Süper Anneler - 2011

sendemı tek denem ıle oldu.bu tek denemeler nedense kımsede tutmuyor.kız ekımd deneme yapılmazmı dıyosun yok ya bence sacma.olurmu oyle sey.allahın dedıgı olur.ekımde olmaz kasımda olur dıye bısey yokki.sen kalbını bozma.allah buyuktur.ınsallah burdakı herkesın gonlundekını verır yuce rabbım.

inşallah bu ay tutar da gelecek ay başka bir şey denemezsin
bu arada iğne olunca ovulasyon testini kullanamadığımızı bilmiyordum
keşkede kullanabilseydik yaa
daha garanti olurdu
keşke kullanılabilseydi...süper garanti olurdu çatlama...ama o iğne gebe kadınların idrarından elde edildiği için test pozitif çıkıyormuş...

canım yaa,aslında kan sonucu biraz hazırlamıştı bizi bu sonuca...hayırlısı diycez hep napalım...bak bu ekim konusu çok pis ters köşe oldu bana...kız allayıp pullayıp ekimde sokmadınız mı beni halvete cadılarrrr,ben anlamam anca beraber kanca beraber

canım benim elimden ne gelirse yardım edeceğimden şüphen olmasın...eylül içinde aynı şey geçerlidir eminim zaten bi kere çözsen olayı sonra prof. oluyorsun

amin canım amin,dorticim tek ilişki dedinde bacım ben tek ilişkiyle hamile kalan cins kadınlardanım heralde:))
apranxx cım yola geliyomuyum sence bacım.inan benim içimden hala erkek geliyo bazen oğlum diyiveriyom,inan hiç kızım olacakmış gibi gelmedi bugüne kadar bana ama 3 doktorda erkeğe benziyo demedi hiç ama kesin kızda demedi.bilmiyorum ama Rabbim gönlümdekini biliyo.gerisi O na kalmış canım.şu akıntı olayıda galiba dediğiniz gibi benim kuruluk ilişki sonrasıydı ve sonrada akıntı oldu bacım.bide hani yumurta 24 saat yaşıyo diyosunuz ya e bu 0-12 olayı nasıl oluyoki,0-24 olması gerekmezmiydi bacım.hani 24 saat yaşıyo ya yumurta,kız yoksa 12 saati spermlertin yumurtaya ulaşmasıylamı geçiyo:)))hahaha

evet evet hergeçen gün daha aklı başında yorumlar yapıyorsun böyle devam bacım

akıntı olayı her bünyede farklı...kimisnde önce geliyo,kimisinde 2-3 gün boyunca,kimisinde de çatlamadan sonra...0+12 ye gelince;şimdi yumoş çatlaması 1. saat...çatladıktan sonra vaj 12 saat boyunca alkali oluyor,y spermleri için elverişli ortam yani...12 saatten sonra yavaş yavaş asidikleşmeye başlıyor...işte bizim için önemli olan zaman çatlama ve en fazla 12 saat sonrası

hadi hayırlısı inşallah sen de herşeyi yapmışsın şimdi de 7 gece yusuf suresi oku
bide ov testini napıcan anlamadım

bu yorumu görmediğime inanamıyorummmm
yusuf suresi çok uzunnn ama faydası varsa okurum elbette çokmu geç kaldım reyyan :26:keşke hemen görüp o gece başlasaydım dimiiii

ovu testi içimde kalmasın diye aldım,hani regle yakın yapıyoruz ya,gebelik var mı diye...herşeyi biliyorum ya(!) bundan eksik kalmayayım dedim :78: hamile olursam size bilgi vericem

Ben ama apranxx tan cok sey ogrendim eminim ve bu ay daha bilgili tecrubeli olucam 2.cizgi koyulasmaya basladiginda 4 saatte bi yapicam iki esit cizgiden sonra sayicam ama bitaraftanda 2. Cizgi en koyu oldugu zaman yani 1.den daha koyu olduktan sonra ilk silinmeye Basladigi zaman yumurta catladi demektir.okk anlamismiyim ve bunun yanisira akinti agri ve batma yi kontrol ediyiruz yani kendimizi dinliyoruz cift cizgiden sonra.okkkk

süpersin maşallah
apranaxında dediği gibi ben her türlü yardıma hazırım canım

ay valla cok güldüm yalel allh razı olsun iyi geldi
inş bacım inş
kız benim yedi sülalem aynı şehirde,eşiminkilerde öyle bazen çok iyide bazende kötüüüüüüüü...yakın ailem için değil tabide,anlarsın yaa
ayy benimkiler uzakta ne oluyor
oğlunu yerim senin
evet cok güzel anlatıyor canım rabbim sabırı versin hepimize
üzülme desem de boş biliyorum inşallah bu üzüntün günahlarına kefaret olur
Allah bir daha ki denemeni boşa çıkarmasın inşallh
ayyy amin canım allh razı olsun
eylull lutfen yapma.sende tek ılıskı denemıstın degılmı.yoksa ıkımıydı.hay allah dur bakalım uzulme canım yaaaa.bırdahakı sefere oıkı deneme yaparsın bıde oyle dene bence

tek denemeydı canım bu 5.denemeydı hemde.

olmuyor olmuyor yüzüm gülmüyor benim sıpa oğlum gelmek bilmiyor

kızlar bacılar ben dıyorum kı adetten hemen sonra ılıskı mı olsa. cunku benım dayımın kızını 3 oglu var bu mevzuları konusuyoduk bana dedıkı ben 3. oglumun adetten hemen sonrakı ılıskıde olduguna emınım dedı. bılmıyodum dedı. yaaa tutanlar var ee ozaman yumurtlama gunu neoluyooo ne bıcım bu ıs bole... cok zıt bırbırıyle.. ama bu konuya sıcak bakıyorum artık... sızde yorum yapın benım aklım yattı zaten uzun zamandır dusunuyodum

süpersinnnn :128: bak ben 5 ay önce yumurtlama diye bişey bile bilmiyordum..okuya okuya,deneye deneye,arkadaşların yardımlarıyla öğrendim...okumayı sökmek gibi kız,bi kere okursan herşeyi okursun tabiki yardımlaşıcaz

canlarım ben ekımi es geçeceğim ilaç kullanmam gerekiyor
kasımda gelsin sıpammm inşşşş

ya hepiniz ekimi es geçiyorsunuz,hadi sen raporlusun,beni yalnız bırakmayın korkuyorummm ekim ayından

bu ay tutmazsa taktiğim şu olacak kasımda...adetten sonraki 5 gün ilişki,3 gün mola yum zamanı ilk 12 saat 2 ilişki sonra yine molaaaa...bakalım böyle nasıl olacak

yeşimmm benim baş yine başladı dönmeye,ay çok değişik bişey bu yaa,anlatılmaz yaşanır :111: uyumadan geçmiyor...kızı dersaneye geçirirken içtim 8 de,tam bi saat sonra başlıyor...ama çok hoşuma gitti,atlı karıncaya binmişim gibi

sen nasılsa deneme yapmıyosun,dene bakalım 1-2 ay bu programı,işe yarıyor mu,takip et kendini...

sen nasılsa deneme yapmıyosun,dene bakalım 1-2 ay bu programı,işe yarıyor mu,takip et kendini...

bendede LC 4X var bende 3 aydır mentrual dongu takvımı yuklu. cok guzel sen adet tarıhını baslatıyosun o sana hangı gunler yumurtlama , sex, adet gunlerın hepsını soyluyo ve yumurtlama gunlerınde belırtıler varya hepsını yazıyosun sık halınde sunulmus foto koyabılıyosun gecmıse donuk bakman ıcın . ben ovu testlerını cekıyodum ya hergunun testını koyuyodum cok duzenlı ve pratık oluyo yukle derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…