Süper Anneler - 2011

kızlar, bişey sorucam..
çatlatma iğnesi yaptırınca, çatlamayı daha mı rahat hissediyorsunuz?
iğnesiz çatlamayla aynı şekilde mi hissediyorsunuz?

ben hiç hissetmiyorum da.. ondan soruyorum :)

ben hissetmedim yalel iğnede ağrım olmadı..
hatta okumuştum iğneden sonra kasık ağrısı fılan cok oluyor diye olmadı bende..Ben şahsına münhasır bir insanım apranax bilir bana bakma sen bence

anammm maşallah sen herşeyi yapmışsın
inşallah istediğin sonucu elde edersin
senin ki de tutmazsa bu vajinal duşu iyice düşünmemiz gerekecek bence

Bence de eğer kalmazsam bilin ki vaj duş olumsuz etki ediyo çünkü normalde ben kolay hamiş kalırım
bi de kalamazsam kafayı yerim çünkü diyeti mecburen bozdum 3 aydır yabtığım için dengem bozuldu artık , kilo aldım, kalsiyum eksikliğinden korktum kalamazsam bir daha diet yapmam herhalde LÜTFEN bana dua edin

ben hissetmedim yalel iğnede ağrım olmadı..
hatta okumuştum iğneden sonra kasık ağrısı fılan cok oluyor diye olmadı bende..Ben şahsına münhasır bir insanım apranax bilir bana bakma sen bence

:) anladım eylülcüm. sağol.
ben de hissetmem heralde..

apranaxx bi gelsin de.. alıcam ifadesini....

oo herşey güzel olmuş inşşş seninkiler buluşmuştur (spos ve yumos)
ve oglus calışmaları başlamıştır canımmmmm

kızlar, bişey sorucam..
çatlatma iğnesi yaptırınca, çatlamayı daha mı rahat hissediyorsunuz?
iğnesiz çatlamayla aynı şekilde mi hissediyorsunuz?

ben hiç hissetmiyorum da.. ondan soruyorum :)

Ben de iğne oldum ama hiçbişey hissetmedim ben iğnesizde pek dikkat etmemiştim çatlasa da anlamadım yani

aynen ben de bekliyorum senden haberleri ..
sen de kalamazsan, o duş konusunu rafa kaldırmalıyız demek olacak bence de.

çünkü, içeri bi su veriyoruz şırıngayla... o su yavaş yavaş sızıntı şeklinde aşağı akma eğilimi göstermeye devam ediyor.
spoşları içeri gönderince, onlar zaten dışarı akma eğilimindeyken, o sızıntı şeklinde akmakta olan sular da, spoşların dışarı çıkışını kolaylaştırıyor bence.
bir de, konsantre haldeki koyu kıvamlı sperm dolu meniyi, o içerdeki su bozuyor gibi geliyor bana. kıvamını bozuyor, sulandırıyor, seyreltiyor gibi hissediyorum sanki.

zaten ben yapamadım... konsantrasyonumu da bozar.

Ben de iğne oldum ama hiçbişey hissetmedim ben iğnesizde pek dikkat etmemiştim çatlasa da anlamadım yani

aynen ben de öyleyim.
bende o kıvamlı akıntı da olmuyor zaten hiç...
yumyum zamanımı bilemiyorıum bi türlü.. öfff

acaba oluruna bırakıp, günaşırı ilişkiye mi geçsem?

hadi hayırlısı inşallah sen de herşeyi yapmışsın şimdi de 7 gece yusuf suresi oku
bide ov testini napıcan anlamadım

gülüzartdan bi haber yok mu?

bu arada saat 14 oldu..
apranaxx'tan henüz haber yok :))
artık nasıl bi yorgunluksa.... dinlenemedi gitti kuzum :)

canım benim yaa
heyecandan fark etmemiş olabilirsin
keşke ovulasyon testi de kullansaydın

ya ben test yapsam çıkar mı dıyorum acaba?Ama kızımda regl den 5 gun sonra yaptım o zmn bıle sılıktı şimdi çıkmazsa çok üzülürüm (((
yalel canım kusara bakm msj yeni gördüm benim önce akıntım oluyor sonra bir ara kuru oluyorum sonra çatlama oluyor ama herkesde aynı olmayabılır dikkattttttt her ay düzenli takip etmemiz sart kendimizi

Son düzenleme:

kız inşallah o spermler delip geçmiştir yumurtanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…