- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.621
yazmadan geçmek istemedim...BEN T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE DENEME YAPMIŞTIM VE KIZIM OLDU...çok şartlandırmayın kendinizi...bunlar boş işlermiş...
bilge doğru demiş kızlar geçmişi okursanız1616- 1820
o zamanki sayfalarda nedenemeler ne testler olmadı..
RABBİM neyi dilerse onu verir..Onu razı edin
merhabalar
sen de bebek düşünüyordun??en son durumun nedir??
ben sadece edetim bitince tek ilşki denedim..erzurumlu ibrahim hakkı hz.marifet namesinde yazan bi yöntemdievet canım malesef ki bu yöntem de ancak şansı % 70 lere çıkarabiliyor sadece,sonuç olarak % 30 luk bir gerçeği de unutmamak lazım...şeker bi kzımız olur en kötüsü,yine pembe alışverişlere devamama benim meark ettiğim sende perhiz varmıydı,tek ilişki mi oldu ve duş yaptın mı?bunlar da şansı yükselitiyor kanımca :26:
hemen okuyorum o sayfaları tekrar,sanırım senin deneme gözümden kaçmış...kızın mı oldu canım?
ben sadece edetim bitince tek ilşki denedim..erzurumlu ibrahim hakkı hz.marifet namesinde yazan bi yöntemdi
hemen hamiş de oldum erkekti ama gene ilahi güç devreye girdi.kalbi durdunca kürtajla alındı..nasip
ilahi emre anca boyun eğriz
perhiz var,tek ilşki ,duş yok...evet canım malesef ki bu yöntem de ancak şansı % 70 lere çıkarabiliyor sadece,sonuç olarak % 30 luk bir gerçeği de unutmamak lazım...şeker bi kzımız olur en kötüsü,yine pembe alışverişlere devamama benim meark ettiğim sende perhiz varmıydı,tek ilişki mi oldu ve duş yaptın mı?bunlar da şansı yükselitiyor kanımca :26:
anladım..inş. yine olur...Allah gönlüne göre hayırlı bi evlat nasip eder inş.gecen yıl haziranda 3 aylık karnımda kalbi duruncakurtajla alındı.1 yıldan fazladır uğraş uğraşyok olmuyo
yumurtlama durmuş dedi dr
bu ayda adet olunca aşılama tedavisine başlıyacaz.. eşiminde benimde tüm testler tamam adetin 3 günü gidecem..
sen hamiledin heralde..benim bi kızım var buda olursa ikinci..
perhiz var,tek ilşki ,duş yok...
bu gadaaa basit diyosun yani,O (c.c.) ol derse olurgerisi boşşşş
üzüldüm canım,Allah tekrar nasib etsin ve sağlıcakla kucağına al inşallah...
marifetnameyi ben de okudum ama insanın tek şansı olunca hangisini deneyeceğine karar veremiyor...orda ilk 5 gün diyor,burda yumurtlama günüçok karışık bişey ya...arkadaşım bugün sezeryan günü alıcak 3. bebeği ve oğlan,diğerleride oğlaaaannnn...dr a demiş %1 ihtimal bile yok mu kız için diye ağlamış...kader kader kaderrrrrrrrrrrrrr
ama ben hep hayırlısı dediğim için gelen ne olursa olsun içim çok rahat olucak...burda okudum yine biri yazmı,hayırlısı demeyin öyle derseniz kız veriyor Allah diyekanım dondu
apranax arkadaşımbugün, 8. günüm.. koyulaşmaya devam.. ilk çizgiye yakın bi renk oluştu bu sabah. yarın, sanırım iki tane yapmaya başlayacağım.
ikinci çizgiyi daha koyu yakaladığımda, ilişki olacak.. anladım mı sence olayı?
bak ayrıntı ne biliyormusun? iki çizgi AYNI koyulukta olduğunda bu başlangıç oluyor...ama aynı koyuluk 10 saat kadar devam ediyor...sabah 10 da test yaptın diyelim birisi hala açık,2 de bi daha yaptın diyelim t ve c aynı koyulukta....6 da bi daha yapsan yine aynı koyuluğu görürsün...senin başlangıç saatin 2... 2 nin üstüne saymaya başlayacaksın 36 saat diye...ama bu herkeste 36 olmuyor,benim mesela 4 aydır 31-33 saat arası çatlıyor...ama 2 den öncede koyulaşmış olabilir,10 da silikkken 11de yapmış olsam koyu çıkabilirdi ama 2 de yaptık demi arada 3 saat yok tabi...işte biz o 3 saatlik dilimi de ihtimal olarak düşünüyoruz ve 24-36 diyoruz....saat tamamen kişiye göre yani...
ya bi kere beraber yapsak anında kavrayacaksın olayı...ikinci çizginin DAHA KOYU olması pik demek...ama pikte çatlamaz yumurta,test pik halinde 5-6 saat devam ediyor...sonra yine aynı koyuluğa geliyorlar...bi 5-6 saatte böyle geçer...sonra birden silinir t çizgisi bugün yaptığın gibi çıkar...işte o zaman LETS GOOOOO
ne demek hayırlısı demeyinüzüldüm canım,Allah tekrar nasib etsin ve sağlıcakla kucağına al inşallah...
marifetnameyi ben de okudum ama insanın tek şansı olunca hangisini deneyeceğine karar veremiyor...orda ilk 5 gün diyor,burda yumurtlama günüçok karışık bişey ya...arkadaşım bugün sezeryan günü alıcak 3. bebeği ve oğlan,diğerleride oğlaaaannnn...dr a demiş %1 ihtimal bile yok mu kız için diye ağlamış...kader kader kaderrrrrrrrrrrrrr
ama ben hep hayırlısı dediğim için gelen ne olursa olsun içim çok rahat olucak...burda okudum yine biri yazmı,hayırlısı demeyin öyle derseniz kız veriyor Allah diyekanım dondu
apranax arkadaşım
yumurta pikte çatlamaz demişsin ya çok şaşırdım
bunu nerden biliyorsun yazar mısın
ben t çizgisi silinince yumurta çatlamış sanıyordum
kızlar bu ayda olmadı umudum tukenıyor
herkese merhaba, geçmişte sıkı takipçisiydim buranın, şimdi zaman zaman bakabiliyorum, dün bebişimin cinsiyetini öğrendik, erkek olacakmış, hala şaşkınız, bir kızım vardı bir de oğlum olacak inşalah Allah isteyen herkese nasip etsin
bugün, 8. günüm.. koyulaşmaya devam.. ilk çizgiye yakın bi renk oluştu bu sabah. yarın, sanırım iki tane yapmaya başlayacağım.
bak ayrıntı ne biliyormusun? iki çizgi AYNI koyulukta olduğunda bu başlangıç oluyor...ama aynı koyuluk 10 saat kadar devam ediyor...sabah 10 da test yaptın diyelim birisi hala açık,2 de bi daha yaptın diyelim t ve c aynı koyulukta....6 da bi daha yapsan yine aynı koyuluğu görürsün...senin başlangıç saatin 2... 2 nin üstüne saymaya başlayacaksın 36 saat diye...ama bu herkeste 36 olmuyor,benim mesela 4 aydır 31-33 saat arası çatlıyor...ama 2 den öncede koyulaşmış olabilir,10 da silikkken 11de yapmış olsam koyu çıkabilirdi ama 2 de yaptık demi arada 3 saat yok tabi...işte biz o 3 saatlik dilimi de ihtimal olarak düşünüyoruz ve 24-36 diyoruz....saat tamamen kişiye göre yani...
ya bi kere beraber yapsak anında kavrayacaksın olayı...ikinci çizginin DAHA KOYU olması pik demek...ama pikte çatlamaz yumurta,test pik halinde 5-6 saat devam ediyor...sonra yine aynı koyuluğa geliyorlar...bi 5-6 saatte böyle geçer...sonra birden silinir t çizgisi bugün yaptığın gibi çıkar...işte o zaman LETS GOOOOO
bi kübra ,bi sen huniyi taktıracaksınız benim kafaya
BAK BÜYÜK BÜYÜK YAZIYORUM; KOYU ÇİZGİYİ GÖRÜR GÖRMEZ YAPARSAN KIZ İSMİ ARAMAYA BAŞLA...T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE OLACAK DENEME
karbonatlı duş neden bozuyo kız konsantrasyonunu,yarım saat önce banyoda 2 dakkada yap çık...
C.perhiz şart,korkma spermciklere hiç bişey olmuyor,sadece beklemekten sıkılmış olabilirler
eşler k.boynuzu kürü yapıyorlar,sperm hareketi için ve sayısı için...
takviye ilaç hiç kullanmadım bilimiyorum o yüzden ama gebelik öncesi dr un verdiği coraspin vajinayı asidik yapıyormuş...bi arkadaştan duymasam hergün içiyordum,bıraktım hemen tabiii
yazmadan geçmek istemedim...BEN T ÇİZGİSİ SİLİNİNCE DENEME YAPMIŞTIM VE KIZIM OLDU...çok şartlandırmayın kendinizi...bunlar boş işlermiş...
çin takvimine gelince aynı kübranın bhcg meselesi gibi yarı yarıya doğruluk payı...tutanda çok tutmayan da...benim 2 kızda tutuyor,bu ay ve ekim içinde erkek gözüküyor,bende tutmasını çok isterdim doğrusu
senin de eylül,kasım,aralık kız...sadece ekim erkekkızınabaksana tutuyo mu? bide ilkinde tutanın devamı da tutuyo derler ama bunu bozan kişilerde var malesef
ben sadece edetim bitince tek ilşki denedim..erzurumlu ibrahim hakkı hz.marifet namesinde yazan bi yöntemdi
hemen hamiş de oldum erkekti ama gene ilahi güç devreye girdi.kalbi durdunca kürtajla alındı..nasip
ilahi emre anca boyun eğriz
yumurta pikte çatlamaz...
t çizgisi silinince çatlamış olur...dediklerin doğru aslında ama sanırım tanımlamaları yanlış biliyorsun canım...
pik demek t nin c den koyu olması demek...bu böyle pik halinde 5-6 saat devam eder,sonra t yine açılarak c ile eşit koyuluğa oluşur...buraya kadar yumurta çatlamamıştır daha...bu eşitlikte 5-6 saat devam eder ve nihayetinde t silikleşir...bu silikleşmenin 1 saat öncesinde kasık ağrısı olur,insan kendini dinlerse bu ağrıyı hissedebiliyor ve yumurta akı kıvamında bir akıntı olur...bunlar yumurtanın çatladığını gösterir ve ardından yeni test yapılır ve t nin silikleştiği görülür...
ama her zaman diyorum sancı ve akıntı kişiye göre değişir,bazen akıntı ertesi günde olabiliyor...bu testler bize vücudumuzu tanıma imkanı veriyor
kızlar bu ayda olmadı umudum tukenıyor
herkese merhaba, geçmişte sıkı takipçisiydim buranın, şimdi zaman zaman bakabiliyorum, dün bebişimin cinsiyetini öğrendik, erkek olacakmış, hala şaşkınız, bir kızım vardı bir de oğlum olacak inşalah Allah isteyen herkese nasip etsin
canım aşkolsun neden kızayım senin gibi tatlı bi anne adayınaben senin üzülmene üzülüyorum...sonuçta 2 şık var;ya erkek olacak havalara uçacaksın,ya da kız olacak önce biraz burkulacaksın ama içinde kıpırdamaya başlayınca,hele bi de kucağına alıp kokusunu içine çekince yine havalara uçacaksın...
dediğin yazıları ve daha fazlasını bende okudum ama inan ki doğru değil...gez topikleri gör,tutmayanlarla dolu..yabancı siteleri de gezdim aynı sonuç,bak maralın 3 kızı var o da demiş üçüde farklıydı diye...
oğlun olurda gelip buraya yazarsan asıl ozaman kızıcam ben sana,boşu boşuna üzdün bebeğimizi diye
ne zaman gideceksin dr a?
çok sağol canım arkadaşım.bu aralar sadece sizlere içimi döker oldum.sizinle paylaşır oldum duygularımı.okuyup cevaplayanda cevaplamayandanda Alaah razı olsun.dediğiniz gibi dün başka bir doktora gittim.içtede hafif kanama var dedi.afedersiniz her tuvalete gittiğimdede pıhtı şeklinde sürekli oluyo zaten.bunuda söyledim doktora.hiç birşey yapmadan yatıcan,birşey kaldırmican ve dua edicen artık yapacak birşey yok dedi.200 lük progesteron verdi.beklicez dedi.şuan 16 hafta 3 günlük ama 4-5 günlük küçük görünüyo dedi,bende bebekte sorun varmı dedim,yok 140 gr gayet sağlıklı hareketli,teslerde güzel,4-5 günlük küçük görünmesi sorun değil dedi.veeeee bebek yine göstermedi.önceki doktor poposunu dönmüş demişti bu kezde cadı ayak ayak üstüne atmış keyif yapıyor:)doktor ayak ayak üstüne atmış göstermiyo dedi.bende hocam göstermezse kız gösterirse erkek diyolar dedim,yok öyle bişey 5-6 aya kadar göstermeyip erkek olanda var dedi.5 hafta sonra gel sorun olmazsa,şimdi 3 lü test için kan alaımda dedi.yani bayramdan sonraya kadar 22 ekimde randevum ve ben meraktan çatlamazsam beklicem bacım.şimdiden kızmı erkekmi diye ölüyodum zaten:)))
Kızlar, ben bişey daha sorucam affınıza sığınarak..
Dalga geçmeyin ama :)
Şu çin takvimi meselesini de merak ediyorum ve gözardı etmek istemiyorum aslında. İnanmamakla birlikte, gözümden de kaçmasın diyorum yani, anlatabildim mi?
18.05.1980 doğumluyum... Çin takvimine bakmayı bilen var mı düzgünce?
Deneyen? Tecrübe eden? Etrafında denemiş birileri olan? Var mı kızlar?
Benim erkek bebek aylarımı görebilecek var mı?
bugün, 8. günüm.. koyulaşmaya devam.. ilk çizgiye yakın bi renk oluştu bu sabah. yarın, sanırım iki tane yapmaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?