- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.701
kübra yıne yok ortada.nerde bu kız.yıne merakta bıraktı bızı
kızlar kötü haberi veriyorum beklenen adetim yarındı ama ben az önce kırmızı kartı yedim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben bu ay ara verecegım kızlar ekımde denemeyecegım ılac kullanmam gerekecek aslında gecen ay kullanacaktım ama deneme yakın dıey ertelemiştim
alllhım sen büyüksün yarabbim üzülmek istemiyorum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanın evde olsam hüngür hüngür ağlardım
kübraaa nerdesın yaaaaaaaaaaa
eylülcüm çok üzüldüm canım.geçmişi pek okuyamadım ama sen buay apranxx gibi çatlatma iğnesi kullanarak tek ilişkiylemi hamile kalmayı denemiştin?
eylülcüm çok üzüldüm canım.geçmişi pek okuyamadım ama sen buay apranxx gibi çatlatma iğnesi kullanarak tek ilişkiylemi hamile kalmayı denemiştin?
kız kimse yazmıyo yahu.vakit bulup herzaman giremiyorum yazamıyorum.ben gelincede kimse olmuyo,olanda yazmıyo.yalel,eylül canım neden yazmıyosunuz,benim azönce yazdıklarıma yorum getirin hadi,senin içinde gerçekten çok üzüldüm eylülcüm ama vardır bundada bir hayır.bak bende 6-7 ay dendim olmadı,sonra bu siteyle karşılaştım ama işlerden hepsini okuyamadığım için yarım yamalak yapmışım ve erkek bebeğe hesaplayarak hamile kalıyorum derken kendi elimle yanlış hesapla kıza hamile kaldım bacım(gerçi hala 3 doktorda tam kız demedi ama hiç erkekde diyen olamdı ya).ne akıntıya ne 0-12 olayına dikkat etmemişim canım,baksana daha bunları yeni öğreniyomda, geçti borun pazarı:)))
iğne meselesini de anlamış olduk böylece.. :))ben normalde testle belirlediğim saatte dikkat edersem farkediyorum ama öyle aman aman bi sancı değil...iğneyle daha net belli olur dedim ama fark yok bence,hatta daha zor oldu çünkü 24-44 saat gibi geniş bi yelpazesi oldu iğnenin...korkudan gözümü kırpmadım kaçırırsam diye...ama testle olsaydı saati aşağı yukarı belli oluyor...bi daha denemem iğne...merakım gitti :)
ay bi görsen şangır şunguradam alışık değil çıkar diyo,katiyyen dedim,onlar iyonlarımı düzenliyor...uyurkende onlarla uyudum...işkence gibi...millet nasıl devamlı takıyo yaa
kızlar,dönüp cevap vermeye çalıştım ama unuttuklarım varsa affola,hepinize teşekkür ederim,ettiğiniz duaların daha iyileri sizlere dönsün inşallah...
literatüre geçmesi bakımından bi toparlayayım denemeyi
geceye kadar akıntı vardı,24-30 saatleri arasında hemen hemen...
30-32 arası uzamaya çalışanyapışık bi akıntı geldi...
32 de sonrası tamamen kuruydu,hatta beni biraz korkuttu ama sancı yoktu...
36-38 arası sağda sancı başladı...benim yumoş solda...hafif ama, uyuyo olsaydım kesin farkedemezdim...
tam çatladı derken 40. saatte yine sancı oldu bu sefer solda...
eşim eve gelince kahve içirdiç ve enerji içeceği...açtık pcyi takıldım biraz ki,etkisini göstersin içecekler..önceki denemelerde apar topar kahve içildi...
deneme 41. saatte oldu...eşim bana önce organizmaya izin vermedionunda yöntemi buymuş eh dedim napalım
vaj duş yapmadım,ilişki öncesi ph 6.5-7 ye yakındı...
2. denemeden vazgeçtim...riske atmak istemiyorum...vaj duşu o zaman yapacaktım ama eğer döllenme olduysa zarar veririm diye korktum...eşim dediki; 5 aydır tek deniyoruz,iğne son demiştik,o zaman hakkıyla olsun,kalırsan iğneyle tek ilişki deriz kafamız rahat olur dedi...kalamazsam önümüzdeki maçlarda çok koşarız artık
önümüzdeki denemelerde hepinizden böyle detay bekliyorum,mahvederimmmmm
Kizlarr gecmisi okumadim yemek yapicam sonucu alip ordan direk misafirlige gittik soz vermistim sonuc... 0.14. Anlamadim gebe olmasam cikarmi boyle bilmedigim icin soruyorum..doktor adet gunun gecerse 2 gun sonra tekrar kan testi yap dedi. Bence gebe degilim artik.bakalim kirmizilar gelsin buay daha iyi calisiriz :)) yemek yapiyim tekrar girerim optum sizi.
çok kötü hemen üzerine su içiyorum ama nelere katlanıyoruz canım ne yapalım karbonatlı suyun tadı daha iğrenç ben 2 ay onu içtiğim için bu pek etkilemedi
gelmesinler nooluurrr :26: kırmızı görmekten bıktım artık...aslında test yapmadan uslu uslu beklemek en iyisi ama ben yapamıyorum...illa öğrenicem var mı yok mu?erken öğrenince nolcaksa
kızlar kötü haberi veriyorum beklenen adetim yarındı ama ben az önce kırmızı kartı yedim offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ben bu ay ara verecegım kızlar ekımde denemeyecegım ılac kullanmam gerekecek aslında gecen ay kullanacaktım ama deneme yakın dıey ertelemiştim
alllhım sen büyüksün yarabbim üzülmek istemiyorum ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanın evde olsam hüngür hüngür ağlardım
kız kimse yazmıyo yahu.vakit bulup herzaman giremiyorum yazamıyorum.ben gelincede kimse olmuyo,olanda yazmıyo.yalel,eylül canım neden yazmıyosunuz,benim azönce yazdıklarıma yorum getirin hadi,senin içinde gerçekten çok üzüldüm eylülcüm ama vardır bundada bir hayır.bak bende 6-7 ay dendim olmadı,sonra bu siteyle karşılaştım ama işlerden hepsini okuyamadığım için yarım yamalak yapmışım ve erkek bebeğe hesaplayarak hamile kalıyorum derken kendi elimle yanlış hesapla kıza hamile kaldım bacım(gerçi hala 3 doktorda tam kız demedi ama hiç erkekde diyen olamdı ya).ne akıntıya ne 0-12 olayına dikkat etmemişim canım,baksana daha bunları yeni öğreniyomda, geçti borun pazarı:)))
selam teyzoşlar...
bugün Begüm hasta.. aslında son 4 haftadır hep hasta kızım ama.. bugün hava da çokl soğuk Bursada. o sebeple, götürmedim sabah kreşe..
evdeyiz kızımla.
babamız antalyadaydı.... gece gelecek nasipse. o sebeple, bugün pek burda olamıcam.
karnım sırtım her yerim ağrıyor. kırmızılar bu ay nedense biraz zorladı beni.
nasılsınız hanımlar?
ne var ne yok bugün?
burdayım canım benim.işler yoğun dairede buaralar.işyerinden yazamıyorum.akşamlarıda kızın ödevi oluyo geç saatlere kadar uğraştırıyo teyzesi.e artık eşimde olmayınca yanımda.hepsi bana kaldı
gecmıs olsun canım.uludaga kar yagmıs zaten soguk ondandır belkıde.erzıncanda cok soguk hemde nasıl anlatamam.daglar bembeyaz olmus bızımde.
kız ne guzel ıste.ablanlardamı aynı sehırdeler.selam söyle bızdende canım ay duygulandım yaaaaaaa
kız ben geldim sen kaçtın yahu.canım biraz geçmişi okumaya çalıştımda.benim ilişki olduğunda netten ovulasyon zamanını hesaplattım 30 mayıs çıkmıştı.ama benim gibi akıllı ne akıntı nede 0-12 olayını bilmiyodu.bunları hiç araştırmamıştım.garanti olsun diye bide cuma gecesi çocuk hayırlı gecede anne karnına düşşün diye:))) 31 mayıs gecesi 1de ilişki olmuştu ama vaj duş ve kahve içmiştik yaklaşık yarım saat önce,ozaman biraz akıntı vardı.sabah kalktığımda kupkuruydu ve öylen tekrar akıntı olmuştu.eylül ve apranxx arkadaşların anlattıklarını okudumda şimdi:akıntıdan sonra kuruluk ve tekrar uzayan akıntıyla çatlama oluyo diyolar yanlış anlamadıysam dimi.ozaman benim gece ilişki oldu sabah kuruluk ve öylen akıntı olduğuna göre ben 1 gün sonramı çatlıyom bacım????erkenmi olmuş benim ilişki(ama ben bilmiyodumki bu akıntı olayını:?? pazar günü 20 hafta doluyo teyzesi benim bebişimin.çok şükür bikaç gündür günde 1-2 kez tekme gibi bişeyler hissediyorum,inan kız yada erkek okadar mutlu ediyoki beni,en azından kanamalarıma rağmen yaşıyo,eşimde seviniyo ben burdayım,artık bende varım diyo annesi diyo.normalden 5-6 günde küçük ya,yani şuan 19 haftalık oluyo kendikeri:) hareketlerini hissetmem normal dimi artık:)
ben normalde testle belirlediğim saatte dikkat edersem farkediyorum ama öyle aman aman bi sancı değil...iğneyle daha net belli olur dedim ama fark yok bence,hatta daha zor oldu çünkü 24-44 saat gibi geniş bi yelpazesi oldu iğnenin...korkudan gözümü kırpmadım kaçırırsam diye...ama testle olsaydı saati aşağı yukarı belli oluyor...bi daha denemem iğne...merakım gitti :)
ay bi görsen şangır şunguradam alışık değil çıkar diyo,katiyyen dedim,onlar iyonlarımı düzenliyor...uyurkende onlarla uyudum...işkence gibi...millet nasıl devamlı takıyo yaa
canım benim Allah emeklerini boşa çıkarmasınkızlar,dönüp cevap vermeye çalıştım ama unuttuklarım varsa affola,hepinize teşekkür ederim,ettiğiniz duaların daha iyileri sizlere dönsün inşallah...
literatüre geçmesi bakımından bi toparlayayım denemeyi
geceye kadar akıntı vardı,24-30 saatleri arasında hemen hemen...
30-32 arası uzamaya çalışanyapışık bi akıntı geldi...
32 de sonrası tamamen kuruydu,hatta beni biraz korkuttu ama sancı yoktu...
36-38 arası sağda sancı başladı...benim yumoş solda...hafif ama, uyuyo olsaydım kesin farkedemezdim...
tam çatladı derken 40. saatte yine sancı oldu bu sefer solda...
eşim eve gelince kahve içirdiç ve enerji içeceği...açtık pcyi takıldım biraz ki,etkisini göstersin içecekler..önceki denemelerde apar topar kahve içildi...
deneme 41. saatte oldu...eşim bana önce organizmaya izin vermedionunda yöntemi buymuş eh dedim napalım
vaj duş yapmadım,ilişki öncesi ph 6.5-7 ye yakındı...
2. denemeden vazgeçtim...riske atmak istemiyorum...vaj duşu o zaman yapacaktım ama eğer döllenme olduysa zarar veririm diye korktum...eşim dediki; 5 aydır tek deniyoruz,iğne son demiştik,o zaman hakkıyla olsun,kalırsan iğneyle tek ilişki deriz kafamız rahat olur dedi...kalamazsam önümüzdeki maçlarda çok koşarız artık
önümüzdeki denemelerde hepinizden böyle detay bekliyorum,mahvederimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?