- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.401
canım biz ne yaparsak yapalım boş aslında,bunu o kadar iyi biliyoruz ki aslında ama bilinçaltımız reddediyo(((( bişeylere tutunmaya ihtiyaç duyuyoruz...bana sorsan yemin bile edebilirim;burda kimin neyi olduysa,hiçbir yöntem denemeseydi de yine aynısı olacaktı...
kaderin önüne geçemeyiz
hakında hayırlısı buymuş üzülme kısmet allah kaderlerini güzel yazsın bende 3kız annesiyim küçük kızım 1yaşında kazayla hamile kaldım 20 haftalık 3 ayrı doktora gittim kısmetse erkek olacak 3kızımda denemediğim yöntem kalmadı ama olmadı kısmet 4cüdeymiş dilerim Allahtan isteyen herkese nasip etsin nasipten öte bir şey yok bunu çok iyi anladım inşallah sende benim gibi bir sürpriz yaşarsın
apranxx fazla stres yapma ama içimden bir his senin ogun olacagını söylüyor.kübracıgım yanılmıyorsam annen rüyada domates görmüştü.eger öyleyse senin kızın olacak .çünkü bende hamlie kalmadan önce görmüştüm((
kızlar salak gibi gittim kan testi yaptırdım bugün,ovulasyonun üzerinden 11 gün geçti...değer 0.1totomdan bissürü belirtide uydurdum salak gibi,yok kasık ağrısı yok bel ağrısı yok akıntı bilmem ne....müstehak bana...bütün gün bilgisayar başındayım,sanki sanal bebek yapıcam...buralarda takıldıkça stresten olmucak zaten...
bana kızmayın,darılmayında....hamile kalana kadar pc ye dokunmayacağımutanmasam ağlıycam
babycim yapma ya,zaten kalpten gidivercem, annem rüyasında domates topladığını görmüş evet yanında bende varmışım, ama sen şu küçük çeri domateslerden arıyodun, benim topladıklarımı beğenmiyodun, o yüzden toplamadın dedi ve ben kızlarımda hep domates topladım kızın olacak demişti, onun etkisindenmidir bilmem, bende ondan sonra rüyamda mavi kıyafetler almışım, neden mavi aldın diyolar benim oğlum olacakta ondan diyom((( hiç şansım yokmu yani, bak beğenmemişim ve toplamamışım o domatesleri
kızlar salak gibi gittim kan testi yaptırdım bugün,ovulasyonun üzerinden 11 gün geçti...değer 0.1totomdan bissürü belirtide uydurdum salak gibi,yok kasık ağrısı yok bel ağrısı yok akıntı bilmem ne....müstehak bana...bütün gün bilgisayar başındayım,sanki sanal bebek yapıcam...buralarda takıldıkça stresten olmucak zaten...
bana kızmayın,darılmayında....hamile kalana kadar pc ye dokunmayacağımutanmasam ağlıycam
arkadaşım kızlarda neler yapmıştın yazar mısın?
Malesef bu ay da olmadi.Nolur Allahim ya lutfen bi bu kadar daha beklemeyeyim insallahbu ay klomene baslamak istiyorum,belki oyle de tutmicak onu da bilmiyorum.Ya bi de hep stres icindeyim hep biseylere gec kalmisim diye dusunuyorum.Hep icten ice gec kaldim keske iki yil once baslasaydim su surece diyormve bi turlu stresten kurtulamiyorum(
canın sağolsun arkadaşım
sonraki ay deneriz beraberce
daha önceden bir yerde eylül ayında kalınan hamileliklerden erkek çocuk oluyor diye okumuştum
mevsimsel değişimle ilgiliymiş
hayırlısı bakalım
Rosalin neden geç kalmış olasın ki canim.
Herşey de bir hayır vardır ama biz görmeyiz. İleride anlarız. Ben hep boyle düşünüyorum.
Yoksa ben de 35 im yani
Hiç olmasa bunda da bir hayır vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?