Süper Anneler - 2011

valla bu ay hamile kaldiysam bile bugün engellemis olabilirim:18: aksama kadar ne kadar cam varsa sildim (13 pencere 3 camli kapi ),perdeleri yikayip tekrar astim heryerim agriyo

kız delimisin sen neden dikkat etmiyorsun kendine...ev oğlundan önemli miiii

bende yazayım bari

2 kızım var

5. deneme

sat:20 eylül

bat:17 ekim

deneme:3 ekim,4 ekim 5 ekim 6 ekim deeerrrrrrrmişimm yaa ben yarın akşam yazıcam net bilgilerimi

yok canım,salataları keserken 1-2 kere oldu,çekilme gibi...yerde oturuyordum...akıntı henüz beyaz ve kremsi,çatlamsın zaten eşim evde değil

kız başka arkadaşlar mı buldun yoksa kendine,niye gelmiyosun hiç

amin canım,Allah razı olsun...beklemedeyim...namaz kıldım dua ettim...uyuyayım dedim ama uyku tutmuyor...eh çatlsaında yarın gündüz uyurum artık...daha önceki denemelerde lh yükselmeye başladıktan sonra hiç 36 saati bulmadı..hep 32-33 falan...şu an 31. saatteyim...henüz ağrı sızı yok...

Yok bee kasiklarim cok agriyo. Simdide sol tarafa bisey oturdu nefes allamiyorum sanki. Sen nasilsin.. heyecan son noktada dimi..

aa ben seni neden görmedim kasık ağrısı pek bi hayra işaret..hadi bakalım,yarının bombaları biz olalım senle ben :78:

bunlarda oğluşlarımız

33. saat,tık yok

kızlar siz uyuyosunuz ama 3 tane ziyaretçim sağolsunlar beni yalnız bırakmadı,sabaha kadar

36 saat bittiiiiii...yarım saat önce sağ kasığımda oldu ağrı,sanırım yumoş beni kandırmaya çalışıyor sonra birazcık solda da oldu...ve bel ağrısı...bak bak şu andada ağrıyooo...ama akıntı neredeyse bitti...ne şimdi bu? uzama falan yok...aman yaa,eşimde işe gitti nöbetçi bugün...9 da gelicek eve...36 da çatladı desem,40. saatte olacak deneme...gözümü kararttım ya,yapıcam 2 kere...ayy aayy ay belki de yapmam :18: uykusuzluktan dengem şaştı neysee; sabah beni kaldırmayın halvetten sonra uyuycam yatmadan redbul içirdim kocişe,gelirkende iç sabah dedim (patlıycak adam mazallah ) namazımı kıldım duamı ettim...gurbetin bi duası vardı,telefonuma kaydetmiştim onu okudum (gelince yazarım) çoraplar yerinde..limonlu su içtim...sabah 9 da biter bizim iş

artık uyumam da kızlara kahvaltı falan hazırlarım güzelce aman yaa saatte daha 5 miş...delirdim iyice,beni arkadaş listenizden silebilirsiniz

Son düzenleme:

canım halvetten sonra belinin altına yastık koy ve uzunca bir süre ayağa kalkma hadi gazanız mübarek olsun

Son düzenleme:
kız başka arkadaşlar mı buldun yoksa kendine,niye gelmiyosun hiç

yok canım ne arkadası.sızlerden baska arkadasım yok benım.senın sanırım bır saat sonra halvet var.saat dokuzda demıssın cunku.sabaha kadar beklemıssın.ınsallah sende muradına erersın canım.yuce rabbım hepımızın dualarını dıleklerını kabul etsın ınsallah.:76:

Son düzenleme:
yeşimcim günaydın

2 saat uyumuşum,birazdan kızları okula bırakıp gelicem...eşimle 9 da randevulaştık akıntı yok hala,demek ki bu ay olmayacak o uzayan...zaten hepi topu 1 kere görebildim kendisini dua etmeyi unutmayın kızlar bana :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…