- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.601
kafasına huni geçirilmiş smiley istiyorummmmmm
hahahahakız taktik falan yok bizde...6-7 gün perhiz yapıncaaaaaaaaaaaaaadurdurmaya taktik gerekiyo
valla bana taktik lazım... :)) ver ver veeeerrrr :)
çok sevindim senin adına sen beni tanımazsın ama ben 3aydır kk yı okuyorum ara ara internete girebildiğimden pek yazamıyorum bir de kızım bırakmıyor.Bende çat iğn oldum ama ben çatlamayı hissedemedim 36.saat ilişki oldu yumurta akını yaptım ama şırıngayla hepsi aktı gitti enema lavman setiyle yap belki akmaz ayrıca yum felan derken havaya giremedim org olamadım ama ph ım yüksekti inşallah olmuştur Allah tüm isteyenlere versin
inşallah canım inşiallah...
evet yoktun yıne canım.annen nasıl oldu sen nasıl oldun ayagın rahatsızdı degılmı.bızde burada kım once hamıleyım dıyecek onu beklıyoruz.bakalım senden ne cıkacak.hayırlısı olsun gec olsuunda güç olmasın
dorticim, annem iyi çok şükür.. hastahaneden çıktık, evde dinlenmede.
dinleniyor mu? sanmıyorum... koca gün gezmelerde :)
sonra acısı bana patlayacak, akıntısı kokuntusu olacak mazallah.. görecez günümüzü...
ben iyiyim. çok zorladı bileğim, 3 gün üstüne basamadım. şimdi geçti canım.
hatırlaman ne hoş hakkatten, teşekkürler inceliğin için.
aradım ama bulamadım ben.birer tane su arıtma cihazı mı alsak ne yapsak
kız töbe töbe,yumurta akı falan derken çarpılmayalımyumurta değil de,vaj duş düşündürüyo beni,daha karar vermedim,doğaçlama yapıcam
valla saat 9:24 şu anda.
senin halvet bitmiştir, ayakları dikip yatmışsındır heralde :)
hadi hayırlısı gari...
dualarımız seninle bacım.
valla aynen ben de öyleyim şah sultanım.evet pazar günü adet olmazsam pazartesi test yapabilirim elimde erken gebelik testi var ama ben bekliycem. kiz zaten tek sizinle paylasiyorum esim disinda bebek calismalari konusunda kimsenin bir haberi yok.
bi eşim biliyor, bi siz.
o dalga geçiyor, siz yanımda yardımcı oluyorsunuz. eşime de mi söylemesem napsam :)))))
kızlar siz uyuyosunuz ama 3 tane ziyaretçim sağolsunlar beni yalnız bırakmadı,sabaha kadar
36 saat bittiiiiii...yarım saat önce sağ kasığımda oldu ağrı,sanırım yumoş beni kandırmaya çalışıyorsonra birazcık solda da oldu...ve bel ağrısı...bak bak şu andada ağrıyooo...ama akıntı neredeyse bitti...ne şimdi bu? uzama falan yok...aman yaa,eşimde işe gitti nöbetçi bugün...9 da gelicek eve...36 da çatladı desem,40. saatte olacak deneme...gözümü kararttım ya,yapıcam 2 kere...ayy aayy ay belki de yapmam :18: uykusuzluktan dengem şaştı neysee; sabah beni kaldırmayın halvetten sonra uyuycam yatmadan redbul içirdim kocişe,gelirkende iç sabah dedim (patlıycak adam mazallah ) namazımı kıldım duamı ettim...gurbetin bi duası vardı,telefonuma kaydetmiştim onu okudum (gelince yazarım) çoraplar yerinde..limonlu su içtim...sabah 9 da biter bizim iş
artık uyumam da kızlara kahvaltı falan hazırlarım güzelceaman yaa saatte daha 5 miş...delirdim iyice,beni arkadaş listenizden silebilirsiniz
seni silmek mümkün mü baccıııımmmmm
bekliyoruz merakla.. dualarla yanındayız... :)
yeşimcim günaydın
2 saat uyumuşum,birazdan kızları okula bırakıp gelicem...eşimle 9 da randevulaştıkakıntı yok hala,demek ki bu ay olmayacak o uzayan...zaten hepi topu 1 kere görebildim kendisini dua etmeyi unutmayın kızlar bana :18:
arkadaşım takılma...
akıntı bende bugüne kadar hemen hemen hiç olmadı.
bi gördüm o akıntıyı, kızıma hamile kaldım o gece. O+12 vukuatıydı yani.
bi gördüm o akıntıyı, hamile kaldım... düşürdüm.
bi daha da görmedim valla... ama görmeden de hamile kaldım ben yani.. illa olacak diye bişi yok demekki :)