Süper Anneler - 2011

canım ya neden aile hekimine gitmedin onlar hemen yapıyor testi :)) neyse 3 te güzel haber gelirr ,,inşşş

aile hekimi 50 tane soru soruyo,önceki ay gittim...pozitif idrar testi soruyo,en az 10 günlük regl gecikmesi istiyo...yalan söylesem bu sefer hamileysem sat tarihi yalancı tarih olucak,aşılar kontroller hep yanlış olucak...o yüzden gitmdeim canım...9 ay görüşücez ya aile hekimime ihanet etmek istemedim

5.gün
eve bi geldim ıslaklık,o kadar yürüyünce dedim aha geldi benim misafir...hemen koştum wc ye...ama müthiş beyaz ve çok akıntı...ah yaa hamişsemde eşime süpriz yapıcaktım ben bu sefer eve gelene kadar 3 kez aradı ...bırakmaz bugün peşimi yaaa...pasta yapıcaktım ben onlaraaa,heeee hamileysem tabiii

geçen ay o kadar emindim ki hamiş olduğumdan...hcg yüksektir kesin diyodum...göğüslerime dokunamıyodum bile...kasıklarda devamlı bi sancı...yine böyle açtım pc yi lab sonuçlarına bakıyorum...0...kocaman bi 0...şok oldum kaldım...şimdi heveslenmek istemiyorum azcık temizlik yapayım kızlar,ev dandini oldu kaç gündür...sonuç çıkar çıkmaz burdayım

canım ya neden aile hekimine gitmedin onlar hemen yapıyor testi :)) neyse 3 te güzel haber gelirr ,,inşşş

inşallah inşallah.. hayırlısıysa, nasip olsun inşallah...

:84::94: gördüğün üzere psikoloji altüst... şimdilik kadın doğumcularda geziyorum,önümüzdeki aylarda bakırköy civarında olucam
hahahha, ne işin var len oralarda :))) beni de al cebine :)

aaaa.. kuru değilsen, ıslaksan yani.... pozitif sonuca hazırlan bacım :)
regl olacağımız zaman kupkuru oluyoruz malum...

yalelll de diyosunnn...kafam bi dünya..regle yakın kuru mu oluyoduk bizzzzzzzz,heyecandan regle yakın olduğum içindir diye düşünüyodum ben

haydi bakalım, ben de kaçsam iyi olacak, aynı sebeple... ev dandini.. koptu gitti kaç gündür valla, elimi sürmüyorum..
aman döllendirdiysem minnoşumu, bi terslik oluvermesin diye :)
benim bünyem, düşüğe meyilli ya.... anlayamadan düşüveriyor benim sıpalar...
o sebeple, amn bi durum varsa, tehlikeye sebebiyet vermiyim diye, oturdum kaldım.

ben de umutlu değili,m aslında ama, işte... beklenti devam malum..

yalelll de diyosunnn...kafam bi dünya..regle yakın kuru mu oluyoduk bizzzzzzzz,heyecandan regle yakın olduğum içindir diye düşünüyodum ben

valla eğer terlemediğinden ve o ıslaklığın akıntı olduğundan eminsen...
o ıslaklık, gecikmeyi de hesaba katarsak... bebe haberinin önmüjdecisi olabilir gibi geldi bana sanki...

canım ınan senin kadar heyecanlıyım ayy allahım sen yüzümüzü güldür inşş

laleeeeeeeeeeeeeeeee nerdesın yaaaaaaa hadı ne oldu test falan yaptırdınmı meraktan catladım yaaaaaaaa

ancak açıklandı sonuç...bhcg kocaman 0,0 yazıyor...şaşkın ve üzgünüm

yuh yaaa,şimdi regl oldum inanır mısın? bu nasıl bir sistemdir aklım ermiyo,hamile olmadığımı beyin kabullenince direk başladı...şaka gibi...umut...iyi desem değil,kötü desem hiç değil...bu sefer gerçekten üzüldüm kızlar,duvara toslamış gibiyim...bilinçaltında çoktaaannn sindirmişim gebeliği de haberim yokmuş

bugün hastaneye gitmeden,doğum yapan arkadaşıma gittim,o da başka bi hastanede...dün doğdu....öğleden sonra da teyzemin torununu görmeye gittim 5 günlük...ikisi de erkek...çok dua etmiştim.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ancak açıklandı sonuç...bhcg kocaman 0,0 yazıyor...şaşkın ve üzgünüm

ay canim lutfen uzulme seni cok iyi anliyorum hamile kalmak isteyince adet 1 gun bile gecikse hamile zannediyordum kendimi ben, senin 5 gun gecikince bende umutlanmistim hayirlisi canim insallah onumuzdeki ay hamis olursun

canımm bugün zor geçer yarın üzüntün azalır benim öyle oluyor genelde....rabbimin izniyle bir daha aya olur inşş

Merhaba. Hoşgeldin. Allah bağışlasın kızını. Artık adetten sonra başlarsın canım ovulasyona. Hem fikir alış-verişi yaparız.

Canım telden yazıyorum,zor oluyor biraz.yumurtlama olmuş y da bu gece olacak. Eve gidince gelicem yine. Ama o test kolay kolay gülen yüz göstermez.çizgi olsa acaba derim ama?

Evet bu test yumurtlama dönemi hariç hiç gülenyüz göstermiyodu. O sabah akıntıdan mı kafası karıştı testin bilmemki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…