Süper Anneler - 2011

aaaaa month cum cok gecmıs olsun allahım korumus vallahı.çok gecmıs olsun canım cok uzuldum allah şifasını versın esınınde

Son düzenleme:
aaa month inanmıyorum yaa.. Allahımm beterinden korusun
nazara mı geldiler ne yenı araba fln offffffff
dıgerlerınde bısey varmı pekı babasında fln?
Allah bı daha yaşatmasın cnm ((

cemrecım sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor o eskı bulantıların kalmadı degılmı canım

canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın daha büyük bela kaza vermesin inşallah. eşinde inşallah bir an önce iyileşir.

canım çok geçmiş olsun,hemen bir adak yapıver,sadaka ver .

aaa month inanmıyorum yaa.. Allahımm beterinden korusun
nazara mı geldiler ne yenı araba fln offffffff
dıgerlerınde bısey varmı pekı babasında fln?
Allah bı daha yaşatmasın cnm ((

arkadaşım çok geçmiş olsun
Allah eşine şifa versin

ayy canım çok geçmiş olsun allh beterınden korusun...

ğemıs olsun allah korumuş onları canım

aaaaa month cum cok gecmıs olsun allahım korumus vallahı.çok gecmıs olsun canım cok uzuldum allah şifasını versın esınınde

allah razı olsun kızlar çok sağolun,çok şükür eşim şuan iyi gün geçtikçe yaraları kabuk bağlıyo düzeliyo,adağımızı kestik sadakalarımızıda verdik allah kabul etsin,babasında bişey yok emniyet kemeri kurtardı hayatı sadece kemer sıktığından dolayı morluklar var babamda eniştesinde hafif sıyrık yüzünde ve çenesi ağrıyodu düzlemiş bi kişi daha vardı onun durumu çok yoğun önde sağda oturuyomuş kemeride takılıymış ama sağdan daha çok çarpışma olunca bacaklarında kırık var ve sinirleri çok zedelenmiş iç organında delik gibi bişey görmüşler ameliyat oldu bacaklarındanda olucaktı yürüme şansı varmı yokmu kırıklardan ve ameliyattan düzeldikten sonra belli olucak insallah felç kalmaz karsıdaki çarpan zaten öldü onada çok üzüldük,allahım eşimi çok korumuş eşim oturuyomuş o arkadasın yerinde inmiş su almaya bakmış o geçmiş öne büyük olduğu için bişey dememiş eşimde arkaya oturmuş öyle olmasa eşim belkide yürüyemiycekti allahıma ne kadar hamd etsem az rabbim onada şifa versin 54 yasındaymış,vallahi nazara bende inanıoyorum arabayı kaynanamlar almıştı gözü vardı yani damadına ve 2 oğluna aldılar ama bizi her zaman kıskanıyolar nedense hiç çekemiyo anlayamıyoruz bişeyde yaptığımız yok kızı bile ona hep kızıyo sen yanlış yoldasın anne diyo psikolojik olarak sorunlarıda var tabi ama bende hislerimde asla yanılmam şimdi b u kazadan kendini çok suçlu hissediyo anlıyorum ben ders olsun ona rabbim bidaha yasatmasın herkeze hidayet versin,allahım eşimi oğluma bağışladı ne kadar şükür etsem az

cemrecım sen nasılsın hamılelık nasıl gıdıyor o eskı bulantıların kalmadı degılmı canım

İyiyim cok kilo aldım ama takmıyorum çünkü ztn zapzayıftım
Akşamları midem bulanıyor hala. Yesem bulanıo yemesem daha cok bulanıo
Sağlıklı bi dogsunda ben biliyorum o pipiye napıcagıımı :))))

cemrecım sen yumurtlamada kac gun once deneme yapmıstın yumurtlama gunu degıldı degılmı.

maralım nasılsın canım az kaldı doguma degılmı.ıyımısın canım hıc gorusemedık

endişeliyim dorticim,sanki her an kanamam başlayıp plasentam ayrılacakmış gibi geliyor.çocuk strese girer mi,sezeryan nasıol olacak,bu cuma akşamı Pasinlerde eşimin dayısının kızının kınası var,gündüz çalışıp gece kınaya gitsem bişey olur mu diye endişeliyim.sen naptın,başladın mı çalışmalara?erkek bebek diyeti yapacak mısın?

aman dıkkatlı ol canım benım kızım tam 36 haftalık dogdu.dıkkat et kendını yorma canım.benım esım yokki erzıncanda.ben ankaradayım mecburen.lojman cıkmadı ıkıncı dagıtımı beklıyoruz ıste.ben dıyet falan hıcbısey yapmıyorum bakalım artık kısmet hele eşimle kavusalımda önce hayırlısıyla.

merhabalar

suzancım kızın hayırlı olsun...hiç üzülme...sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması daha önemli cinsiyetten...

yeni hamile arkadaşlalara bebekleri hayırlı olsun inş.geçen sene bu zamanlar ben de hamileydim ve fena haldeydimama şimdi boncuk gözlüm 6. ayında ve ek besine bile geçtik bizhergün koklaşıyoruz,gülüşüyoruz,evlat sevgisi ne kadar garip ve bağlayıcı..bunun adı sevgi değil başka bişe bence...

bu arada yazımı okuyan diğer eski arkadaşlar gelin de yazışalım..özledim hepinizibebişleriniz nasıl??sizler nasılsınız??

suzan tatildeydim yazını yeni gördüm canım inş bu yanlış görmüştür.eger kızsa da Biz 3 kız kardeşiz cokta güzel canım rabbim zuzun saglıklı ömürler versin yavrularına
merhaba kızlar çoktandır yazamadım benim bu ay üç ğün erken oldum bu ay apranak eylülünğün ve dıger arkadaşlar hepımız hamıle kalırız ınşalah

ayy canım inşş bakalım bu ay olacak mı....

apranxx nerdesin varmi bir gelisme insallah hamilesindir insallah isteyen tum arkadaslar bir an once hamile kalirsiniz
bende cok halsizim bulantilarim var canim hic birsey yemek istemiyor ve bebek gelismeye basladi sanirim dun durup dururken disim kirildi kalsiyum almam gerekiyor ama sut falan icmek istemiyorum. esim grip olmustu simdi bana bulastirdi iyice kotu oldum kafami tartamiyorrum.

çok geçmiş olsun canım allah birdaha yasatmasın

mrb bilgecim benim oğlanda 3 ayını bitirdi gülücükler atıyor bana konuşmaya çalışıyor ne çabuk büyüyorlar bir bakmışız yaşını doldurmuşlar bir bakmışız kucağa gelmez halde olacaklar tadını çıkartmak lazım bu günlerinin :)

Allah nazardan saklasın....
nasıl yaramaz bi bebk mi??
inş. sütün yetiyordur...
bu zamanların keyfini çıkaralım,doğru diyorsun,biz de bol bol gülüşüyoruz kızımla..sanki dediklerimi anlıyor gibi bakmıyor mu ölüyorum o an
çok seviyorum çoooooooooooooooooook
[/FONT]

Son düzenleme:
herkese mrb kızlar, burdan haberim yoktu erkek bebekle ilgili bir konu açtım ama herkes saçma buldu :2:sadece bır arkadaş destek oldu ve burayı önerdi saolsun,geçmişi çok okuyamadım ama burda benim gibi erkek bebiş isteyenler var sanırım benimde 2tane kızım var birde oğluşum olsun istiyorum benide aranıza alırmısınız.

hosgeldın canım arkadaslarımızın cogu tatılde.oyuzden bu aralar sayfamız bos olabılıyor.sende aramıza hosgeldın ınsallah ıyı ve guzel paylasımnlar yaparız bırlıkte.

günaydın kızlar .nasılsınız bakimmm .sırtım çok kötü agrıyor hayırlısıyla dogum yapsaydım dorti merhaba canım nasılsın nevar neyok benim kızlar temizlik yapıyorlar :))) bende bir nete bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…