- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.661
verecek öyle pek parlak bir kopyam yok açıkçası, akışına baıraktık kendiliğinden oldu, sadece ilişkiyi takvime göre ayarladım, yani telefonuma adet günleri isimli bir takvim indirmiştim, bu programda adet döngüm, kız günüm erkek günüm otomatik olarak işaretleniyordu, buu takvime göre erkek günlerinde 2 gün üstüste ilişki oldu, tabi haziran ayında başladık çalışmaya, çin takvimine göre de haziran benim erkek ayımdı, sadece bu ikisine dikkat ettik ,beslenme, yumurta takibi ve diğer ayrıntılar beni strese sokuyordu, bu nedenle iki ay hamile kalamamıştım, bırak erkeği bebek sahibi olamayacağız diye paniğe kapılmaya başlamıştım, bıraktım hepsini takip etmeyi, sadece takvime uydum ve bol dua tabi ki, ama ben dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını çok diledim, hayırlı ve sağlıklıysa ver yarabbim diye çok dua ettim. Kısmet nasip oldu demek ki,çok şükür erkek oldu.
senin hamileliğin devam etmiyor mu? takvimi göremediğim için soruyorum? uyguladıklarımı yukarıya yazdım16 haftalık hamileyim, ikili testimizi T1 türünde yaptığı için doktor, beta HCG 50 ile ölçülemiyordu, daha büyük binli rakamlar vardı, ama arkadaşlardan biliyorum, çoğunda tutmadı o tez :))
çok sağol canım arkadaşım.bu aralar sadece sizlere içimi döker oldum.sizinle paylaşır oldum duygularımı.okuyup cevaplayanda cevaplamayandanda Alaah razı olsun.dediğiniz gibi dün başka bir doktora gittim.içtede hafif kanama var dedi.afedersiniz her tuvalete gittiğimdede pıhtı şeklinde sürekli oluyo zaten.bunuda söyledim doktora.hiç birşey yapmadan yatıcan,birşey kaldırmican ve dua edicen artık yapacak birşey yok dedi.200 lük progesteron verdi.beklicez dedi.şuan 16 hafta 3 günlük ama 4-5 günlük küçük görünüyo dedi,bende bebekte sorun varmı dedim,yok 140 gr gayet sağlıklı hareketli,teslerde güzel,4-5 günlük küçük görünmesi sorun değil dedi.veeeee bebek yine göstermedi.önceki doktor poposunu dönmüş demişti bu kezde cadı ayak ayak üstüne atmış keyif yapıyor:)doktor ayak ayak üstüne atmış göstermiyo dedi.bende hocam göstermezse kız gösterirse erkek diyolar dedim,yok öyle bişey 5-6 aya kadar göstermeyip erkek olanda var dedi.5 hafta sonra gel sorun olmazsa,şimdi 3 lü test için kan alaımda dedi.yani bayramdan sonraya kadar 22 ekimde randevum ve ben meraktan çatlamazsam beklicem bacım.şimdiden kızmı erkekmi diye ölüyodum zaten:)))
yok canım malesef
+2 türkiye için canım ama benim baktığım bi de doğum saatli olan var...ikiside aynı çıkıyor aslında...
doğum saatin belliyse onu da söyle,ben tahmini 13:00 yazdım...
7-13 ekim arası erkek günleriyumurtlamaya denk geliyormu?
Bilen arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz lutfeenKizlar benim dogum tarihim 19.05.1984 esiminki 20.06.1983 su anda hamileyim.15 agustos iliski gunu bioritme gore cinsiyeti sizce nedir anlayan arkadaslar bi bakabilir mi acaba
Bilen arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz lutfeen
kendimi ne kadar takip edersem edeyim ben yumurtalama günlerimi malesef hiç belirleyemedim, dolayısıyla bilemiyorum, amaadet döngüsüne göre 11-13. gün arası yumurtalam günüdür diye yuvarlak bir hesap yaparsak, evet yumurtalama günüydü diyebiliriz, yumurtalama hesabı değil de, adet döngüsü programını takip ediyordum,adet günüme göre kız günleri erkek günleri otomatik hesaplanıyordu. erkek gününde ilişki olduhayırlı olsun canım bende dsana bısye soracaktım.senın ılıskılerın oldugu o ıkı gun yumurtlama gununmuydu pekiyanı hesaplamalara falan baktınmı ınternetten.yumurtlama hesaplamaları varya hanı ınternette
slm kızlarnasılsınız bakim .benim doguma az kaldı 10 gün falan .maral dogum yaptımı acaba kızlar bilgisi olan varmı.
saatim 16:30
tarihim 10.09.1978
şimdiden teşekkür ederim
apranax bacım lütfen benide hesaplar mısın
neye göre oluyor
benim yumurta bu akşam çatlar diye düşünüyorum
son adet tarihim 30 ağustos
eşimin doğum tarihi 22.07.1968
apranaxx, benim doğum saatim 13:!5
ben: 18.05.1980 - 13:15
eşim: 01.01.1971
eylülde, yumurtlama günlerime denk geliyor söylediğin tarihler,
ama ekimde bilemiyorum, düzensiz benim regl günlerim. ortalama 26 gün demiştin sen geçenlerde.. 28 günde olursam bu ay, tam yumurtlama günüme denk geliyor, 26 günde olursam da denk geliyor.. ama bu ay gecikirsem, denk gelemiyor.
ne dersin bacım?
bu ay denesem mi napsam ben?
2-3 gün içinde karar vermem lazım valla... bugün 11. günüm çünkü. yumyuma az kaldı tahminimce. yarından itibaren iki kere yapıcam testlerimi.
ne diyorsun? acaba çin takvimi ile örtüşsün diye, ekimi mi beklesem.. bu ay bi çalışma yapsam mı?
zaten bu ay deneyince, hemen tutup tutmayacağı da muallakta tabiki...
Bilen arkadaslar bana yardimci olabilir misiniz lutfeen
Kizlar benim dogum tarihim 19.05.1984 esiminki 20.06.1983 su anda hamileyim.15 agustos iliski gunu bioritme gore cinsiyeti sizce nedir anlayan arkadaslar bi bakabilir mi acaba
Arkadaşlar eski üyelerden matematiği tanıyan varsa lütfen bana cevap yazsın ona nasıl ulaşabilirim
Matematik karbonat yerine yumurta akını kullandı ve oğlu oldu ama ben yumurtaların ph ını ölçüyorum 10 dan yüksek çıkıyor(ph ı 8ila 10 arası olmalıymış) ne yapmalıyım lütfen birileri cevap versin
kendimi ne kadar takip edersem edeyim ben yumurtalama günlerimi malesef hiç belirleyemedim, dolayısıyla bilemiyorum, amaadet döngüsüne göre 11-13. gün arası yumurtalam günüdür diye yuvarlak bir hesap yaparsak, evet yumurtalama günüydü diyebiliriz, yumurtalama hesabı değil de, adet döngüsü programını takip ediyordum,adet günüme göre kız günleri erkek günleri otomatik hesaplanıyordu. erkek gününde ilişki oldu
bunların tuutp tutmadığını inan bilmiyorum, dediğim gibi ben artık hamile kalamamaktan korkmaya başladığım için olayı akışına bırakmıştım.
dene gitsin yaa huubanada testlerde yardımcı olan,her soruma sabırla cevap veren ,benimle gece 3 lere kadar bekleyen canım arkadaşım " ilk 3 ay deneme,vücudunu dinle önce" demişti...ama ben çatladım ve bekleyemedim ama noooldu,4. deneme hala tık yok
amaaaa;bi arkadaşımada öyle demiştim nasılsa kaç ay olmaz diye,ilk ay tuttu...çocuk aralık doğumlu oldu ve arkadaşım hiç istemiyordu yıl sonu diye...sonra çok kulaklarımı çınlattı
ya benim bu ay tutarsa var ya;çin rus bio herşey erkek diyo ama bu beni daha çok korkutuyor çünkü;kendimi şartlandırmak istemiyorum
Arkadaşlar eski üyelerden matematiği tanıyan varsa lütfen bana cevap yazsın ona nasıl ulaşabilirim
Matematik karbonat yerine yumurta akını kullandı ve oğlu oldu ama ben yumurtaların ph ını ölçüyorum 10 dan yüksek çıkıyor(ph ı 8ila 10 arası olmalıymış) ne yapmalıyım lütfen birileri cevap versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?