Süper Anneler - 2011

kübracım,o kadar çok duydum ki arkası dönük olupta erkek çıkan...ama senin yazını okuyunca üzüldüm doğrusu...çok ciddi sağlık sorunların var,sen bebeğini sağlıcakla kucağına almayı düşün sadece...oğlun olmazsa dünyanın sonu değil ya...bak benim 2 kızım var,dünya dolusu erkeğe değişmem...ablamın 4 kızı var,onlarıda değişmem hiçbişeyle...ben 3. bebeği düşünürken elbetteki erkek olsun isterim,yöntemleri deniyorum,ve dua ediyorum ama,tüm bunlara rağmen olmazsa,inanki üzülmem...Rabbim onca duayı geri çevirir mi hiç...HAYIRLISINI istiyoruz en başta...geleceği bilmiyoruz canım,bu kadar ısrarla istemekten korkuyorum açıkçası...
tut ki oğlumuz oldu; ya engelli olursa,ya erkenden kaybedersek,ya hayırsız olursa,ya askerde ölürse,ya gelin burnumuzdan getirirse...bunlar kız içinde geçerli tabi ama ısrarla istemekten korkuyorum açıkçası...o yüzden hayırlısını nasib et Ya Rabbim diyorum...

bence sen kız diye hazırla kendini,oğlan çıkarsa sürpriz olsun

hem sen ultrason fotolarını koysana buraya,hepsini koy belki biz görürüz bişeyler

canım benim nasipten öteye geçebildik mi hiçbirimiz.bu dünyada değilse bile öbür dünyada kabul olacak dualarımız.kız bile olsa kucağına aldığın anda iyi ki bu olmuş diyeceksin.kısmet,belki de oğlandır.kıza alıştır kendini sonra üzülme.kardeşinle de kıyaslama ikiniz için de hayırlısı neyse o olsun.dün görümcem anlattı,arkadaşının akrabası 9 kızdan sonra erkeği bulmuş.sence bu ne:18:ben de dedim abinin gelecekteki halişimdilik 3.kızım yolda,kaldı 6 daha.hah hah hah haaaaaaa.......

kubra kardesım canım sakın moralını bozma.dur bakalım daha bısey bellı olmamışki.benzetmeyle bısey olmaz.hem bukadar uzme kendını ne olur.senın uzulmemen lazım.lutfen kendını bırakma.daha hıcbısey bellı deıl.baska bır doktora daha gıt.

canim kubracim hayirlisi olsun daha kesin bisey yok ama arkadaslarin dedigi gibi kiz da olsa erkekte olsa hayirlisi olsun saglikli olsun kafana takip uzulme, bak kanama ve dusuk riskin varmis Allah korusun bisey olursa cok uzulursun insallah gonlundeki olur ama kizinda olsa lutfen uzulme Rabbimin vardir bir bildigi.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar teselliniz için, ama eşimde bu son şansımızdı erkek olmasını isterdim diyince kendimi kaybediyorum işte.eşimi çok seviyorum onu mutlu etmeyi çok isterdim,ona belli etmeden içten içe üzülüyorum işte,elimde değil.bugün komşu geçmiş olsuna geldi.kız bebeklerde böyle kanamalar olur deyince ki kendisi 50 yaşında tecrübeli,ice ümitlerim tükendi.halbuki vajinal duş bile yapmıştım karbonatlı suyla.bebeğim sağ tarafımda,ekşi ve tuzluya aşeriyodum.bide okadar dua etmiştimki kesin tutar diyodum işte.herşeyi denemiştim ama olmadı.vermeyen Allah vermiyo işte.daha öncede herşeyi deneyip kız bebeği olan arkadaşlar vardı.şuan sinirden hatırlayamadım

maral çoookkk güldüm,Allah da seni güldürsün evlatlarından yana...demek kaldı 6 haaa,sıralarsın artık ismet, kısmet, yeter,imdat

kızzz nerdesın sen yaaaaaaaaaa merak ettırıyosun ınsanı cadıııı

canımmmmm sizinle ,özellikle seninle muhabbeti o kadar özledim ki...ama inan psikolojim hiç iyi değildi...biraz dağıldım ama şimdi yoparlandım çok şükür,valla bi ara bebekten bile vazgeçtim...sorsan elle tutulur bişey yok ama iş güç,çocuklar evde e malum aileler hep var,bunalmıştım çok...şimdi iyiyim çok şükür Allahıma...

vır vır vır bıktırıcam kendimden sizi

pozitifim,nasıl gidiyor hamilelik daha belli değil dimi cinsiyet,valla bu ay az daha bende 2 yapacaktım ama dedim bakalım pozitifim bi öğrensin hele cinsiyeti yok mu ultrason fotosu falan canım,koysanızya kızlar

benım adet ılk defa gecıktı ama test negatıf bu ne ya hamıle kalmak bı dert kalınca cınsıyet dusun bı dert allah sasırtmasın sastım valla

pozitifim,nasıl gidiyor hamilelik daha belli değil dimi cinsiyet,valla bu ay az daha bende 2 yapacaktım ama dedim bakalım pozitifim bi öğrensin hele cinsiyeti yok mu ultrason fotosu falan canım,koysanızya kızlar

canım ya sinirden ben doktordan foto falan istemedim malesef.bide kardeşimin bebeği normalden 1 hafta büyük benimki küçük.neden acaba?mesela ben 16. haftayı dolduruyorumya 15 hafta 4 günlük,ultrasonda 14 hafta 5 günlük,kardeşimin tam tersi 18 haftalıksa bebek 19 haftalık görünüyo.kızlar küçük erkek bebekler normalden büyükmü oluyo acaba?yoksa benimkinde bir problemmi var?doktora sordum 2 li test falan iyi,bebekte problem yok dedi?(

kız ben ne haldeyım burda.hıc soruyomusun.cok sukur lojman cıktı.dun boyacıyı koyduk eve.ınsallah bugun bıtıyor.mutfaktakı tezgah kırıktı.dun sıparıs verdık o takılacak.daha ankaraya gıdıp evı tasıyacagız.vallahı ıkı aydır göçebe gıbı olduk bızde.okullar acılacak bız hala evımıze yerlesemedık tasınamadık.

dorticm hayırlı sabahlar.halime çok üzüldün dimi?uyku falan tutmaz oldu beni.6 da kaltım biraz evi toparlayayım diye.doktor taşınma işini biraz erteleyin dedi.kızın okuluda başlıyo p.tesi.biz memlekette başlasın diyoduk ama yavrucum benim rahatsızlığım yüzünden birkaç hafta burda okula gidecek malesef.artık bayrama kadar ancak taşınırız heralde

bu küçük büyük olayını nasıl değerlendiriyosun,böyle birşey duydunmu daha önce,yoksa benim bebeğin küçük olmasının sağlık nedenimi var?

sanada hayırlı sabahlar canım.ne olur takma kafana bak daha bısey bellı olmamıs.lutfen uzulme.dur bakalım allah buyuktur.kendınıde bebegıde uzuyosun.daha fotografı yok bısey yok.hemen karamsar olma.kesınlesmemsıkı.doktorlar herzaman bıseye benzetırler.cogu zaman yanlıs cıkıyor.benım kzıımada erkege benzıyor demıstı bı tanesi.hıc bellı olmuyor canım

bu küçük büyük olayını nasıl değerlendiriyosun,böyle birşey duydunmu daha önce,yoksa benim bebeğin küçük olmasının sağlık nedenimi var?

hayır canım o herkesde degısıyor.ondan hıcbır sorun cıkmıyor.eger saglık sorunu olsaydı doktıor sana soylerdı.bu haftalarda olur dıye duymustum.çogu hamılede var bu canım

suzan diye bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyosam.onunla aynı haftaydı benim bebek.onada doktor önce erkek sonra kız demişti.günümüz falan aynıydı.yoksa aynı günmü şeyettiydikte ikimizinkide kız oldu:) ama onun 3. kızıydı heralde.inan dorticm doktor 3. içinde izin verirse sağlığında problem olmadı,3. bebekte olabilir desede artık büyük konuşmim ama yapmam asla.hamileliği bırak sitresi bile benim kalbimi yormaya yetti.hala Allahım neolur inş.erkektir,erkek olsun diye dua ediyorum.kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ya.bişey olmasada stresten düşecek bu bebek.bide düşüyomuşta erkek oluyomuş(aman kız olsada üzülürüm tabi.of ne saçmalıyom ya.ice delircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…