aslında iyi bile oldu bununda erkek olması...biz kendimizi düşünüyoruz ama onlar 2 kız ya da 2 erkek ileride herşeyi,hayatı paylaşacaklar birbirlerine destek olacaklar...aslında cesaret olacak 2 kız 2 erkek en güzeli ama

canım denemen hayırlı olsun inşallah...ben bugün biraz araştırdım mübarek gecelerde ilişki olur mu diye,benimki de arefeye denk gelicek gibi,herhangi bir sakıncası yok diye okudum ama emin de olamadım...bilen arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi acaba?

çatlamayı hissettin mi,kasık ağrısı ,uzayan akıntı falan ?

canım denemen hayırlı olsun inşallah...ben bugün biraz araştırdım mübarek gecelerde ilişki olur mu diye,benimki de arefeye denk gelicek gibi,herhangi bir sakıncası yok diye okudum ama emin de olamadım...bilen arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilir mi acaba?

çatlamayı hissettin mi,kasık ağrısı ,uzayan akıntı falan ?[/QUOTE]
Saol cnm pek umidim yok ya insallah olur yine de.Cnm benim dun hep adet olacakmis gibi karnim agridi,ve aksam da hep islaklik hissettim,akinti vardi ama bilmiyorum ya Dr ihtimal vermiyorum deyince ben de cok umitlenmek istemiyorum.oglen 2 gibi dr a gitmistim catlamamisti,gece 1 gbi deneme oldu catladiysa eger yakalamisimdir heralde.
Bu arada dunki dr ne dedi biliyo musnz ,bir kadin ancak senede 2-3 kere hamile kalmaya elverisli zamandadir cunku yumurtanin catlamasi onemli degil, rahimin ona cevap vermesi kendini hazirlamasi daha onemli dedi.Ben iyisi mi bu ay da olmazsa ilaca baslayayim diyorum.

Ayrica 34 yas 3. Bebek icin hic hec diil bence,bak ben 32 yim ikinci icin ugrasiyorm.İnsan hayatini planlayamiyor bazen,ilk kizim 5,5 yasinda bazen diyorum ki o arada keske bu kadar ara bermeseydim simdiye dogurup buyutmus olurdm ama nasip kismet iste

şimdi geldim dr dan

yumurta solda (kendim baktım artık kendisi söylemeyince ) 15.5 mm olmuş 12.günümdeyim...dr beğenmedi,kalitesiz bi yumurta,bugün 30 mm falan olmasını beklerdim,bu artık büyümez,bu ay umutlanma canım,önümüzdeki ay klomen başlayalım dedi

kadın döllenmesi gereken, çatlamaya hazır yumurtanın 30 mm olması gerektiğini düşünüyor...12. günde 16 mm olnan yumurtadan hayır gelmezmişşşş...

eee dedim 100 tl verdik başladık takibe,cumartesi 1;pazartesi 2 ? takip bu kadar mı? evet canım yumurtan kaliteli olsaydı büyürdü,bugünden sonra büyümez artık,önümüzdeki ay ilaçla büyütürüz merak etme pekii, çatladığını hissedersem yarın ya da sonraki gün geleyim,bakar mısınız? çatlamayı hissedemezsin tatlım zaten ama çatlamaz bu artık...hem ben bugün bayram tatiline çıkıyorum

sözün bittiği yerdeyim

kızlar benim bu ayda olmadı adet oldum 3.günümdeyim yazmadım buraya oğlumu bezden kurtarmaya çalışıyorum 38.ayına girdik hala öğrenemedik naptıysam yapmıyo 3 saat lazımlıkta tuttuğum halde yapmadı kaldırınca üstüne yaptı deli olcam yapmıyo yapmıycam diyo siz nasl öğrettiniz kızlar yaaa koca eşşek olduk hala bez bağlıyorum

hayırlısı olsun monthcum,ne diyeli sabırla bebeklerimizin geleceği ayı bekleyeceğiz
bez konusunda birazcık geç kalmışsınız sanki :26: valla doğru yol mudur bilmem ama ben bezi bi kerede bıraktım ikisinde de...bi çıkardım bi daha bağlamadım...çokkk yaptı etrafa,yerlere...günde 5-6 alt değiştiriyordum bekli 1 hafta sürdü ama inatla bez takmadım...o hafta eveden de çıkmadım,ev gezmesine falan...aman bi de milletin evinde yapar falan seni anlayabilecek yaşta,mesela parka gidelim dese "aaa sen çişini yapmadan gidemeyiz ki" falan desen işe yarar bence...asla lazımlıkta bekletme...önemsemiyormuş gibi davran...sürekli çiş varmı annecim diye sorarsan inattan yapıyorlar ya da hoşuna gidip oyuna çeviriyorlar...zor inan ki Allah yardımcın olsun...

bak şimdi o günlerime geri döndürdün beni,çocuk yapasım kaçtı yav

bence bu dr u değiştir.bişeyden anlamıyo biz de anlamıyoz sanıyo.bu günden itibaren her gün 2 mm ekle canım.yani 13. gün 17 ,14.gün 19mm.15.de 21,16.da 23.ve o gün çatlar yumurtan.başka bir dr a git baktırt 15.günde.haklı olduğumu anlayacaksın.kadın seni başından samış.klomenle büyütülen yumurta30 mm ye kadar çıkar.o da çat iğnesiyle çatlatılmazsa kiste dönüşür.

oral fekal dönemde baskı gören çocuklar ileride mükemmeliyetçi ve takıntılı olur.sakın baskı yapma öğrenecektir.banyodaki klozete sen otur,yanına onun lazımlığını koy yanyana oturun her seferinde .senin çiş sesini duysun,o da yapar.

değiştirmek ne demek,bi daha kapısından geçmem salak yaaaa...eğer burda szilerle tanışmamış olsaydım,ağlayıp duracaktım benim çocuğum olmayacak diye

sanırım benim yumoş 19 mm civarında çatlıyo maralcım,Allahtan dün gece testlere başlamıştım...lh yükselmeye başladı bugün 17:00 da...16 sını bulmaz yarın gece 13.gün çatlar gibi geliyo bana...önceki 2 ay hep 13.gün çatladı...bakalım ya kısmet artık hayırlısı Rabbimden...ama o salağa hakkımıda paramıda helal etmiyorum

bundan önce 12 de yaptım dr dan gelince,daha açıktı t çizgisi...amannnnn hayırlısı valla,cuma günü o kadar ağlamıştım ki sinirden,bu gün sakinleştirici içimş gibiyim...sıkıldım artık ne olcaksa olsun gariii

öyle cnm nasip değilmiş demekki allah hayırlı zamanda verir insallah allahın işine karışılmaz herseyin en iyisini en hayırlısını nasip eder şüphesiz..evet geç kaldık ama benim oğlumun herseyi geç oldu konuşması,yemesi,yemeği çiğnemeyi daha yeni öğrendi kusmayı bu yaz bıraktı arada hala boğazına çiğneyemedi bişey gelirse öğürüp kusuyo oyüzdende bide tuvalet derdi daha olmasın onada banada yazık psikolojik olarak zaten mahvolmusum sinir sistemim bozuldu kusuk temzilemekten iştahsızlığından bide geç konusmasını kafaya takıyodum şükür bu yaz ilerletmeye basladı erkek çocuğun herseyi geç oluyo kız çocuğu gibi değil malesef( evet sürekli sordum hep yok diyor çişim yapmıycam diyo pipisinle oynuyorum yapmıyo oda yapıyo sonra olmuyo açılmıyo diyo:)) kaka gelmiyo diyo ama kaldırınca altına yapıyo,şimdi bayramdan sonra baslıycam birz unutsun çok inatlaştım üstüne gittim kıçına vurdum(çakmakla korkuttum belki doğru değil ama görümcem ben öyle öğrettim dedi onu bile denedim olmadı daha kötü oldu( alıştırma kilodu giydiriyordum ama yine sızdırıyordu hiçbi işe yaramadı o kilotlar

evet nette okumustum zorlamayın diyor ama öylede nasıl öğrenicek bilemiyorum kendi haline bırakırsak kimbilir ne zamn öğrenir söyler çişini aslında tam öğrenme zamanı çok erkende ilerde kaçırmaları oluyomuş oğlm aslında bezdende sıkıldı kaç kere çıkardı bezini ama tuvalete yapmamakta direniyo klozetede oturttum yapmıyo lazımlığada gelmiyo hep zorla oturttum yerlere atıyo kendini korkuyo sevdiği şeyleri verin ellerine yada çizgi film izlerken deneyin diordu nete onlarıda denedim hiçbişe yaramadı oğlum cep telefonuna oyun oyanamıyı seviyo elinden düşürmez sabahtan aksamam kadar versem oynar onuda denedim yine yapmadı masallah herseyi biliyo çişini yapmasını bilmiyo..senin dediğinide denedim cnm ama yapmıyo o bana diyo anne çiş yap

cnm sen niye gidiyosun ki yumurta takibine boşver gitme doktorlar para için herseyin testini isterler falan filan,sen akıntını kontrol et bu çok önemli erkek çocuk için uzayan akıntın geldiğinde anlaki yumurtlamaya baslamıssın gerekirse parmağını sok akınıtını kontrol et o uzayan akıntıdan yarınsı günü sanırım yumurta çatlıyo ve sonra akıntın süt beyazı oluyo hafif kasık ağrısıda yapıyomuş bazıları hissediyomuş o ağrıyı sonra erkek çocuk için yuuf suresini oku ve bi dua daha vardı onuda ilişkiden sonra okuyup eşin elini sağ tarfına koyup dua edicek ve sen ilişkiden hemen sonra sağ tarafa yatacaksın ben oğluma öyle hamile kaldım hep sağıma yatardım hissettimde yumurtladığı sabahsı sağ kasığımda ağrı vardı ve tam yumurtlama günümde hamile kaldım çünkü netten hesapladım yumurtlama günümü o gecen mutlaka oldu ve sağ tarafada yatınca ço şükür dünya tatlısı bi oğlum oldu sen benim dediğimi yap ama sakın kaçırma soluna baska yere dönme o ay hep sağına yatarak uyu ve en önemlisi sakın kafana takma o ay ben çok rahattım hiç ummuyordum hamile kalacağımı ama oldu sen bunları yap doktorlar bu işleri pek ciddiye almıyorlar
bak bu yazıyı nette buldum
Çoçuğun cinsiyetinin önceden belirlenmesi
Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.

Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.

Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir. Şayet cinsel münasebet adet kesildikten sonra 8-15 günler arasında olursa.

Son düzenleme:

bencede arkadasim sana bu dr dan hayir gelmez sans iste bosver sen rahat ol baslamissin ovulasyon testlerini cift cizgi, akinti, kasik agrisi sonra pik oldu bitti insallah sonra gelsin oglusun canim insallah hayirlisiyla bu ay hamile kalirsin

hayirlisi olsun canim bende seni merak ediyordum acaba ne oldu diye, insallah bir sonraki ay hamile kalirsin. gercekten cise alistirmak zor oluyor bencede bayramdan sonra hic bez baglama ortaliga yapsa bile ben oyle alistirdim gunde aynen apranxx gibi 5-6 kere bazen dahada fazla ustune yapti sonra kendisi rahatsiz oldu benim kiyafetlerim pisleniyor diye ve ben hep sen abla oldun artik bebek degilsin bak okula gideceksin falan herkes sana bu kiz pis der falan dedikce ogrendi ve kendisi yapmadikca mutlu oldu cici kiz oldum diye. ama bezi cikartinsan kararli ol ve bir daha baglama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…