Süper Anneler - 2011

kızlar benımde olmadı bu ay (
month senınde üzücü haberini okudum canım hayırlısı olsun hepimiz için denemelere devam

eylul bende senden guzel haber bekliyordum canim inanki hep birlikte hamile olmak ve nisan anneleri olmak cok istiyordum, hayirlisi boyleymis insallah canim arkadasim duaciyim bir sonraki ay sende monthda hamile kalirsiniz Allahim gonlunuzdekini nasip etsin insallah.

apranxx cnm ben geldim kız bebek konusunu açmıştım topiginizi okudum ama burda da yerden yere vurmazlarmı beni ya:)

hoşgeldin canım,malesef cinsiyet konusu açan arkadaşlara tavırlar çok sert...onları da anlyabiliyorum bazen,çoğu yıllardır tüp bebekti aşılamaydı uğraşıp bebek sahibi olamayan arkadaşlarımız...onlar için cinsiyetin hiç önemi yok...bizim de 2-3 çocuğa rağmen cinsiyet tercih etmemiz onlara nankörlük gibi geliyor...Rabbim onlara da tez zamanda sağlıklı evlatlar nasib etsin,çok zor...

ama aralarında bazı kendini bilmezler var kiiiii,hiç cevap vermeye değmez...o yüzden dedim sen gel bizim mahalleye diye...burada hepimiz aynı amaç için birbirimize destek oluyoruz...aramızda kız isteyenler de var tabiki...hatta sayımız çoğaldı diye sevinecekler...Allah sana da gönlünün muradını versin...sanal da olsa birbirimize ettiğimiz samimi dualar çok güzel...

beni unutmuşsunnnnnn yoksa nisan annelerinden yer mi ayırdın bana

canım arkadasımm ....
hep birlikte topıc bizim olacaktı (
neyse artık en azından aramızdan biri orda bizden arkandaki ayda geliriz inş hamişler kulubüne ...

inşallah inşallah hamilesindir aprnaxcım çok sevinirim gönlündekine kavuşursun sende
ben tam deneme yaparak 7 ayda kaldım hemen öyle yılmasın 3 seferde
ben artık bebek düşüncesinden vazgeçtiğim ay hamile kaldığımı öğrendim artıkgün saymıyor biran evvel regl olmayı bekliyordumm

kızlar nasılsınız geçmiş bayramınız kutlu olsun fırsat bulup yazamadım şimdide oğlum basımda pcde oyun oynamak istiyo acele yazıyorum 2 gündür çalışmalara basladık insallah bu ay hamile kalırım nolur dua edin benim için allaha emanet olun

Son düzenleme:

işallah canım sen de prensesine bir an önce kavuşursun....

arkadaşlar mrb bu kdr sayfa sonunda yöntemleri deneyipte istedigi cinsiyette çocugu olan varmı sayfaların hepsini okumak mümkün degil 120ye kdr okuyabildim kız çocuk istiyorum. kız çocuk ve erkek çocuk ayrıntıları yöntemleri biraaz karışmış gibi beni aydınlatacak varmı aranızda arkadaşlar

selam kızlar nasılsınız bayagıdır yoktum sızlerı cok özledım.cınsıyetler bellı olmus suzanımın cok sukur.baska bellı olan varmı hamıle olan varmı kızlar.bırde umreye gıden gelen kubra arkadasımız vardı ondan haber varmı cevap yazın lutfen

çok ama çok sağol canım ama hala tedirginim 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum bu kadar sevindikten sonra işallah yanılmam Allahım.... kimseyi bu duruma düşürme nolur....​

suzancım 2 haftada geçer aylar geçmiş 2 haftamı geçmeyecek. Allahım inşallah sevincini tamamına erdirsin. doktor erkek dediyse erkektir inşallah. hayırlısıyla Allahım oğlunu kucağına almayı nasip etsin.

arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum

bugün akşam eve geldim ve ilk fırsatta sonucu sizinle paylaşmak istedim
malesef adet gördüm:2:
belirtiler olunca moralim çok bozuldu 2 gün sonrada tam kanadım zaten

herşeyin hayırlısı
kızlarıma hemen hamile kalmıştım sanırım o yüzden adam ceketini atsa tutacak sanıyordum
tutmayınca 2 çocuğum olduğu halde üzüldüm
allah çocuk isteyipte olmayanlara sabır versin çok şükür ki önceki hamileliklerim çabuk olmuş

inşallah gönlüne göre olur canım

Merhaba cnm,
Ben de ayni senin gbi dusunmustum o sebepten de ikinci cocuk fikrini ertelemistim bi sure nasilsa hemen oluck diye.Kizimda oyle olmustu cunk.Epey uzadi benim icin bu surec ,insan haliyle demoralize oluyor ama napalim.Senin yasin kac bilmiyorum da yas 30 u gecince 30 oncesindeki kadar hizli olmuyo bu isler sanirim:)Allah bizler icin en dogru en hayirli zamanda verecektir insallah bebislerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…