- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.281
hayirlisi olsun canim bende seni merak ediyordum acaba ne oldu diye, insallah bir sonraki ay hamile kalirsin. gercekten cise alistirmak zor oluyor bencede bayramdan sonra hic bez baglama ortaliga yapsa bile ben oyle alistirdim gunde aynen apranxx gibi 5-6 kere bazen dahada fazla ustune yapti sonra kendisi rahatsiz oldu benim kiyafetlerim pisleniyor diye ve ben hep sen abla oldun artik bebek degilsin bak okula gideceksin falan herkes sana bu kiz pis der falan dedikce ogrendi ve kendisi yapmadikca mutlu oldu cici kiz oldum diye. ama bezi cikartinsan kararli ol ve bir daha baglama.
cnm sen niye gidiyosun ki yumurta takibine boşver gitme doktorlar para için herseyin testini isterler falan filan,sen akıntını kontrol et bu çok önemli erkek çocuk için uzayan akıntın geldiğinde anlaki yumurtlamaya baslamıssın gerekirse parmağını sok akınıtını kontrol et o uzayan akıntıdan yarınsı günü sanırım yumurta çatlıyo ve sonra akıntın süt beyazı oluyo hafif kasık ağrısıda yapıyomuş bazıları hissediyomuş o ağrıyı sonra erkek çocuk için yuuf suresini oku ve bi dua daha vardı onuda ilişkiden sonra okuyup eşin elini sağ tarfına koyup dua edicek ve sen ilişkiden hemen sonra sağ tarafa yatacaksın ben oğluma öyle hamile kaldım hep sağıma yatardım hissettimde yumurtladığı sabahsı sağ kasığımda ağrı vardı ve tam yumurtlama günümde hamile kaldım çünkü netten hesapladım yumurtlama günümü o gecen mutlaka oldu ve sağ tarafada yatınca ço şükür dünya tatlısı bi oğlum oldu sen benim dediğimi yap ama sakın kaçırma soluna baska yere dönme o ay hep sağına yatarak uyu ve en önemlisi sakın kafana takma o ay ben çok rahattım hiç ummuyordum hamile kalacağımı ama oldu sen bunları yap doktorlar bu işleri pek ciddiye almıyorlar
bak bu yazıyı nette buldum
Çoçuğun cinsiyetinin önceden belirlenmesi
Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.
Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahime gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.
Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir. Şayet cinsel münasebet adet kesildikten sonra 8-15 günler arasında olursa.
bencede arkadasim sana bu dr dan hayir gelmez sans iste bosver sen rahat ol baslamissin ovulasyon testlerini cift cizgi, akinti, kasik agrisi sonra pik oldu bitti insallah sonra gelsin oglusun canim insallah hayirlisiyla bu ay hamile kalirsin
canımsın,uğraşmış emek vermiş yazmışsın ya Allahım sana avatarındaki gibi dünyalar güzeli bi kız çocuğu nasib etsin
kız hakkaten pozitifsin sen heeeekaptın oğlanı,geçtin köşene...sürttünmü ayağını arkandan biz de gelelim...eylülde tatilden dönünce yazacak buraya "hamişimmmmmmmmmmmm " diye...sonra month,ben,dorti,rosalin...sıralanıcaz hepimiz
kızlar((
dr.a gittim bugün yumurtlama takibi için...özel hastaneye (adı batsın) kadın baktı,ee dedim yumurta var mı ? vardır tabi olmasa regl olurmusun dedi...yani kaç mm olmuş dedim? ne bileyim birsürü var,hangisi büyücek nerdeki gelişecek dedi...moralim bozuldu...ovulasyon takibi yaparız dedi,hemen atladım evet diye...kendi kendine gün saymaya başladı,10.gün 12. gün diye...östrajen hormonu istedi (niyeyse) tahlil için para ödemeye dışarı çıktım ki,arkamdan hemşiresi geldi...ovulasyon takibi için 100 tl extra ücret alıyoruz dedi...40 tl girişte ödedim bi de tahlil derken bi de bu çıktı...bu ne yaaaa!!!! sinirden ağlıyorum...Allahım ben istedikçe herşey ters gidiyor,olmayacak galiba,ben sizler gibi oğluşum diyemeyeceğim hiçç
ne birsürü yumurtası yaaa,yumurtacı dükkanımıyım ben,resmen parayı almadan söylemem demişte ben anlamamışm
hakkımızda hayırlısı olsun canım,bak ben hem eşime direniyorum (yöntemlere karşı) hem de doktorlara...bu ay ekonomik olsun diye 70 tl den kaçarken 150 tl ye geldi bana takip işi...ve ilaçsız iğnesiz takip yaptırıyorum...eşim 2. denemen iyi değerlendir diyo,para veriyo senden kıymetli değil diyo ama manevi baskı yapıyor..4. de yöntem falan yok diye...saçmaymış bunlar
ve bütün bunların üstüne benim çatlama arefeye denk gelicek diye ödüm patlıyor,anlayacağın moral sıfırrrrrrr
kesinlikle eşinii dinleme en son çare yine sen sitelerin dediği güne getir ve diğer günler birlikte olma sende canımm
Cnm insallah hamilesindir,hatta hamileyizdir benim de artik umudum yok nedense ama belki diyorum yine de her ay.canımsın karabiber yaa,senin yaşadığın telaşları o kadar çok okudum ki,sanki aynı andaymışız gibi yaşadım sizinle...tek fark;siz 3-4 ay sonra öğrendiniz müjdeyi,ben 15-20 sayfa sonra
dün deneme oldu Allahın izniyle ama eşimde sabahtan başlayan bende de iftara yakın bi başağrısı ki sorma gitsin...çift çizgiden 31 saat sonra oldu deneme...ama denemeden 2 saat önce sancılarım oldu,arkasından akıntı...hayırlısı artıkduamı ettim namazımı kıldım Allahıma sığındım,O(c.c)" ol "dediyse olacak inşallah ...
geçen ay ben tutturdum hamileyim diye;insan hissetmez mi canım,hamileyim işte diye diye gezdim evde,regl olunca eşim dedi hani hissediyordun,dalga geçti hep benimle,hanım unutmuşssun sen artık bu işleri diye
bu ayda ben ümitli değilim ama bakalım o hissediyormuş bu sefer,hamileymişim
doktorum erkeğe benziyor2 hafta sonra netleştirelim dedi....Allahım şükürler
olsun ...dua eden tüm dostlarıma Rabbim gönlünden geçen herneyse versin işallah
Cnm insallah hamilesindir,hatta hamileyizdir benim de artik umudum yok nedense ama belki diyorum yine de her ay.
yok canım yaa ümidini yitirme,benim dr ne dedi ya,30mm de çatlar yumurtasenin 22 mm e çöp diyenle benimkini tanıştırsak ne kapışırlar ama,biz de çekirdek çitleyip bakarız hamiş hamiş
bu forumda okudum 10 mm ile kalan da var 26 mm de...yeterki Rabbim izin versin...benim bat 23 ağustosseninki de 17-18 falan olması lazım di mi? hadi bak daha nisan anneleri topiğine gidicez pozitifimmm ve eylülün yanına
canımsın karabiber yaa,senin yaşadığın telaşları o kadar çok okudum ki,sanki aynı andaymışız gibi yaşadım sizinle...tek fark;siz 3-4 ay sonra öğrendiniz müjdeyi,ben 15-20 sayfa sonra
dün deneme oldu Allahın izniyle ama eşimde sabahtan başlayan bende de iftara yakın bi başağrısı ki sorma gitsin...çift çizgiden 31 saat sonra oldu deneme...ama denemeden 2 saat önce sancılarım oldu,arkasından akıntı...hayırlısı artıkduamı ettim namazımı kıldım Allahıma sığındım,O(c.c)" ol "dediyse olacak inşallah ...
geçen ay ben tutturdum hamileyim diye;insan hissetmez mi canım,hamileyim işte diye diye gezdim evde,regl olunca eşim dedi hani hissediyordun,dalga geçti hep benimle,hanım unutmuşssun sen artık bu işleri diye
bu ayda ben ümitli değilim ama bakalım o hissediyormuş bu sefer,hamileymişim
suzancım nasıl sevindim anlatamam canımne günler atlattın,nasıl hamile kaldın ve şimdi inşallah paşan seninle...Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin,sen çoktaaannn hakettin mutlu olmayı
eeee birer birer hamişler çoğalıyo,oh oh ne güzel dualarımız da katlanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?