Süper Anneler - 2011

insallah cnm yaa insallah hamile kalırım bu ay allahın izni ile bide kızım olur sağlıklı hayırlısıyla insallah evet bende öyle düşünüyorum bidaha bez bağlamıycam bayramıda atlatalım nasipse ozaman

canımsın,uğraşmış emek vermiş yazmışsın ya Allahım sana avatarındaki gibi dünyalar güzeli bi kız çocuğu nasib etsin

bencede arkadasim sana bu dr dan hayir gelmez sans iste bosver sen rahat ol baslamissin ovulasyon testlerini cift cizgi, akinti, kasik agrisi sonra pik oldu bitti insallah sonra gelsin oglusun canim insallah hayirlisiyla bu ay hamile kalirsin

kız hakkaten pozitifsin sen heeee kaptın oğlanı,geçtin köşene...sürttünmü ayağını arkandan biz de gelelim...eylülde tatilden dönünce yazacak buraya "hamişimmmmmmmmmmmm " diye...sonra month,ben,dorti,rosalin...sıralanıcaz hepimiz

ay canım inşallah kapmışımdır oğlanı bilemiyorum hayırlısı tabi ama inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlum olur çok istiyorum bir kız bir erkek bana yeter çok şükür. ayağımı sürtmem olurmu bekliyorum sırayla mutlu haberleri hepinize dua ediyorum Allahım kabul etsin inşallah hadi hamişler gelin artık sonra bulantılardan, yorgunluktan, uykulardan bahsedelim

inşallah hepimizin gönlündeki olur

Son düzenleme:

canım ya kıyamamm seninn okadar iyii anlıyorumkii bende tam 4 doktor gezdimde birtaneside takip etmedi kızlarım var diyee dene sık sık olur bebeğin dediler ama ben tam çatlama anını istiyordumm dediğimm bende çarteler tükenince kendi yöntemimii denedim bismillah diyerek,

kesinlikle eşinii dinleme en son çare yine sen sitelerin dediği güne getir ve diğer günler birlikte olma sende canımm

kesinlikle eşinii dinleme en son çare yine sen sitelerin dediği güne getir ve diğer günler birlikte olma sende canımm

canımsın karabiber yaa,senin yaşadığın telaşları o kadar çok okudum ki,sanki aynı andaymışız gibi yaşadım sizinle...tek fark;siz 3-4 ay sonra öğrendiniz müjdeyi,ben 15-20 sayfa sonra

dün deneme oldu Allahın izniyle ama eşimde sabahtan başlayan bende de iftara yakın bi başağrısı ki sorma gitsin...çift çizgiden 31 saat sonra oldu deneme...ama denemeden 2 saat önce sancılarım oldu,arkasından akıntı...hayırlısı artık duamı ettim namazımı kıldım Allahıma sığındım,O(c.c)" ol "dediyse olacak inşallah ...

geçen ay ben tutturdum hamileyim diye;insan hissetmez mi canım,hamileyim işte diye diye gezdim evde,regl olunca eşim dedi hani hissediyordun,dalga geçti hep benimle,hanım unutmuşssun sen artık bu işleri diye

bu ayda ben ümitli değilim ama bakalım o hissediyormuş bu sefer,hamileymişim

Son düzenleme:
Cnm insallah hamilesindir,hatta hamileyizdir benim de artik umudum yok nedense ama belki diyorum yine de her ay.

doktorum erkeğe benziyor 2 hafta sonra netleştirelim dedi....Allahım şükürler

olsun ...dua eden tüm dostlarıma Rabbim gönlünden geçen herneyse versin işallah

Son düzenleme:
doktorum erkeğe benziyor 2 hafta sonra netleştirelim dedi....Allahım şükürler

olsun ...dua eden tüm dostlarıma Rabbim gönlünden geçen herneyse versin işallah

suzancım nasıl sevindim anlatamam canım ne günler atlattın,nasıl hamile kaldın ve şimdi inşallah paşan seninle...Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin,sen çoktaaannn hakettin mutlu olmayı

eeee birer birer hamişler çoğalıyo,oh oh ne güzel dualarımız da katlanıyo

Cnm insallah hamilesindir,hatta hamileyizdir benim de artik umudum yok nedense ama belki diyorum yine de her ay.

yok canım yaa ümidini yitirme,benim dr ne dedi ya,30mm de çatlar yumurta senin 22 mm e çöp diyenle benimkini tanıştırsak ne kapışırlar ama,biz de çekirdek çitleyip bakarız hamiş hamiş

bu forumda okudum 10 mm ile kalan da var 26 mm de...yeterki Rabbim izin versin...benim bat 23 ağustos seninki de 17-18 falan olması lazım di mi? hadi bak daha nisan anneleri topiğine gidicez pozitifimmm ve eylülün yanına

Ayy agzindan bal damliyo ne guzel valla,insallah ya rabbim sana bana tum isteyenlere nasip eder tez zamanda.Dr.lar konusuna gelince var ya birinin ak dedigine digeri kara diyor,bu adama fsh amh falan deyince onlar nedir hic duymadim dedi ,acaba dr muydu cidden suphelerim var:)))Senin dr.da tatil ugruna harcamis valla yumurtayi😄😄Ama gerci Allahin izniyle bi dahaki aya falan gerek kalmadan tutturmussundur bu ay.Ben kac ay denedim bu tek iliski yumurta takibi olayini,ne zamanki biraktim ikinci ayinda hamilelik oldu,devam etmedi o ayri.Simdi hic bakmiyorum ama ne yalan soyleyeyim esim cok istiyo erkek bebis biliyorum.Ama inaniyorum ki olucaksa yontem falan vesile oluyo,yoksa kibrisa gittik yine olmadi.

hadi hayirlisi arkadasim insallah hamile kalirsin ve oglusun insallah seninledir.
insallah rosalin sende hamilesindir ve insallah hepimizde pasalara kavusuruz hepimizde cok istiyoruz erkek evlat Yuce Mevlam insallah nasip eder.

Bu arada herkese iyi bayramlar....

apranxx cnm ben geldim kız bebek konusunu açmıştım topiginizi okudum ama burda da yerden yere vurmazlarmı beni ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…