Süper Anneler - 2011

hayırlı olsun canım bende dsana bısye soracaktım.senın ılıskılerın oldugu o ıkı gun yumurtlama gununmuydu pekiyanı hesaplamalara falan baktınmı ınternetten.yumurtlama hesaplamaları varya hanı ınternette

şuan bile midem çok bulanıyor arkadaşım çok kötüyüm.kusmamak için yatmam gerekiyo dorticim.hepinize hayırlı geceler

apranaxx, benim doğum saatim 13:!5
ben: 18.05.1980 - 13:15
eşim: 01.01.1971

eylülde, yumurtlama günlerime denk geliyor söylediğin tarihler,
ama ekimde bilemiyorum, düzensiz benim regl günlerim. ortalama 26 gün demiştin sen geçenlerde.. 28 günde olursam bu ay, tam yumurtlama günüme denk geliyor, 26 günde olursam da denk geliyor.. ama bu ay gecikirsem, denk gelemiyor.

ne dersin bacım?
bu ay denesem mi napsam ben?
2-3 gün içinde karar vermem lazım valla... bugün 11. günüm çünkü. yumyuma az kaldı tahminimce. yarından itibaren iki kere yapıcam testlerimi.

ne diyorsun? acaba çin takvimi ile örtüşsün diye, ekimi mi beklesem.. bu ay bi çalışma yapsam mı?
zaten bu ay deneyince, hemen tutup tutmayacağı da muallakta tabiki...

Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın
Arkadaşlar bio-ritim denilen şey fiziksel,duygusal,entellektüel(akıl) enerjilerinizi içeriyor.

Biorhythm Chart Form - http://www.cycletourist.com/biochart/

BU linki iki defa açıyosunuz ,birine kendi doğum tarihinizi(doğru olmak zorunda,yaklaşık doğum tarihi olmaz),diğerine eşinizinkini girin.

Alt boşluğa hamile kaldığınız (geçmişe dönük bakmak için) yada planladığınız tarihi girin.

En alta bulunduğunuz zaman dilimini mutlaka doğru girin.Google a yazdığızda zaten hemen çıkıyor.

sonra tıladığınızda enerji grafiğiniz çıkacak.....şimdi bu grafiği nasıl yorumlayacağız:

*Kız = + Duygusal çizgi (+ yatay eksenin üstünde demek) ve - Fizksel çizgi (- yatay eksenin altında demek)

*Kıza yatkın = Hem duygusal hem fizksel enerji çizgisinin yatay eksenin altıda olması demek

* Erkek = + Fiziksel ve - Duygusal

*Erkeğe Yatkın=Hem Fiziksel hemDuygusal çizginin ytay eksenin üstünde olması demektir.

* Nötr= Fiziksel ve Duygusal çizginin kesiştiği günler nötr sayılıyor....

*En ideali hem erkek hem kadın için ikisininde erkek gününde ,kız bebek içinde ikisininde kız gününde olmasıdır.

Grafiğinizde ayın halleride çıkıyor.
ERKEK BEBEK için dolunaya yakın günler,ayın son çeyreğinden sonra
KIZ EBEK için yeni ay girdikten sonraki günler ionlardan dolayı şansımızı arttırır.

Son düzenleme:
Bilen arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz lutfeen

valla, ben bu işin piri değilim pamuuuk, ben de keşfetmeye çalışıyorum açıkçası.
dün biraz apranaxx arkadaşımızın yorumlarına göre, anlamaya çalıştım konuyu.

şimdi, anladığım kadarıyla... senin bilgilerine göre.. bebeğin erkek olabilir gibi sanki. ama hiç emin değilim doğru yorumlayıp yorumlamadığımdan. bir de apranax baksın bence :)))

Arkadaşlar eski üyelerden matematiği tanıyan varsa lütfen bana cevap yazsın ona nasıl ulaşabilirim
Matematik karbonat yerine yumurta akını kullandı ve oğlu oldu ama ben yumurtaların ph ını ölçüyorum 10 dan yüksek çıkıyor(ph ı 8ila 10 arası olmalıymış) ne yapmalıyım lütfen birileri cevap versin

kendimi ne kadar takip edersem edeyim ben yumurtalama günlerimi malesef hiç belirleyemedim, dolayısıyla bilemiyorum, amaadet döngüsüne göre 11-13. gün arası yumurtalam günüdür diye yuvarlak bir hesap yaparsak, evet yumurtalama günüydü diyebiliriz, yumurtalama hesabı değil de, adet döngüsü programını takip ediyordum,adet günüme göre kız günleri erkek günleri otomatik hesaplanıyordu. erkek gününde ilişki oldu

bunların tuutp tutmadığını inan bilmiyorum, dediğim gibi ben artık hamile kalamamaktan korkmaya başladığım için olayı akışına bırakmıştım.

saatim 16:30
tarihim 10.09.1978

şimdiden teşekkür ederim

apranax bacım lütfen benide hesaplar mısın
neye göre oluyor
benim yumurta bu akşam çatlar diye düşünüyorum
son adet tarihim 30 ağustos

14-21 eylül erkek günlerin canım...bugün için tam kız günü 22 23 24 eylülde erkeğe yatkın günlerin...ama kesinliği güvenilir değil üzme kendini...bol bol dua et sen,en güzeli dua

dene gitsin yaa huu banada testlerde yardımcı olan,her soruma sabırla cevap veren ,benimle gece 3 lere kadar bekleyen canım arkadaşım " ilk 3 ay deneme,vücudunu dinle önce" demişti...ama ben çatladım ve bekleyemedim ama noooldu,4. deneme hala tık yok

amaaaa;bi arkadaşımada öyle demiştim nasılsa kaç ay olmaz diye,ilk ay tuttu...çocuk aralık doğumlu oldu ve arkadaşım hiç istemiyordu yıl sonu diye...sonra çok kulaklarımı çınlattı

ya benim bu ay tutarsa var ya;çin rus bio herşey erkek diyo ama bu beni daha çok korkutuyor çünkü;kendimi şartlandırmak istemiyorum

Bilen arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz lutfeen

Kizlar benim dogum tarihim 19.05.1984 esiminki 20.06.1983 su anda hamileyim.15 agustos iliski gunu bioritme gore cinsiyeti sizce nedir anlayan arkadaslar bi bakabilir mi acaba

canımcım bak yalel ne güzel bulmuş konuyu yazmış,ben bakayım ama istersen ordan da bakabilirsin

sen ; erkeğe yatkın...
eşin ; kız gününde...

sen ne istiyorsun ki?

yumurta akını naptıki?
çok yüksek 10'dan fazlası. spermler ölür gibi geliyor bana..
ne olacak o yumurta akı? onunla mı vaj. duş olacak yani?

adet döngüsü programı da nedir aybüke?
bi test daha çıktı başımıza şimdi? o ne bacım ya?

deniyim gitsin de... ya tutacağı tutarsa.. :))

sen dene apranax bu ay, her şey aynı anda aynı şeyi söylüyorsa... dene bacım. kaçırma bu fırsatı.. tutarsa tutar, tutmazsa önüne bakarsın. şartlandırma kendini tabiki, ya nasip...

bu arada apranaxx, bana bu ay için.. hem çin takvimi hem de rus takvimi.. KIZ bebek diyor.
sadece bioritim ERKEK bebek günü veriyor, o da yumurtlama günüme uygun oluyor.

ne öneriyorsun bacım?

kendimi yüksek ph'lı bir kadın haline getirdiğimi düşünüyorum, eşime de limonlu sodayı, karbonatlı suyu ara ara içiriyorum.. o da inşallah ph'ı yüksek bi adam haline gelmiştir...

ne diyorsun? bu ay deniyim mi ya ben bu olayı?

ekim ayında çin takvimi de bioritim de ERKEK veriyor, rus takvimini bilemiyorum... bioritim günleri ile yumyum günüm denk gelecek mi onu da bilmiyorum.

evet oğlu oldu ama uzun zamandır girmiyor siteye...en son 2 yıl önce girmiş yumurta akı denedi ama; hasta olacak kadar vaj ph ımı beslenmeyle yükseltmiştim de dedi...10 dan fazlasıda iyi değil y ler için...yumurtayı dolapta 2 hafta bekletiyolar ya,acaba 10 gün yeterli olu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…