- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.541
s.a. arkadaşlar.3 gündür kanama ve düşük riskinden dolayı hastanede yatıyodum. sabah geldim eve.ben ve kız kardeşimin hamileliğini daha önce açık açık anlatmıştım ve kız kardeşime 16 haftalıkken erkek demişti doktor.bu sabah hastaneden çıkarken tekrar ultrasona girdim.15 hafta 3 günlük hamileyim.doktor bebek poposunu dönmüş böyle bakınca bacak arası boş gibi ve kıza benziyo ama poposu dönük olduğu için net kız diyemem dedi. bu nedemek arkadaşlar?(bu benim son şansımdı.bu haftalarda poposunu dönerek kıza benzeyen ve sonraki haftalarda erkeğe dönen yokmu duyduğunuz gördüğünüz?dünya dua üstüne derler okadar çok dua etmiştimki hergün her gece aklımdan hiç çıkarmadan (umreye gittim kabenin karşısında bile Allahım karnımdaki bebek hayırlı sağlıklı bir erkek bebek olsun diye okadar ağladım dua ettim ama olmadı,dualarım kabul olmadı (kızkardeşimin 1 oğlu bir kızı vardı zaten,o hep aman 2 sindende var hangisi olursa olsun diye okadar rahattıki (
s.a. arkadaşlar.3 gündür kanama ve düşük riskinden dolayı hastanede yatıyodum. sabah geldim eve.ben ve kız kardeşimin hamileliğini daha önce açık açık anlatmıştım ve kız kardeşime 16 haftalıkken erkek demişti doktor.bu sabah hastaneden çıkarken tekrar ultrasona girdim.15 hafta 3 günlük hamileyim.doktor bebek poposunu dönmüş böyle bakınca bacak arası boş gibi ve kıza benziyo ama poposu dönük olduğu için net kız diyemem dedi. bu nedemek arkadaşlar?(bu benim son şansımdı.bu haftalarda poposunu dönerek kıza benzeyen ve sonraki haftalarda erkeğe dönen yokmu duyduğunuz gördüğünüz?dünya dua üstüne derler okadar çok dua etmiştimki hergün her gece aklımdan hiç çıkarmadan (umreye gittim kabenin karşısında bile Allahım karnımdaki bebek hayırlı sağlıklı bir erkek bebek olsun diye okadar ağladım dua ettim ama olmadı,dualarım kabul olmadı (kızkardeşimin 1 oğlu bir kızı vardı zaten,o hep aman 2 sindende var hangisi olursa olsun diye okadar rahattıki (
hem sen ultrason fotolarını koysana buraya,hepsini koy belki biz görürüz bişeyler
gecen ay yumurtlama hesap kıtap tutturamadık demıstım ya arkadaslar bu ay saldık cayıra hesapsız kıtapsız ve gunum gectı sanırım hamıleyım
canım benim nasipten öteye geçebildik mi hiçbirimiz.bu dünyada değilse bile öbür dünyada kabul olacak dualarımız.kız bile olsa kucağına aldığın anda iyi ki bu olmuş diyeceksin.kısmet,belki de oğlandır.kıza alıştır kendini sonra üzülme.kardeşinle de kıyaslama ikiniz için de hayırlısı neyse o olsun.dün görümcem anlattı,arkadaşının akrabası 9 kızdan sonra erkeği bulmuş.sence bu ne:18:ben de dedim abinin gelecekteki hali şimdilik 3.kızım yolda,kaldı 6 daha.hah hah hah haaaaaaa.......
kızzz nerdesın sen yaaaaaaaaaa merak ettırıyosun ınsanı cadıııı
canim kubracim hayirlisi olsun daha kesin bisey yok ama arkadaslarin dedigi gibi kiz da olsa erkekte olsa hayirlisi olsun saglikli olsun kafana takip uzulme, bak kanama ve dusuk riskin varmis Allah korusun bisey olursa cok uzulursun insallah gonlundeki olur ama kizinda olsa lutfen uzulme Rabbimin vardir bir bildigi.
benım adet ılk defa gecıktı ama test negatıf bu ne ya hamıle kalmak bı dert kalınca cınsıyet dusun bı dert allah sasırtmasın sastım valla
pozitifim,nasıl gidiyor hamilelikdaha belli değil dimi cinsiyet,valla bu ay az daha bende 2 yapacaktım ama dedim bakalım pozitifim bi öğrensin hele cinsiyeti yok mu ultrason fotosu falan canım,koysanızya kızlar
canımmmmmsizinle ,özellikle seninle muhabbeti o kadar özledim ki...ama inan psikolojim hiç iyi değildi...biraz dağıldım ama şimdi yoparlandım çok şükür,valla bi ara bebekten bile vazgeçtim...sorsan elle tutulur bişey yok ama iş güç,çocuklar evde e malum aileler hep var,bunalmıştım çok...şimdi iyiyim çok şükür Allahıma...
vır vır vır bıktırıcam kendimden sizi
canım ya sinirden ben doktordan foto falan istemedim malesef.bide kardeşimin bebeği normalden 1 hafta büyük benimki küçük.neden acaba?mesela ben 16. haftayı dolduruyorumya 15 hafta 4 günlük,ultrasonda 14 hafta 5 günlük,kardeşimin tam tersi 18 haftalıksa bebek 19 haftalık görünüyo.kızlar küçük erkek bebekler normalden büyükmü oluyo acaba?yoksa benimkinde bir problemmi var?doktora sordum 2 li test falan iyi,bebekte problem yok dedi?(
dorticm hayırlı sabahlar.halime çok üzüldün dimi?uyku falan tutmaz oldu beni.6 da kaltım biraz evi toparlayayım diye.doktor taşınma işini biraz erteleyin dedi.kızın okuluda başlıyo p.tesi.biz memlekette başlasın diyoduk ama yavrucum benim rahatsızlığım yüzünden birkaç hafta burda okula gidecek malesef.artık bayrama kadar ancak taşınırız heralde
bu küçük büyük olayını nasıl değerlendiriyosun,böyle birşey duydunmu daha önce,yoksa benim bebeğin küçük olmasının sağlık nedenimi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?