- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.301
apranxx cnm ben geldim kız bebek konusunu açmıştım topiginizi okudum ama burda da yerden yere vurmazlarmı beni ya:)
kızlar benımde olmadı bu ay(
month senınde üzücü haberini okudum canım hayırlısı olsun hepimiz için denemelere devam
apranxx cnm ben geldim kız bebek konusunu açmıştım topiginizi okudum ama burda da yerden yere vurmazlarmı beni ya:)
eylul bende senden guzel haber bekliyordum canim inanki hep birlikte hamile olmak ve nisan anneleri olmak cok istiyordum, hayirlisi boyleymis insallah canim arkadasim duaciyim bir sonraki ay sende monthda hamile kalirsiniz Allahim gonlunuzdekini nasip etsin insallah.
eylul bende senden guzel haber bekliyordum canim inanki hep birlikte hamile olmak ve nisan anneleri olmak cok istiyordum, hayirlisi boyleymis insallah canim arkadasim duaciyim bir sonraki ay sende monthda hamile kalirsiniz Allahim gonlunuzdekini nasip etsin insallah.
hoşgeldin canım,malesef cinsiyet konusu açan arkadaşlara tavırlar çok sert...onları da anlyabiliyorum bazen,çoğu yıllardır tüp bebekti aşılamaydı uğraşıp bebek sahibi olamayan arkadaşlarımız...onlar için cinsiyetin hiç önemi yok...bizim de 2-3 çocuğa rağmen cinsiyet tercih etmemiz onlara nankörlük gibi geliyor...Rabbim onlara da tez zamanda sağlıklı evlatlar nasib etsin,çok zor...
ama aralarında bazı kendini bilmezler var kiiiii,hiç cevap vermeye değmez...o yüzden dedim sen gel bizim mahalleye diye...burada hepimiz aynı amaç için birbirimize destek oluyoruz...aramızda kız isteyenler de var tabiki...hatta sayımız çoğaldı diye sevinecekler...Allah sana da gönlünün muradını versin...sanal da olsa birbirimize ettiğimiz samimi dualar çok güzel...
cnm evet dogru söylüyosun tabiki çocuk olmaması üzücü allah herkese hayırlı evlat versin. ben kızım olmasını çok istiyorum bütün yazdıklarınızı not aldım bakalım hayırlısı
canımsın karabiber yaa,senin yaşadığın telaşları o kadar çok okudum ki,sanki aynı andaymışız gibi yaşadım sizinle...tek fark;siz 3-4 ay sonra öğrendiniz müjdeyi,ben 15-20 sayfa sonra
dün deneme oldu Allahın izniyle ama eşimde sabahtan başlayan bende de iftara yakın bi başağrısı ki sorma gitsin...çift çizgiden 31 saat sonra oldu deneme...ama denemeden 2 saat önce sancılarım oldu,arkasından akıntı...hayırlısı artıkduamı ettim namazımı kıldım Allahıma sığındım,O(c.c)" ol "dediyse olacak inşallah ...
geçen ay ben tutturdum hamileyim diye;insan hissetmez mi canım,hamileyim işte diye diye gezdim evde,regl olunca eşim dedi hani hissediyordun,dalga geçti hep benimle,hanım unutmuşssun sen artık bu işleri diye
bu ayda ben ümitli değilim ama bakalım o hissediyormuş bu sefer,hamileymişim
doktorum erkeğe benziyor2 hafta sonra netleştirelim dedi....Allahım şükürler
olsun ...dua eden tüm dostlarıma Rabbim gönlünden geçen herneyse versin işallah
çok sevindim suzannn
kızlar nasılsınız geçmiş bayramınız kutlu olsun fırsat bulup yazamadım şimdide oğlum basımda pcde oyun oynamak istiyo acele yazıyorum 2 gündür çalışmalara basladık insallah bu ay hamile kalırım nolur dua edin benim için allaha emanet olun
beni unutmuşsunnnnnnyoksa nisan annelerinden yer mi ayırdın bana
çok ama çok sağol canım ama hala tedirginim 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum bu kadar sevindikten sonra işallah yanılmam Allahım.... kimseyi bu duruma düşürme nolur....
yalnız değilsin canım tam gaz devamkızlar benımde olmadı bu ay(
month senınde üzücü haberini okudum canım hayırlısı olsun hepimiz için denemelere devam
çok sevindim suzancığım inşallah gönlündekini kucağına alırsındoktorum erkeğe benziyor2 hafta sonra netleştirelim dedi....Allahım şükürler
olsun ...dua eden tüm dostlarıma Rabbim gönlünden geçen herneyse versin işallah
canımsın karabiber yaa,senin yaşadığın telaşları o kadar çok okudum ki,sanki aynı andaymışız gibi yaşadım sizinle...tek fark;siz 3-4 ay sonra öğrendiniz müjdeyi,ben 15-20 sayfa sonra
dün deneme oldu Allahın izniyle ama eşimde sabahtan başlayan bende de iftara yakın bi başağrısı ki sorma gitsin...çift çizgiden 31 saat sonra oldu deneme...ama denemeden 2 saat önce sancılarım oldu,arkasından akıntı...hayırlısı artıkduamı ettim namazımı kıldım Allahıma sığındım,O(c.c)" ol "dediyse olacak inşallah ...
geçen ay ben tutturdum hamileyim diye;insan hissetmez mi canım,hamileyim işte diye diye gezdim evde,regl olunca eşim dedi hani hissediyordun,dalga geçti hep benimle,hanım unutmuşssun sen artık bu işleri diye
bu ayda ben ümitli değilim ama bakalım o hissediyormuş bu sefer,hamileymişim
arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
bugün akşam eve geldim ve ilk fırsatta sonucu sizinle paylaşmak istedim
malesef adet gördüm:2:
belirtiler olunca moralim çok bozuldu 2 gün sonrada tam kanadım zaten
herşeyin hayırlısı
kızlarıma hemen hamile kalmıştım sanırım o yüzden adam ceketini atsa tutacak sanıyordum
tutmayınca 2 çocuğum olduğu halde üzüldüm
allah çocuk isteyipte olmayanlara sabır versin çok şükür ki önceki hamileliklerim çabuk olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?