- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.501
sağol canım arkadaşım.benim tayin memlekete çıktı.bizim ilçeye komşu küçük şirin bir ilçe.ev tutmaya oraları ayarlamaya gittik.burdaki işlemleri tamamlayıp evi toparlamak için dün geldik .yani yerleşene kadar pek pc ye bakamicam galiba.bikaç hafta.yarın inş.gidebilirsek gitcez doktora.ozaman sonucu yazarım.Rabbim hayırlısını versin inş.
arkadaşım anladığım kadarıyla sende oğlanı bulmuşsun
neler yapmıştın paylaşır mısın
kernek sedatry kızı olsun istiyordu ve erkek için yapılması gerekenlerin tersini yaptı ama ogluşu oldu(
aa sızındemı tayın cıktı.sorma aynı sey bızdede var.bende suan erzıncandayım yıne.mecburen tekrar geldım esımle.ıkı aydır ayrı gayrı kaldık esımle.bız ankarad o erzıncanda.lojman dagıtımı var bızımde sonuclanınca ınsallah bızde tasınacagız bır ıkı haftaya.cok zor oldu bızede.senın esın nerde calısıyordu canım.
eşim hiç oralı olmuyor ama bebekler erkek olsaydı adını ben koyacaktım dedi.kayınvalideminde 4 kızı var 1 oğlu,o yüzden çok ses çıkaramıyo.ama erkek olana kadar devam edeceksin,bunları erkek kardeşsiz bırakma diyo.yani hayatımızda hep gündemdeki bir problem gizliden.ama ben daha çocuk yapamıycam.bu olayın erkekte bittiği ni düşünüyorum,herşey spermde bitiyo.yoksa elimden gelen bişey olsa yapardım .4.yü yapsam yine aynısı olacak.daha bünyem de psikolojim de kaldırmaz.
canım sen hamıle degılmısın.ben senı hamıle dıye bılıyorum.sen hangı yöntemlerı denemıstın canım
s.a. arkadaşlar.memleketten döndüm sonunda.nasılsınıııııııııızzz?ama ev taşıma işim olduğu için bu günlerde çok yoğunum.bu halde yavaş yavaşta olsa toparlanmaya çalışıyorum.pc ye fazla giremiyorum.kızlar yarın doktora gidicez işleri ayarlayabilirsek.benim hafta sonu 15 hafta doluyo,cinsiyet belli olur heralde.hayırlısı. 'Rabbimden gelen herşey kabulümdür, ister diken isterse kefen'...
Sagol canim oglum iyi masallah cok haylaz degil cok usluda degil ikisinin ortasi sutum yetiyor cok sukur doymadiginda mama takviyesi yapiyorum
Allah nazardan saklasın....
nasıl yaramaz bi bebk mi??
inş. sütün yetiyordur...
bu zamanların keyfini çıkaralım,doğru diyorsun,biz de bol bol gülüşüyoruz kızımla..sanki dediklerimi anlıyor gibi bakmıyor mu ölüyorum o an
çok seviyorum çoooooooooooooooooook[/FONT]
Sagol canim oglum iyi masallah cok haylaz degil cok usluda degil ikisinin ortasi sutum yetiyor cok sukur doymadiginda mama takviyesi yapiyorum
Buyuk oglumda anlamamistim nasil bakicam acemilik telasiyla bunda her anin tadini cikariyorum nasilsa birdaha bunlari yasaysmiycaz keyifle gecirmek lazim bu gunleri evlat bu sevilmezmi hem nasil sevilir opup koklanir:))
Bir de teyzoşlar, ben şu akıntı konusunu çözemedim gitti..
Kızıma hamile kalırken, uzayan akıntıyı bulduğum sabahın gecesinde gerçekleşen ilişki ile hamile kaldım. Kızım oldu. Ama beslenme şeklim bol süt tüketimi şeklindeydi o dönemde.. haberim yoktu bu işlerden :) Zaten kız istiyordum, rabbim verdi kızımı.
Şimdi beslenmemi düzenlemeye çalıştım, günleri de belirlemeyi halledersem, sprun kalmaz gibi hissediyorum.. ne dersiniz?
Şu son birkaç aydır kendimce takip ediyorum akıntılarımı.. Uzayan akıntı göremiyorum bi türlü..25-30 günde bir regl oluyorum, kesin bir düzenim hiçbir zaman olmadı yani...
Var mı bi bilgisi olan bu konuda kızlar?
evet canim cok sukur hamileyim cinsiyetini merak ediyorum tabiki hayirlisi olsun ama saglikli ve hayirli bir oglum olmasini cok istiyorum.
ben 4 ay yumurtlama zamani tek iliski ile hamile kalamadim gecen ay yumurtlama zamani iki iliski ile hamile kaldim pek diyet yapamadim ama et, muz cok yemeye calistim birde esime cinko hapi aldik ama gec karar verip aldik sadece 9-10 gun falan kullandi birde namaz ve dua baskada bisey yapmadik ben vajinal dus falan hic denemedim bilmiyorum belki faydasi vardir ama bana garip geliyor.
birde arkadaslar bebegimin kalp atisi 152 cikti internette erkek bebek belirtilerinde 140 civari kalp atisi olur, kiz bebekte 140 dan fazla olur yaziyor sizce dogrumu fikri olan varmi moralimi bozmak istemiyorum daha cinsiyeti ogrenmeme cok var.
s.a. arkadaşlar.doktora gidemedim bugün malesef,tayin işleriyle uğraşmaktan.aslında gitmeyede korkuyorum biliyomusunuz,doktor kız deyivercek diye.acayip rüyalar görüyorum karmakarışık.rüyamda doktora gidiyorum doktor bana senin 3 kızın olacak başka çocuğunda olmayacak,oğlun falan olmaycak diyo.pozitifcimm sen kaç haftalık hamilesin?ben 9 haftalık hamileyken doktora gittiğimde 2 ultrason çıktısı vermişti bana,bitanesinde 157-159 9Hz diğerinde 139-140 25 Hz falan yazıyo.hangisi kalp atışı oluyo?of ya sağlığımı falan unuttum zaman geldi,cinsiyet artık belli olacak ama ben hala çıkış yolları arıyorum,acaba erkekmi kızmı diye.korkudan doktora bile gidemiyorum.nekadar zavallıyım((
hatırlamazmıyız canım cok guzel sohbetlerımız oluyordu.zaten cok kişi bıraktı burayı nedense.egem vardı ezeynepe vardı heıdı vardı daha bır suru arkadas vardı.hepsı yok.düşük yapmana cok uzuldum hayırlısı olsun ınsallah canım.bu sefer yumurtlama takıbımı yapacaksın.burda cok arkadas takıp yapıyor.yumurtlama testı ıle.sende ıyıce arastır bakalım.benımde cok bılgım yok ama ınsallah hayırlısı olsun hepımız ıcın canım.hoşgeldın tekrar aramıza
canım ya, seni görmemiştim.. demek hala burdasın. :)
yumurta takibi yapmak istiyorum evet dorticim, bi kendi kendime yapıyım bakıyım... eşimle konuşmadan evvel diyorum.
eşim de çok istiyor 2. bebişi ama, ben henüz kendimi hazır hissedip hissetmediğimden emin değilim.
O tantanaya başlamadan evvel bi deniyim bakıyım yumurtlama durumumu... Bende akıntı olayı öyle olması gerektiği gibi olmuyor nedense. Artık, yılda birkaç kere yumurtladığıma inanmaya başladım :)) Ya uzadığı zamanı farkedemiyorum, ya da hakkatten uzayan akıntım yok benim.
Birkaç ay bi kontrol edicem bakalım kendim, o testleri araştırıcam.
Tam zamanını bilmek istiyorum yani.
Ben elimden geleni yapıyım, sonrası Allahın takdiri tabi, na hayırlıysa onu versin isteyen herkesin kucağına, bana da..
s.a. arkadaşlar.doktora gidemedim bugün malesef,tayin işleriyle uğraşmaktan.aslında gitmeyede korkuyorum biliyomusunuz,doktor kız deyivercek diye.acayip rüyalar görüyorum karmakarışık.rüyamda doktora gidiyorum doktor bana senin 3 kızın olacak başka çocuğunda olmayacak,oğlun falan olmaycak diyo.pozitifcimm sen kaç haftalık hamilesin?ben 9 haftalık hamileyken doktora gittiğimde 2 ultrason çıktısı vermişti bana,bitanesinde 157-159 9Hz diğerinde 139-140 25 Hz falan yazıyo.hangisi kalp atışı oluyo?of ya sağlığımı falan unuttum zaman geldi,cinsiyet artık belli olacak ama ben hala çıkış yolları arıyorum,acaba erkekmi kızmı diye.korkudan doktora bile gidemiyorum.nekadar zavallıyım((
canım ya, seni görmemiştim.. demek hala burdasın. :)
yumurta takibi yapmak istiyorum evet dorticim, bi kendi kendime yapıyım bakıyım... eşimle konuşmadan evvel diyorum.
eşim de çok istiyor 2. bebişi ama, ben henüz kendimi hazır hissedip hissetmediğimden emin değilim.
O tantanaya başlamadan evvel bi deniyim bakıyım yumurtlama durumumu... Bende akıntı olayı öyle olması gerektiği gibi olmuyor nedense. Artık, yılda birkaç kere yumurtladığıma inanmaya başladım :)) Ya uzadığı zamanı farkedemiyorum, ya da hakkatten uzayan akıntım yok benim.
Birkaç ay bi kontrol edicem bakalım kendim, o testleri araştırıcam.
Tam zamanını bilmek istiyorum yani.
Ben elimden geleni yapıyım, sonrası Allahın takdiri tabi, na hayırlıysa onu versin isteyen herkesin kucağına, bana da..
buraya fotograf nasıl yükleyeceğizhayırlıs olsun canım senın adetlerın duzenlımıydı.yaptıgın testlerın resımlerını cek ve buraya koy.burda sana yardımcı olacak arkadaslar var canım.ınsallah senıunde dılegın gercek olsun benımde ve butun ısteyen arkadaslarımında.
Slm kızlar
Ben bu ay klomen kullandım -her ne kadar dr.ihtiyacın yok biraz daha bekleyelim dese de-en düşük doz günde 1 kere.En son Dr.19mm ve 15 mm iki yumurta gördü.Ertesi güne çatlatmaya iğnesi verdi.Bakalım böyle nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?