- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.761
zaten bende şans olsa şaşardım
bu ay o kadar aksi bir aydı ki
Allahın gücüne gitmesin ama inşallah hamile kalmamışımdır
geçen ay 8. gün yumurtladım
önceki aylarda 12. en geç 13. gün
ve çift koyu çizgiyi gördükten 6-7 saat sonra yumurtluyordum
bu ay bir sürü test yaptım
eşimle gündüz görüşme ihtimalimiz olmadığından çizgiler aynı koyulukta iken(14.gün) sabaha karşı 4'te adamcağızı uyandırdım kahve içirdim soğuk duş aldırdım yumurta akımı yaptım...
sabah 9'da testim kopkoyu idi moralim bozuldu ama iş işten geçmişti
akşam 9'da ancak ikinci testi yapabildim yine kopkoyu
gece 12 gibi aynı şeyleri tekrarladık
kızlar her zaman erken yumurtlayan ben 16. gün yumurtladım
stres beni mahvetti
ben hamile kalmamış olabilirim diye düşünüyorum en azından öyle umuyorum
çünkü herşey çok aksi gitti ve beni üzdü
fakat eşim de bence bu ay oldu diyor
Allahım hakkımıza hayırlısını en doğru zamanda versin inşallah
ay hatirlamammi cnm seni ne olsun vala tedaviyle ugrasiyorumgülen yüz mü alsam napsam ben de acaba?
ne marka bu? herkes bundan bahsediyor sanki...
ağrı sızı bişey yok bende.. akıntım da yok.. hiçbişey yok..
offff
Aaaaaaa Gurbet?
merhaba, hatırladın mı beni, geçen sene bu topikten?
yine geldim, seni göremedim diye aranıyordum zaten kaç gündür..
çok şey öğrenmiştim ben senden... hakkını helal et bacım :)
nasılsın?
ya kızlar, bişey sorucam..
bütün hesaplayıcılar, bana bugün yumurtlayacağımı söylüyorlar.
ama ben testlerde hala çift çizgiyi yakalayabilmiş değilim.
acaba dün 2 kere mi yapmalıydım? bir de akşam gibi yapsam, acaba çift çizgi çıkar mıydı?
bi doktora gidip, yumyumlara baksam mı ben acaba?
ne durumdalar? ultrasonla mı görsem...
ne diyorsunuz?
bu ay denemeye karar verdim ya hani... ondan düşünüyorum böyle telaşla..
yumurtayı 10 gün beklettim demedim ph ı 10 dan yüksek çıkıyor dedim her yumurtayı denedim yeni çiftlik yum,market yum alıp sabunla yıkayıp 15 gün beklettim matematiğin dediği gibi ama hiç birinin 10 dan düşük çıkmadı yum akıyla duş yapan başka kim var acaba
ben 3 aydır diet yapıyom takviye haplar alıyom bu ay yum takibi çat iğnesi yapıcam birtek şu vajinal duşu ayarlıyamadım acaba benim ph kağıtlarım yanlış mı ölçüyor doğru ölçeni nerden bulayım
eşimle gündüz görüşme ihtimalimiz olmadığından çizgiler aynı koyulukta iken(14.gün) sabaha karşı 4'te adamcağızı uyandırdım kahve içirdim soğuk duş aldırdım yumurta akımı yaptım...
stres beni mahvetti
stres beni mahvetti
folik asit gebeliği kolaylaştırıyor ama ben kullanmayı bıraktım,kimisi erkek bebek için risk diyo...emin değilim..
ph kağıdı iyi olur deneme öncesi asidiksen vaj duş yapabilirsin..ben almıştım ph metre ve duş yaptım...
diğer vitaminleride kullanmadık malesef ama l arginin her iki eş içinde iyi ve çinko..
ginsengde iyi ama onuda almadı benim eşim...
açıkçası takviyeler hakkında çok bilgim yok ama yalel yardımcı olabilir belki
üzerinde A ve D vitamini ilavesi yazıyorsa alma yoksa günde 1000mg al vajinal sıvıyı arttırıyor
folik asite başlamıştım bugün. Devam etmesemmi acaba? Ph kağıdı almadım bugün eczacı 57 istedi ben de vazgeçtim.
yuuuhhhhh 57 miiiii,120 tl falan yaniinternetten al bacım,gg ye bak çeşit çeşit...ben 13 tl ye aldım 100 tane var içinde laboquik markası,gördüğüm herşeyin ph ını ölçüyorum çok olunca mesela bizim sucu bizi kandırıyo,ph 7.5 yazıyo ama taş çatlasa 6.5
folik asit konusunu araştır istersen biraz,benim dememle bırakma,ne bileyim bi kaç kişiden duyunca benim içime sinmedi...
aa sen türkiyede değil misin :26:
mecburen yarın sabahı bekliyorum canım,büyük kızım 9 da dersaneye gidecek o zaman kalkıp yapıcam
bu ay gec çatlayacak olabılır testleri yapmaya devam et bacımEki Görüntüle 802052
yorumlayalım kızlar..
bugün, sabah yaotım ov. testimi.. 12. günümde yani.. sondaki test budur.
ben ort. 26 günde bir regl oluyormuşum, bu durumda 1-2 gün içinde koyu çizgiyi denk getirmem lazım.. uzayan akıntıyı yakalamam lazım..
ama çizgide bi koyulaşma yok.. akıntıda bi değişiklik yok. koyu kremsi durumda.. hatta hiç yok gibi..
yorumlayalım mı kızlar şu durumumu?
ayyyyyyyyy hadi inş canımmmmm güzel habere ihtiyacımız varrya inanki rüya gibi şu an...yok ovulasyon testim,dr a gidicem diye almadım bu ayakşamüzeri yapsam mı idrarı tutup bi test daha :18: diğer topiklere baktım şimdi de böyle olup regl olan çok kişi var malesef...ah salak kafam ahhh beklemedim başında...
ben de bursada yaşıyorum, küçük bir yer değil.. çok eczane gezdim, erken gebelik testi bulamadım apranaxx.. istanbulda her eczanede vardı.
ben gg'dan alıyorum erken gebelik testlerimi.
folik asit, erkek bebek için riskli miymiş? anaaa hemen bırakıyorum.
biz de hiçbir vitamin mineral kullanmıyoruz. yan hiçbir destek yok bizde, bilgim de yok bacılar..
tek yaptığım şudur:
1 senedir hemen hemen, normal suyun tadını unuttum artık, karbonatlı su içiyorum. günde 2 litre içiyorum.
mümkün olduğunca limonlu soda içiyorum, kızılay soda. eşime de içiriyorum 2-3 günde bir gibi..
eşim et yemeyi sever, etobur diyebilirim :) o sebeple et but yiyoruz sürekli, patatesi haftasonu muhakkak kızartıp koyuyorum kahvaltıya.. kışın muz yedik bol bol.. aldık kiloları..
şimdi karpuza dayandım, mevsimi geçmeden yiyoruz her akşam yemekte, domatesi tüketiyoruz bol bol..
süt ve süt ürünlerini kaldırdım ortadan.. sadece kızım için alıyorum peyniri yoğurdu sütü :)
ph ölçmedim hiç.. ama düşünüyorum turnusol kağıdı almayı.. nerden alınıyor acaba?
ov. testi yapmaya başladım. bu ay beceremedim sanırım pik yakalamayı, kaçırdım heralde.. yumyum vaktini de bilemiyorum velhasıl. bu ayı kaçırdım gitti...
ekim ayı beni beklesin gari.. bi aksilik olmazsa, ekimde çalışmaya başlıyorum :))
geçen sene ben baby choise takvimi almıştım, gayet kararlıydım konu hakkında ama.. onun verdiği günlerle benim yumyum günlerim uymadı. uydurmak mümkün tabi ama, ben vücut saatimle oynamak istemedim... o sebeple o takvim bende çöp oldu
pozitifimmm canımmmmm,bugün aklımdan geçtin,dedim yazmıyor artık...nasılsın,bebişimiz nasıl? üzmesin anneciğini...
aman diyeyim arkadaşım tek oğlan gelsin razıyım...yarın sabah yapıcam test...bakalım çıkmama ihtimali çok ama,sabırsızım napiim
bat a 4 gün varken yapıcam da...çıkmaza gelir zırlarım yine burda
Yine olmadi,yine olmadi(üzgünum,umutsuzum,karamsarim
canim arkadasim bence yapma test bekle 2-3 gun daha sabirla sonra cift cizgiyi gorunce cok mutlu olursun insallah.
ay hatirlamammi cnm seni ne olsun vala tedaviyle ugrasiyorum
en guzeli dr takibi guzelim
bu ay gec çatlayacak olabılır testleri yapmaya devam et bacım
ayyyyyyyyy hadi inş canımmmmm güzel habere ihtiyacımız varr
turnusol kâğıdı kimyasal maddeler satılan yerlerde satılıyor içinde 100 tane var 9 tl filan fiyatıda
aynı duyguları paylaşıyoruz canım(( regl bekliyorum artık ben de
demişsin ama; yaptımmmmnegatiffff
malesef kızlar,sabah tekrarladım testi,kıpkırmızı TEK çizgi...kısmet ne yapalım,önümüzdeki aylarda olucak elbette Allahın izniyle...
yalnız her ay nasılsa hamile kaldım diye diye inanılmaz kilo aldım...deli gibi 5 aydır sınırsız yiyiyorum...şişko oldum şişkoooo
kızlar kusura bakmayın, bizim burda elektrik de interntte tak diye kesiliveriyor.. kalakalıyorum bilgisayar başında bomboş.. selamsız sabahsız eyvallahsız gitmiş gibi oluyorum... kusura bakmayın lütfen..
'yine koptu gitti yalel, yarın döner gelir' deyin :))
canım, allah yolunu açık etsin, hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
sen ne tedavisi oluyorsun şimdi?
ben, tahminen (ve tüm hesaplamaların da söylediği şekilde) dün çatlattım benim yumoşu.
testte PİK vaktini kaçırdım, tekrarlamalıydım 2-3 saat arayla, apranaxx da söylemişti, ihmal ettim.
o sebeple kaçırdım çift çizgiyi testte.
ama dün öğlende, önceki gün elde ettiğim çizgiden daha silik çizgiyle karşılaşınca.. heh dedim, tamamdır. üstüste 2 kere tekrarladım,i giderek de silikleşti... demekki ben PİK seviyesini kaçırmışım dedim ve, dünü yumyum günüm ilan ettim kafama göre :)
turnusol kağıdını buldum. çok şükür, gece getirdi eşim. henüz kullanmadım.. kullanırım bugün.
apranaxx, üzülme... üzülecek bişey yok. zaten kendinden de emin değildin sen bu ay için.. gerçi takvimler erkek diyordu ama, biraz bi çelişki vardı kafanda senin bence.. o sebeple, olmamasına üzülme arkadaşım.
kafanda hiç soru işaretinin olmadığı bi ayda nasipse olacak inşallah... inşallah...
bu arada apranax.... nolursun gel... bişey sormam lazım.
önce bi derin derin teşekkür edeyim.
ben bu bikaç gün içinde, senden çok önemli birkaç şey öğrendim. allah senden razı olsun, gönlündekini versin bacım.
ben, perşembe akşama doğru yapmıştım ov. testimi, hemen hemen koyu çizgi gibiydi sonuç. ama daha koyu değildi. akşam saati telaşa daldım, yapamadım tekrar testimi. gece zaten unuttum gitti...
dün sabah, tekrarladım ov. testimi çizgim silikleşmeye başlamıştı. 2 saat sonra tekrarladım, silinme devam etti..
bu durumda, perşembe gece yumurtlama için lh PİK seviyesini kaçırdığıma karar verdim ve, cuma gününü yumyum günüm ilan ederek..
dün akşam (cuma), karbonatlı duş da yaparak, gerekeni yaptım, aktiviteyi gerçekleştirip diktim bacakları havaya, sağa dönüp yattım..
bugün de (sabah)dediğin gibi, uzayan akıntım başladı sayılır. uzamaya çalışıyor...
ne diyorsun arkadaşım?
tutturdum mu sence ben tam zamanını?
-perşembe gece, PİK yapacaktı testim, yapamadım, kaçırdım.
-cuma gece ilişki
-cumartesi sabah uzayan akıntı başlangıcı..
oldu mu dersin zamanlamam???
apranaxx canım hayırlı olsun...üzülmedim desem yalan olur ama kafada soru işreti olunca kötü oluyor benim gecen aykı durumum gibi durmak yok çalışmaya devamcanım lütfen beni mahçup etme daha fazla,hepimiz sora sora öğrendik çoğu şeyi,dayanışma için burdayız :13:
şimdi aslında saat verememen iyi değil tabi ama bakalım genede...perşembe akşamı 8 gibi koyulaştı desek ekle 36 saat..cuma akşam 8 de 24 saat...12 gibi olduysa fik fikeder 30 saat...vaj duş yapmışsın ya kız işte,iyi ettin bence,azıcık erken yaptıysan bile ortamı dengelemiştir...bence zamanlaman güzel olmuş...benim hep 33 saat civarı oldu çatlama...ve o uzamaya çalışan akıntımda hep ertesi gün oldu yoğunlukla...cuma gecesi hiç sancı hissettin mi kasıklarda ?
bana gelince ne kadar iyi anlamışsın beni,içimde hep bi acaba vardı? sanki rahatladım bile negatif çıkınca...bi de takvimler kafamı karıştıryor evet ama bu ay yine denk gelicek yumoş,ve ekimde yine erkek
yalel bacım testleri arası 4 saat olsun 2 saat yanıltıyor ben gectığimz ay silik gördüm ama ertesi günkü testim c den bile daha koyuydu bır daha ay aklında olsun bacım..kızlar kusura bakmayın, bizim burda elektrik de interntte tak diye kesiliveriyor.. kalakalıyorum bilgisayar başında bomboş.. selamsız sabahsız eyvallahsız gitmiş gibi oluyorum... kusura bakmayın lütfen..
'yine koptu gitti yalel, yarın döner gelir' deyin :))
canım, allah yolunu açık etsin, hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
sen ne tedavisi oluyorsun şimdi?
ben, tahminen (ve tüm hesaplamaların da söylediği şekilde) dün çatlattım benim yumoşu.
testte PİK vaktini kaçırdım, tekrarlamalıydım 2-3 saat arayla, apranaxx da söylemişti, ihmal ettim.
o sebeple kaçırdım çift çizgiyi testte.
ama dün öğlende, önceki gün elde ettiğim çizgiden daha silik çizgiyle karşılaşınca.. heh dedim, tamamdır. üstüste 2 kere tekrarladım,i giderek de silikleşti... demekki ben PİK seviyesini kaçırmışım dedim ve, dünü yumyum günüm ilan ettim kafama göre :)
turnusol kağıdını buldum. çok şükür, gece getirdi eşim. henüz kullanmadım.. kullanırım bugün.
apranaxx, üzülme... üzülecek bişey yok. zaten kendinden de emin değildin sen bu ay için.. gerçi takvimler erkek diyordu ama, biraz bi çelişki vardı kafanda senin bence.. o sebeple, olmamasına üzülme arkadaşım.
kafanda hiç soru işaretinin olmadığı bi ayda nasipse olacak inşallah... inşallah...
bu arada apranax.... nolursun gel... bişey sormam lazım.
önce bi derin derin teşekkür edeyim.
ben bu bikaç gün içinde, senden çok önemli birkaç şey öğrendim. allah senden razı olsun, gönlündekini versin bacım.
ben, perşembe akşama doğru yapmıştım ov. testimi, hemen hemen koyu çizgi gibiydi sonuç. ama daha koyu değildi. akşam saati telaşa daldım, yapamadım tekrar testimi. gece zaten unuttum gitti...
dün sabah, tekrarladım ov. testimi çizgim silikleşmeye başlamıştı. 2 saat sonra tekrarladım, silinme devam etti..
bu durumda, perşembe gece yumurtlama için lh PİK seviyesini kaçırdığıma karar verdim ve, cuma gününü yumyum günüm ilan ederek..
dün akşam (cuma), karbonatlı duş da yaparak, gerekeni yaptım, aktiviteyi gerçekleştirip diktim bacakları havaya, sağa dönüp yattım..
bugün de (sabah)dediğin gibi, uzayan akıntım başladı sayılır. uzamaya çalışıyor...
ne diyorsun arkadaşım?
tutturdum mu sence ben tam zamanını?
-perşembe gece, PİK yapacaktı testim, yapamadım, kaçırdım.
-cuma gece ilişki
-cumartesi sabah uzayan akıntı başlangıcı..
oldu mu dersin zamanlamam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?