- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.561
kız ben ne haldeyım burda.hıc soruyomusun.cok sukur lojman cıktı.dun boyacıyı koyduk eve.ınsallah bugun bıtıyor.mutfaktakı tezgah kırıktı.dun sıparıs verdık o takılacak.daha ankaraya gıdıp evı tasıyacagız.vallahı ıkı aydır göçebe gıbı olduk bızde.okullar acılacak bız hala evımıze yerlesemedık tasınamadık.
suzan diye bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyosam.onunla aynı haftaydı benim bebek.onada doktor önce erkek sonra kız demişti.günümüz falan aynıydı.yoksa aynı günmü şeyettiydikte ikimizinkide kız oldu:) ama onun 3. kızıydı heralde.inan dorticm doktor 3. içinde izin verirse sağlığında problem olmadı,3. bebekte olabilir desede artık büyük konuşmim ama yapmam asla.hamileliği bırak sitresi bile benim kalbimi yormaya yetti.hala Allahım neolur inş.erkektir,erkek olsun diye dua ediyorum.kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum ya.bişey olmasada stresten düşecek bu bebek.bide düşüyomuşta erkek oluyomuş(aman kız olsada üzülürüm tabi.of ne saçmalıyom ya.ice delircem
benım adet ılk defa gecıktı ama test negatıf bu ne ya hamıle kalmak bı dert kalınca cınsıyet dusun bı dert allah sasırtmasın sastım valla
adetin düzenli değilse bence hem doktor kontrolü hemde ovulasyon testi kullan bence
doktor kontrolü yaparsa aşağı yukarı kaç mm iken yumurtanın çatladığını anlıyorsun
benim adetim düzenli değil 24-29 günde bir oluyorum
fakat yumurtam 20mm olduktan sonra çatlıyor
hamile kalamadım bugün adet gördüm
umarım kısa zamanda hepimiz gönlümüzdekini kucağımıza alırız
ya deme öyle :78: seni düşünmem mi hiç...çok sevindin lojman çıkmasına,güle güle oturun inşallah...iyice yerleşte,bebeğin niyetine gir artıkbenim gene olmadı bu ay,ne bileyim öyle hissediyorum...
okullar açılmadan yetişseniz bari taşınmaya
gerçi ben kızıma da, tam yumurta akını yakaladığım sabahın akşamında hamile kalmıştım. burda biçaok arkadaş, bu duruma O+12 durumu olmuş demişlerdi.. yani yumurtlamadan 12 saat sonrasında gerçekleştirmişim ben ilişkiyi..
O dönem haberim yoktu bu işlerden tabi.. Sadece hamile kalmaya çalışıyordum, kemiklerimi güçlendirmek için bol bol süt tüketiyordum falan... Bir de ovulasyondan 12 saat sonrasına kalınca ilişkim, belki de bütün bunların dışında tamamen takdir-i ilahi olarak, kızım oldu..
Şimdi de mesela, tesadüfen bir sabah kontrol edip, yumurta akını yakalarsam, ilişki zamanı geceye kalacağı için, yine O+12 olacak :) Nasıl olacak bu tam yumurtlama saatini denk getirmek meselesi acaba? :))
ahhh lalem ahhh.ıkı aydır ne cektım bılsen.bır ankarada bır erzıncanda.vallahı ne ramazanımızı bıldık ne bayramımızı.cok sukur sonunda cıktı lojman.ınsallah artık yarın gıdıp ankaraya esyalarımızı getırecegız.kamyoncuyla konustuk.ıste bır telas bır yorgunluk.hayırlısı olsunda.ınsallah senınle beraber hamıle kalacagız sanırım.bende bır ıstıytorum bır ıstemıyorum.adet duzenımde bozuldu bu stresten.ne yapacagımı sasırdım ama artık yaşda gecıyor bu ay 37 doluyor benım ınsallah.yanı yaptım yaptım yapmadım dahada yapamam sanırım.allahtan hayırlısı olsun canım hepımızı ıcınde.bak unutma benı ucarım ustuıne burdan cadııııı
burda bılgılı arkadaslar var mutlaka cevap verırler.ama onlarda ne olduysa hıc gelmıyorlar bu ara.ne oldu bu kızlara ya huuuuuuu:44:
ayy canım arkadaşım ne kadar güzel anlatmışsıncanım,
konuya cevap ver diyorsun,
açılan pencerede,yukarıda 3 satır bişeyler var,gri bölümde,
A/A font size falan yazıyor hani,
2. satırda mektup resmi var,mouse üzerine gelince Email yazıyor,
onun bi sonraki yanında çerçeve içinde ağaç resmi var,ınsert ımage yazıyor,ona tıkla,
dosyaları seç tıkla,
pc den bul resmi tıkla,
eklentiyi yükle tıkla,bitti gitti
yalnız anlatım şeklim beni benden aldı
kernek acaba sen yumurta akını denediğin zaman yumurtlama gününü tutturabildin mi
gecen ay yumurtlama hesap kıtap tutturamadık demıstım ya arkadaslar bu ay saldık cayıra hesapsız kıtapsız ve gunum gectı sanırım hamıleyım
s.a. arkadaşlar.3 gündür kanama ve düşük riskinden dolayı hastanede yatıyodum. sabah geldim eve.ben ve kız kardeşimin hamileliğini daha önce açık açık anlatmıştım ve kız kardeşime 16 haftalıkken erkek demişti doktor.bu sabah hastaneden çıkarken tekrar ultrasona girdim.15 hafta 3 günlük hamileyim.doktor bebek poposunu dönmüş böyle bakınca bacak arası boş gibi ve kıza benziyo ama poposu dönük olduğu için net kız diyemem dedi. bu nedemek arkadaşlar?(bu benim son şansımdı.bu haftalarda poposunu dönerek kıza benzeyen ve sonraki haftalarda erkeğe dönen yokmu duyduğunuz gördüğünüz?dünya dua üstüne derler okadar çok dua etmiştimki hergün her gece aklımdan hiç çıkarmadan (umreye gittim kabenin karşısında bile Allahım karnımdaki bebek hayırlı sağlıklı bir erkek bebek olsun diye okadar ağladım dua ettim ama olmadı,dualarım kabul olmadı (kızkardeşimin 1 oğlu bir kızı vardı zaten,o hep aman 2 sindende var hangisi olursa olsun diye okadar rahattıki (
canımmmmmsizinle ,özellikle seninle muhabbeti o kadar özledim ki...ama inan psikolojim hiç iyi değildi...biraz dağıldım ama şimdi yoparlandım çok şükür,valla bi ara bebekten bile vazgeçtim...sorsan elle tutulur bişey yok ama iş güç,çocuklar evde e malum aileler hep var,bunalmıştım çok...şimdi iyiyim çok şükür Allahıma...
vır vır vır bıktırıcam kendimden sizi
ahhh lalem ahhh.ıkı aydır ne cektım bılsen.bır ankarada bır erzıncanda.vallahı ne ramazanımızı bıldık ne bayramımızı.cok sukur sonunda cıktı lojman.ınsallah artık yarın gıdıp ankaraya esyalarımızı getırecegız.kamyoncuyla konustuk.ıste bır telas bır yorgunluk.hayırlısı olsunda.ınsallah senınle beraber hamıle kalacagız sanırım.bende bır ıstıytorum bır ıstemıyorum.adet duzenımde bozuldu bu stresten.ne yapacagımı sasırdım ama artık yaşda gecıyor bu ay 37 doluyor benım ınsallah.yanı yaptım yaptım yapmadım dahada yapamam sanırım.allahtan hayırlısı olsun canım hepımızı ıcınde.bak unutma benı ucarım ustuıne burdan cadııııı
heralde, birileri görür benim takvimlerimi de, bi yorum yapar diye umuyorum ben de :)))
saçmalıyor benim fizyolojik hareketliliklerim gibi geliyor bana.
şimdi ben yumurtlama testi alırsam, 8. günüme falan başlamalıyım heralde test yapmaya
ayy canım arkadaşım ne kadar güzel anlatmışsın
söylediklerini uyguladım fakat en sonunda dosyanın yüklemesinde hata oluştu yazdı bu arada foto jpg uzantılı
Bakın mesela, sizin de fikrinizi almak ve bilgilerinizden faydalanmak için, takvimimi yazıyorum..
Bi bakar mısınız durumuma lütfen hanımlar?
Adet Tarihlerim:
9 Ocak 2013
4 Şubat 2013
3 Mart 2013
30 Mart 2013
29 Nisan 2013
25 Mayıs 2013
19 Hazrn 2013
13 Temz 2013
9 Ağusts 2013
2 Eylül 2013
Tespit edebildiğim Yumurtlama TArihlerim:
21 ocak
? Şubat
12 Mart
15 Nisan
12 Mayıs
? hazrn
? Temmz
? Ağsts
Görüldüğü gibi... Hep diyorum ya ben, bende ara sıra yumurta akı kıvamında akıntı oluyor diye... İşte yumurta akını yakalayabildiğim sadece 4 ay var. Bu sene henüz sadece 4 kere yumurtladığımı yakalayabilmişim.. diğer aylarda ben yumurtlamadım mı acaba?
gerçi ben kızıma da, tam yumurta akını yakaladığım sabahın akşamında hamile kalmıştım. burda biçaok arkadaş, bu duruma O+12 durumu olmuş demişlerdi.. yani yumurtlamadan 12 saat sonrasında gerçekleştirmişim ben ilişkiyi..
O dönem haberim yoktu bu işlerden tabi.. Sadece hamile kalmaya çalışıyordum, kemiklerimi güçlendirmek için bol bol süt tüketiyordum falan... Bir de ovulasyondan 12 saat sonrasına kalınca ilişkim, belki de bütün bunların dışında tamamen takdir-i ilahi olarak, kızım oldu..
Şimdi de mesela, tesadüfen bir sabah kontrol edip, yumurta akını yakalarsam, ilişki zamanı geceye kalacağı için, yine O+12 olacak :) Nasıl olacak bu tam yumurtlama saatini denk getirmek meselesi acaba? :))
bak işte onu bende bilmiyorumorda 2 seçenek var,from computer bide from URL...acaba from URL ye mi eklesen,dene bakalım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?