Süper Anneler - 2011

arkadaşlar bu beta hcg olayını duyan pek yok galiba, dorti apranxx sizdemi duymadınız yahu

dorticim senin 1 kız 1 oğlan çocuğunmu var?ben sadece 1 kızın var zannediyordum arkadaşım.

arkadaşlar bu beta hcg olayını duyan pek yok galiba, dorti apranxx sizdemi duymadınız yahu

canım duydum tabiki ama inan bana doğruluk payı yok çok düşük değerle kız çıkanı da çok gördüm,60-70 lerde çıkıp erkek olanıda

hatunlar,okul başlamadan son pazarın keyfini mi çıkarıyorsunuz,nerdesiniz yahuu

çok geçmiş olsun arkadaşım
annene acil şifalar diliyorum
çok teşekküler... allah herkese kolaylık versin, bizlere de inşallah.

Kızlar, o ikili testteki dğere takılmayın hiç. ben 6 kişide denedim. sadece 2 tanesi, bu tezi doğruladı.
çok düşük çıktığı veya çok yüksek çıktığı hallede bile, kız/erkek teorisi tutmayabiliyor. tesadüfen bi kuzenimde bir de komşumun kızında tuttu. o kadar yani.
o teoriyi kim attıysa ortaya, nereden atmış bilemiyorum. inanmayın, kafa yormayın bence.

Bu arada benim ortalama 26 günde bir regl olma gerçeğimi ortaya çıkartan ve beni yumurtlama günü düzensizliğimle yüzleştiren apranaxx ; defalarca teşekkürler arkadaşım. :))
Kendime geldim, amma saçmalamışım da kaybolmuşum takvimler arasında. BAsitleştirdin takvimimi, sağolasın.
Başladım ov. testlerime.
bu ay, deneme yapmayacağım zaten, sadece bi tutturup tutturamadığımı denemek istiyorum bu ay. şu yumurtlama günümü bi keşfedeyim, bu ay başka bi çabam yok yani :)
Şimdi, ben bu testleri yapıyorum, doğru yaptığımı düşünüyorum. sabah ilk idrarla değil, hiçbişey içmeden, ikinci idrarla yapıyorum.
3 gündğr yapıyorum.
4. günümde başladım ben, tam tekmil anlıyım mevzuyu diye :))
4. ve 5. gün çok silik çizgi. bugün, 6. günümde, hafif belli olan çizgi çıktı.
bu çizgi, sanırım gittikçe koyulaşacak.
test çizgisinden daha koyuyu denk getirdiğim gün, ne olacak?
erkek bebek için, o çizgiyi bulunca mı ilişki olacak yani???

bir de ateş ölçiyim diyorum aynı zamanda.. ama geç mi kaldım bu ay? adetin ilk günü mü başlanacaktı?

:78: fecii kızardım...ne demek arkadaşım,sadece görmene yardımcı oldum...ah şu erkek bebek sevdası...içimize düşmeyegörsün,prof yaptı hepimizi...

iyi yapmışsın erken başlayarak,kendin görmen en doğrusu...aynen o çizgi gittikçe koyulaşacak ama yum gününe yakın pat diye koyulaşıyor dikkat et kaçırma...mesela; 10. gün 12 de yap bide akşam 6 da...11.gün 3 e çıkar test sayısını...10, 3 , ve akşam 8 olabilir...neden dersen,atıyorum 11. gün saat 10 da silik çıkan çizgi öğle 3 te pat diye koyulaşıyor...ya da 3 te silikken 8 de koyu çıkabiliyor...ilk koyulaşmayı yakalayınca 24-36 saat sonra siliniyor t...işte o zaman olacak ilişki...şimdi böyle çok karışıyor,sen hergün yap dediğim gibi,koyulaşınca ben sık sık girerim yine konuşuruz...bazen planladığımız gibi olmayabiliyor...gün gün takip daha iyi

bir de ateş ölçme yumurtlama zamanını bulmana yardım etmez malesef,bu yöntemi kullananlar bebek isteyenler;biz erkek bebiş istiyoruz ateşin düştüğü gün yumurtlama bitmiş oluyor önceki gece..yani tüplere salınmış oluyor ama gebelik şansı 24-48 saat daha devam ediyor,onlar bu iki gecede de çalışıyorlar şansı arttırmak için...bize yumurtanın çatlama anı gerek...sonrası Allah muhafaza o+12 ye girer bi de ben hiç ölçmedim ama neye faydası var dersen yumurtlamayı teyit etmiş olursun ama ateşin düştüğünde senin denemen çoktan bitmiş olacak

:) süpersin apranaxx, valla şahane anlatmışsın. teşekkürler.
bugün, 8. günüm.. koyulaşmaya devam.. ilk çizgiye yakın bi renk oluştu bu sabah. yarın, sanırım iki tane yapmaya başlayacağım.

ikinci çizgiyi daha koyu yakaladığımda, ilişki olacak.. anladım mı sence olayı?

yok ölçemedim zaten ben de.. kızım gece boyu zırt pırt uyanıyor, bi de şimdi hasta.. hepten nazlı.. kalkıyorum koca gece yataktan bilmemkaç kere :) o sebeple, ölçtüğüm ateş doğru olmuyormuş zaten. öyle dediler ateş ölçme topiğindekiler.

Kızlar, ben bişey daha sorucam affınıza sığınarak..
Dalga geçmeyin ama :)

Şu çin takvimi meselesini de merak ediyorum ve gözardı etmek istemiyorum aslında. İnanmamakla birlikte, gözümden de kaçmasın diyorum yani, anlatabildim mi?

18.05.1980 doğumluyum... Çin takvimine bakmayı bilen var mı düzgünce?
Deneyen? Tecrübe eden? Etrafında denemiş birileri olan? Var mı kızlar?
Benim erkek bebek aylarımı görebilecek var mı?

Ya ben yine heyecanlandım... Geçen sene de böyle heyecan yapmıştım, neticeye ulaşamamıştım.
Bu sefer çok stres ve heyecan yapmıyım diyorum, diyorum ama olmuyor.

Kızlar.. şu erkek bebek için gerekenleri bi çırpıda sıralayalım mı? Lütfen lütfen

- Vücut PH seviyemiz yüksek olacak.
Bunun için, ben 1 senedir hemen hemen, karbonatlı su içiyorum her gün bi miktar. Süt ve türevlerini unuttum diyebilirim. Sadece sabah kahvaltısında, azıcık peynir yiyorum.
Şimdi mevsimiyken, karpuz tüketiyorum her gün.
Et ve proteinli beslenmeye çalışıyorum bir süredir.
Eşime de arada sırada, karbonatlı su içiriyorum, zorla içiyor işte, beni kırmamak içiğn.
- Karbonatlı su ile vajinal duş yapmak lazım
Ben bunu yapamayacağım, konsantrasyonum bozuluyor açıkçası, sinirlerim bozuluyor.
-Tam yumurtlama zamanını iyi bilicez.
Ov. testleri yapmaya başladım, akıntımı kontrol edemiyorum, bi türlü o uzayan akıntıyı göremiyorum ben kendimde.
Testlerimde, koyu çizgiyi görür görmez, en kısa sürede ilişki olacak, di mi? Doğru muyum?
-1 hafta cinsel perhiz uygulanacak.
Bu doğru mudur arkadaşlar? spermler nasıl etkileniyor bu durumda acaba? ne süre ile perhiz olacak?
-Bi ilaçlardan, daha doğrusu beslenme destek ürünlerinden bahsediliyordu geçen sene sanki... neydi acaba onlar?
Eşler bişeyler içiyordu falan.. ?

Tamam mıyım sizce? Oğluş gelir mi bana bu sene dersiniz?

bugün, 8. günüm.. koyulaşmaya devam.. ilk çizgiye yakın bi renk oluştu bu sabah. yarın, sanırım iki tane yapmaya başlayacağım.

ikinci çizgiyi daha koyu yakaladığımda, ilişki olacak.. anladım mı sence olayı?

bak ayrıntı ne biliyormusun? iki çizgi AYNI koyulukta olduğunda bu başlangıç oluyor...ama aynı koyuluk 10 saat kadar devam ediyor...sabah 10 da test yaptın diyelim birisi hala açık,2 de bi daha yaptın diyelim t ve c aynı koyulukta....6 da bi daha yapsan yine aynı koyuluğu görürsün...senin başlangıç saatin 2... 2 nin üstüne saymaya başlayacaksın 36 saat diye...ama bu herkeste 36 olmuyor,benim mesela 4 aydır 31-33 saat arası çatlıyor...ama 2 den öncede koyulaşmış olabilir,10 da silikkken 11de yapmış olsam koyu çıkabilirdi ama 2 de yaptık demi arada 3 saat yok tabi...işte biz o 3 saatlik dilimi de ihtimal olarak düşünüyoruz ve 24-36 diyoruz....saat tamamen kişiye göre yani...
ya bi kere beraber yapsak anında kavrayacaksın olayı...ikinci çizginin DAHA KOYU olması pik demek...ama pikte çatlamaz yumurta,test pik halinde 5-6 saat devam ediyor...sonra yine aynı koyuluğa geliyorlar...bi 5-6 saatte böyle geçer...sonra birden silinir t çizgisi bugün yaptığın gibi çıkar...işte o zaman LETS GOOOOO

bi kübra ,bi sen huniyi taktıracaksınız benim kafaya

BAK BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUM; KOYU ÇİZGİYİ GÖRÜR GÖRMEZ YAPARSAN KIZ İSMİ ARAMAYA BAŞLA...T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE OLACAK DENEME

karbonatlı duş neden bozuyo kız konsantrasyonunu,yarım saat önce banyoda 2 dakkada yap çık...

C.perhiz şart,korkma spermciklere hiç bişey olmuyor,sadece beklemekten sıkılmış olabilirler

eşler k.boynuzu kürü yapıyorlar,sperm hareketi için ve sayısı için...

takviye ilaç hiç kullanmadım bilimiyorum o yüzden ama gebelik öncesi dr un verdiği coraspin vajinayı asidik yapıyormuş...bi arkadaştan duymasam hergün içiyordum,bıraktım hemen tabiii

yazmadan geçmek istemedim...BEN T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE DENEME YAPMIŞTIM VE KIZIM OLDU...çok şartlandırmayın kendinizi...bunlar boş işlermiş...

yazmadan geçmek istemedim...BEN T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE DENEME YAPMIŞTIM VE KIZIM OLDU...çok şartlandırmayın kendinizi...bunlar boş işlermiş...
bilge doğru demiş kızlar geçmişi okursanız1616- 1820
o zamanki sayfalarda nedenemeler ne testler olmadı..
RABBİM neyi dilerse onu verir..Onu razı edin

çin takvimine gelince aynı kübranın bhcg meselesi gibi yarı yarıya doğruluk payı...tutanda çok tutmayan da...benim 2 kızda tutuyor,bu ay ve ekim içinde erkek gözüküyor,bende tutmasını çok isterdim doğrusu

senin de eylül,kasım,aralık kız...sadece ekim erkek kızınabaksana tutuyo mu? bide ilkinde tutanın devamı da tutuyo derler ama bunu bozan kişilerde var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…