Süper Anneler - 2011

yazmadan geçmek istemedim...BEN T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE DENEME YAPMIŞTIM VE KIZIM OLDU...çok şartlandırmayın kendinizi...bunlar boş işlermiş...

evet canım malesef ki bu yöntem de ancak şansı % 70 lere çıkarabiliyor sadece,sonuç olarak % 30 luk bir gerçeği de unutmamak lazım...şeker bi kzımız olur en kötüsü,yine pembe alışverişlere devam ama benim meark ettiğim sende perhiz varmıydı,tek ilişki mi oldu ve duş yaptın mı?bunlar da şansı yükselitiyor kanımca :26:

bilge doğru demiş kızlar geçmişi okursanız1616- 1820
o zamanki sayfalarda nedenemeler ne testler olmadı..
RABBİM neyi dilerse onu verir..Onu razı edin

hemen okuyorum o sayfaları tekrar,sanırım senin deneme gözümden kaçmış...kızın mı oldu canım?

merhabalar

sen de bebek düşünüyordun??en son durumun nedir??

gecen yıl haziranda 3 aylık karnımda kalbi duruncakurtajla alındı.1 yıldan fazladır uğraş uğraşyok olmuyo
yumurtlama durmuş dedi dr
bu ayda adet olunca aşılama tedavisine başlıyacaz.. eşiminde benimde tüm testler tamam adetin 3 günü gidecem..
sen hamiledin heralde..benim bi kızım var buda olursa ikinci..

ben sadece edetim bitince tek ilşki denedim..erzurumlu ibrahim hakkı hz.marifet namesinde yazan bi yöntemdi
hemen hamiş de oldum erkekti ama gene ilahi güç devreye girdi.kalbi durdunca kürtajla alındı..nasip
ilahi emre anca boyun eğriz

üzüldüm canım,Allah tekrar nasib etsin ve sağlıcakla kucağına al inşallah...

marifetnameyi ben de okudum ama insanın tek şansı olunca hangisini deneyeceğine karar veremiyor...orda ilk 5 gün diyor,burda yumurtlama günü çok karışık bişey ya...arkadaşım bugün sezeryan günü alıcak 3. bebeği ve oğlan,diğerleride oğlaaaannnn...dr a demiş %1 ihtimal bile yok mu kız için diye ağlamış...kader kader kaderrrrrrrrrrrrrr

ama ben hep hayırlısı dediğim için gelen ne olursa olsun içim çok rahat olucak...burda okudum yine biri yazmı,hayırlısı demeyin öyle derseniz kız veriyor Allah diye kanım dondu

perhiz var,tek ilşki ,duş yok...

anladım..inş. yine olur...Allah gönlüne göre hayırlı bi evlat nasip eder inş.
moralini yüksek tut ki yumurtlama etkilenmesin..

sağlıklı olsun önemli olan o ..evt.bende o yazıyı hatırladım..hayırlısı dersen kız verir..ne garip.ben bu yıl yumurtlama sorunu olunca
dr.çok gittim..şöyle bi baktım .bebek olması ne büyük bi mucize..ama bizler kız-oğlan derdine düştük..
mesela iki ay önce klomen ilaç kullandım çatlatma iğnesi vurdum dr. dediği saatte ilişki oldu..yok yine olmadı.şimdi aşılamaya başladıık ALLAHIM ne işler ne işler...geçen ay resmen hastaneye taşınık..
ama ALLAH ol diyiyo oluyor..bilmediğimiz ne mucuzeler var.

apranax arkadaşım
yumurta pikte çatlamaz demişsin ya çok şaşırdım
bunu nerden biliyorsun yazar mısın
ben t çizgisi silinince yumurta çatlamış sanıyordum

Son düzenleme:
ne demek hayırlısı demeyin
Allahtan ne gelirse hayırlısını istemek gerekir
kötü evlatlar ana babalara neler çektiriyor
bunu söyleyen arkadaş bence sağlıklı düşünememiş

apranax arkadaşım
yumurta pikte çatlamaz demişsin ya çok şaşırdım
bunu nerden biliyorsun yazar mısın
ben t çizgisi silinince yumurta çatlamış sanıyordum

yumurta pikte çatlamaz...
t çizgisi silinince çatlamış olur...dediklerin doğru aslında ama sanırım tanımlamaları yanlış biliyorsun canım...

pik demek t nin c den koyu olması demek...bu böyle pik halinde 5-6 saat devam eder,sonra t yine açılarak c ile eşit koyuluğa oluşur...buraya kadar yumurta çatlamamıştır daha...bu eşitlikte 5-6 saat devam eder ve nihayetinde t silikleşir...bu silikleşmenin 1 saat öncesinde kasık ağrısı olur,insan kendini dinlerse bu ağrıyı hissedebiliyor ve yumurta akı kıvamında bir akıntı olur...bunlar yumurtanın çatladığını gösterir ve ardından yeni test yapılır ve t nin silikleştiği görülür...

ama her zaman diyorum sancı ve akıntı kişiye göre değişir,bazen akıntı ertesi günde olabiliyor...bu testler bize vücudumuzu tanıma imkanı veriyor

herkese merhaba, geçmişte sıkı takipçisiydim buranın, şimdi zaman zaman bakabiliyorum, dün bebişimin cinsiyetini öğrendik, erkek olacakmış , hala şaşkınız, bir kızım vardı bir de oğlum olacak inşalah Allah isteyen herkese nasip etsin

Tamam bacım tamam,
inşallah nasipse, şimdi anlamışımdır :))
iki koyu çizgiyi görünce, adamın üstüne atlamıyoruz, serin kanlı olup bekliyoruz ve ikinci çizginin silinmesini bekliyoruz.
Bu PİK durumunu yakalayabilmek için de, yaklaşan dönemde günde 2-3 test yaparak durumu kontrol altında tutuyoruz. Ki, silinme aktivitesini yakalayabilelim. Silinir silinmez, kocayı yakalıyoruz.
Bu yakalama aktivitesinden evvel de, 1 hafta kadar adamları dinlendiriyoruz.

hahaha dur kız, takma huniyi... zor işlermiş valla bu işler.. geçen sene de anlayamamıştım zaten, kafam anca basacak inşallah :)
Ya o duş muş işleri, beni sinirlendiriyor, iyice görev haline geliyor aktivite, o psikolojiyle zaten tutmaz bende bebe mebe :)
C. perhiz tamamdır, uygulanabilitesi yüksek. iki 'başım ağrıyor, valla çok yorgunum, karnım ağrıyor' gerekçeleriyle hallolabilir. 1 hafta yeter zaten, fazlasını sanmıyorum.
Keçiboynuzu kürü ne ya.. dur bi de bunu araştırayım. önümüdeki ay, ekimde net bi çalışma yapmam lazım. Kocişe çaktırmadan yapmam lazım bu ön çalışmaları. çok kızıyor bu işlere benimki.. Saçmalıyorsun diyor, kafana takıyorsun bu saçmalıkları, olacak bebeği de önlüyorsun diyor.. Diyor da diyor yani..
benim ilaca ihtiyacım yoktur bence. karbonatlı suyu içip duruyorum zaten her gün, 1 senedir..

yazmadan geçmek istemedim...BEN T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE DENEME YAPMIŞTIM VE KIZIM OLDU...çok şartlandırmayın kendinizi...bunlar boş işlermiş...

Ben dün doktora gittim öğleden sonra. Bi bakıyım dedim yumoşlara.. hamilelik öncesi bi görüneyim dedim. Rahim ağzından alınan bişey var ya, onu yaptırdım, kan testi falan filan.. bi inceleteyim dedim.
Doktora da sordum, ben yumurta çatlama zamanımı tam tekmil bilmek istiyorum, bi takip yapabilir miyiz dedim.
''Bi hamile kalma olayı, aslında çok zor bi iştir. kolay olsaydı, dünya üzerinde adım atacak yer kalmazdı zaten.. Bir de bu zor olayı, kız/erkek mücadelesine dönüştürünce, hep ten karmaşıklaşıyor. Zor oluyor. AYrıca yumurta çatlama zamanı falan boş işler, uğraşma. yumurtanın o ayki çekim gücünü bilemeyiz, belki y çekecek o ay, belki x çekecek.. her ay farklıdır çekim gücü.. spermlerin durumunu da bilemeyiz.. basit tetkikler değil bunlar, epeyce araştırmalarla bulunabilen neticeler. o sebeple, bunlarla kafa yorma boşuna, kendini strese sokma'' dedi dün doktor.
He he tamam dedim, gene bildiğimi okuyacağım tabi :)

Şimdi bi site buldum, sen böyle söyleyince, ekim-kasım erkek zannediyordum ben, hakkatten sadece ekimde erkek görünüyormuş bana.
anaaa tek ekim ayı şansım var yani.
kızımda tutmuyor. kızımda kaldığım ay, erkek görünüyor.. ama benim kızım oldu.
tam tutanına da pek denk gelmedim zaten ama, ya nasip bakalım.. :)

Çok geçmiş olsun, kısmetten öteye yol yok hakkatten..

evet evet, bende akıntı olmuyor pek son 2 senedir falan.. o uzayan akıntıya hemen hemen hiç denk gelmiyorum.
ama kızıma hamile kalırken, o ay öğrenmiştim zaten uzayan akıntı meselesini.. bi baktım akıntım uzuyor o gün, akşamına ilişki oldu. o ilişkiyle hamile kaldığımdan da çok eminim. çünkü hemen ertesi gün, döllenmeyi ve 2 gün sonra da rahmime düştüğünü hissettim ben.
akıntı çok göreceli bi olay yani.
mesela benim, dünkü doktor kontrolümde 3 yumurtam olgun görünüyordu. hatta doktor şaşırdı, 3 tane aynı olgunlukta yumurtan var, hepsi de çatlayabilir bunların, bir veya ikisi böylece kalıp öbür ayı da bekleyebilir.. dedi.
hepsi çatlarsa, bu ay sakın sakın çalışma yapma, hepsi de döllenip seni çok zor durumda bırakabilir mesela.
ama her ay böyle mi oluyor, nasıl oluyor bilemiyoruz şimdi... dedi.
mesela, bu durumda, 3 yumurta da çatlarsa, buna rağmen öyle bi uzayan akıntı görmezsem... kimse kusura bakmasın, 'ohaa' demek zorunda kalıcam sanırım :))

kızlar bu ayda olmadı umudum tukenıyor

umutsuzluk yok bacım.
burası süper anneler topiği.. umutsuz anneler istemiyoıruz :)
hepimiz,i umutluyuz, mutluyuz..
Allaha çok şükür, sanırım hepimizin en az birer yavrusu var. Onları veren Allaha sonsuz şükürler olsun, hamdolsun... Onları veren rabbim, eğer hayırlısıysa, ikincileri de verir. Ama uygun ve en iyi zamanı bekliyordur, en hayırlı vakitte, en hayırlı evlatları dileyelim bizler. Gerisi boş aslında gerçekten...
Ama gönül bu, hep daha fazlasını istemek de, insanın tabiatında var maalesef. İstemek bizden, vermek veya vermemek Allahtan.. ne ederse iyi eder... Diyoruz .. umutlarımızı ve sabrımızı tüketmeden, sakin sakin bekliyoruz.... Gereklerini yerine getiriyoruz, üreme faaliyetlerine devam ediyoruz, göbüşlere bebişlerin gelmesini diliyoruz.. hepsi bu.

OOO süper haber. hadi hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza aldığınız günü görün inşallah

canım benim kız kardeşimin kız,benim erkek diyodu çin takvimi ama tam tersi galiba.kardeşimin erkek kesin,benimki muallakta:))bende temmuz 1980 doğumluyum:)

kız ice bu işin profösörü olmuşsun sen:)eğer erkek bebek doğurma ozaman sorarım sana bunları:)))

canım arkadaşlarım sizleri yine bir soruyla yorucam.şimdiden hakkınızı helal edin.dün doktordan çıkınca 9 aylık hamile bir arkadaşla karşılaştık.onun bebek erkekmiş.ben durumumu anlattım.dediki:erkek bebek haftasından büyük olur,kemik yapısındanda cinsiyetini tecrübeli bir doktor söyle.erkek bebeklerin hem kemikleri fazla hemde büyük oluyor, seninki hem göstermemiş hemde 4 gün küçük görünüyosa kesin kızdır dedi.kız kardeşimin bebeği hakkattende haftasından bi kaç gün büyük ve doktor ona 16 haftalıkken erkek demişti.benim bebek 4 gün küçük ve hala göstermiyo.bende geri dönüp doktora küçükse kızmıdır diye sormaya çekindim.
sizce bu arkadaşın söylediği doğrumu?kızı oğlu olanlar sizin bebekler hep haftasındamı görünüyodu:???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…