Süper Anneler - 2011

aslinda o sitede de bizim bildigimiz seyler muz et potasyum sodyum evet %60 diyetin etkisi var diyo.

butun siteler ayni zaten. bi de komik olan yabanci forunmlardaki karilarda ayni. hadi bizimki biraz toplum baskisi vs diyelim. ya onlara ne oluyor. amerikada ericson metodunu yapan bir suru klinik varmis. kadinlar akin akin oraya gidiyorlar. basari orani %70 lerde.

velhasil siteye devam. simdilik isim yokken bir iki bilgi daha ekleyeyim.

How to get a boy naturally and scientifically

su bolumde hep bildiklerimiz. erkek 1 hafta suresince bosalmiyacak. iliskinin olacagi gun 5 dakika boyunca vaginal dus. kadinin mesanesi bos olacak. cunku uzunca zaman yatmali diyor. alkaline gidalari da iliskiden 2 hafta once almak yeterli diyor.

o sitede benim anladiklarim sunlar. iliskiden 2 hafta önce vücudu alkali yapan yiyecekler alin. esiniz mutlaka cinko alsin. 1 hafta cinsel perhiz.yumurtlama gününü onaylamak icin doktora gidin.yumurtlama günü iliski öncesi soda ile 5dk vajinal dus diyo. onun dedigi soda su ile kabartma tozu karisimi yazmis ama bence karbonat mantikli.iliskiden önce mesane bos olmalidir. iliskiden sonra uzun süre sirt üstü kalcanin altina yastik konarak yatilmalidir.bir sonraki adete kadar iliskiden kacinin.bütün bunlara uyarsaniz erkek bebek ihtimali %90-95 diyo o sitede.

ya konuyla alaksiz olacak, bu nickimizin altinda yazan papatya nedir allasen???oyle bir sey sectigimi hatirlamiyorum

valla grubumuzda çevirmenimiz eksikti,iyi ki geldin...çeviriden yapınca çok komik şeyler çıkıyor,daha da karışıyor...ingilizcem de çat pat...çok iyi oldu

yaa ayakta nasıl olacak bu iş,yatarken bile çocu kaçıyo :26: rezilliğin son perdesi bizim ki bi de bu arkadan olayı nasıl derin oluyor ben hala çözemedim...

arkadasim degilmisin.merak ediyorum hem onlinee hem bu topikte yok. baska topiklerde basina bir sey gelmesin diye kolluyom seni hani biri yamuk yaparsa en azindan nerde oldugunu bilip davranalim demii nasil yirttim mi bu cevapla.

süppersinnnnn izin veriyorum takip edebilirsin artık

Kızlar selam ne var ne yok, nasılsınız görüşmeyeli ? Dün doktor kontrolum vardı bebiş bir gün geri çıktı ultrasonda, birde insan silüeti almıştı, öyle görünce çok mutlu oldum , aynı ablası gibi yatıyordu yönü bile aynı, kızıma bacı geliyor

ayyy ne mutlu bizde görsek denizcim inş bebeişlerimiz duanı eksik etme bizlerden..Rabbim neyler neylerse güzel eyler bakalım bekleyelim cinsiyetini ama inş gönlünden geçen olur canım

dorti kayip kac gündür nerelerdeyse kiz dortiii iyimisin nerdesin ?

sormayın kızlar gunledır ensemden yukarı dogru sıddetlı agrılar vardı.once önemsemedım.baktım dayanılmaz oluyor bugun doktora gıttım beyın cerrahı amelıyata gırmıs baska doktora sordum boyun fıtıgı dedı.cumartesıye randevu aldık.suan boynumda sıcak su torbasıyle duruyorum.agrım kesılsın dıye.bu ne berbat bıseymıs kızlar yaaa.ayaga kalkasım gelmıyor.sureklı agrıyla dolasıyorum ve mıdemde bulanıyor.cok rahatsız ettı benı.ayrıca paazartesı gunude dişim cekılecek bırde kanal yapılacak.daha beyın emarına gırecem cunku doktor kesın ısteyecek emar.ne olur bana dua edın kızlaar.moralım cok bozuk.allah yardımıcımız olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın

ayyy ancak geldim işim çoktu bugunnnnn

canım sen baska takvımmı buldun.yazını okudumda bır sıte ısmı yazmıssın.banada baksan keske.bende ne yuzsuzum demı habıre bıseyler ıstıyorum senden.şu bas agrılarım mahvettı benı bakalım doktor ne dıyecek.oyuzden fazla kalamıyorum pcde

Canım geçmiş olsun bozma moralini, bu tür rahatsızlıkların en büyük ilacı dinlenmek, bol bol dinlen kendini rahatlat, acil şifalar dilerim

topigin en caliskan ögrencisi apranxx sonra eylülüngülü hadi guluzarin mazereti var elektrik keikmis pardon interneti kesikmis ödevini yapamiyomus öteki kizlar tembelll

Size cok ozeniyorum ben de caliskan olmak istiyorum 10dk bulursam onuda yarim yamalak gecmisi okumaya harciyorum ama kalbim ve aklim sizinle

Gecmisolsun nane yagi bas agrisini biraz hafifletiyormus diyolar

Ben artik diet yapmayi dusunmuyordum cok yoruldum dietten ne yapmaliyim sence sen diet yapiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…