Süper Anneler - 2011

valla kafayı yemişler bizede yedırtecekler allah yardımcımız olsun bu yüzden ıkı cocukla kalayım dıyorum ama buseferde sagdan soldan özellıkle esım tarafından cocukların buyudu bı oğlan doğur artık dıyenden gecılmıyor hersey bende bıtıyor sankı garantı oğlanda ben yapmıom sastım valla allah şaşırtmasın.

aslında mayıstan beri istiyorum ama sadece 1 ay deneme yapabildik
bizim kıza yatkın bir çift olduğumuzu düşünüyorum
o yüzden istediğim şartlar oluşmadan denemek istemiyorum

seni çok iyi anlıyorum
küçük kızım olacağını öğrenince çok üzülmüştüm
çok şükür çabuk atlattım
o dönemde bende tüp bebek yöntemini düşünmüştüm hatta kıbrıstaki hastanelere bilgilenmek amaçlı email atmıştım
sanırım biraz sakinleşmem beni bu düşünceden sıyırdı

bizim ailede hep kız var bana da bu tür imalarda bulunanlar oluyor
hele de eltim ve görümcem
kaynanam ayrı bir hikaye zaten
ama ben yine de Allahtan hayırlısını diliyorum

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum
çevredekilerin saçma yorumlarını duymamak için bende hamile kalmak istediğimi bile hiç kimseye söyleyemiyorum sadece eşimle ben biliyoruz
maalesef bizim insanlarımız başkaları ile uğraşmaktan zevk alıyorlar bence bunu kendi sorunlarını unutmak için yapıyorlar
bazısı cahilliğinden bazısıda hainliğinden
fakat ben Allahın böyle davrananlara gerekli cevabı vereceğine inanıyorum
Allah sana 3. kızı verdiyse belkide hakkına hayırlısı budur
inşallah güzel yavrun sana hayırlı bir evlat olur

merhaba kızlar aranıza almanyadan kkatılıyorum
ben de erkek bebegım olmasın cok ısteyenlerdenım benım ılk bebegım olacak Allah ızın verırse.

arastırma yaptım bu konuyla ılgılı benım vardıgım karar yumurtlama gunu ve y spermlerının x lerden cok daha once yumurtaya ulasmasın saglamak. bu da erkegın sperm hızı ıle ılgılı

yaa aynen kardeşim.. Hemde nasıl yemişler..
Takma dıyecegım etkilenmemek elde değil biliyorum..
K validen eşinin tarafı nasıllar.. Laf fln sokmuyorlar inşallah

eşim hiç oralı olmuyor ama bebekler erkek olsaydı adını ben koyacaktım dedi.kayınvalideminde 4 kızı var 1 oğlu,o yüzden çok ses çıkaramıyo.ama erkek olana kadar devam edeceksin,bunları erkek kardeşsiz bırakma diyo.yani hayatımızda hep gündemdeki bir problem gizliden.ama ben daha çocuk yapamıycam.bu olayın erkekte bittiği ni düşünüyorum,herşey spermde bitiyo.yoksa elimden gelen bişey olsa yapardım .4.yü yapsam yine aynısı olacak.daha bünyem de psikolojim de kaldırmaz.

anaaamm yani biz ne yapsak boş mu
kızlar yoksa biz kendimizi mi kandırıyoruz
bazı çiftlerin kıza bazılarının erkeğe yatkınlığını bir daha görmüş olduk

valla banada bunlar hıkaye gıbı gelıor ,rabbım kime ne verecekse onu verıyor ,gerısı hıkaye kendını paralayım her yolu deneyenler kız olunca yıkılıyorlar onun için dua ve tevekkül bol bol yusuf suresı ve el varis ismini tesbih hacet duaları ve hayırlısını istemek...
rabbim gönlümüzün istediğini hakkımızda hayırlı eylesın,
hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin...elden başka bişi gelmior.

eşin gelirse kıbrısı düşün bence,çünkü mikrosort yöntemiyle erkek spermleri en başından ayırıp yumurtaları döllüyolar artık,yani kız embriyoları terketmek zorundak değilsin.tüp bebekle aynı mantık gerisi.

anaaamm yani biz ne yapsak boş mu
kızlar yoksa biz kendimizi mi kandırıyoruz
bazı çiftlerin kıza bazılarının erkeğe yatkınlığını bir daha görmüş olduk

yok neden kendimizi kandıralım kernek biz şansımızı arttırmaya çalışıyoruz. Hem olmayanları görüp moralinizi bozmayın deneyip tutan çok arkadaşımız var.. Bizlerde elimizden geleni yapalım gerisi kısmet...

tüp bebek olayı çok zor diye biliyorum
hergün kendine iğneler yapıyormuşsun vs
aslında bizim için uygun değil
kızları nereye bırakacağım insanlara nasıl açıklayacağım gibi bir sürü problem var
bunların dışında o kadar parayı verip, o kadar eziyeti çekip birde tutturamazsak bizim için yıkım olur
cesaretim yok

eylulcum cok haklisin moralimizi yuksek tutmamiz lazim hayirlisi insallah ama dedigin gibi sansimizi artirmaya calisiyoruz denemeler yapiyoruz elimizden ne gelirse yapalim gerisini Yuce Mevlam bilir artik insallah hepimizde mutlu sonuclar aliriz

eylulcum cok haklisin moralimizi yuksek tutmamiz lazim hayirlisi insallah ama dedigin gibi sansimizi artirmaya calisiyoruz denemeler yapiyoruz elimizden ne gelirse yapalim gerisini Yuce Mevlam bilir artik insallah hepimizde mutlu sonuclar aliriz

canım sen hamıle degılmısın.ben senı hamıle dıye bılıyorum.sen hangı yöntemlerı denemıstın canım

kızlar elna dan haber varmı nerde merak ettım.bırde egem yok ezeynepe yok.heıdı gelmıyor gıymatlım gelmıyor.nerde bu kızlar yaaa

s.a. arkadaşlar.memleketten döndüm sonunda.nasılsınıııııııııızzz?ama ev taşıma işim olduğu için bu günlerde çok yoğunum.bu halde yavaş yavaşta olsa toparlanmaya çalışıyorum.pc ye fazla giremiyorum.kızlar yarın doktora gidicez işleri ayarlayabilirsek.benim hafta sonu 15 hafta doluyo,cinsiyet belli olur heralde.hayırlısı. 'Rabbimden gelen herşey kabulümdür, ister diken isterse kefen'...

canım benımde aklımdaydın senı cok merak ettım.nasılsın ıyımısın.bulantın varmı.ınsallah hayırlısı olur senın ıcın.mutlaka cevap yaz bıze doktordan gelınce.hadı bakalım hayırlısı.merakla guzel haberlerını beklıyorum canım allaha emanet ol

sağol canım arkadaşım.benim tayin memlekete çıktı.bizim ilçeye komşu küçük şirin bir ilçe.ev tutmaya oraları ayarlamaya gittik.burdaki işlemleri tamamlayıp evi toparlamak için dün geldik .yani yerleşene kadar pek pc ye bakamicam galiba.bikaç hafta.yarın inş.gidebilirsek gitcez doktora.ozaman sonucu yazarım.Rabbim hayırlısını versin inş.

aa sızındemı tayın cıktı.sorma aynı sey bızdede var.bende suan erzıncandayım yıne.mecburen tekrar geldım esımle.ıkı aydır ayrı gayrı kaldık esımle.bız ankarad o erzıncanda.lojman dagıtımı var bızımde sonuclanınca ınsallah bızde tasınacagız bır ıkı haftaya.cok zor oldu bızede.senın esın nerde calısıyordu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…