- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.721
Bacilar benim pembeler geldi hahhaaah mubarek olsun hepimize. Esim fena oldu bence bekliyodu.ben okadar sarsilmadim hemde hic desem yalan olmaz. Sadece kafama takilan su. Ekimde calisma yapmicaz mi kiz ayi diye. Ve Allah nasip ederse buay surup keciboynuzunun dibinedibine haahahhaaa...... ve hergun apranxxi yicem bilgi ve test yorum konusunda.... seviyorum sizi....
keşke kullanılabilseydi...süper garanti olurdu çatlama...ama o iğne gebe kadınların idrarından elde edildiği için test pozitif çıkıyormuş...inşallah bu ay tutar da gelecek ay başka bir şey denemezsin
bu arada iğne olunca ovulasyon testini kullanamadığımızı bilmiyordum
keşkede kullanabilseydik yaa
daha garanti olurdu
canım yaa,aslında kan sonucu biraz hazırlamıştı bizi bu sonuca...hayırlısı diycez hep napalım...bak bu ekim konusu çok pis ters köşe oldu bana...kız allayıp pullayıp ekimde sokmadınız mı beni halveteBacilar benim pembeler geldi hahhaaah mubarek olsun hepimize. Esim fena oldu bence bekliyodu.ben okadar sarsilmadim hemde hic desem yalan olmaz. Sadece kafama takilan su. Ekimde calisma yapmicaz mi kiz ayi diye. Ve Allah nasip ederse buay surup keciboynuzunun dibinedibine haahahhaaa...... ve hergun apranxxi yicem bilgi ve test yorum konusunda.... seviyorum sizi....
sendemı tek denem ıle oldu.bu tek denemeler nedense kımsede tutmuyor.kız ekımd deneme yapılmazmı dıyosun yok ya bence sacma.olurmu oyle sey.allahın dedıgı olur.ekımde olmaz kasımda olur dıye bısey yokki.sen kalbını bozma.allah buyuktur.ınsallah burdakı herkesın gonlundekını verır yuce rabbım.
amin canım amin,dorticim tek ilişki dedinde bacım ben tek ilişkiyle hamile kalan cins kadınlardanım heralde:))
apranxx cım yola geliyomuyum sence bacım.inan benim içimden hala erkek geliyo bazen oğlum diyiveriyom,inan hiç kızım olacakmış gibi gelmedi bugüne kadar bana ama 3 doktorda erkeğe benziyo demedi hiç ama kesin kızda demedi.bilmiyorum ama Rabbim gönlümdekini biliyo.gerisi O na kalmış canım.şu akıntı olayıda galiba dediğiniz gibi benim kuruluk ilişki sonrasıydı ve sonrada akıntı oldu bacım.bide hani yumurta 24 saat yaşıyo diyosunuz ya e bu 0-12 olayı nasıl oluyoki,0-24 olması gerekmezmiydi bacım.hani 24 saat yaşıyo ya yumurta,kız yoksa 12 saati spermlertin yumurtaya ulaşmasıylamı geçiyo:)))hahaha
hadi hayırlısı inşallah sen de herşeyi yapmışsın şimdi de 7 gece yusuf suresi oku
bide ov testini napıcan anlamadım
Ben ama apranxx tan cok sey ogrendim eminim ve bu ay daha bilgili tecrubeli olucam 2.cizgi koyulasmaya basladiginda 4 saatte bi yapicam iki esit cizgiden sonra sayicam ama bitaraftanda 2. Cizgi en koyu oldugu zaman yani 1.den daha koyu olduktan sonra ilk silinmeye Basladigi zaman yumurta catladi demektir.okk anlamismiyim ve bunun yanisira akinti agri ve batma yi kontrol ediyiruz yani kendimizi dinliyoruz cift cizgiden sonra.okkkk
iğne meselesini de anlamış olduk böylece.. :))
ben zaten ekimi boş geçmeye karar verdim.
kaynağı belli olmayan biyerlerden, bi 'ekim ayı=kız ayı' fısıltısı okudum sanki az evvel... birileri atmış kuyuya, ben de çıkaramadım :) zaten benim günlerim, bayrama da denk geliyor.
so that; ben bu ay boş geçiyorum gibi...
ama o altınlı elmaslı denemelere gelemem ben heralde :) gülmekten beceremem o işi :)
2. denemeden vazgeçtin... niye be kuşum ya?
o kadar uğraştın iğneyle miğneyle.. boşa geçirmeseydin..
neyse, sizin mantık da doğru aslında. tutarsa, böyle tuttu dersiniz... olur inşallah. olmazsa da, bundan sonra tam gaz yöntemine geçersiniz :)
gülüzar, 0,14 negatif gibi sanki. üzüldüm canım. sen de eminim çok üzülmüşsündür. üzülme demekle de olmuyor bu işler. nasipse yükselir bu değerin inşallah ama, artık önümüzdeki aylarda tutacak gibi görünüyor sanki...
rahim bebeğe hazırlanıyor...
ne şurubu bu kızlar ya?
hee... ben de erken test alınca, eşim dalga geçiyor hep.. 3-4 gün bekleyemiyorsun, 9 ay nasıl beklicen acaba diyor :)
canım, çok geçmiş olsun. inşallah ekim-kasım.. hepimize uğurlu gelecek arkadaşım...
hepberaber şişiricez göbüşleri, doğurucaz oğluşları..
:) ben de kızıma hamile kalırken böyleydim. hiçbişeyden haberim yoktu vallahi...
hatta nasıl hamile kalındığını bile bilmiyordum.
eşim öğretmişti.
ilk 2-3 ay korunmuştuk evlenince. 4. aydan itibaren başlamıştık çalışmaya.
o korunma döneminde bile... ''ya her gün tedirgin olmana gerek yok, her gün hamile kalınmaz. ayda 2-3 gün hamile kalabilirsin sen. merak etme, tehlike yaratmıyorum ben.'' diyordu sürekli ilk zamanlarda.
sonra da hamile kalmaya çalışırken, ''her ilişkiden sonra dikme bacaklarını havalara, bu günlerde hamile kalamazsın zaten.. günaşırı ilişki, sadece sperm düzenliliği içindir. sen sadece şu günlerden birinde hamile kalırsın'' diyerek öğretmişti. zaten onun dediği gibi de oldu, 2. ayda hamile kalmıştım.
şaka gibi... o kadar cahilken becerdiğim işi, şimdi bu kadar bilgiye rağmen beceremedim :)) alla allaaaa....
inş bacım inşeylülllll
boşuna demiyorum sana kader arkadaşım diye5. ayda olmadı haaaa...aslında zamanı var da biz bilmiyoruz...elbette birgün buraya hamileyimmmm diye yazıcaz...o zaman bu mesajlarımıza bakar bakar güleriz... senin dediğin hep aklımda,ilk gün dağılıyorum ama sonra toparlıyorum...yarın yeni birgün arkadaşım...varsın 1 ay dinlensin vücudun...gelicek o paşa sana geç olsunda gönlündeki olsun inşallah...bugün uzak dur topikten,iyi geliyor insana
ayy benimkiler uzakta ne oluyorkız benim yedi sülalem aynı şehirde,eşiminkilerde öylebazen çok iyide bazende kötüüüüüüüü...yakın ailem için değil tabide,anlarsın yaa
oğlunu yerim seninkızlar sitede sorun yok...bende tıkır tıkır...size bişey diyeyim..bugün rahim kalınlaşmesı için progestan içtim sabah,dr dedi. ama başım nasıl fıldır fıldır dönüor anlatamam,anlatamam dönmeyi fıldır fıldır,yazılar çift çift...okuyamıyorum...ay nasıl olucak bu 10 gün..sbah akşam bi de...feci kötüyüm..uzanmaktan başka çare yok...cidden çokkk dönüyor başım...içen yoktur herhalde..ay bu durumda araba falan kullanamam..kızları alamam...yatayım bakalım biraz ne olacak...eh oğlum ne üzdün anneciğini...
evet cok güzel anlatıyor canım rabbim sabırı versin hepimizeCanim benim uzulme valla ben zaten hazirim dokulmeye... Bunda da vardir bi hayir oyle diyelim napicam Peygamber efendimizin bi sozu var olmuyorsa olmuyordur vardir Allah in bir bildigi, isyan etme sakin sonra anlarsin senin icin yapilan iyiligi.. ne guzel anlatiyo aslinda degilmi.
ayyy amin canım allh razı olsunüzülme desem de boş biliyorum inşallah bu üzüntün günahlarına kefaret olur
Allah bir daha ki denemeni boşa çıkarmasın inşallh
eylull lutfen yapma.sende tek ılıskı denemıstın degılmı.yoksa ıkımıydı.hay allah dur bakalım uzulme canım yaaaa.bırdahakı sefere oıkı deneme yaparsın bıde oyle dene bence
hangı program o ya bende ındırsem benımde ıphone 4 s var.lutfen banada yazarmısın canım o programı
yastık yöntemı nasıl oluyor acaba
Ben ama apranxx tan cok sey ogrendim eminim ve bu ay daha bilgili tecrubeli olucam 2.cizgi koyulasmaya basladiginda 4 saatte bi yapicam iki esit cizgiden sonra sayicam ama bitaraftanda 2. Cizgi en koyu oldugu zaman yani 1.den daha koyu olduktan sonra ilk silinmeye Basladigi zaman yumurta catladi demektir.okk anlamismiyim ve bunun yanisira akinti agri ve batma yi kontrol ediyiruz yani kendimizi dinliyoruz cift cizgiden sonra.okkkk
canlarım ben ekımi es geçeceğim ilaç kullanmam gerekiyor
kasımda gelsin sıpammm inşşşş
kızlar bacılar ben dıyorum kı adetten hemen sonra ılıskı mı olsa. cunku benım dayımın kızını 3 oglu var bu mevzuları konusuyoduk bana dedıkı ben 3. oglumun adetten hemen sonrakı ılıskıde olduguna emınım dedı. bılmıyodum dedı. yaaa tutanlar var ee ozaman yumurtlama gunu neoluyooo ne bıcım bu ıs bole... cok zıt bırbırıyle.. ama bu konuya sıcak bakıyorum artık...sızde yorum yapın benım aklım yattı zaten uzun zamandır dusunuyodum
sen nasılsa deneme yapmıyosun,dene bakalım 1-2 ay bu programı,işe yarıyor mu,takip et kendini...
süpersinnnn :128: bak ben 5 ay önce yumurtlama diye bişey bile bilmiyordum..okuya okuya,deneye deneye,arkadaşların yardımlarıyla öğrendim...okumayı sökmek gibi kız,bi kere okursan herşeyi okursuntabiki yardımlaşıcaz
ya hepiniz ekimi es geçiyorsunuz,hadi sen raporlusun,beni yalnız bırakmayın korkuyorummm ekim ayından
bu ay tutmazsa taktiğim şu olacak kasımda...adetten sonraki 5 gün ilişki,3 gün mola yum zamanı ilk 12 saat 2 ilişki sonra yine molaaaa...bakalım böyle nasıl olaca
bız aksam esımle uzun uzun konustukadet bıtınce ertesı gun ılıskı bukadar yum gunu falan yok. dun aksam cok okudum kk da... %90 hepsı erkek... Rabbım alnıma yazdıysa zaten verır. bu kadar. kız evlatda verse erkek evlatta verse sukur edıcem hergun yeterkı saglıklı hayırlı versın. dun gulbenın programını ızleyen varmı .eskı turkıye guzelı ozlem kaymaz oglu bı doguyo 7 aylık parmak yok cene yok olmadıgı ıcın anne karnında beslenememıs... tam 1 sene yogun bakımda kalmıs 11 sene anne sutude dahıl hıcbır yemek gıda almamıs.. sadece sondayla beslenmıs..11 yasında sımdı sadece ozel yogurtlardan yemeye baslamıs... dıyokı maddı olmasaydı zaten yasayamazdı... hala cocuk anomalı ama evlat ıste... dun ben agla agla mahvoldum... zaten duygusalım... hem aglıyorum hem sukredıyorum kızımı opup... Allah ım sana bınlerce sukurler olsun bana saglıklı bır evlat nasıp ettın ben daha ne ısterım senden cok sukur sana..
süpersinnnn :128: bak ben 5 ay önce yumurtlama diye bişey bile bilmiyordum..okuya okuya,deneye deneye,arkadaşların yardımlarıyla öğrendim...okumayı sökmek gibi kız,bi kere okursan herşeyi okursuntabiki yardımlaşıcaz
ya hepiniz ekimi es geçiyorsunuz,hadi sen raporlusun,beni yalnız bırakmayın korkuyorummm ekim ayından
bu ay tutmazsa taktiğim şu olacak kasımda...adetten sonraki 5 gün ilişki,3 gün mola yum zamanı ilk 12 saat 2 ilişki sonra yine molaaaa...bakalım böyle nasıl olaca
bız aksam esımle uzun uzun konustukadet bıtınce ertesı gun ılıskı bukadar yum gunu falan yok. dun aksam cok okudum kk da... %90 hepsı erkek... Rabbım alnıma yazdıysa zaten verır. bu kadar. kız evlatda verse erkek evlatta verse sukur edıcem hergun yeterkı saglıklı hayırlı versın. dun gulbenın programını ızleyen varmı .eskı turkıye guzelı ozlem kaymaz oglu bı doguyo 7 aylık parmak yok cene yok olmadıgı ıcın anne karnında beslenememıs... tam 1 sene yogun bakımda kalmıs 11 sene anne sutude dahıl hıcbır yemek gıda almamıs.. sadece sondayla beslenmıs..11 yasında sımdı sadece ozel yogurtlardan yemeye baslamıs... dıyokı maddı olmasaydı zaten yasayamazdı... hala cocuk anomalı ama evlat ıste... dun ben agla agla mahvoldum... zaten duygusalım... hem aglıyorum hem sukredıyorum kızımı opup... Allah ım sana bınlerce sukurler olsun bana saglıklı bır evlat nasıp ettın ben daha ne ısterım senden cok sukur sana.. Allah korusun,en önemlisi hayırlısı,sağlıklısı...ama bacım adet bitiminde ilk 5 gün yapın bari...sadece tek gün yumurtanın çatır çatır çatladığı anda bile tutmuyo...reglin ilk 5 günü erkek dememişler mi kk da? şöyle olabilir;1.gün 3. gün 5. gün...ay ne bileyim yaaa...çok sıkıldım ben araştırmaktan artık
Allah korusun,en önemlisi hayırlısı,sağlıklısı...ama bacım adet bitiminde ilk 5 gün yapın bari...sadece tek gün yumurtanın çatır çatır çatladığı anda bile tutmuyo...reglin ilk 5 günü erkek dememişler mi kk da? şöyle olabilir;1.gün 3. gün 5. gün...ay ne bileyim yaaa...çok sıkıldım ben araştırmaktan artık
Aynen bacim ben 1 ayda patladiysam senin catlaman lazim hahaahaaaa... saka bi yana insani yiyo resmen... soyle ki adet bitince yani temizlendikten sonra ilk 5 gun icinde iliski... Konuda su.. adetten hemen sonra hamile kalinirsa diye.. googledan yazdim kk da cikti aynen.. hala okuyorumm... hayirlisi yaaa ama karar verdik.. ve buarda dun pembeler geldiya bugun minicik kahverengi geldi oda kilodum bile islanmadi sadece wc kagidiyla silerken gordum bu ne anlamadim regl de sasirdi 3 aydir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?