Süper Anneler - 2011

sedacım masallah buyumus paşan.sayfaya gelmıyosun coktandır goremedık senı canım facebookada gelmedın.ıyı olmanıza sevındım canım

teşekkürederim canım büyüyor oğlum çok şükür ...malum bebekle çok vaktim olmuyor fırsat buldukça geliyorum foruma sende iyisindir inşallah ...

inşallah herşey gönlünce olur arkadaşım
iki yumurtan vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsan öyle yazmıştın
büyük olan mı küçük olan mı 19mm idi

Evet cnm 15 ve 19 mm iki yumurta ama dr.lider olan buyuk yumurta o catlar digeri catlamayabilir de dedi.Hakkimizda hayirlisi insallah hepimizin gonlune gore olsun.Bu ara kizimin okul kaydi kosturmacasiydi derken fazla kendimi yipratmadim bu mevzuyla cok sukur .Dogrusu firsat olmadiYoksa daha ilk gunden ne oldu ne olcak diye arastirir ,dusunur dururdum.Senin kac cocugun vardi?

benim 2 kızım var
kızının okulu hayırlı olsun
bence hamile kalacak mıyım stresinden uzak olunca daha kolay hamile kalınıyor
inşallah güzel haberlerini alırız

buraya fotograf nasıl yükleyeceğiz

canım,

konuya cevap ver diyorsun,

açılan pencerede,yukarıda 3 satır bişeyler var,gri bölümde,

A/A font size falan yazıyor hani,

2. satırda mektup resmi var,mouse üzerine gelince Email yazıyor,

onun bi sonraki yanında çerçeve içinde ağaç resmi var,ınsert ımage yazıyor,ona tıkla,

dosyaları seç tıkla,

pc den bul resmi tıkla,

eklentiyi yükle tıkla,bitti gitti

yalnız anlatım şeklim beni benden aldı

arkadaşım ben geçen ay yumurta akını denedim ama hamile kalmadım
benim vajen ph ım az
ama yumurta akı tavan yaptırdı
dediğin gibi yumurta akı spermleri öldürmüşte olabilir

cevabın için teşekkürler arkadaşım ailemdeki bazı sağlık problemlerinden dolayı internete bu aralar pek giremedim benim ph ımda düşük yumurta akını yapmazsam kız, yaparsam da hamile kalamayabilirim ne yapıcam lütfen yardım edin daha fazla diet yapamıyacam sağlığım bozuluyoo bir an önce hamile kalmalıyım yumurta akını yada karbonatı deneyenler lütfen YARDIM edin

gecen ay yumurtlama hesap kıtap tutturamadık demıstım ya arkadaslar bu ay saldık cayıra hesapsız kıtapsız ve gunum gectı sanırım hamıleyım

arkadaslar dua edın rabbım hayırlısından bır erkek evlat verır ısallah erken hamılelık belırtılerını duydukta erkekn cınsıyet belırtılerıde varmıkı

arkadaslar dua edın rabbım hayırlısından bır erkek evlat verır ısallah erken hamılelık belırtılerını duydukta erkekn cınsıyet belırtılerıde varmıkı

selam canım emınmısın hamıel olduguna.hadı hayırlısı olsun.neler yapabıldın pekı erkek bebek yontemı ıcın.yanı hıcbısey yapamadınmı yumurtlama gunu mu ılıskı oldu ınsallah bır oglun olur canım senınde

s.a. arkadaşlar.3 gündür kanama ve düşük riskinden dolayı hastanede yatıyodum. sabah geldim eve.ben ve kız kardeşimin hamileliğini daha önce açık açık anlatmıştım ve kız kardeşime 16 haftalıkken erkek demişti doktor.bu sabah hastaneden çıkarken tekrar ultrasona girdim.15 hafta 3 günlük hamileyim.doktor bebek poposunu dönmüş böyle bakınca bacak arası boş gibi ve kıza benziyo ama poposu dönük olduğu için net kız diyemem dedi. bu nedemek arkadaşlar?(bu benim son şansımdı.bu haftalarda poposunu dönerek kıza benzeyen ve sonraki haftalarda erkeğe dönen yokmu duyduğunuz gördüğünüz?dünya dua üstüne derler okadar çok dua etmiştimki hergün her gece aklımdan hiç çıkarmadan(umreye gittim kabenin karşısında bile Allahım karnımdaki bebek hayırlı sağlıklı bir erkek bebek olsun diye okadar ağladım dua ettim ama olmadı,dualarım kabul olmadı(kızkardeşimin 1 oğlu bir kızı vardı zaten,o hep aman 2 sindende var hangisi olursa olsun diye okadar rahattıki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…