Süper Anneler - 2011

aa sızındemı tayın cıktı.sorma aynı sey bızdede var.bende suan erzıncandayım yıne.mecburen tekrar geldım esımle.ıkı aydır ayrı gayrı kaldık esımle.bız ankarad o erzıncanda.lojman dagıtımı var bızımde sonuclanınca ınsallah bızde tasınacagız bır ıkı haftaya.cok zor oldu bızede.senın esın nerde calısıyordu canım.

arkadaşım anladığım kadarıyla sende oğlanı bulmuşsun
neler yapmıştın paylaşır mısın

kernek sedatry kızı olsun istiyordu ve erkek için yapılması gerekenlerin tersini yaptı ama ogluşu oldu (

Arkadasimin dedigi gibi benim bir oglum vardi ikncide kiz istiyordum ama nasip olmadi adet bitimi sik ilski oldu 12gune kadar tahmini zamanim adetimin 15.gunuydu 28 gunde bir adet oluyordum yumurtlamaya en uzak gundu bence ama yine oglum oldu birde az cok kiz bebek diyeti yaptim ama kaderimizde ne varsa o kismetimiz oluyor....

canım eşimin değil benim tayinim çıktı.benim meslek yüksek müh.ok.senin eşin asker yada polis galiba,lojmandan bahsetmişsin çünkü.sen çalışıyomusun?ev hanımımısın?1 kızın vardı galiba,2. için denemelere erzincana yerleşincemi başlican?valla benimde eşiminde işler çok karışık bu aralar,bide sağlık problemim ve hamilelik derken çok yıprandık,fazla foruma giremediğim için bilgileri unutuyorum.istersen özelden yazabilirsin bi özgeçmiş:)kusura bakmayasın

cnm üç kızmı senınde

canım sen hamıle degılmısın.ben senı hamıle dıye bılıyorum.sen hangı yöntemlerı denemıstın canım

evet canim cok sukur hamileyim cinsiyetini merak ediyorum tabiki hayirlisi olsun ama saglikli ve hayirli bir oglum olmasini cok istiyorum.
ben 4 ay yumurtlama zamani tek iliski ile hamile kalamadim gecen ay yumurtlama zamani iki iliski ile hamile kaldim pek diyet yapamadim ama et, muz cok yemeye calistim birde esime cinko hapi aldik ama gec karar verip aldik sadece 9-10 gun falan kullandi birde namaz ve dua baskada bisey yapmadik ben vajinal dus falan hic denemedim bilmiyorum belki faydasi vardir ama bana garip geliyor.

birde arkadaslar bebegimin kalp atisi 152 cikti internette erkek bebek belirtilerinde 140 civari kalp atisi olur, kiz bebekte 140 dan fazla olur yaziyor sizce dogrumu fikri olan varmi moralimi bozmak istemiyorum daha cinsiyeti ogrenmeme cok var.

hadi hayirlisi arkadasim insallahhhhhhh gonlundeki olur ev tasima falan zor isler bence kendine dikkat et cok fazla yorma kendini herseyi yavas yavas halletmeye calis biz bayanlar hemen her is olsun isteriz aman acele etme yorulma. insallah guzel haberler bekliyoruz senden

Sagol canim oglum iyi masallah cok haylaz degil cok usluda degil ikisinin ortasi sutum yetiyor cok sukur doymadiginda mama takviyesi yapiyorum
Buyuk oglumda anlamamistim nasil bakicam acemilik telasiyla bunda her anin tadini cikariyorum nasilsa birdaha bunlari yasaysmiycaz keyifle gecirmek lazim bu gunleri evlat bu sevilmezmi hem nasil sevilir opup koklanir:))

selam kızlar... şu an kim var kim yok bu başlığın sürekli kullanıcısı, bilemiyorum. Ama eskilerden olan varsa aramızda, hatırlar belki beni :)
Geçen sene hamile kalmaya çalışırken, sizinleydim. çok faydalandım sizlerden aldığım bilgilerden.. çok destek oldu bu ekip bana, sağolun hepiniz.
Ama maalesef geçen yıl düşük yaptım, cinsiyetini öğrenemeden düşürdüm.. neden bilemiyorum ama, kk'ya da pek girmedim sonra... Kendimce küstüm mü naptım bilemiyorum :)))

1 kızım var, şu anda 3,5 yaşında. Nasipse oğlum olsun diye geçiyor içimden. Elbette Allahın işine karışılmaz, hikmetinden sual olunmaz.. Ama varsa yapılacak bişeyler bu konuda, elimden geleni yapayın istiyorum yine. Bi kardeş için tekrar hazır hissediyorum kendimi sanki.

Birkaç ay evvel düşünmeye başladım kendi kendime, eşime de haber vermedim hatta. PH yüksek su içmeye başladım. Karbonatlı veya limonlu su ve kızılay soda içiyorum sürekli. 3-4 ay oldu sanırım. Kalsiyumu hayatımdan çıkaramadım, kahvaltıyı bol peynir olmadan yapamıyorum ben, kızım da ben yemezsem yemiyor zaten, dolayısıyla peynir yiyorum, ama başka süt ve süt ürünü tüketmiyorum bir süredir.

Sizce ne süreyle karbonatlı/limonlu su veya soda tüketimi ile, vücut ph seviyesi yükselir?

Bu arada keşfettiğiniz başka tüketilecek gıda var mı? Et falan yüyorum bol bol protein.. karbonhidratı iyice düşürdüm 3-4 aydır... Başka ne yapayım, var mı tavsiyeniz?

Bir de teyzoşlar, ben şu akıntı konusunu çözemedim gitti..
Kızıma hamile kalırken, uzayan akıntıyı bulduğum sabahın gecesinde gerçekleşen ilişki ile hamile kaldım. Kızım oldu. Ama beslenme şeklim bol süt tüketimi şeklindeydi o dönemde.. haberim yoktu bu işlerden :) Zaten kız istiyordum, rabbim verdi kızımı.

Şimdi beslenmemi düzenlemeye çalıştım, günleri de belirlemeyi halledersem, sprun kalmaz gibi hissediyorum.. ne dersiniz?

Şu son birkaç aydır kendimce takip ediyorum akıntılarımı.. Uzayan akıntı göremiyorum bi türlü..25-30 günde bir regl oluyorum, kesin bir düzenim hiçbir zaman olmadı yani...
Var mı bi bilgisi olan bu konuda kızlar?

sedacım masallah buyumus paşan.sayfaya gelmıyosun coktandır goremedık senı canım facebookada gelmedın.ıyı olmanıza sevındım canım

hatırlamazmıyız canım cok guzel sohbetlerımız oluyordu.zaten cok kişi bıraktı burayı nedense.egem vardı ezeynepe vardı heıdı vardı daha bır suru arkadas vardı.hepsı yok.düşük yapmana cok uzuldum hayırlısı olsun ınsallah canım.bu sefer yumurtlama takıbımı yapacaksın.burda cok arkadas takıp yapıyor.yumurtlama testı ıle.sende ıyıce arastır bakalım.benımde cok bılgım yok ama ınsallah hayırlısı olsun hepımız ıcın canım.hoşgeldın tekrar aramıza

s.a. arkadaşlar.doktora gidemedim bugün malesef,tayin işleriyle uğraşmaktan.aslında gitmeyede korkuyorum biliyomusunuz,doktor kız deyivercek diye.acayip rüyalar görüyorum karmakarışık.rüyamda doktora gidiyorum doktor bana senin 3 kızın olacak başka çocuğunda olmayacak,oğlun falan olmaycak diyo.pozitifcimm sen kaç haftalık hamilesin?ben 9 haftalık hamileyken doktora gittiğimde 2 ultrason çıktısı vermişti bana,bitanesinde 157-159 9Hz diğerinde 139-140 25 Hz falan yazıyo.hangisi kalp atışı oluyo?of ya sağlığımı falan unuttum zaman geldi,cinsiyet artık belli olacak ama ben hala çıkış yolları arıyorum,acaba erkekmi kızmı diye.korkudan doktora bile gidemiyorum.nekadar zavallıyım ((

kubracim seni cok iyi anliyorum insallah canim gonlundeki olur ne kadar kacmaya calissanda eninde sonunda ogreneceksin hayirlisi insallah pasana kavusursun. benim su an daha 9 hafta yeni bitti, benim doktorum 8 haftalikken kalp atisi 152 demisti belki kalp atislariyla da alakasi yok ama herseyden bisey cikarmaya calisiyoruz iste kendi kendimize acaba ne olacak diye meraktan hayirlisi bakalim
insallah seninde benimde bizim gibi erkek bebek isteyen tum arkadaslar dualarimiz kabul olur

canım ya, seni görmemiştim.. demek hala burdasın. :)
yumurta takibi yapmak istiyorum evet dorticim, bi kendi kendime yapıyım bakıyım... eşimle konuşmadan evvel diyorum.
eşim de çok istiyor 2. bebişi ama, ben henüz kendimi hazır hissedip hissetmediğimden emin değilim.
O tantanaya başlamadan evvel bi deniyim bakıyım yumurtlama durumumu... Bende akıntı olayı öyle olması gerektiği gibi olmuyor nedense. Artık, yılda birkaç kere yumurtladığıma inanmaya başladım :)) Ya uzadığı zamanı farkedemiyorum, ya da hakkatten uzayan akıntım yok benim.
Birkaç ay bi kontrol edicem bakalım kendim, o testleri araştırıcam.
Tam zamanını bilmek istiyorum yani.
Ben elimden geleni yapıyım, sonrası Allahın takdiri tabi, na hayırlıysa onu versin isteyen herkesin kucağına, bana da..

hayırlıs olsun canım senın adetlerın duzenlımıydı.yaptıgın testlerın resımlerını cek ve buraya koy.burda sana yardımcı olacak arkadaslar var canım.ınsallah senıunde dılegın gercek olsun benımde ve butun ısteyen arkadaslarımında.

arkadaşım inşallah gönlündekini kucağına almak nasip olur
çok streslisin belki bende hamile kalsam böyle olacam ama sen sakin olmaya çalış bebişi düşün

adetin düzenli değilse bence hem doktor kontrolü hemde ovulasyon testi kullan bence
doktor kontrolü yaparsa aşağı yukarı kaç mm iken yumurtanın çatladığını anlıyorsun
benim adetim düzenli değil 24-29 günde bir oluyorum
fakat yumurtam 20mm olduktan sonra çatlıyor
hamile kalamadım bugün adet gördüm
umarım kısa zamanda hepimiz gönlümüzdekini kucağımıza alırız

Slm kızlar
Ben bu ay klomen kullandım -her ne kadar dr.ihtiyacın yok biraz daha bekleyelim dese de-en düşük doz günde 1 kere.En son Dr.19mm ve 15 mm iki yumurta gördü.Ertesi güne çatlatmaya iğnesi verdi.Bakalım böyle nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…