- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.521
mrb kızlar yarın adet olmam lazım bu gun test yapsammı yarını beklımmı sızce her yerım agrıyor ama yıne hamış olamadım heralde :18:
sedacım masallah buyumus paşan.sayfaya gelmıyosun coktandır goremedık senı canım facebookada gelmedın.ıyı olmanıza sevındım canım
rosalin iğneyi oldun mu
zaman nasıl geçiyo,yeni hamileler cinsiyet öğrenecek yakında,ben de doğururum bu gün yarın.
buraya fotograf nasıl yükleyeceğiz
Evet cnm 2 gun once oldum.Bakalim haftaya kontrol var bi sonraki haftada belli olur artik neyin ne olduguNiyeyse pek umutlu degilim ama bakalim.
iğne olduğunda yumurtan kaç mm idi
19mm yumurtayi gordu,sabah saatleriydi.Dedi ki ertesi gun sabah igneni ol.Yani 19mm gordugunun ertesi gunu.
inşallah herşey gönlünce olur arkadaşım
iki yumurtan vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsan öyle yazmıştın
büyük olan mı küçük olan mı 19mm idi
Evet cnm 15 ve 19 mm iki yumurta ama dr.lider olan buyuk yumurta o catlar digeri catlamayabilir de dedi.Hakkimizda hayirlisi insallah hepimizin gonlune gore olsun.Bu ara kizimin okul kaydi kosturmacasiydi derken fazla kendimi yipratmadim bu mevzuyla cok sukur .Dogrusu firsat olmadiYoksa daha ilk gunden ne oldu ne olcak diye arastirir ,dusunur dururdum.Senin kac cocugun vardi?
buraya fotograf nasıl yükleyeceğiz
arkadaşım ben geçen ay yumurta akını denedim ama hamile kalmadım
benim vajen ph ım az
ama yumurta akı tavan yaptırdı
dediğin gibi yumurta akı spermleri öldürmüşte olabilir
arkadaşım ben geçen ay yumurta akını denedim ama hamile kalmadım
benim vajen ph ım az
ama yumurta akı tavan yaptırdı
dediğin gibi yumurta akı spermleri öldürmüşte olabilir
arkadaslar dua edın rabbım hayırlısından bır erkek evlat verır ısallah erken hamılelık belırtılerını duydukta erkekn cınsıyet belırtılerıde varmıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?