- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.481
hafta sonu eşimin akrabalarına kınaya gittik herkes kayın valideme cinsiyetini sordu bebeğimin,
3.kız deyince de çok şaşırdılar,kendimi uzaylı gibi hissettim.sanki yapılamayanaı yapıyormuşum gibi.üç kız doğuran salak ta çok çıkmaz ama...der gibi yaaaaaaa gerçekten mi,bu da mı.....manyak bu millet ya kafayı yemiş.
anaaamm yani biz ne yapsak boş mukernek sedatry kızı olsun istiyordu ve erkek için yapılması gerekenlerin tersini yaptı ama ogluşu oldu(
valla bende hiç beklemezdım kendımden ama hayat ınsanı nerelere surukluyor
kızlarımızı veren rabbıme sukurler olsun onlar canlarımız ama ınsan değişikte olsun istiyor yoksa oğlan olana kadar devam edecek deiliz bizde insanız ömrümüz çocuklamı gececek sen üçüncuyu nezaman düşünüon cnm allah gönlümüzün istediklerini verir işallah :18:
gecen ay olmayınca bu ay hurra yaptık eger hamıleysem bende pıpılı olmaz heralde :18:hayırlısı bakalım her yolu deyen arkadaslar var a dan z ye olmayınca olmayan hıç bır sey denemeyım tutturanda var demı ,kendımı avutayım barı
allahım bazen tüp bebekle cinsiyeti düşünmüyor deilim sonra allaha tevekkül et diyorum ama aklımda hep var denemek ne yalan söyluyum olsun bıtsın olacaksa dıyorum eltim benden sonra evlendi ıkı tane oğlu oldu arka arkaya allahım uzun ömur versın eltım bide kız ıstıyorum dedı kayınvaldem bana bakarak o kız doguramaz dedı sankı banada sende oglan doguramassın der gıbı bırını veren rabbım öburunude verır dedım ama içim bir tuaf oldu
hafta sonu eşimin akrabalarına kınaya gittik herkes kayın valideme cinsiyetini sordu bebeğimin,
3.kız deyince de çok şaşırdılar,kendimi uzaylı gibi hissettim.sanki yapılamayanaı yapıyormuşum gibi.üç kız doğuran salak ta çok çıkmaz ama...der gibi yaaaaaaa gerçekten mi,bu da mı.....manyak bu millet ya kafayı yemiş.
yaa aynen kardeşim.. Hemde nasıl yemişler..
Takma dıyecegım etkilenmemek elde değil biliyorum..
K validen eşinin tarafı nasıllar.. Laf fln sokmuyorlar inşallah
aslında mayıstan beri istiyorum ama sadece 1 ay deneme yapabildik
bizim kıza yatkın bir çift olduğumuzu düşünüyorum
o yüzden istediğim şartlar oluşmadan denemek istemiyorum
anaaamm yani biz ne yapsak boş mu
kızlar yoksa biz kendimizi mi kandırıyoruz
bazı çiftlerin kıza bazılarının erkeğe yatkınlığını bir daha görmüş olduk
seni çok iyi anlıyorum
küçük kızım olacağını öğrenince çok üzülmüştüm
çok şükür çabuk atlattım
o dönemde bende tüp bebek yöntemini düşünmüştüm hatta kıbrıstaki hastanelere bilgilenmek amaçlı email atmıştım
sanırım biraz sakinleşmem beni bu düşünceden sıyırdı
bizim ailede hep kız var bana da bu tür imalarda bulunanlar oluyor
hele de eltim ve görümcem
kaynanam ayrı bir hikaye zaten
ama ben yine de allahtan hayırlısını diliyorum
anaaamm yani biz ne yapsak boş mu
kızlar yoksa biz kendimizi mi kandırıyoruz
bazı çiftlerin kıza bazılarının erkeğe yatkınlığını bir daha görmüş olduk
eşin gelirse kıbrısı düşün bence,çünkü mikrosort yöntemiyle erkek spermleri en başından ayırıp yumurtaları döllüyolar artık,yani kız embriyoları terketmek zorundak değilsin.tüp bebekle aynı mantık gerisi.
işallah cnm gönlümüzün istediğine hayırlarla kavusuruzsenin ilkmi
yok neden kendimizi kandıralım kernek biz şansımızı arttırmaya çalışıyoruz. Hem olmayanları görüp moralinizi bozmayın deneyip tutan çok arkadaşımız var.. Bizlerde elimizden geleni yapalım gerisi kısmet...
eylulcum cok haklisin moralimizi yuksek tutmamiz lazim hayirlisi insallah ama dedigin gibi sansimizi artirmaya calisiyoruz denemeler yapiyoruz elimizden ne gelirse yapalim gerisini Yuce Mevlam bilir artik insallah hepimizde mutlu sonuclar aliriz
s.a. arkadaşlar.memleketten döndüm sonunda.nasılsınıııııııııızzz?ama ev taşıma işim olduğu için bu günlerde çok yoğunum.bu halde yavaş yavaşta olsa toparlanmaya çalışıyorum.pc ye fazla giremiyorum.kızlar yarın doktora gidicez işleri ayarlayabilirsek.benim hafta sonu 15 hafta doluyo,cinsiyet belli olur heralde.hayırlısı. 'Rabbimden gelen herşey kabulümdür, ister diken isterse kefen'...
canım benımde aklımdaydın senı cok merak ettım.nasılsın ıyımısın.bulantın varmı.ınsallah hayırlısı olur senın ıcın.mutlaka cevap yaz bıze doktordan gelınce.hadı bakalım hayırlısı.merakla guzel haberlerını beklıyorum canım allaha emanet ol
sağol canım arkadaşım.benim tayin memlekete çıktı.bizim ilçeye komşu küçük şirin bir ilçe.ev tutmaya oraları ayarlamaya gittik.burdaki işlemleri tamamlayıp evi toparlamak için dün geldik .yani yerleşene kadar pek pc ye bakamicam galiba.bikaç hafta.yarın inş.gidebilirsek gitcez doktora.ozaman sonucu yazarım.Rabbim hayırlısını versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?