- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.601
arkadaşlar 12. haftada yapılan 2li testde beta hcg hormon seviyesi cinsiyeti belirlermi?daha önce bu konuda bir forum açılmış ve %90 doğruluyor.0-50 arası erkek 50den yukarısı bebeğin kız olduğunu gösteriyomuş.sizlerden duyan ve doğrulayan, buaralar hamile olupta kız veya erkek olduğunu öğrenen arkadaşlar doğruluk payı varmı sizce?kız kardeşimin bebeği erkek ti ve onun beta hcg 17, benim bebek henüz belli değil ve 14 hcg
canım Allah kolaylık versin çok zor...taşınma,anneden ayrılma,çocuğun yeni okula alışmasıoğlun kaça gidecek bu sene? görev süreniz belli mi,inşallah kız okula başlayana kadar dönersiniz batıya doğru
arkadaşlar bu beta hcg olayını duyan pek yok galiba, dorti apranxx sizdemi duymadınız yahu
canım duydum tabiki ama inan bana doğruluk payı yokçok düşük değerle kız çıkanı da çok gördüm,60-70 lerde çıkıp erkek olanıda
çok teşekküler... allah herkese kolaylık versin, bizlere de inşallah.çok geçmiş olsun arkadaşım
annene acil şifalar diliyorum
çok teşekküler... allah herkese kolaylık versin, bizlere de inşallah.
Kızlar, o ikili testteki dğere takılmayın hiç. ben 6 kişide denedim. sadece 2 tanesi, bu tezi doğruladı.
çok düşük çıktığı veya çok yüksek çıktığı hallede bile, kız/erkek teorisi tutmayabiliyor. tesadüfen bi kuzenimde bir de komşumun kızında tuttu. o kadar yani.
o teoriyi kim attıysa ortaya, nereden atmış bilemiyorum. inanmayın, kafa yormayın bence.
Bu arada benim ortalama 26 günde bir regl olma gerçeğimi ortaya çıkartan ve beni yumurtlama günü düzensizliğimle yüzleştiren apranaxx ; defalarca teşekkürler arkadaşım. :))
Kendime geldim, amma saçmalamışım da kaybolmuşum takvimler arasında. BAsitleştirdin takvimimi, sağolasın.
Başladım ov. testlerime.
bu ay, deneme yapmayacağım zaten, sadece bi tutturup tutturamadığımı denemek istiyorum bu ay. şu yumurtlama günümü bi keşfedeyim, bu ay başka bi çabam yok yani :)
Şimdi, ben bu testleri yapıyorum, doğru yaptığımı düşünüyorum. sabah ilk idrarla değil, hiçbişey içmeden, ikinci idrarla yapıyorum.
3 gündğr yapıyorum.
4. günümde başladım ben, tam tekmil anlıyım mevzuyu diye :))
4. ve 5. gün çok silik çizgi. bugün, 6. günümde, hafif belli olan çizgi çıktı.
bu çizgi, sanırım gittikçe koyulaşacak.
test çizgisinden daha koyuyu denk getirdiğim gün, ne olacak?
erkek bebek için, o çizgiyi bulunca mı ilişki olacak yani???
bir de ateş ölçiyim diyorum aynı zamanda.. ama geç mi kaldım bu ay? adetin ilk günü mü başlanacaktı?
Kızlar, o ikili testteki dğere takılmayın hiç. ben 6 kişide denedim. sadece 2 tanesi, bu tezi doğruladı.
çok düşük çıktığı veya çok yüksek çıktığı hallede bile, kız/erkek teorisi tutmayabiliyor. tesadüfen bi kuzenimde bir de komşumun kızında tuttu. o kadar yani.
o teoriyi kim attıysa ortaya, nereden atmış bilemiyorum. inanmayın, kafa yormayın bence.
canım benim haklısın belki kafa yorma demekte ama yinede insan acaba diyor işte , apranxx ta yine kızacak bana ama bak nette şöyle bir yazı buldum ikili testi anlatırken:
Bebeğin cinsiyetinin test sonuçları üzerindeki etkileri de pekçok araştırmaya konu olmuştur. Aralık 2002'de yayınlanan bir çalışma kız bebeklerde serbest β-hCG'nin daha yüksek olabildiğini ortaya koymuştur.
İkili test - Vikipedi
canım benim haklısın belki kafa yorma demekte ama yinede insan acaba diyor işte , apranxx ta yine kızacak bana ama bak nette şöyle bir yazı buldum ikili testi anlatırken:
Bebeğin cinsiyetinin test sonuçları üzerindeki etkileri de pekçok araştırmaya konu olmuştur. Aralık 2002'de yayınlanan bir çalışma kız bebeklerde serbest β-hCG'nin daha yüksek olabildiğini ortaya koymuştur.
İkili test - Vikipedi
canım aşkolsun neden kızayım senin gibi tatlı bi anne adayınaben senin üzülmene üzülüyorum...sonuçta 2 şık var;ya erkek olacak havalara uçacaksın,ya da kız olacak önce biraz burkulacaksın ama içinde kıpırdamaya başlayınca,hele bi de kucağına alıp kokusunu içine çekince yine havalara uçacaksın...
dediğin yazıları ve daha fazlasını bende okudum ama inan ki doğru değil...gez topikleri gör,tutmayanlarla dolu..yabancı siteleri de gezdim aynı sonuç,bak maralın 3 kızı var o da demiş üçüde farklıydı diye...
oğlun olurda gelip buraya yazarsan asıl ozaman kızıcam ben sana,boşu boşuna üzdün bebeğimizi diye
ne zaman gideceksin dr a?
:78: fecii kızardım...ne demek arkadaşım,sadece görmene yardımcı oldum...ah şu erkek bebek sevdası...içimize düşmeyegörsün,prof yaptı hepimizi...
iyi yapmışsın erken başlayarak,kendin görmen en doğrusu...aynen o çizgi gittikçe koyulaşacak ama yum gününe yakın pat diye koyulaşıyor dikkat et kaçırma...mesela; 10. gün 12 de yap bide akşam 6 da...11.gün 3 e çıkar test sayısını...10, 3 , ve akşam 8 olabilir...neden dersen,atıyorum 11. gün saat 10 da silik çıkan çizgi öğle 3 te pat diye koyulaşıyor...ya da 3 te silikken 8 de koyu çıkabiliyor...ilk koyulaşmayı yakalayınca 24-36 saat sonra siliniyor t...işte o zaman olacak ilişki...şimdi böyle çok karışıyor,sen hergün yap dediğim gibi,koyulaşınca ben sık sık girerim yine konuşuruz...bazen planladığımız gibi olmayabiliyor...gün gün takip daha iyi
bir de ateş ölçme yumurtlama zamanını bulmana yardım etmez malesef,bu yöntemi kullananlar bebek isteyenler;biz erkek bebiş istiyoruzateşin düştüğü gün yumurtlama bitmiş oluyor önceki gece..yani tüplere salınmış oluyor ama gebelik şansı 24-48 saat daha devam ediyor,onlar bu iki gecede de çalışıyorlar şansı arttırmak için...bize yumurtanın çatlama anı gerek...sonrası Allah muhafaza o+12 ye girer bi de ben hiç ölçmedim ama neye faydası var dersen yumurtlamayı teyit etmiş olursun ama ateşin düştüğünde senin denemen çoktan bitmiş olacak
İkili test - Vikipedi
Canım benim, bu konuyla yorma kendini boş yere. Bak yazıda da zaten ''olduğunu ortaya koymuştur'' demiyor, ''olabildiğini ortaya koymuştur'' diyor. olabilitesi var yani ama, net değil.
Sen hayırlısıyla kavuşmuşsun yavruna, artık sağlıkla dünyaya gelmesi için dua etme vaktidir, Allahın verdiğine şükretme ve tevekkül etme vaktidir güzelcim. Ötesiyle uğraşırsan hem kendini hem bebeğini strese sokarsın boş yere.. takılma bu mevzulara.
Ya ben yine heyecanlandım... Geçen sene de böyle heyecan yapmıştım, neticeye ulaşamamıştım.
Bu sefer çok stres ve heyecan yapmıyım diyorum, diyorum ama olmuyor.
Kızlar.. şu erkek bebek için gerekenleri bi çırpıda sıralayalım mı? Lütfen lütfen
- Vücut PH seviyemiz yüksek olacak.
Bunun için, ben 1 senedir hemen hemen, karbonatlı su içiyorum her gün bi miktar. Süt ve türevlerini unuttum diyebilirim. Sadece sabah kahvaltısında, azıcık peynir yiyorum.
Şimdi mevsimiyken, karpuz tüketiyorum her gün.
Et ve proteinli beslenmeye çalışıyorum bir süredir.
Eşime de arada sırada, karbonatlı su içiriyorum, zorla içiyor işte, beni kırmamak içiğn.
- Karbonatlı su ile vajinal duş yapmak lazım
Ben bunu yapamayacağım, konsantrasyonum bozuluyor açıkçası, sinirlerim bozuluyor.
-Tam yumurtlama zamanını iyi bilicez.
Ov. testleri yapmaya başladım, akıntımı kontrol edemiyorum, bi türlü o uzayan akıntıyı göremiyorum ben kendimde.
Testlerimde, koyu çizgiyi görür görmez, en kısa sürede ilişki olacak, di mi? Doğru muyum?
-1 hafta cinsel perhiz uygulanacak.
Bu doğru mudur arkadaşlar? spermler nasıl etkileniyor bu durumda acaba? ne süre ile perhiz olacak?
-Bi ilaçlardan, daha doğrusu beslenme destek ürünlerinden bahsediliyordu geçen sene sanki... neydi acaba onlar?
Eşler bişeyler içiyordu falan.. ?
Tamam mıyım sizce? Oğluş gelir mi bana bu sene dersiniz?
yazmadan geçmek istemedim...BEN T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE DENEME YAPMIŞTIM VE KIZIM OLDU...çok şartlandırmayın kendinizi...bunlar boş işlermiş...bi kübra ,bi sen huniyi taktıracaksınız benim kafaya
BAK BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUM; KOYU ÇİZGİYİ GÖRÜR GÖRMEZ YAPARSAN KIZ İSMİ ARAMAYA BAŞLA...T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE OLACAK DENEME
karbonatlı duş neden bozuyo kız konsantrasyonunu,yarım saat önce banyoda 2 dakkada yap çık...
C.perhiz şart,korkma spermciklere hiç bişey olmuyor,sadece beklemekten sıkılmış olabilirler
eşler k.boynuzu kürü yapıyorlar,sperm hareketi için ve sayısı için...
takviye ilaç hiç kullanmadım bilimiyorum o yüzden ama gebelik öncesi dr un verdiği coraspin vajinayı asidik yapıyormuş...bi arkadaştan duymasam hergün içiyordum,bıraktım hemen tabiii
bilge doğru demiş kızlar geçmişi okursanız1616- 1820yazmadan geçmek istemedim...BEN T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE DENEME YAPMIŞTIM VE KIZIM OLDU...çok şartlandırmayın kendinizi...bunlar boş işlermiş...
bilge doğru demiş kızlar geçmişi okursanız1616- 1820
o zamanki sayfalarda nedenemeler ne testler olmadı..
RABBİM neyi dilerse onu verir..Onu razı edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?