Süper Anneler - 2011

ya deme öyle :78: seni düşünmem mi hiç...çok sevindin lojman çıkmasına,güle güle oturun inşallah...iyice yerleşte,bebeğin niyetine gir artık benim gene olmadı bu ay,ne bileyim öyle hissediyorum...

okullar açılmadan yetişseniz bari taşınmaya

kübraaaa kızıcam bak artık...çok yıpratıyosun kendini...yapma gülüm,daha ne olduğu belli bile değil...başka dr a gitsen,16 haftalık görürler artık,bu kadar stres yapacağına git öğren...

benım adet ılk defa gecıktı ama test negatıf bu ne ya hamıle kalmak bı dert kalınca cınsıyet dusun bı dert allah sasırtmasın sastım valla

Selam cnm. Benim de öyle oldu geçen ay. Tam bebiş kararı verdim. Hic şaşmayan adet gecikti sonuç negatif.
Stres ne kadar önemli bir faktörmüş onu anladım

Selam kızlar,
kızım kreşe başladı.. birkaç gündür telaşlardayız :)
değişik bi heyecanmış, ne şirin oluyorlar hepberaberken..,
ilk 2 gün biraz zorlandık ama, bugün beni öperek uğurladı, el sallayarak gönderdi okuldan. içim rahat.
eve geldim bi boşluk.. evde yalnız olmak pek değişik ve şaşkına döndüm.. ne yapsam bilemedim sabahtan beri, elim bi işe gitmiyor Begüm okuldayken. Halbuki Begüm evdeyken, işim hiç bitmezdi, bugün hiç bi iş gelmiyor içimden... Bomboş kaldım sanki.

adetlerim düzenli mi değil mi, valla emin değilim. değişiyor.. bi bakıyorum tam 28 günde oluyorum, bi bakıyorum 30 güne çıkıyor, bi bakıyorum 25. günde olmuşum.. birkaç ay düzenliyse, sonra değişiyor.
ne zaman takip etsem kendimi usul usul, değişiyor günlerim, bunu keşfettim..
farketmeden stres mi yapıyorum acaba :)

çin takvimi, ekim ve kasımda bana erkek bebek gösteriyor yanılmıyorsam. 18.05.1980 doğumluyum ben, acaba doğru mu bakıyorum çin takvimine, emin de değilim açıkçası :) aslında saçmalık olduğunu da biliyorum yani..

bi süredir karbonatlı su içiyorum her gün bi miktar, limonlu soda, etli butlu beslenme... süt ve türevlerini epeydir tüketmiyorum mesela..
ph yükseltme çalışmalarım kimseye hissettirmeden devam ediyor aylardır.
kızım da okula başlkadı, artık yavaş yavaş başlayabilirim yeni bebek çalışmalarına gibi hissediyorum sanki..

şu yumurta akı meselesi nedir kızlar? ilişki öncesi bi operasyon ise, bana uymaz, sinirlerim bozuluyor o duş muş işleriyle..
vücut ph'ımı ölçmek istiyorum, bi alet bulmam lazım.
bir de doktorla falan değil, kendi kendime yumurta takibi yapmak istiyorum ekim ve kasım aylarında... gerisi ya nasip dicem galiba :)

Bakın mesela, sizin de fikrinizi almak ve bilgilerinizden faydalanmak için, takvimimi yazıyorum..
Bi bakar mısınız durumuma lütfen hanımlar?

Adet Tarihlerim:
9 Ocak 2013
4 Şubat 2013
3 Mart 2013
30 Mart 2013
29 Nisan 2013
25 Mayıs 2013
19 Hazrn 2013
13 Temz 2013
9 Ağusts 2013
2 Eylül 2013

Tespit edebildiğim Yumurtlama TArihlerim:
21 ocak
? Şubat
12 Mart
15 Nisan
12 Mayıs
? hazrn
? Temmz
? Ağsts

Görüldüğü gibi... Hep diyorum ya ben, bende ara sıra yumurta akı kıvamında akıntı oluyor diye... İşte yumurta akını yakalayabildiğim sadece 4 ay var. Bu sene henüz sadece 4 kere yumurtladığımı yakalayabilmişim.. diğer aylarda ben yumurtlamadım mı acaba?

gerçi ben kızıma da, tam yumurta akını yakaladığım sabahın akşamında hamile kalmıştım. burda biçaok arkadaş, bu duruma O+12 durumu olmuş demişlerdi.. yani yumurtlamadan 12 saat sonrasında gerçekleştirmişim ben ilişkiyi..
O dönem haberim yoktu bu işlerden tabi.. Sadece hamile kalmaya çalışıyordum, kemiklerimi güçlendirmek için bol bol süt tüketiyordum falan... Bir de ovulasyondan 12 saat sonrasına kalınca ilişkim, belki de bütün bunların dışında tamamen takdir-i ilahi olarak, kızım oldu..

Şimdi de mesela, tesadüfen bir sabah kontrol edip, yumurta akını yakalarsam, ilişki zamanı geceye kalacağı için, yine O+12 olacak :) Nasıl olacak bu tam yumurtlama saatini denk getirmek meselesi acaba? :))

ahhh lalem ahhh.ıkı aydır ne cektım bılsen.bır ankarada bır erzıncanda.vallahı ne ramazanımızı bıldık ne bayramımızı.cok sukur sonunda cıktı lojman.ınsallah artık yarın gıdıp ankaraya esyalarımızı getırecegız.kamyoncuyla konustuk.ıste bır telas bır yorgunluk.hayırlısı olsunda.ınsallah senınle beraber hamıle kalacagız sanırım.bende bır ıstıytorum bır ıstemıyorum.adet duzenımde bozuldu bu stresten.ne yapacagımı sasırdım ama artık yaşda gecıyor bu ay 37 doluyor benım ınsallah.yanı yaptım yaptım yapmadım dahada yapamam sanırım.allahtan hayırlısı olsun canım hepımızı ıcınde.bak unutma benı ucarım ustuıne burdan cadııııı

burda bılgılı arkadaslar var mutlaka cevap verırler.ama onlarda ne olduysa hıc gelmıyorlar bu ara.ne oldu bu kızlara ya huuuuuuu:44:

ay allah kolaylık versin kızlar..
dorticim, taşınma işleri çok zor hakkatten.. ben de 2 ay evvel taşındım, hala tam tekmil yerleşemedim bi türlü.. hep bişeyler eksik.. bir de annem rahatsız benim, kanser tedavisi görüyor 1,5 senedir, bitmedi hala sıkıntılarımız.. hastahaneye yat çık.. yerleşemedim yani, gelen giden de eksik olmuyo.
allah kolaylık versin, tez vakitte yerleşin evinize, huzurla inşallah

burda bılgılı arkadaslar var mutlaka cevap verırler.ama onlarda ne olduysa hıc gelmıyorlar bu ara.ne oldu bu kızlara ya huuuuuuu:44:

heralde, birileri görür benim takvimlerimi de, bi yorum yapar diye umuyorum ben de :)))

saçmalıyor benim fizyolojik hareketliliklerim gibi geliyor bana.

şimdi ben yumurtlama testi alırsam, 8. günüme falan başlamalıyım heralde test yapmaya

ayy canım arkadaşım ne kadar güzel anlatmışsın
söylediklerini uyguladım fakat en sonunda dosyanın yüklemesinde hata oluştu yazdı bu arada foto jpg uzantılı

geçmiş olsun canım
Allah hayırlısını nasip etsin

canım arkadaşım gelmene çok sevindim
sensiz olur mu hiç
seni güzel sohbetini çok özledik
bundan sonra bizi bırakmak yookk

arkadaşım inşallah bir an önce düzenini kurarsın
streslerin bitince ufaklık yola çıkar
benimde 35 doluyor
doktorlar kaç yaşına kadar hamilelik öneriyor bilgin var mı
eşim bana yaş meselesine çok takılıyorsun deyip duruyor istersen birkaç ay erteleyebiliriz diyor(bu aralar her ikimizinde yoğunlukları var ben kalsın desem adam hemen vazgeçecek)
ben çocuk istiyorum ama aslında şu önümüzde ki 3 ay hamile kalmasam daha iyi olur
fakat mayıstan beri uğraşıyorum sadece bir ay deneyebildik ondada hamile kalamadım
yani kafam çok karışık
Allahım inşallah en doğru zamanda hayırlı bir erkek evlat gönderir

arkadaşım ben takvimlere inanmıyorum
bence takvimlerle uğraşma
benim adetim düzensiz fakat yumurtlama zamanı yaklaşınca ıslaklığım oluyor
o zaman teste başlıyorum diğer zamanlar genellikle oldukça kuruyum
aslında sende kendini birkaç ay takip edersen daha iyi fark edersin

ayy canım arkadaşım ne kadar güzel anlatmışsın
söylediklerini uyguladım fakat en sonunda dosyanın yüklemesinde hata oluştu yazdı bu arada foto jpg uzantılı

bak işte onu bende bilmiyorum orda 2 seçenek var,from computer bide from URL...acaba from URL ye mi eklesen,dene bakalım bi

adetlerin ortalama 26 günde bir
13. gün yumurtlama olmuş 10 gün sonra regl,
10.gün yumurtlama,18 gün sonra regl,
17.gün yumurtlama,10 gün sonra regl,
14.gün yumurtlama,13 gün sonra regl olmuşsun...
yumurtlama gününü karıştırmış olabilirsin,bazen yanlış zamanda o akıntı gelebiliyor,bazen yumurtlama olmasına rağmen hiç gelmeyede biliyor...dr a gitmesen bile ovulasyon testti al derim,laboquikten çok memnunum ben,bi de aynı markanın ph metresini aldım,hoş hep asidik çıkıyorum ama adetlerin çokta düzensiz değil,yumurtlama zamanının bu kadar farklı olması tuhaf...luteal faz eksikliği var desem,o da tam değil...bence belirtiler seni yanılttı canım,ultrasonda çatladığını görmesem daha duruyo derdim,akıntı 2 gün sonra oldu...

kızında da 0+12 olmuş olabilir ama bi de tek ilişkimiydi ve perhiz varmıydı,bu da önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…