- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.941
canım ya neden aile hekimine gitmedin onlar hemen yapıyor testi :)) neyse 3 te güzel haber gelirr,,inşşş
ay hoşgeldin, seni bekliyordum.
sizin yokluğunuz da belli oldu valla... aklım hep sizdeydi inanki..
şansa bak ya... amma bekletilmişsin... olsun, vardır bi hayır..
du bakalım ne çıkacak sonuç.
nasılsın?
bugün kaçıncı gecikmiş günün?
canım ya neden aile hekimine gitmedin onlar hemen yapıyor testi :)) neyse 3 te güzel haber gelirr,,inşşş
hahahha, ne işin var len oralarda :))) beni de al cebine :):84::94: gördüğün üzere psikoloji altüst... şimdilik kadın doğumcularda geziyorum,önümüzdeki aylarda bakırköy civarında olucam
5.gün
eve bi geldim ıslaklık,o kadar yürüyünce dedim aha geldi benim misafir...hemen koştum wc ye...ama müthiş beyaz ve çok akıntı...ah yaa hamişsemde eşime süpriz yapıcaktım ben bu sefereve gelene kadar 3 kez aradı ...bırakmaz bugün peşimi yaaa...pasta yapıcaktım ben onlaraaa,heeee hamileysem tabiii
inşallah inşallah.. hayırlısıysa, nasip olsun inşallah...
hahahha, ne işin var len oralarda :))) beni de al cebine :)
aaaa.. kuru değilsen, ıslaksan yani.... pozitif sonuca hazırlan bacım :)
regl olacağımız zaman kupkuru oluyoruz malum...
geçen ay o kadar emindim ki hamiş olduğumdan...hcg yüksektir kesin diyodum...göğüslerime dokunamıyodum bile...kasıklarda devamlı bi sancı...yine böyle açtım pc yi lab sonuçlarına bakıyorum...0...kocaman bi 0...şok oldum kaldım...şimdi heveslenmek istemiyorumazcık temizlik yapayım kızlar,ev dandini oldu kaç gündür...sonuç çıkar çıkmaz burdayım
yalelll de diyosunnn...kafam bi dünya..regle yakın kuru mu oluyoduk bizzzzzzzz,heyecandan regle yakın olduğum içindir diye düşünüyodum ben
5.gün
eve bi geldim ıslaklık,o kadar yürüyünce dedim aha geldi benim misafir...hemen koştum wc ye...ama müthiş beyaz ve çok akıntı...ah yaa hamişsemde eşime süpriz yapıcaktım ben bu sefereve gelene kadar 3 kez aradı ...bırakmaz bugün peşimi yaaa...pasta yapıcaktım ben onlaraaa,heeee hamileysem tabiii
ancak açıklandı sonuç...bhcg kocaman 0,0 yazıyor...şaşkın ve üzgünüm
ancak açıklandı sonuç...bhcg kocaman 0,0 yazıyor...şaşkın ve üzgünüm
yuh yaaa,şimdi regl oldum inanır mısın? bu nasıl bir sistemdir aklım ermiyo,hamile olmadığımı beyin kabullenince direk başladı...şaka gibi...umut...iyi desem değil,kötü desem hiç değil...bu sefer gerçekten üzüldüm kızlar,duvara toslamış gibiyim...bilinçaltında çoktaaannn sindirmişim gebeliği de haberim yokmuş
bugün hastaneye gitmeden,doğum yapan arkadaşıma gittim,o da başka bi hastanede...dün doğdu....öğleden sonra da teyzemin torununu görmeye gittim 5 günlük...ikisi de erkek...çok dua etmiştim.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ee nası yanı??? ee gulen surat neydı
Bayanlar uzun süredir ara ara girip sondan 2-3 sayfa okuyup çıkıyorum, isimlerinize aşina oldum, ama yazacak cesareti bi türlü bulamamıştım. Benim 2 yaşında bir kızım var, artık ikinci çocuğuma hamile kalmak istiyorum, mayıstan beri bir türlü denk getiremedik Bu ay ilk kez internetten ovulasyon testi aldım koca bir kutuyla geldi, neyse ben tam yumurtlamaya yakın, günde iki kez yapıyorum tık yok çizgilerde, halbuki normal zamanda bile hafifte olsa çift çizgi olurmuş, LH hormonu nedeniyle, 3.gün fark ettimki kutudaki ovulasyon testlerini değil içinde hediye olsun diye konulan erken gebelik testlerini kullanmışım nasıl bir dikkatsizliktir bu hala gülüyorum kendime. Gününü beklicez diye çalışmada olmadı, eylülde hamile kalma fırsatıda uçup gitti
Canım telden yazıyorum,zor oluyor biraz.yumurtlama olmuş y da bu gece olacak. Eve gidince gelicem yine. Ama o test kolay kolay gülen yüz göstermez.çizgi olsa acaba derim ama?
inek hanımdan şu işin formülünü sorsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?