Süper Anneler - 2011

kafasına huni geçirilmiş smiley istiyorummmmmm

kız taktik falan yok bizde...6-7 gün perhiz yapıncaaaaaaaaaaaaaa durdurmaya taktik gerekiyo
hahahaha
valla bana taktik lazım... :)) ver ver veeeerrrr :)

inşallah canım inşiallah...

dorticim, annem iyi çok şükür.. hastahaneden çıktık, evde dinlenmede.
dinleniyor mu? sanmıyorum... koca gün gezmelerde :)
sonra acısı bana patlayacak, akıntısı kokuntusu olacak mazallah.. görecez günümüzü...
ben iyiyim. çok zorladı bileğim, 3 gün üstüne basamadım. şimdi geçti canım.
hatırlaman ne hoş hakkatten, teşekkürler inceliğin için.

birer tane su arıtma cihazı mı alsak ne yapsak
aradım ama bulamadım ben.

kız töbe töbe,yumurta akı falan derken çarpılmayalım yumurta değil de,vaj duş düşündürüyo beni,daha karar vermedim,doğaçlama yapıcam

valla saat 9:24 şu anda.
senin halvet bitmiştir, ayakları dikip yatmışsındır heralde :)
hadi hayırlısı gari...
dualarımız seninle bacım.

evet pazar günü adet olmazsam pazartesi test yapabilirim elimde erken gebelik testi var ama ben bekliycem. kiz zaten tek sizinle paylasiyorum esim disinda bebek calismalari konusunda kimsenin bir haberi yok.
valla aynen ben de öyleyim şah sultanım.
bi eşim biliyor, bi siz.
o dalga geçiyor, siz yanımda yardımcı oluyorsunuz. eşime de mi söylemesem napsam :)))))

seni silmek mümkün mü baccıııımmmmm
bekliyoruz merakla.. dualarla yanındayız... :)

arkadaşım takılma...
akıntı bende bugüne kadar hemen hemen hiç olmadı.
bi gördüm o akıntıyı, kızıma hamile kaldım o gece. O+12 vukuatıydı yani.
bi gördüm o akıntıyı, hamile kaldım... düşürdüm.
bi daha da görmedim valla... ama görmeden de hamile kaldım ben yani.. illa olacak diye bişi yok demekki :)

GÜNAYDIINNNNNNN

2 ekimde regl olamadım...
3 ekimde bu sabah, kırmızılarla uyandım.

dün, yine elektrik kesintisi sebepli yok oldum birden ortalıktan... elektrikler de gelmeyince sinirlendim, çıktım dışarı kızımla... teee gece geldim. eşim de yok. antalyaya gitti dün, ben de cup yatak yaptım valla erkenden :) bi güzel uyumuşum sabaha kadar...

naılsınız teyzoşlar?

Ay kızlar, çok fena oldum ben ya..

şu anda kanal d'de doktorum progrtamını izliyorum.
tüp bebek doktoru var programda.
bi kadın ağlıyor, diğeri telefonda... evlatsız ev, çatısız ev gibidir.. diyor...

biz burda.. çocuklarımız var Allaha binlerce kere şükürler olsun..
yeni bebeklerin cinsiyetleriyle uğraşıyoruz...

ne biliyim, çok kötü hissettim.

canım canım dur benım çatlama 42 saate yakın oldu eger kuruluk başladıysa uzayan akıntıda gelir geceleri hormanlar daha az calıstıgı ıcın akıntı daha az geliyor gibi geliyor bana..

yumurta dedik bağrımıza bastık,şu hale bak 34. saat
:):) kız yumla kavga etme lazım o sana

aaa canım üzüldüm inan

lütfen bu ay güzel haber versin birimiz yaaaa:18::18::18::18::18::18:

canım canım dur benım çatlama 42 saate yakın oldu eger kuruluk başladıysa uzayan akıntıda gelir geceleri hormanlar daha az calıstıgı ıcın akıntı daha az geliyor gibi geliyor bana..

öye mi oluyor?
çatlamadan evvel, kuruluk mu oluyor?
ilk kez duydum... süper bilgiymiş :)

:):) kız yumla kavga etme lazım o sana

aaa canım üzüldüm inan

lütfen bu ay güzel haber versin birimiz yaaaa:18::18::18::18::18::18:

günaydın eylülcüm.
nasılsın?
valla ben de bekliyorum... birileri bi güzel haberler versin de... umutlanalım accık diye..

apranaxx bacımız şimdi ayakları dikmiş yatıyordur :)
bütün gece uyumamış kuzucum, üstüne bir de uyku çeksin.. kafayı toplayıp gelsin bakalım..
anlatsın neler yaptı :)

Gunaydin kizlar..... bugun tahlil sonucunu alicam.. heyecanliyim ama sanki gebeymisim gibi geliyo... adette olabilirim.. bu kasik agrilari mahvetti beni... simdi daha az... apranxxx girmistir halvete... insallah Rabbim emeklerini ve bizim emeklerimizi bosa cikarmaz... optum hepinizi

kızlar, bişey sorucam..
çatlatma iğnesi yaptırınca, çatlamayı daha mı rahat hissediyorsunuz?
iğnesiz çatlamayla aynı şekilde mi hissediyorsunuz?

ben hiç hissetmiyorum da.. ondan soruyorum :)

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

yalel,
apranxx

kııızzz.... apranaxx... ne işin var senin burda kızzzzzz
git yat baccıııımmmmmmm

kızlar,geçmişi okumadan yazdı kaçtı yapıcam....sabah kızları bıraktıktan sonra 8-9 gibi yine sancı hissetim sağda hafif...aman dedim garanti olsun 10 da oldu deneme

herşey yolundaydı,içime sindi...altınları taktım,abdest aldık dua okuduk,klimayı açtık ılıkta,çoraplar yastık altı,ot kolyeme takılı,yarım saat öncesi eşe yarım kahve yarım enerji içeceği ( spermler seni delip geçmesin bu hızla diye diye içti ) bileziğin birini göbüşüme koydum beklerken,cep telle eşimi aradım durdum( detaylar sonra) ama vaj duş yapmadım,ne bileyim içimden gelmedi...sağıma döndüm yattım...,yarım saat diktim ayakları...şimdilik aklıma gelen bunlar..gizli gizli yazıyorum kocişten,yat diye kızıyo...sanırım kalkınca bi daha olucak deneme...tek ilişki zor yaaa...bekleyemedim size yazmazsam çatlardım...gülüzarrrr güzel haber sırası sende bacım....haa bu arada netten 10 tane gebelik testi 10 tanede ovu testi aldım bugün gelecek,hergün yapıcam anasını satayım uyumaya gidiyorummmm

hadı hayırlısı olsun beklıyoruz mujdelı haberı canım merakta bırakma bızı

apranaxx bacımız şimdi ayakları dikmiş yatıyordur :)
bütün gece uyumamış kuzucum, üstüne bir de uyku çeksin.. kafayı toplayıp gelsin bakalım..
anlatsın neler yaptı :)

benımde dün basladı reglım.senın adetın kacgun suruyor ve kac gunde bır baslıyor.benım 26 gunde bır oluyordu sımdı 27 gune cıktı ıkı aydır

canım hadı bakalım ıkıncıyıde yapmak en ıyısı bence.cunku tek seferde gercekten sıkıntı olabılıyor hadı cabuk uyu uyan denemeyı yap ve gel:121::129::126:

vay vay vay.... çok başarılı...
haydi rastgele apranaxx.. inşallah spoşlar hızla yol alıp yumyumu yakalarlar hemen.
evet bence de haklısın, tek ilişkiyle zor bu iş. sen çift dikiş yap, garanti olsun.
kolay gelsin... belinize kuvvet :) hahaha

çıplak yapılan operasyonu, ziynetlerle yapmak da.... benim konsantrasyonumu bozar :)
ama örnek aldım bu çalışmanı, bu ay ben de yapıcam... altınlar maltınlar.. cep elf.. laptop... ne var n e yok kullanıcam :)
gerçi ben bu ay yapamıcam, bayram sebepli izmitte kaynanamdayız... offfff

benımde dün basladı reglım.senın adetın kacgun suruyor ve kac gunde bır baslıyor.benım 26 gunde bır oluyordu sımdı 27 gune cıktı ıkı aydır

benim son dönemde çok karışık dorticim

aslında bundan 6-7 öncesine kadar, tıkır tıkır 28. günde regl olurdum, hiç şaşmazdı.
son aylarda düzensiz çok.
ortalamam 26 gün gibiydi...
bu ay 31. günde oldum, bu durumda ortalamam 28 güne denk geliyor (hesaplama motorları öyle diyor)

3 ekimde olduğuma göre, 3 kasımı yeni bat ilan ediyorum :)
yumyum günümü falan da hiç bilemiyorum....
bu aydan da umudum yok. tam bayrama denk geliyor. evde değiliz bayramda... velhasıl umutsuz vakayım

ya ben regl olunca, çılgın gibi tatlı çikolata falan yiyorum. hiç elimde değil..
şu anda nutella kavanozum ve ben, kucak kucağayız... napçam ben bu kiloları beyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…