- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.441
kızlar sormayın başımıza neler geldi allahım bununla bıraksın eşim trafik kazası geçirdibabası eniştesi bide bi arkadası 4ü babası kullanıyomuş arabayı araba bizimdi daha 6 aylık 2013 modeldi ama araba gitsin önemli değil cana gelicene mala gelsin eşimin kafasında 30 dikiş vücudu ezilmiş kasları kemikleri ağrıyo bacakları ezilmiş çok şükürki yürüyebiliyo hamd olsun allahmıma 12 agustosto oldu kaza 13ünde çıktık hastaneden karsıdakide ölmüş 1 kişi televizyonda gazatelerde bile çıkmış,eşim şuan iyi gün geçtikçe dikişleride iyileşicek insallah kasların ağrısıda geçicek insallah allahıma ne kadar hamd etsem az
dorticim senin ikisinden de var. bir oğlun bir kızın değilmi?
şimdi gene oğlan istiyorsun, bayağı da ısrarlı istiyorsun yani.
merakımı mazur gör de neden böyle bi tercih?
canım çok geçmiş olsun,hemen bir adak yapıver,sadaka ver .
aaa month inanmıyorum yaa.. Allahımm beterinden korusun
nazara mı geldiler ne yenı araba fln offffffff
dıgerlerınde bısey varmı pekı babasında fln?
Allah bı daha yaşatmasın cnm((
rosalin
doktorun klomeni niye kullandırmak istemediğini söyledi mi?
merak ettim doğrusu
canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın daha büyük bela kaza vermesin inşallah. eşinde inşallah bir an önce iyileşir.
canım çok geçmiş olsun,hemen bir adak yapıver,sadaka ver .
aaa month inanmıyorum yaa.. Allahımm beterinden korusun
nazara mı geldiler ne yenı araba fln offffffff
dıgerlerınde bısey varmı pekı babasında fln?
Allah bı daha yaşatmasın cnm((
arkadaşım çok geçmiş olsun
Allah eşine şifa versin
ayy canım çok geçmiş olsun allh beterınden korusun...
ğemıs olsun allah korumuş onları canım
aaaaa month cum cok gecmıs olsun allahım korumus vallahı.çok gecmıs olsun canım cok uzuldum allah şifasını versın esınınde
cemrecım sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor o eskı bulantıların kalmadı degılmı canım
İyiyim cok kilo aldım ama takmıyorum çünkü ztn zapzayıftım
Akşamları midem bulanıyor hala. Yesem bulanıo yemesem daha cok bulanıo
Sağlıklı bi dogsunda ben biliyorum o pipiye napıcagıımı :))))
maralım nasılsın canım az kaldı doguma degılmı.ıyımısın canım hıc gorusemedık
endişeliyim dorticim,sanki her an kanamam başlayıp plasentam ayrılacakmış gibi geliyor.çocuk strese girer mi,sezeryan nasıol olacak,bu cuma akşamı Pasinlerde eşimin dayısının kızının kınası var,gündüz çalışıp gece kınaya gitsem bişey olur mu diye endişeliyim.sen naptın,başladın mı çalışmalara?erkek bebek diyeti yapacak mısın?
suzan tatildeydim yazını yeni gördüm canım inş bu yanlış görmüştür.eger kızsa da Biz 3 kız kardeşiz cokta güzel canım rabbim zuzun saglıklı ömürler versin yavrularınaolmadı kızlar bu gün başka doktora gittim bebeğim kızmış ilk bakan yanılmış çıkıntı vardı ama şu an yok zaten 11-12. haftalar en yanıltan haftalar buda bir kez daha doğrulandı .....üzülmüyorum dersem yalan olur ama bu bebeği 2 seneye yakın beklemiştim ve hiç yöntem denemeden hamile kaldım benim için hayırlısı buymuş demekki 16 haftada değişmezse ben de artık 3 kız annesiyim
merhaba kızlar çoktandır yazamadım benim bu ay üç ğün erken oldum bu ay apranak eylülünğün ve dıger arkadaşlar hepımız hamıle kalırız ınşalah
kızlar sormayın başımıza neler geldi allahım bununla bıraksın eşim trafik kazası geçirdibabası eniştesi bide bi arkadası 4ü babası kullanıyomuş arabayı araba bizimdi daha 6 aylık 2013 modeldi ama araba gitsin önemli değil cana gelicene mala gelsin eşimin kafasında 30 dikiş vücudu ezilmiş kasları kemikleri ağrıyo bacakları ezilmiş çok şükürki yürüyebiliyo hamd olsun allahmıma 12 agustosto oldu kaza 13ünde çıktık hastaneden karsıdakide ölmüş 1 kişi televizyonda gazatelerde bile çıkmış,eşim şuan iyi gün geçtikçe dikişleride iyileşicek insallah kasların ağrısıda geçicek insallah allahıma ne kadar hamd etsem az
merhabalar
suzancım kızın hayırlı olsun...hiç üzülme...sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması daha önemli cinsiyetten...
yeni hamile arkadaşlalara bebekleri hayırlı olsun inş.geçen sene bu zamanlar ben de hamileydim ve fena haldeydimama şimdi boncuk gözlüm 6. ayında ve ek besine bile geçtik biz hergün koklaşıyoruz,gülüşüyoruz,evlat sevgisi ne kadar garip ve bağlayıcı..bunun adı sevgi değil başka bişe bence...
bu arada yazımı okuyan diğer eski arkadaşlar gelin de yazışalım..özledim hepinizibebişleriniz nasıl??sizler nasılsınız??
mrb bilgecim benim oğlanda 3 ayını bitirdi gülücükler atıyor bana konuşmaya çalışıyor ne çabuk büyüyorlar bir bakmışız yaşını doldurmuşlar bir bakmışız kucağa gelmez halde olacaklar tadını çıkartmak lazım bu günlerinin :)
herkese mrb kızlar, burdan haberim yoktu erkek bebekle ilgili bir konu açtım ama herkes saçma buldu :2:sadece bır arkadaş destek oldu ve burayı önerdi saolsun,geçmişi çok okuyamadım ama burda benim gibi erkek bebiş isteyenler var sanırım benimde 2tane kızım var birde oğluşum olsun istiyorum benide aranıza alırmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?