- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.641
herkese merhaba, geçmişte sıkı takipçisiydim buranın, şimdi zaman zaman bakabiliyorum, dün bebişimin cinsiyetini öğrendik, erkek olacakmış, hala şaşkınız, bir kızım vardı bir de oğlum olacak inşalah Allah isteyen herkese nasip etsin
canım benim kız kardeşimin kız,benim erkek diyodu çin takvimi ama tam tersi galiba.kardeşimin erkek kesin,benimki muallakta:))bende temmuz 1980 doğumluyum:)
canım arkadaşlarım sizleri yine bir soruyla yorucam.şimdiden hakkınızı helal edin.dün doktordan çıkınca 9 aylık hamile bir arkadaşla karşılaştık.onun bebek erkekmiş.ben durumumu anlattım.dediki:erkek bebek haftasından büyük olur,kemik yapısındanda cinsiyetini tecrübeli bir doktor söyle.erkek bebeklerin hem kemikleri fazla hemde büyük oluyor, seninki hem göstermemiş hemde 4 gün küçük görünüyosa kesin kızdır dedi.kız kardeşimin bebeği hakkattende haftasından bi kaç gün büyük ve doktor ona 16 haftalıkken erkek demişti.benim bebek 4 gün küçük ve hala göstermiyo.bende geri dönüp doktora küçükse kızmıdır diye sormaya çekindim.
sizce bu arkadaşın söylediği doğrumu?kızı oğlu olanlar sizin bebekler hep haftasındamı görünüyodu:???
herkese merhaba, geçmişte sıkı takipçisiydim buranın, şimdi zaman zaman bakabiliyorum, dün bebişimin cinsiyetini öğrendik, erkek olacakmış, hala şaşkınız, bir kızım vardı bir de oğlum olacak inşalah Allah isteyen herkese nasip etsin
canım arkadaşlarım sizleri yine bir soruyla yorucam.şimdiden hakkınızı helal edin.dün doktordan çıkınca 9 aylık hamile bir arkadaşla karşılaştık.onun bebek erkekmiş.ben durumumu anlattım.dediki:erkek bebek haftasından büyük olur,kemik yapısındanda cinsiyetini tecrübeli bir doktor söyle.erkek bebeklerin hem kemikleri fazla hemde büyük oluyor, seninki hem göstermemiş hemde 4 gün küçük görünüyosa kesin kızdır dedi.kız kardeşimin bebeği hakkattende haftasından bi kaç gün büyük ve doktor ona 16 haftalıkken erkek demişti.benim bebek 4 gün küçük ve hala göstermiyo.bende geri dönüp doktora küçükse kızmıdır diye sormaya çekindim.
sizce bu arkadaşın söylediği doğrumu?kızı oğlu olanlar sizin bebekler hep haftasındamı görünüyodu:???
mrb.benim kızım da hep 10 gün önden gidiyordu.benim de 10 gün öncesine olmasına imkan yoktu çünkü eşimin tayini benim yanıma çıkmamıştı o zaman.gerçekten kızım 38 haftalık doğduğunda da iriydi.şimdi 3,5 yaşında ve yaşıtlarının hepsinden uzun.bence cinsiyetle alakası yok canım.
bir arkadaşımında bebeği olması gereken haftadan 1-2 hafta küçük çıkıyordu.doktor ona geç döllenme olabilir demişti.ama bebeğinin cinsiyeti erkekti.
aybukecim seni hatırlıyorum aynı zamanda hamile kalmıştık sanırım.sen neler uygulamıştın?şuan kaç haftalık hamilesin?benim saçma sorum olan beta hcg 2 li testte kaçtı:))kızma apranxx ya.merak ettim işte:)
gözün aydın...
hemen kopya veriyorsun bize,ne, nerede,ne zaman,nasıl,kiminleşaka şaka,sadece nasıl? sorusunu cevaplaman yeter
aybukecim seni hatırlıyorum aynı zamanda hamile kalmıştık sanırım.sen neler uygulamıştın?şuan kaç haftalık hamilesin?benim saçma sorum olan beta hcg 2 li testte kaçtı:))kızma apranxx ya.merak ettim işte:)
Kızlar, bişey sormam lazım,
Biorhytm Chart vardı bi zamanlar... geçen sene böyle bi mevzu vardı sanki... hatırlayan ve ygulayan var mı?
Bana da anlatacak, kullanmama yardımcı olacak biri var mı şu anda hala topiğimizde?
dr una çok güldüm :))) mantıklı konuşmuş aslında,bizimki delilik...ayın çekim gücü dedikleri bioritm işte...ilk denememde benimde 3 yumurtam vardı ama hiçbiri tutmadı
keçi boynuzu kürünü kocişe habersiz nasıl içiricen kız,limonata mı bu
ben hesaplayayım canım sana
10 eylülden 20 eylüle kadar erkek günlerin
valla bilemiyorum :)
şifa niyetine dicez muhtemelen :)))
çakarsa benimki vaziyeti, ''bebek mebek yok sana, delirdin yine'' der, bu da bana kapak olur :))
hee eylül iyiymiş, ne dersin?
ama çin takvimi ekim ayında erkek gösteriyor.
bioritim ekim ayında gün veriyor mu bana apranaxx bacım?
(ya ben o saat dilimini çözemedim. ondan bakamıyorum galiba doğru dürüst. bursadayım, ne seçmem lazım o saat dilimi için)
+2 türkiye için canım ama benim baktığım bi de doğum saatli olan var...ikiside aynı çıkıyor aslında...
doğum saatin belliyse onu da söyle,ben tahmini 13:00 yazdım...
7-13 ekim arası erkek günleriyumurtlamaya denk geliyormu?
apranax bacım lütfen benide hesaplar mısın
neye göre oluyor
benim yumurta bu akşam çatlar diye düşünüyorum
son adet tarihim 30 ağustos
saatim 16:30
tarihim 10.09.1978
şimdiden teşekkür ederim
kız ice bu işin profösörü olmuşsun sen:)eğer erkek bebek doğurma ozaman sorarım sana bunları:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?