Süper Anneler - 2011

Kızlar, bişey sormam lazım,

Biorhytm Chart vardı bi zamanlar... geçen sene böyle bi mevzu vardı sanki... hatırlayan ve ygulayan var mı?
Bana da anlatacak, kullanmama yardımcı olacak biri var mı şu anda hala topiğimizde?

aybukecim seni hatırlıyorum aynı zamanda hamile kalmıştık sanırım.sen neler uygulamıştın?şuan kaç haftalık hamilesin?benim saçma sorum olan beta hcg 2 li testte kaçtı:))kızma apranxx ya.merak ettim işte:)

canım benim kız kardeşimin kız,benim erkek diyodu çin takvimi ama tam tersi galiba.kardeşimin erkek kesin,benimki muallakta:))bende temmuz 1980 doğumluyum:)

:) benim kızımda da tutmamıştı zaten :)

Ya bak bu doğru olabilir, doktor değiliz tabi kesin istatistiksel bilgi veremeyiz birbirimize ama.. sanırım doğruluk payı yüksek olabilir.
Benim kızım, hep gününden 1 hafta kadar geriden geliyordu gelişim açısından. Ve sonuç olarak doktorum haftasını, gelişimine göre belirlemişti. 33 haftalıktı mesela gerçekte, 32 haftalık olarak değerlendiriyordu, benim tam rgl veya döllenme zamanımı iyi bilemediğimi iddia ediyordu hatta.
Kuzenimin iki kızı da, aynı şekilde gününe göre küçüktü.
Diğer kuzenimin oğlu, hep önde gidiyordu, 1 hafta kadar hatta öndeydi gelişimi..
Görümcemin de küçük kızını hatırlıyorum, o da haftasından küçüktü, hep dert ediyordu bunu görümcem. bebek küçük, haftasından geride diye...

valla bak doğru olabilir bu teori sanki :)

gözün aydın...

hemen kopya veriyorsun bize,ne, nerede,ne zaman,nasıl,kiminle şaka şaka,sadece nasıl? sorusunu cevaplaman yeter

mrb.benim kızım da hep 10 gün önden gidiyordu.benim de 10 gün öncesine olmasına imkan yoktu çünkü eşimin tayini benim yanıma çıkmamıştı o zaman.gerçekten kızım 38 haftalık doğduğunda da iriydi.şimdi 3,5 yaşında ve yaşıtlarının hepsinden uzun.bence cinsiyetle alakası yok canım.

bir arkadaşımında bebeği olması gereken haftadan 1-2 hafta küçük çıkıyordu.doktor ona geç döllenme olabilir demişti.ama bebeğinin cinsiyeti erkekti.

sağol canım demekki hiç bir şeyin garanti olmadığı gibi buda garanti değil.

:84::84::84::84::84:

bak hala 2 li diyooooo...

hadi o zaman bişey söyliyeyim rahatla biraz;2 li testte çok düşük rakamlar,özellikle 1 li rakamlar büyük çoğunlukla erkek oluyor ama bak % 100 değillllll....

bi de ben böyle gaza getirme taraftarı değilim,arkadaşlarımı şartlandırmak istemem...sonra daha büyük yıkım oluyor malesef...ben de hamile kalınca ( inşallah ) bana da hatırlatın bunları olur mu?kendimi kaybetmeyeyim

gözün aydın...

hemen kopya veriyorsun bize,ne, nerede,ne zaman,nasıl,kiminle şaka şaka,sadece nasıl? sorusunu cevaplaman yeter

verecek öyle pek parlak bir kopyam yok açıkçası, akışına baıraktık kendiliğinden oldu, sadece ilişkiyi takvime göre ayarladım, yani telefonuma adet günleri isimli bir takvim indirmiştim, bu programda adet döngüm, kız günüm erkek günüm otomatik olarak işaretleniyordu, buu takvime göre erkek günlerinde 2 gün üstüste ilişki oldu, tabi haziran ayında başladık çalışmaya, çin takvimine göre de haziran benim erkek ayımdı, sadece bu ikisine dikkat ettik ,beslenme, yumurta takibi ve diğer ayrıntılar beni strese sokuyordu, bu nedenle iki ay hamile kalamamıştım, bırak erkeği bebek sahibi olamayacağız diye paniğe kapılmaya başlamıştım, bıraktım hepsini takip etmeyi, sadece takvime uydum ve bol dua tabi ki, ama ben dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını çok diledim, hayırlı ve sağlıklıysa ver yarabbim diye çok dua ettim. Kısmet nasip oldu demek ki,çok şükür erkek oldu.

senin hamileliğin devam etmiyor mu? takvimi göremediğim için soruyorum? uyguladıklarımı yukarıya yazdım 16 haftalık hamileyim, ikili testimizi T1 türünde yaptığı için doktor, beta HCG 50 ile ölçülemiyordu, daha büyük binli rakamlar vardı, ama arkadaşlardan biliyorum, çoğunda tutmadı o tez :))

dr una çok güldüm :))) mantıklı konuşmuş aslında,bizimki delilik...ayın çekim gücü dedikleri bioritm işte...ilk denememde benimde 3 yumurtam vardı ama hiçbiri tutmadı

keçi boynuzu kürünü kocişe habersiz nasıl içiricen kız,limonata mı bu

yok artık...madem kızkardeşinin bebeği kesin erkek,önden gidiyomuş hem de,ee o zaman dr neden onunkini 12. haftada bilemedi kemik yapısına göre

ben hesaplayayım canım sana
10 eylülden 20 eylüle kadar erkek günlerin

valla bilemiyorum :)
şifa niyetine dicez muhtemelen :)))
çakarsa benimki vaziyeti, ''bebek mebek yok sana, delirdin yine'' der, bu da bana kapak olur :))

ben hesaplayayım canım sana
10 eylülden 20 eylüle kadar erkek günlerin

hee eylül iyiymiş, ne dersin?
ama çin takvimi ekim ayında erkek gösteriyor.
bioritim ekim ayında gün veriyor mu bana apranaxx bacım?
(ya ben o saat dilimini çözemedim. ondan bakamıyorum galiba doğru dürüst. bursadayım, ne seçmem lazım o saat dilimi için)

+2 türkiye için canım ama benim baktığım bi de doğum saatli olan var...ikiside aynı çıkıyor aslında...
doğum saatin belliyse onu da söyle,ben tahmini 13:00 yazdım...

7-13 ekim arası erkek günleri yumurtlamaya denk geliyormu?

slm kızlar nasılsınız bakim .benim doguma az kaldı 10 gün falan .maral dogum yaptımı acaba kızlar bilgisi olan varmı.

Kizlar benim dogum tarihim 19.05.1984 esiminki 20.06.1983 su anda hamileyim.15 agustos iliski gunu bioritme gore cinsiyeti sizce nedir anlayan arkadaslar bi bakabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…