- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.261
Ya arkadaslar az once size destan kivaminda bir yazi ile derdimi anlattim tel.dan baglandigmdan midir nedir gonderirken kayboldu yazim siliniverdi.Neyse bu defa kisaca anlaticam dun 15.gunumdu ve ben 30 gunde bir regl oldugum icin 15-16. Gun onemli ama aksi gibi dun esimle tartistik.Benim kocam ne kadar istedigimi bile bile bebek mevzuunu arkasini dondu yatti. Ben de bugun sabah yakinlarda bi dr.a gideyim dedim hala sansimiz var mi diye.İlginc bi dr.denk geldim sanirim İranliydi,burada simdi anlatamayacagim kadar farkli yorumlari vardi .Uydurdum tabi takip yaptiriyorm dr.um sehir disinda bugun yakin diye geldim dedim,ilacsz ignesiz takip ilk kez duyuyorum sacma dedi neyse bakti 22-23 mm bir yumurtaniz var dedi ama ben bugune yani 16. Gune kadar catlamamis ve 22-23 mm bulmus yumurtanin cöp oldugunu dusunuyorum catlasa da gebe kalma ihtimaliniz dusuk bence dedi.Zaten 2 ay once dusuk yaptiysaniz bence en az 6 ay bekleyin uzulursunuz dedi.Kimyasal gebelikti dedim oyle bisey yok o da Seda sayan programlarinin uydurmasi dedi:)bos gebelik o dedi anomali ihtimali olan.Bi kadin her ay hamile kalmaya elverisli olmaz ancak senede 2-3 kere ,oyle olsaydi kadinin yumurtasi bu yasta coktan bitmis olurdu dedi.
Neyse kizlar simdi acaba 16. Gun ve 22-23 mm gec mi ya da acaba daha onceden baska yumurta catlamis atilmis olabilir mi?Olsa sanirim anlasilirsi di mi bu dr sordu kendi dr.unuza ne zaman gittiniz en son 2 gun once dedim .O da 2 gun icinde baska bi yumurta catlamis olsa belli olurdu ultrasonda dedi.Off ne cok kafam karisti a dostlar
Bu arasa guya kisa yazacaktim
maral sen nasılsın canım kaç haftan kaldı.dogum heyecanı sardı beni birazda korku uykusuz geceler offf offfff
bu gece çatlayacak senin o yumurtan,hemen bir aspirin iç,çatlaması kolaylaşsın,sonrada kocayla barış ve işi bitir.sabaha kadar da gerine gerine uyu.22 mm olmadan çatlamıyor zaten bu meretler.
apranax canım moralın cok bozulmusss
sen cok cok cok takıyorsun
aynı bnm gıbı ... bılıyorum ıcten ıce kendını kemırdıgını..
ben neler anlatmak ıstıyorumda .. sadece susuyorum.. burdan hersey yazılmıyor
....
bugun detaylım vardı kesın erkek.. bende kız ıcın delırıyorum bu uğurda 3. yu bıle düşünüyorum
ınan kı cok ustune düşersen olmuyor bı tanem.. olmuyorrrr...
bugun kadır gecesi.. dua et ve kendını takıp edıp bismillah de giriş işe..
hıccc kımseee hıc bı sey bu işin garantisi değil..
Allahım sağlıklı bır erkek cocugu daha nasıp eyledı bana..
cok şükür.. çok şükür ki sağlıklı .. cunku uzuntumu gözyaşlarımı anlatamam bu yüzdende belkı sakat fln doğacak dıye duşundum
ama neysekı sımdılık hersey yolunda..
senın ıkı kızın var .. inşallah rabbım verecektır sana bır oğlan..
uzayan akıntından sonra onerılıyor erkek ıcın
bak bnm ılk oğlan reglımın bıttıgı gun ılıskı ıle olmuştu..
bu da yumurtadan 2-3 gun ocne oldu ama yıne erkek
sen bosver bunları .. dr lar bazen para ıcın boşuna tahlıl yaptırıyorlar
artı ucret ıstıyorlar.. kendını dınle akıntını kontrol et ve ılıskı olsun..
stresde cok etkılıyor ztn lütfen uzulme canım..
Maralcim cok saol ya moral oldu inan insallah dedigin gibi olur.Kocayla barisildi da bu defa misafir vardi caya gec gittiler be gittikleri gibi islem tamam:)Dr.pek ihtimal vermedi de bakalim nolur artik.Buarada aspirini bilmiyordum kolaylastiriyor mu o catlamayi?Bir de acaba buyuyupte catlamiyo mu bu yumurtalar diye dusuncem simdi.Valla sukurler olsun ki ilk cocuguma ilk denemede hamile kalmistim:)Ayarlamaya calistikca denk gelmiyor mu olmuyo mu nedir arkadasBu ne komplike biseymis megerVallahi de billahi de adak adadim,hamilelik hbrini alayim bir kurban kestrcemRabbim bu hayirli gecede cumlemizin gonlundekini versin insallah .
Bu arada esim diyor ki bu ibadetin arasinda bu olur mu simdi bu geceDedim ki hic bir art niyet yok bu da tamamen hayirli bisey icin.
Burda tum bebis isteyen arkadaslarimin hayirlisiyla aklindaki gonlundekini versin Rabbim insallah bu gecenin hatrina benimkini de beraber.Dualarinizda bana da yer verin lutfenHayirli kandiller
kızlar benim bu ayda olmadı adet oldum 3.günümdeyim yazmadım buraya oğlumu bezden kurtarmaya çalışıyorum 38.ayına girdik hala öğrenemedik naptıysam yapmıyo 3 saat lazımlıkta tuttuğum halde yapmadı kaldırınca üstüne yaptı deli olcamyapmıyo yapmıycam diyo siz nasl öğrettiniz kızlar yaaa koca eşşek olduk hala bez bağlıyorum
şimdi geldim dr dan
yumurta solda (kendim baktım artık kendisi söylemeyince ) 15.5 mm olmuş 12.günümdeyim...dr beğenmedi,kalitesiz bi yumurta,bugün 30 mm falan olmasını beklerdim,bu artık büyümez,bu ay umutlanma canım,önümüzdeki ay klomen başlayalım dedi
kadın döllenmesi gereken, çatlamaya hazır yumurtanın 30 mm olması gerektiğini düşünüyor...12. günde 16 mm olnan yumurtadan hayır gelmezmişşşş...
eee dedim 100 tl verdik başladık takibe,cumartesi 1;pazartesi 2 ? takip bu kadar mı? evet canım yumurtan kaliteli olsaydı büyürdü,bugünden sonra büyümez artık,önümüzdeki ay ilaçla büyütürüz merak etmepekii, çatladığını hissedersem yarın ya da sonraki gün geleyim,bakar mısınız? çatlamayı hissedemezsin tatlım zaten ama çatlamaz bu artık...hem ben bugün bayram tatiline çıkıyorum
sözün bittiği yerdeyim
kızlar benim bu ayda olmadı adet oldum 3.günümdeyim yazmadım buraya oğlumu bezden kurtarmaya çalışıyorum 38.ayına girdik hala öğrenemedik naptıysam yapmıyo 3 saat lazımlıkta tuttuğum halde yapmadı kaldırınca üstüne yaptı deli olcamyapmıyo yapmıycam diyo siz nasl öğrettiniz kızlar yaaa koca eşşek olduk hala bez bağlıyorum
bence bu dr u değiştir.bişeyden anlamıyo biz de anlamıyoz sanıyo.bu günden itibaren her gün 2 mm ekle canım.yani 13. gün 17 ,14.gün 19mm.15.de 21,16.da 23.ve o gün çatlar yumurtan.başka bir dr a git baktırt 15.günde.haklı olduğumu anlayacaksın.kadın seni başından samış.klomenle büyütülen yumurta30 mm ye kadar çıkar.o da çat iğnesiyle çatlatılmazsa kiste dönüşür.
öyle cnm nasip değilmiş demekki allah hayırlı zamanda verir insallah allahın işine karışılmaz herseyin en iyisini en hayırlısını nasip eder şüphesiz..evet geç kaldık ama benim oğlumun herseyi geç oldu konuşması,yemesi,yemeği çiğnemeyi daha yeni öğrendi kusmayı bu yaz bıraktı arada hala boğazına çiğneyemedi bişey gelirse öğürüp kusuyo oyüzdende bide tuvalet derdi daha olmasın onada banada yazık psikolojik olarak zaten mahvolmusum sinir sistemim bozuldu kusuk temzilemekten iştahsızlığından bide geç konusmasını kafaya takıyodum şükür bu yaz ilerletmeye basladı erkek çocuğun herseyi geç oluyo kız çocuğu gibi değil malesefhayırlısı olsun monthcum,ne diyeli sabırla bebeklerimizin geleceği ayı bekleyeceğiz
bez konusunda birazcık geç kalmışsınız sanki :26: valla doğru yol mudur bilmem ama ben bezi bi kerede bıraktım ikisinde de...bi çıkardım bi daha bağlamadım...çokkk yaptı etrafa,yerlere...günde 5-6 alt değiştiriyordum bekli 1 hafta sürdü ama inatla bez takmadım...o hafta eveden de çıkmadım,ev gezmesine falan...aman bi de milletin evinde yapar falanseni anlayabilecek yaşta,mesela parka gidelim dese "aaa sen çişini yapmadan gidemeyiz ki" falan desen işe yarar bence...asla lazımlıkta bekletme...önemsemiyormuş gibi davran...sürekli çiş varmı annecim diye sorarsan inattan yapıyorlar ya da hoşuna gidip oyuna çeviriyorlar...zor inan ki Allah yardımcın olsun...
bak şimdi o günlerime geri döndürdün beni,çocuk yapasım kaçtı yav
oral fekal dönemde baskı gören çocuklar ileride mükemmeliyetçi ve takıntılı olur.sakın baskı yapma öğrenecektir.banyodaki klozete sen otur,yanına onun lazımlığını koy yanyana oturun her seferinde .senin çiş sesini duysun,o da yapar.
şimdi geldim dr dan
yumurta solda (kendim baktım artık kendisi söylemeyince ) 15.5 mm olmuş 12.günümdeyim...dr beğenmedi,kalitesiz bi yumurta,bugün 30 mm falan olmasını beklerdim,bu artık büyümez,bu ay umutlanma canım,önümüzdeki ay klomen başlayalım dedi
kadın döllenmesi gereken, çatlamaya hazır yumurtanın 30 mm olması gerektiğini düşünüyor...12. günde 16 mm olnan yumurtadan hayır gelmezmişşşş...
eee dedim 100 tl verdik başladık takibe,cumartesi 1;pazartesi 2 ? takip bu kadar mı? evet canım yumurtan kaliteli olsaydı büyürdü,bugünden sonra büyümez artık,önümüzdeki ay ilaçla büyütürüz merak etmepekii, çatladığını hissedersem yarın ya da sonraki gün geleyim,bakar mısınız? çatlamayı hissedemezsin tatlım zaten ama çatlamaz bu artık...hem ben bugün bayram tatiline çıkıyorum
sözün bittiği yerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?