- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.621
kızlar, bişey sorucam..
çatlatma iğnesi yaptırınca, çatlamayı daha mı rahat hissediyorsunuz?
iğnesiz çatlamayla aynı şekilde mi hissediyorsunuz?
ben hiç hissetmiyorum da.. ondan soruyorum :)
anammm maşallah sen herşeyi yapmışsın
inşallah istediğin sonucu elde edersin
senin ki de tutmazsa bu vajinal duşu iyice düşünmemiz gerekecek bence
ben hissetmedim yalel iğnede ağrım olmadı..
hatta okumuştum iğneden sonra kasık ağrısı fılan cok oluyor diye olmadı bende..Ben şahsına münhasır bir insanım apranax bilir bana bakma sen bence
kızlar,geçmişi okumadan yazdı kaçtı yapıcam....sabah kızları bıraktıktan sonra 8-9 gibi yine sancı hissetim sağda hafif...aman dedim garanti olsun 10 da oldu deneme
herşey yolundaydı,içime sindi...altınları taktım,abdest aldık dua okuduk,klimayı açtık ılıkta,çoraplar yastık altı,ot kolyeme takılı,yarım saat öncesi eşe yarım kahve yarım enerji içeceği ( spermler seni delip geçmesin bu hızla diye diye içti ) bileziğin birini göbüşüme koydum beklerken,cep telle eşimi aradım durdum( detaylar sonra) ama vaj duş yapmadım,ne bileyim içimden gelmedi...sağıma döndüm yattım...,yarım saat diktim ayakları...şimdilik aklıma gelen bunlar..gizli gizli yazıyorum kocişten,yat diye kızıyo...sanırım kalkınca bi daha olucak deneme...tek ilişki zor yaaa...bekleyemedim size yazmazsam çatlardım...gülüzarrrr güzel haber sırası sende bacım....haa bu arada netten 10 tane gebelik testi 10 tanede ovu testi aldım bugün gelecek,hergün yapıcam anasını satayımuyumaya gidiyorummmm
kızlar, bişey sorucam..
çatlatma iğnesi yaptırınca, çatlamayı daha mı rahat hissediyorsunuz?
iğnesiz çatlamayla aynı şekilde mi hissediyorsunuz?
ben hiç hissetmiyorum da.. ondan soruyorum :)
Bence de eğer kalmazsam bilin ki vaj duş olumsuz etki ediyo çünkü normalde ben kolay hamiş kalırım
bi de kalamazsam kafayı yerim çünkü diyeti mecburen bozdum 3 aydır yabtığım için dengem bozuldu artık , kilo aldım, kalsiyum eksikliğinden korktum kalamazsam bir daha diet yapmam herhalde LÜTFEN bana dua edin
Ben de iğne oldum ama hiçbişey hissetmedim ben iğnesizde pek dikkat etmemiştim çatlasa da anlamadım yani
kızlar,geçmişi okumadan yazdı kaçtı yapıcam....sabah kızları bıraktıktan sonra 8-9 gibi yine sancı hissetim sağda hafif...aman dedim garanti olsun 10 da oldu deneme
herşey yolundaydı,içime sindi...altınları taktım,abdest aldık dua okuduk,klimayı açtık ılıkta,çoraplar yastık altı,ot kolyeme takılı,yarım saat öncesi eşe yarım kahve yarım enerji içeceği ( spermler seni delip geçmesin bu hızla diye diye içti ) bileziğin birini göbüşüme koydum beklerken,cep telle eşimi aradım durdum( detaylar sonra) ama vaj duş yapmadım,ne bileyim içimden gelmedi...sağıma döndüm yattım...,yarım saat diktim ayakları...şimdilik aklıma gelen bunlar..gizli gizli yazıyorum kocişten,yat diye kızıyo...sanırım kalkınca bi daha olucak deneme...tek ilişki zor yaaa...bekleyemedim size yazmazsam çatlardım...gülüzarrrr güzel haber sırası sende bacım....haa bu arada netten 10 tane gebelik testi 10 tanede ovu testi aldım bugün gelecek,hergün yapıcam anasını satayımuyumaya gidiyorummmm
aynen ben de öyleyim.
bende o kıvamlı akıntı da olmuyor zaten hiç...
yumyum zamanımı bilemiyorıum bi türlü.. öfff
acaba oluruna bırakıp, günaşırı ilişkiye mi geçsem?[/QUOTE
çat iğn ve 36.saat ilişki denesen
kızlar ben bugün ovolos test yatım ve c kırmızı ve t de ınce kırmızı var hamıle olabılırmiyım yorumlarınızı beklıyorum 3 gun var adetımme
aynen ben de öyleyim.
bende o kıvamlı akıntı da olmuyor zaten hiç...
yumyum zamanımı bilemiyorıum bi türlü.. öfff
acaba oluruna bırakıp, günaşırı ilişkiye mi geçsem?[/QUOTE
çat iğn ve 36.saat ilişki denesen
denicem denicem reyyan,
ekimde bayrama denk geliyor, ama kasımda denicem bu konuyu sanırım.
olmazsa, günaşırı ilişkiye geçicem nasipse...
selam ov testi hamişliği gösteriyomu ben de yapayım kaçıncı gün gösteriyo
gösteriyor canım.
ben de geçen sene gurbetgüzeli arkadaşımızdan öğrenmiştim bu topikte.
ama bunun için, hamile olmadığın aylardan birinde, adetine yakın günlerde daha önce ov. testi yapmış olman lazım.
yani o günlerde lh düzeyini bilmen lazım.
normalde, adet tarihine yakın günlerde, lh testinde, ikinci çizgi çok silik olmalı. hatta hiç olmamalı. (ama vücut kimyan farklıysa, belki o günlerde de hafif bi lh salınımın vardır..) .. o sebeple, normal diğer aylarda nasıl olduğunu bilmen lazım.
lh hormonumuz, bi yumyum zamanında bir de gebelik dönemimizde pik durumunda oluyor. o sebeple, ov. testleri, gebelik testi gibi de kullanılabiliyor.
ama dediğim gibi, kendini bilmen lazım. o günlerde normalde lh seviyen zaten yüksek oluyorsa, pozitif çıkması gebelik göstergesi olamaz. normalde düşükse, evet adet günü civarında lh testinin pozitif çıkması, gebelik göstergesi olur.
anlatabildim mi acaba?
kızlar siz uyuyosunuz ama 3 tane ziyaretçim sağolsunlar beni yalnız bırakmadı,sabaha kadar
36 saat bittiiiiii...yarım saat önce sağ kasığımda oldu ağrı,sanırım yumoş beni kandırmaya çalışıyorsonra birazcık solda da oldu...ve bel ağrısı...bak bak şu andada ağrıyooo...ama akıntı neredeyse bitti...ne şimdi bu? uzama falan yok...aman yaa,eşimde işe gitti nöbetçi bugün...9 da gelicek eve...36 da çatladı desem,40. saatte olacak deneme...gözümü kararttım ya,yapıcam 2 kere...ayy aayy ay belki de yapmam :18: uykusuzluktan dengem şaştı neysee; sabah beni kaldırmayın halvetten sonra uyuycam yatmadan redbul içirdim kocişe,gelirkende iç sabah dedim (patlıycak adam mazallah ) namazımı kıldım duamı ettim...gurbetin bi duası vardı,telefonuma kaydetmiştim onu okudum (gelince yazarım) çoraplar yerinde..limonlu su içtim...sabah 9 da biter bizim iş
artık uyumam da kızlara kahvaltı falan hazırlarım güzelceaman yaa saatte daha 5 miş...delirdim iyice,beni arkadaş listenizden silebilirsiniz
öye mi oluyor?
çatlamadan evvel, kuruluk mu oluyor?
ilk kez duydum... süper bilgiymiş :)
günaydın eylülcüm.
nasılsın?
valla ben de bekliyorum... birileri bi güzel haberler versin de... umutlanalım accık diye..
gülüzartdan bi haber yok mu?
bu arada saat 14 oldu..
apranaxx'tan henüz haber yok :))
artık nasıl bi yorgunluksa.... dinlenemedi gitti kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?