- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.581
valla bu ay hamile kaldiysam bile bugün engellemis olabilirim:18: aksama kadar ne kadar cam varsa sildim (13 pencere 3 camli kapi ),perdeleri yikayip tekrar astim heryerim agriyo
valla bu ay hamile kaldiysam bile bugün engellemis olabilirim:18: aksama kadar ne kadar cam varsa sildim (13 pencere 3 camli kapi ),perdeleri yikayip tekrar astim heryerim agriyo
32. saatteyim...ohh siz püfür püfür uyuyun bakalım
Yok bee kasiklarim cok agriyo. Simdide sol tarafa bisey oturdu nefes allamiyorum sanki. Sen nasilsin.. heyecan son noktada dimi..
kızlar siz uyuyosunuz ama 3 tane ziyaretçim sağolsunlar beni yalnız bırakmadı,sabaha kadar
36 saat bittiiiiii...yarım saat önce sağ kasığımda oldu ağrı,sanırım yumoş beni kandırmaya çalışıyorsonra birazcık solda da oldu...ve bel ağrısı...bak bak şu andada ağrıyooo...ama akıntı neredeyse bitti...ne şimdi bu? uzama falan yok...aman yaa,eşimde işe gitti nöbetçi bugün...9 da gelicek eve...36 da çatladı desem,40. saatte olacak deneme...gözümü kararttım ya,yapıcam 2 kere...ayy aayy ay belki de yapmam :18: uykusuzluktan dengem şaştı neysee; sabah beni kaldırmayın halvetten sonra uyuycam yatmadan redbul içirdim kocişe,gelirkende iç sabah dedim (patlıycak adam mazallah ) namazımı kıldım duamı ettim...gurbetin bi duası vardı,telefonuma kaydetmiştim onu okudum (gelince yazarım) çoraplar yerinde..limonlu su içtim...sabah 9 da biter bizim iş
artık uyumam da kızlara kahvaltı falan hazırlarım güzelceaman yaa saatte daha 5 miş...delirdim iyice,beni arkadaş listenizden silebilirsiniz
kız başka arkadaşlar mı buldun yoksa kendine,niye gelmiyosun hiç
canım halvetten sonra belinin altına yastık koy ve uzunca bir süre ayağa kalkmahadi gazanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?