Süper Anneler - 2011

hani derler ya bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış kk da biri yazmış ,hepimiz şokkkk ama olmaz;ben ekim denemesi yaptım...sizde deneyin yaaaa,öğrenmiş oluruz doğru mu

kız ben demedım burda okudum bak alta kopyaladım.korkma sende delırdın ıyıce haaaaaaa

canlarım hepınıze hayırlı cumalar dılıyorum.yuce rabbım hepımızın dılerklerını dualarını kabul etsın.yavrularımıza uzun ömurler versın ıyılık şifa versın ınsallah.butun dualarımız kabul olsun ınsallah.bıran evvel hamıle haberlerınızı alalım hayırlısıyla.

yeşimcim senin kalbin o kadar temiz ki; ne dua etsen kabul olur amin amin amin diyorum...Allahım seninde güzel gönlüne göre versin herşeyi....

kızlar ablamlar kahvaltıya geliyorlarmış telefon ettiler,gidip çayı koyayım,simit almışlar .ablalarımı çokkkkk ama çoookkkk seviyorum...3. kızım olursa 20 yıl sonra gelip kk ya yazar böyle

kızlar kötü haberi veriyorum beklenen adetim yarındı ama ben az önce kırmızı kartı yedim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben bu ay ara verecegım kızlar ekımde denemeyecegım ılac kullanmam gerekecek aslında gecen ay kullanacaktım ama deneme yakın dıey ertelemiştim
alllhım sen büyüksün yarabbim üzülmek istemiyorum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanın evde olsam hüngür hüngür ağlardım

eyluuuuul yap artık su testı yaaaaa.artık hamıle habberı beklıyoruz arkadasıımm:122::118::129:

gelmesinler nooluurrr :26: kırmızı görmekten bıktım artık...aslında test yapmadan uslu uslu beklemek en iyisi ama ben yapamıyorum...illa öğrenicem var mı yok mu?erken öğrenince nolcaksa

canlarım çok üzgünüm az öncede yazdım kırmızı kartı yedimmmm

canlarım çok üzgünüm az öncede yazdım kırmızı kartı yedimmmm

Canim benim uzulme valla ben zaten hazirim dokulmeye... Bunda da vardir bi hayir oyle diyelim napicam Peygamber efendimizin bi sozu var olmuyorsa olmuyordur vardir Allah in bir bildigi, isyan etme sakin sonra anlarsin senin icin yapilan iyiligi.. ne guzel anlatiyo aslinda degilmi.

üzülme desem de boş biliyorum inşallah bu üzüntün günahlarına kefaret olur
Allah bir daha ki denemeni boşa çıkarmasın inşallh

kızlar ablamlar kahvaltıya geliyorlarmış telefon ettiler,gidip çayı koyayım,simit almışlar .ablalarımı çokkkkk ama çoookkkk seviyorum...3. kızım olursa 20 yıl sonra gelip kk ya yazar böyle

kız ne guzel ıste.ablanlardamı aynı sehırdeler.selam söyle bızdende canım ay duygulandım yaaaaaaa

eylull lutfen yapma.sende tek ılıskı denemıstın degılmı.yoksa ıkımıydı.hay allah dur bakalım uzulme canım yaaaa.bırdahakı sefere oıkı deneme yaparsın bıde oyle dene bence

sah suuuuuultaaaaaan nerdesın sen yaa kız nereye kactın gel cabuk yaaaaaa

canım nasılsın nerdesın bebek nasıl kız ozletmeyın kendınızı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

hani derler ya bi deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış kk da biri yazmış ,hepimiz şokkkk ama olmaz;ben ekim denemesi yaptım...sizde deneyin yaaaa,öğrenmiş oluruz doğru mu

bir yerde okumuştum tabi ki bu ayda oğlu olanda var inşallah sende ogrupta olursun
sadece yüzde 47 oranında erkek olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…