- 27 Ağustos 2013
- 506
- 42
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.461
aslinda o sitede de bizim bildigimiz seyler muz et potasyum sodyum evet %60 diyetin etkisi var diyo.
apranxx adet analizini cözdün mü
cadısın cadıııı,utanmıyomusun beni takip etmeye
Intercourse positions may affect baby gender
biraz onceki sitede bir bolum vardi. kabaca soyle diyor.
1- cinsel iliski suresince ayakta olmak
2- iliskiden sonra uzanmak
3- iliskinin derin, arkadan olmasi ( ayy rezil olduk, yazdiklarimiza bak)
4-belin altina ince bir yastik koyulmasi
5- SOLA yatilmasi (ben kizimda hep saga yatmistim)
6- erkegin ilk olarak orgazm olmasi
son olarak da uygun zaman
baska bolumleri de var. oradada misal karbonatli vaginal dusu oneriyor.
arkadasim degilmisin.merak ediyorum hem onlinee hem bu topikte yok. baska topiklerde basina bir sey gelmesin diye kolluyom senihani biri yamuk yaparsa en azindan nerde oldugunu bilip davranalim demii nasil yirttim mi bu cevapla.
ya konuyla alaksiz olacak, bu nickimizin altinda yazan papatya nedir allasen???oyle bir sey sectigimi hatirlamiyorum
Kızlar selam ne var ne yok, nasılsınız görüşmeyeli? Dün doktor kontrolum vardı bebiş bir gün geri çıktı ultrasonda, birde insan silüeti almıştı, öyle görünce çok mutlu oldum , aynı ablası gibi yatıyordu yönü bile aynı, kızıma bacı geliyor
ayyy ne mutlu bizde görsek denizcim inş bebeişlerimiz duanı eksik etme bizlerden..Rabbim neyler neylerse güzel eyler bakalım bekleyelim cinsiyetini ama inş gönlünden geçen olur canım
dorti kayip kac gündür nerelerdeyse kiz dortiii iyimisin nerdesin ?
ayyy ancak geldim işim çoktu bugunnnnn
sormayın kızlar gunledır ensemden yukarı dogru sıddetlı agrılar vardı.once önemsemedım.baktım dayanılmaz oluyor bugun doktora gıttım beyın cerrahı amelıyata gırmıs baska doktora sordum boyun fıtıgı dedı.cumartesıye randevu aldık.suan boynumda sıcak su torbasıyle duruyorum.agrım kesılsın dıye.bu ne berbat bıseymıs kızlar yaaa.ayaga kalkasım gelmıyor.sureklı agrıyla dolasıyorum ve mıdemde bulanıyor.cok rahatsız ettı benı.ayrıca paazartesı gunude dişim cekılecek bırde kanal yapılacak.daha beyın emarına gırecem cunku doktor kesın ısteyecek emar.ne olur bana dua edın kızlaar.moralım cok bozuk.allah yardımıcımız olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın
topigin en caliskan ögrencisi apranxx sonra eylülüngülü hadi guluzarin mazereti var elektrik keikmis pardon interneti kesikmis ödevini yapamiyomus öteki kizlar tembelll
sormayın kızlar gunledır ensemden yukarı dogru sıddetlı agrılar vardı.once önemsemedım.baktım dayanılmaz oluyor bugun doktora gıttım beyın cerrahı amelıyata gırmıs baska doktora sordum boyun fıtıgı dedı.cumartesıye randevu aldık.suan boynumda sıcak su torbasıyle duruyorum.agrım kesılsın dıye.bu ne berbat bıseymıs kızlar yaaa.ayaga kalkasım gelmıyor.sureklı agrıyla dolasıyorum ve mıdemde bulanıyor.cok rahatsız ettı benı.ayrıca paazartesı gunude dişim cekılecek bırde kanal yapılacak.daha beyın emarına gırecem cunku doktor kesın ısteyecek emar.ne olur bana dua edın kızlaar.moralım cok bozuk.allah yardımıcımız olsun.yuce rabbım saglıgımızı bozmasın
Benim arkadasim da rastgele hamile kalmis oglu olacakmis adeti 5 gun suruyormus bittigi gibi iliskiye girmis diger gunler korunuyormusya dun gıcık oldum bende bir arkadaşım kazara hamile kaldı aldırmak istedi filan sonra ikan oldu dogurmaya vee oglu oluyor
o sitede benim anladiklarim sunlar. iliskiden 2 hafta önce vücudu alkali yapan yiyecekler alin. esiniz mutlaka cinko alsin. 1 hafta cinsel perhiz.yumurtlama gününü onaylamak icin doktora gidin.yumurtlama günü iliski öncesi soda ile 5dk vajinal dus diyo. onun dedigi soda su ile kabartma tozu karisimi yazmis ama bence karbonat mantikli.iliskiden önce mesane bos olmalidir. iliskiden sonra uzun süre sirt üstü kalcanin altina yastik konarak yatilmalidir.bir sonraki adete kadar iliskiden kacinin.bütün bunlara uyarsaniz erkek bebek ihtimali %90-95 diyo o sitede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?