- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.681
hani derler ya bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamışkk da biri yazmış ,hepimiz şokkkk ama olmaz;ben ekim denemesi yaptım...sizde deneyin yaaaa,öğrenmiş oluruz doğru mu
sağol yalelcim çok güzel anlatmışsın
ayrıca kk da okumuştum ekim kız ayı diye bu ayı atlaman iyi olucak
bakın burda gordum bende
hani derler ya bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamışkk da biri yazmış ,hepimiz şokkkk ama olmaz;ben ekim denemesi yaptım...sizde deneyin yaaaa,öğrenmiş oluruz doğru mu
sağol yalelcim çok güzel anlatmışsın
ayrıca kk da okumuştum ekim kız ayı diye bu ayı atlaman iyi olucak
kız sen nerden duydun ekım ayının kız ayı
oldugunu
Gunaydin dorti.bende sen soyledin sandim ekim ayi kiz ayi oldugunu.valla bakan varsa bizede baksin hayrina
canlarım hepınıze hayırlı cumalar dılıyorum.yuce rabbım hepımızın dılerklerını dualarını kabul etsın.yavrularımıza uzun ömurler versın ıyılık şifa versın ınsallah.butun dualarımız kabul olsun ınsallah.bıran evvel hamıle haberlerınızı alalım hayırlısıyla.
eyluuuuul yap artık su testı yaaaaa.artık hamıle habberı beklıyoruz arkadasıımm:122::118::129:
gelmesinler nooluurrr :26: kırmızı görmekten bıktım artık...aslında test yapmadan uslu uslu beklemek en iyisi ama ben yapamıyorum...illa öğrenicem var mı yok mu?erken öğrenince nolcaksa
canlarım çok üzgünüm az öncede yazdım kırmızı kartı yedimmmm
kızlar kötü haberi veriyorum beklenen adetim yarındı ama ben az önce kırmızı kartı yedim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben bu ay ara verecegım kızlar ekımde denemeyecegım ılac kullanmam gerekecek aslında gecen ay kullanacaktım ama deneme yakın dıey ertelemiştim
alllhım sen büyüksün yarabbim üzülmek istemiyorum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanın evde olsam hüngür hüngür ağlardım
kızlar ablamlar kahvaltıya geliyorlarmış telefon ettiler,gidip çayı koyayım,simit almışlar.ablalarımı çokkkkk ama çoookkkk seviyorum...3. kızım olursa 20 yıl sonra gelip kk ya yazar böyle
kızlar kötü haberi veriyorum beklenen adetim yarındı ama ben az önce kırmızı kartı yedim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben bu ay ara verecegım kızlar ekımde denemeyecegım ılac kullanmam gerekecek aslında gecen ay kullanacaktım ama deneme yakın dıey ertelemiştim
alllhım sen büyüksün yarabbim üzülmek istemiyorum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanın evde olsam hüngür hüngür ağlardım
yeşiiiimmmm sen de gel hayatım
canimbagirma bir dönem olur cocuklarda ama uzun süreli degil. bazi cocuklar konusamadigi icin hircin olurmus.ama senin anlattigina göre kizinda hircinlik biraz fazla. benim tavsiyem bir pedegogdan yardim al. cünkü hircinlik engellenemezse bu süre uzar ve baska özellikler de cikmaya baslar. ayrica cok zorlansan da senin ona karsi cok sakin olman lazim.onun aksine ses tonun cok yavas ve onunla konusurken göz seviyeleriniz ayni hizada olsun. yani sen ayakta o yerdeyken onunla konusmaya calisma egil. simdilik aklima gelenler bunlar.
ben geldimmmmmmmmmmmmmnasılsınız bakimmmmm ben dogum yaptım kızlar eylülün 16 sında kızım uyuyor şuanda bir bakayım dedim .dogumum tamda okul haftasına denk geldi çok zorlanıyorum kızlar ben ya.bebek bir yanda kızlar biryandan dersler biryandan. evin içi kitap defter kalem bebek bezi dolu bende uykusuz uykusuz öyle bön bön evin içinde dolanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?