Süper Anneler - 2011

hayırlısıyla ve hayırlısıysa olsun inşallah...
Allahın dediği olur arkadaşım, kendimizi parçalasak, Onun dediğinden öteye yol yok biliyorsun...
o sebeple, hiç kendini hırpalama, sinirlerini bozma..
sağlıkla inşallah güzellikler göstersin rabbim..

ay hatirlamammi cnm seni ne olsun vala tedaviyle ugrasiyorum

en guzeli dr takibi guzelim

anladım canım,ben de diyorum ki 2 hafta bekletiyorsun ya yumurtayı dolapta,10 gün bekletsen ph daha düşük çıkar mı acaba? ph değerinin 10 üstü olması zararlı y ler için diyorum...
ay 10 lar karıştı

canım üzme kendini,tutmasın deme tutsun inşallah hayırlı sağlıklı bi oğluşun olsun o facede yazıştığım bi arkadaş kız içi uğraşıyo;4 gün kala kesiyo ilşikiyi,dedim 2 güne indir,olmaazzz oğluşuma yuma 2 gün kala hamiş kaldım dedi...Allah büyüktür..

azmini takdir ediyor ve saygıyla eğiliyorum.4te kalkıp kahve içirmek bundan sonraki nesiller için fenomen olmalı bence......

folik asite başlamıştım bugün. Devam etmesemmi acaba? Ph kağıdı almadım bugün eczacı 57 € istedi ben de vazgeçtim.

folik asite başlamıştım bugün. Devam etmesemmi acaba? Ph kağıdı almadım bugün eczacı 57 € istedi ben de vazgeçtim.

yuuuhhhhh 57 miiiii,120 tl falan yani internetten al bacım,gg ye bak çeşit çeşit...ben 13 tl ye aldım 100 tane var içinde laboquik markası,gördüğüm herşeyin ph ını ölçüyorum çok olunca mesela bizim sucu bizi kandırıyo,ph 7.5 yazıyo ama taş çatlasa 6.5

folik asit konusunu araştır istersen biraz,benim dememle bırakma,ne bileyim bi kaç kişiden duyunca benim içime sinmedi...

Evet canım ya internetten sipariş vercez yada eşim haftaya istanbula gidiyor ordan getirir belki. Ben bu sabah birde marketlerde ne kadar su çeşidi varsa inceledim hiç birinde ph değeri yazmıyor. Sadece bir tanesinde buldum ondada ph 7 yazıyo. En yakın türk marketi 35 dk. Yarın belki gideriz.

Haklısın şu folik asiti ben bir araştırıyım.

Sen ne yaptın canım test işini?

aa sen türkiyede değil misin :26:

mecburen yarın sabahı bekliyorum canım,büyük kızım 9 da dersaneye gidecek o zaman kalkıp yapıcam

aa sen türkiyede değil misin :26:

mecburen yarın sabahı bekliyorum canım,büyük kızım 9 da dersaneye gidecek o zaman kalkıp yapıcam

Yok canım almanyadayım. Türkiye'de olsaydım ph lı suyumu da alırdım doktora da gider yumurtalarıma baktırırdım ne güzel olurdu.

Hadi bakalım yarın inşallah güzel haberler verirsim.

Bu arada az önce folik asiti biraz okudum kız yada erkek diyetinde yokmuş ama erkek diyetinde tuz çok oldugundan düşüğü engellemek için alınıyormuş hem de sağlıklı bebek olması için çok faydalıymış. Eşlerin de içmesi sperm için iyiymiş. Ayrıca folik asit kullananlardan oglu olan da var kızı olan da.

bu ay gec çatlayacak olabılır testleri yapmaya devam et bacım
ayyyyyyyyy hadi inş canımmmmm güzel habere ihtiyacımız varr

turnusol kâğıdı kimyasal maddeler satılan yerlerde satılıyor içinde 100 tane var 9 tl filan fiyatıda

canim arkadasim bence yapma test bekle 2-3 gun daha sabirla sonra cift cizgiyi gorunce cok mutlu olursun insallah.

Yine olmadi,yine olmadi(üzgünum,umutsuzum,karamsarim

aynı duyguları paylaşıyoruz canım (( regl bekliyorum artık ben de

canim arkadasim bence yapma test bekle 2-3 gun daha sabirla sonra cift cizgiyi gorunce cok mutlu olursun insallah.

demişsin ama; yaptımmmm negatiffff

malesef kızlar,sabah tekrarladım testi,kıpkırmızı TEK çizgi...kısmet ne yapalım,önümüzdeki aylarda olucak elbette Allahın izniyle...

yalnız her ay nasılsa hamile kaldım diye diye inanılmaz kilo aldım...deli gibi 5 aydır sınırsız yiyiyorum...şişko oldum şişkoooo

kızlar kusura bakmayın, bizim burda elektrik de interntte tak diye kesiliveriyor.. kalakalıyorum bilgisayar başında bomboş.. selamsız sabahsız eyvallahsız gitmiş gibi oluyorum... kusura bakmayın lütfen..
'yine koptu gitti yalel, yarın döner gelir' deyin :))

ay hatirlamammi cnm seni ne olsun vala tedaviyle ugrasiyorum

en guzeli dr takibi guzelim

canım, allah yolunu açık etsin, hayırlı zamanlarda hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
sen ne tedavisi oluyorsun şimdi?

ben, tahminen (ve tüm hesaplamaların da söylediği şekilde) dün çatlattım benim yumoşu.
testte PİK vaktini kaçırdım, tekrarlamalıydım 2-3 saat arayla, apranaxx da söylemişti, ihmal ettim.
o sebeple kaçırdım çift çizgiyi testte.
ama dün öğlende, önceki gün elde ettiğim çizgiden daha silik çizgiyle karşılaşınca.. heh dedim, tamamdır. üstüste 2 kere tekrarladım,i giderek de silikleşti... demekki ben PİK seviyesini kaçırmışım dedim ve, dünü yumyum günüm ilan ettim kafama göre :)

turnusol kağıdını buldum. çok şükür, gece getirdi eşim. henüz kullanmadım.. kullanırım bugün.

apranaxx, üzülme... üzülecek bişey yok. zaten kendinden de emin değildin sen bu ay için.. gerçi takvimler erkek diyordu ama, biraz bi çelişki vardı kafanda senin bence.. o sebeple, olmamasına üzülme arkadaşım.
kafanda hiç soru işaretinin olmadığı bi ayda nasipse olacak inşallah... inşallah...

bu arada apranax.... nolursun gel... bişey sormam lazım.
önce bi derin derin teşekkür edeyim.
ben bu bikaç gün içinde, senden çok önemli birkaç şey öğrendim. allah senden razı olsun, gönlündekini versin bacım.

ben, perşembe akşama doğru yapmıştım ov. testimi, hemen hemen koyu çizgi gibiydi sonuç. ama daha koyu değildi. akşam saati telaşa daldım, yapamadım tekrar testimi. gece zaten unuttum gitti...
dün sabah, tekrarladım ov. testimi çizgim silikleşmeye başlamıştı. 2 saat sonra tekrarladım, silinme devam etti..
bu durumda, perşembe gece yumurtlama için lh PİK seviyesini kaçırdığıma karar verdim ve, cuma gününü yumyum günüm ilan ederek..
dün akşam (cuma), karbonatlı duş da yaparak, gerekeni yaptım, aktiviteyi gerçekleştirip diktim bacakları havaya, sağa dönüp yattım..
bugün de (sabah)dediğin gibi, uzayan akıntım başladı sayılır. uzamaya çalışıyor...
ne diyorsun arkadaşım?
tutturdum mu sence ben tam zamanını?

-perşembe gece, PİK yapacaktı testim, yapamadım, kaçırdım.
-cuma gece ilişki
-cumartesi sabah uzayan akıntı başlangıcı..
oldu mu dersin zamanlamam???

canım lütfen beni mahçup etme daha fazla,hepimiz sora sora öğrendik çoğu şeyi,dayanışma için burdayız :13:

şimdi aslında saat verememen iyi değil tabi ama bakalım genede...perşembe akşamı 8 gibi koyulaştı desek ekle 36 saat..cuma akşam 8 de 24 saat...12 gibi olduysa fik fik eder 30 saat...vaj duş yapmışsın ya kız işte,iyi ettin bence,azıcık erken yaptıysan bile ortamı dengelemiştir...bence zamanlaman güzel olmuş...benim hep 33 saat civarı oldu çatlama...ve o uzamaya çalışan akıntımda hep ertesi gün oldu yoğunlukla...cuma gecesi hiç sancı hissettin mi kasıklarda ?

bana gelince ne kadar iyi anlamışsın beni,içimde hep bi acaba vardı? sanki rahatladım bile negatif çıkınca...bi de takvimler kafamı karıştıryor evet ama bu ay yine denk gelicek yumoş,ve ekimde yine erkek

apranaxx canım hayırlı olsun...üzülmedim desem yalan olur ama kafada soru işreti olunca kötü oluyor benim gecen aykı durumum gibi durmak yok çalışmaya devam
yalel bacım testleri arası 4 saat olsun 2 saat yanıltıyor ben gectığimz ay silik gördüm ama ertesi günkü testim c den bile daha koyuydu bır daha ay aklında olsun bacım..

eylülcüm bu ay ki umudumuz size kaldı malesef he he farkettin mi benim regl günlerim senin yum gününe denk geliyor,öyle hesaplıyorum ben

ya kızlar bu ay dr a gidip çatlatma iğnesi deniyeyim diyorum,kuruluk fazla oldu diyenler de çok,olumsuz konuşanda...ama bi de bunu deniyeyim içimde kalmasın dedim...bir de bu ay meryem ana otunu taşıycam üstümde..hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş ama yumurtlamadan sonra çıkarmak lazımmış yoksa düşüğe sebep oluyormuş...bakalım ya kısmet Rabbim büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…