Süper Anneler - 2011

hoşgeldin aramıza .inşallah gönlündekine kavuşursun.

hosgeldın canım arkadaslarımızın cogu tatılde.oyuzden bu aralar sayfamız bos olabılıyor.sende aramıza hosgeldın ınsallah ıyı ve guzel paylasımnlar yaparız bırlıkte.

hosbulduk cnm işallah guzel olur hersey,8 senedır sipiral vardı ,gecen ayın bası cıkardım yumurtatakıpları felan bilinçli deneme yaptık ama olmadı bu ay bizde bilinçli felan deil saldık valla bakalım artık hayırlısı işallah hayırlısıyla hamile kalirsam bi oğluşumda benim olsun istiyorum

tek denememı oldu ozaman senınde canım.bazen tutmuyor evet bır sefer olan denemelerde.pekı sen suphemılısın hamıle olaabılırmısın.erkek bebek ıcın yontemlerden denedınmı.yanı yumrtlama gunu tesbıtı yaptınmı veya dıyet falan.adetlerın kacgunde bır oluyor senın

canım hadı az kaldı haayırlısıyla dogum yapsaydın sende.zor olur tabı artık son zamanların.ben hıc yuruyemezdım son haftalarda.kasıklarım cok agrırdı baskı olurdu

slm arkadaşlar bir ay önce üye oldum erkek bebek için geçmiş sayfaları 2aydan beri okuyorum 5 haftadır diet yapıyorum yumurta takibi yaptırıyorum iğne de yaptırıcam tabi ki dua ve namaz tek ayarlıyamadığım şu vajinal duş meselesi çok stres oldum yapmış olan varsa lütfen fikir verin yumurta akının ph'ı 10'un üstünde çıkıyor spermleri öldürmesin

gecen ay 3 kere deneme oldu, çok ümitliydım ama olmadı, bu ay hıç takıp felan yapmadım valla dedim ya rastgele hurraaa oldu eylulun 3u adet olmam lazım, bakalım suan hıc bır hamilelik belırtısi yok, dıyet olarak sadece tatlıyı kestım tuzluya dayandım cevremde oğlu olan herkese bakıyorum tatlıyı hıç sevmeyen insanlar ben cok tatlıcıyım zor oluyor bıraz ama kestım,erkek bebek için tek ilişki deniliyor ama sık ilişkiyle hamile kalan ve oğlu olacak çok kişi var şaştım valla ne yapacağımıbu ayda olmassa bı doktora gideyim bari , bu gidişle hamilede kalamıycam galiba.adetim tam 30 günde olur,

arkadaşım ben geçen ay yumurta akını denedim ama hamile kalmadım
benim vajen ph ım az
ama yumurta akı tavan yaptırdı
dediğin gibi yumurta akı spermleri öldürmüşte olabilir

arkadaşım anladığım kadarıyla sende oğlanı bulmuşsun
neler yapmıştın paylaşır mısın

arkadaşım insan yaşamadan bilmiyor
eskiden biri bana oğlanı bulmak için bu kadar uğraşacağımı söyleseydi "ne saçmalıyor bu ben böyle cahil bir kadın mıyım" derdim kesin
nerden nereye

benimde 2 kızım var canım
onların varlığı için her zaman şükrediyorum

valla bende hiç beklemezdım kendımden ama hayat ınsanı nerelere surukluyor
kızlarımızı veren rabbıme sukurler olsun onlar canlarımız ama ınsan değişikte olsun istiyor yoksa oğlan olana kadar devam edecek deiliz bizde insanız ömrümüz çocuklamı gececek sen üçüncuyu nezaman düşünüon cnm allah gönlümüzün istediklerini verir işallah :18:

gecen ay olmayınca bu ay hurra yaptık eger hamıleysem bende pıpılı olmaz heralde :18:hayırlısı bakalım her yolu deyen arkadaslar var a dan z ye olmayınca olmayan hıç bır sey denemeyım tutturanda var demı ,kendımı avutayım barı
allahım bazen tüp bebekle cinsiyeti düşünmüyor deilim sonra allaha tevekkül et diyorum ama aklımda hep var denemek ne yalan söyluyum olsun bıtsın olacaksa dıyorum eltim benden sonra evlendi ıkı tane oğlu oldu arka arkaya allahım uzun ömur versın eltım bide kız ıstıyorum dedı kayınvaldem bana bakarak o kız doguramaz dedı sankı banada sende oglan doguramassın der gıbı bırını veren rabbım öburunude verır dedım ama içim bir tuaf oldu

hosgeldin aramiza canim dedigin gibi her yolu deneyip oglu bulamayanda var hic birsey denemeden oglu olanda var, hayirlisi insallah gonlundeki olur saglikli hayirli bir erkek evladin olur insallah. benimde senin gibi eltimin oglu var masallah cok da sevimli bende cok istiyorum bir oglumun olmasini bakalim hayirlisi insallah kavusurum
cok sukur hamile kaldim ne kadar sukretsem az ama ne yalan soyleyeyim acaba ne olacak insallah erkek olur diye cok istiyorum
Allahim hepimize gonlumuzdekini nasip etsin insallah.

hayırlı olsun canım kac haftalık hamılesın.erkek bebek ıcın yontem denedınmı sen peki

hayırlı olsun canım kac haftalık hamılesın.erkek bebek ıcın yontem denedınmı sen peki

sağol canım darısı tüm isteyenlere inşallah, benim 8 haftalık oldu 4 aydır yumurtlama zamanı tek ilişki ile hamile kalamadım bu sefer yumurtlama zamanı iki ilişki oldu yediklerime dikkat etmeye çalışsam da çok fazla dikkat edemedim ama et, muz bol tüketmeye çalıştım bakalım hayırlısı inşallah bende benim gibi erkek bebek isteyen herkes de kavuşuruz inşallah minik paşalara.

hafta sonu eşimin akrabalarına kınaya gittik herkes kayın valideme cinsiyetini sordu bebeğimin,
3.kız deyince de çok şaşırdılar,kendimi uzaylı gibi hissettim.sanki yapılamayanaı yapıyormuşum gibi.üç kız doğuran salak ta çok çıkmaz ama...der gibi yaaaaaaa gerçekten mi,bu da mı.....manyak bu millet ya kafayı yemiş.

yaa aynen kardeşim.. hemde nasıl yemişler..
takma dıyecegım etkilenmemek elde değil biliyorum..
k validen eşinin tarafı nasıllar.. laf fln sokmuyorlar inşallah

işallah cnm gönlümüzün istediğine hayırlarla kavusuruz senin ilkmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…