Süper Anneler - 2011

kübra yıne yok ortada.nerde bu kız.yıne merakta bıraktı bızı

burdayım canım benim.işler yoğun dairede buaralar.işyerinden yazamıyorum.akşamlarıda kızın ödevi oluyo geç saatlere kadar uğraştırıyo teyzesi.e artık eşimde olmayınca yanımda.hepsi bana kaldı

sen nasılsın,alıştınmı biraz dicem ama daha en az 5-6 ay sürer,bende öyle olmuştu dorticim .

eylülcüm çok üzüldüm canım.geçmişi pek okuyamadım ama sen buay apranxx gibi çatlatma iğnesi kullanarak tek ilişkiylemi hamile kalmayı denemiştin?

kübraaa nerdesın yaaaaaaaaaaa

kız ben geldim sen kaçtın yahu.canım biraz geçmişi okumaya çalıştımda.benim ilişki olduğunda netten ovulasyon zamanını hesaplattım 30 mayıs çıkmıştı.ama benim gibi akıllı ne akıntı nede 0-12 olayını bilmiyodu.bunları hiç araştırmamıştım.garanti olsun diye bide cuma gecesi çocuk hayırlı gecede anne karnına düşşün diye:))) 31 mayıs gecesi 1de ilişki olmuştu ama vaj duş ve kahve içmiştik yaklaşık yarım saat önce,ozaman biraz akıntı vardı.sabah kalktığımda kupkuruydu ve öylen tekrar akıntı olmuştu.eylül ve apranxx arkadaşların anlattıklarını okudumda şimdi:akıntıdan sonra kuruluk ve tekrar uzayan akıntıyla çatlama oluyo diyolar yanlış anlamadıysam dimi.ozaman benim gece ilişki oldu sabah kuruluk ve öylen akıntı olduğuna göre ben 1 gün sonramı çatlıyom bacım????erkenmi olmuş benim ilişki(ama ben bilmiyodumki bu akıntı olayını:?? pazar günü 20 hafta doluyo teyzesi benim bebişimin.çok şükür bikaç gündür günde 1-2 kez tekme gibi bişeyler hissediyorum,inan kız yada erkek okadar mutlu ediyoki beni,en azından kanamalarıma rağmen yaşıyo,eşimde seviniyo ben burdayım,artık bende varım diyo annesi diyo.normalden 5-6 günde küçük ya,yani şuan 19 haftalık oluyo kendikeri:) hareketlerini hissetmem normal dimi artık:)

kız kimse yazmıyo yahu.vakit bulup herzaman giremiyorum yazamıyorum.ben gelincede kimse olmuyo,olanda yazmıyo.yalel,eylül canım neden yazmıyosunuz,benim azönce yazdıklarıma yorum getirin hadi,senin içinde gerçekten çok üzüldüm eylülcüm ama vardır bundada bir hayır.bak bende 6-7 ay dendim olmadı,sonra bu siteyle karşılaştım ama işlerden hepsini okuyamadığım için yarım yamalak yapmışım ve erkek bebeğe hesaplayarak hamile kalıyorum derken kendi elimle yanlış hesapla kıza hamile kaldım bacım(gerçi hala 3 doktorda tam kız demedi ama hiç erkekde diyen olamdı ya).ne akıntıya ne 0-12 olayına dikkat etmemişim canım,baksana daha bunları yeni öğreniyomda, geçti borun pazarı:)))

eylülcüm çok üzüldüm canım.geçmişi pek okuyamadım ama sen buay apranxx gibi çatlatma iğnesi kullanarak tek ilişkiylemi hamile kalmayı denemiştin?

canım teşekkür edrım ama ben yazmıyor degılım benım sayfa 4170 de takılı kaldı sabahtan beri her yolu denedım ılerlemedi ve sureklı siteden atıyor benı anlamadım şimdi görebildim yazdıklarınızı.Benim akıntı geliyor sonra çatlamaya yakınlaşınca uruluk oluyor sonra 5 6 saat sonra yum akı geliyor..seninde inş gönlündekideir bebeğin canım

iğne meselesini de anlamış olduk böylece.. :))
ben zaten ekimi boş geçmeye karar verdim.
kaynağı belli olmayan biyerlerden, bi 'ekim ayı=kız ayı' fısıltısı okudum sanki az evvel... birileri atmış kuyuya, ben de çıkaramadım :) zaten benim günlerim, bayrama da denk geliyor.
so that; ben bu ay boş geçiyorum gibi...
ama o altınlı elmaslı denemelere gelemem ben heralde :) gülmekten beceremem o işi :)

2. denemeden vazgeçtin... niye be kuşum ya?
o kadar uğraştın iğneyle miğneyle.. boşa geçirmeseydin..
neyse, sizin mantık da doğru aslında. tutarsa, böyle tuttu dersiniz... olur inşallah. olmazsa da, bundan sonra tam gaz yöntemine geçersiniz :)

gülüzar, 0,14 negatif gibi sanki. üzüldüm canım. sen de eminim çok üzülmüşsündür. üzülme demekle de olmuyor bu işler. nasipse yükselir bu değerin inşallah ama, artık önümüzdeki aylarda tutacak gibi görünüyor sanki...
rahim bebeğe hazırlanıyor...

çok kötü hemen üzerine su içiyorum ama nelere katlanıyoruz canım ne yapalım karbonatlı suyun tadı daha iğrenç ben 2 ay onu içtiğim için bu pek etkilemedi

ne şurubu bu kızlar ya?

gelmesinler nooluurrr :26: kırmızı görmekten bıktım artık...aslında test yapmadan uslu uslu beklemek en iyisi ama ben yapamıyorum...illa öğrenicem var mı yok mu?erken öğrenince nolcaksa

hee... ben de erken test alınca, eşim dalga geçiyor hep.. 3-4 gün bekleyemiyorsun, 9 ay nasıl beklicen acaba diyor :)

canım, çok geçmiş olsun. inşallah ekim-kasım.. hepimize uğurlu gelecek arkadaşım...
hepberaber şişiricez göbüşleri, doğurucaz oğluşları..

:) ben de kızıma hamile kalırken böyleydim. hiçbişeyden haberim yoktu vallahi...
hatta nasıl hamile kalındığını bile bilmiyordum.
eşim öğretmişti.
ilk 2-3 ay korunmuştuk evlenince. 4. aydan itibaren başlamıştık çalışmaya.
o korunma döneminde bile... ''ya her gün tedirgin olmana gerek yok, her gün hamile kalınmaz. ayda 2-3 gün hamile kalabilirsin sen. merak etme, tehlike yaratmıyorum ben.'' diyordu sürekli ilk zamanlarda.
sonra da hamile kalmaya çalışırken, ''her ilişkiden sonra dikme bacaklarını havalara, bu günlerde hamile kalamazsın zaten.. günaşırı ilişki, sadece sperm düzenliliği içindir. sen sadece şu günlerden birinde hamile kalırsın'' diyerek öğretmişti. zaten onun dediği gibi de oldu, 2. ayda hamile kalmıştım.
şaka gibi... o kadar cahilken becerdiğim işi, şimdi bu kadar bilgiye rağmen beceremedim :)) alla allaaaa....

selam teyzoşlar...
bugün Begüm hasta.. aslında son 4 haftadır hep hasta kızım ama.. bugün hava da çokl soğuk Bursada. o sebeple, götürmedim sabah kreşe..
evdeyiz kızımla.
babamız antalyadaydı.... gece gelecek nasipse. o sebeple, bugün pek burda olamıcam.
karnım sırtım her yerim ağrıyor. kırmızılar bu ay nedense biraz zorladı beni.

nasılsınız hanımlar?
ne var ne yok bugün?

gecmıs olsun canım.uludaga kar yagmıs zaten soguk ondandır belkıde.erzıncanda cok soguk hemde nasıl anlatamam.daglar bembeyaz olmus bızımde.

hosgeldın canım.bende arada bakıp cıkıyorum.bızım kızlar bır gelıyor bır kayboluyor.merak ettım goremeyınce senı.bebegının ıyı olmasına sevındım canım.tekmelemelerıne baslamıs.ne guzel bır duygu degılmı.allah tamamına erdırsın canımmm

eylülllll
boşuna demiyorum sana kader arkadaşım diye 5. ayda olmadı haaaa...aslında zamanı var da biz bilmiyoruz...elbette birgün buraya hamileyimmmm diye yazıcaz...o zaman bu mesajlarımıza bakar bakar güleriz... senin dediğin hep aklımda,ilk gün dağılıyorum ama sonra toparlıyorum...yarın yeni birgün arkadaşım...varsın 1 ay dinlensin vücudun...gelicek o paşa sana geç olsunda gönlündeki olsun inşallah...bugün uzak dur topikten,iyi geliyor insana

gecmıs olsun canım.uludaga kar yagmıs zaten soguk ondandır belkıde.erzıncanda cok soguk hemde nasıl anlatamam.daglar bembeyaz olmus bızımde.

evet dorti, sitede kesin bi problem var.
sürekli giriş yapmam gerekiyor yeniden yeniden. yazdıklarım çıkmıyor zaman zaman, yeniden yazmaya da üşeniyorum.. boşveriyorum çoğunlukla..

bursa şu anda 3 derece.
balkonda (camlı balkon olmasına rağmen), 3 derece görünüyor derecemiz.
nasıl 3 günde bu hale geldi bu hava bi fikrim yok hakkatten... 3 gün evvel kısa kollu giyiyorduk sokakta, şimdi eldivenleri giyicez.
uludağda kar varmış evet, karşıdan görüyorum tepeleri bembeyaz....

hepinizi çok öpüyorum teyzoşlar..
ben kaçtım.
kızım sıkıldı çok kendi kendine.. azıcık alakadar olayım.
eşim gelecek bu gece, evi toparlayayım, hazırlık yapayım..
haftasonu yoğunuz.. veli toplantımız var yarın, hayatımızın ilk veli toplantısı :),
ayrıca yarın akşam düğünümüz var, hazırlık falan derken pazar oluverecek. pazar malum kociş evde, bilgisayar bana yasak :)
pazartesi görüşürüz nasipse...
kendinize iyi bakın.
denemesi olacak olanlara, kolaylıklar dilerim.. :) Allah yanınızda yardımcınız olsun.
Öpüldünüz...

kız ne guzel ıste.ablanlardamı aynı sehırdeler.selam söyle bızdende canım ay duygulandım yaaaaaaa

kız benim yedi sülalem aynı şehirde,eşiminkilerde öyle bazen çok iyide bazende kötüüüüüüüü...yakın ailem için değil tabide,anlarsın yaa

afferin kız yola geliyosun sen ha şöyle,tekmelerini hisset kuzucuğunun,erkek müjdesi de alırsın inşallah...akıntıya takılma derim..belki sadece bizde öyle oluyordur

kızlar sitede sorun yok...bende tıkır tıkır...size bişey diyeyim..bugün rahim kalınlaşmesı için progestan içtim sabah,dr dedi. ama başım nasıl fıldır fıldır dönüor anlatamam,anlatamam dönmeyi fıldır fıldır,yazılar çift çift...okuyamıyorum...ay nasıl olucak bu 10 gün..sbah akşam bi de...feci kötüyüm..uzanmaktan başka çare yok...cidden çokkk dönüyor başım...içen yoktur herhalde..ay bu durumda araba falan kullanamam..kızları alamam...yatayım bakalım biraz ne olacak...eh oğlum ne üzdün anneciğini...

inşallah bu ay tutar da gelecek ay başka bir şey denemezsin
bu arada iğne olunca ovulasyon testini kullanamadığımızı bilmiyordum
keşkede kullanabilseydik yaa
daha garanti olurdu

canım benim Allah emeklerini boşa çıkarmasın
bence senin zamanlaman tuttu çünkü phın yüksekmiş

Bacilar benim pembeler geldi hahhaaah mubarek olsun hepimize. Esim fena oldu bence bekliyodu.ben okadar sarsilmadim hemde hic desem yalan olmaz. Sadece kafama takilan su. Ekimde calisma yapmicaz mi kiz ayi diye. Ve Allah nasip ederse buay surup keciboynuzunun dibinedibine haahahhaaa...... ve hergun apranxxi yicem bilgi ve test yorum konusunda.... seviyorum sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…