- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.501
zaten cok korkuyorum nasıl cekılecek dıye.o dişçi koltuguna oturunca fenalık gelıyor bana.yarında beyın cerrahına gıdecegız.bu arada bızım apranaks nerde yahu
amnn benımde 7ay oldu kız yoruldum ben
ayy canım hadi gözün aydın sağ salim kucağına lırsın inş...benim takvime baksan canım ne görünüyor..
canim dis tedavine baslamissin zaten anesteziyle rahat gecer.umarim boynundaki problem daha cabuk gecer. fizik tedavi önerirlerse kabul et ve düzenli git. yarin muayeneden sonra da bize bi haber ver durumlari. apranxx evet gelsin biran evvel.gelir belki birazdan
kız ne yapsam acaba.pazartesı dişim cekılceke oyuden antıbıyotık ıcıyorum.dün verdı doktor.diş iltıhaplıymıs oyuzden ıcmek zorundayım ama acaba kessemmıki ilacı ne dersın
valla gülüm ben de yoruldum bazen pess edesim geliyo. ama sonra düsünüyorum zaten iki cocugum var her ay denemekten birsey olmaz .hic cocugumuz olmasaydi ve uzun süredir deneseydik iste o zaman daha cok yorulurduk. Allah isteyen herkese versin insallah.
saol canımmm allah razı olsun.evet yarın bakalım ne dıyecek doktor.ınsallah korkulacak bıseyım yoktur.sende bana dua et ne olur.
canım ben çalışıyorum nısan mayıs aylarında hamiş olmak benim için önemliydi bebiş ocak subat gıbı dogarsa ızınlerım bıtınce yaz tatılı baslayacaktı tekrar işe başlayana kadr bebıs 7 aylık fılan olacaktı..kızımı 3 aylık bıraktım cok zor oluyor
o ayları kacırıdm artık denıyorum senın de dedıgın gıbı allh yardımcımız olsun
kzlaaaaaaaaaaaar acıl bana bakın ne olur.ben duna ntıbıyotıge basladım.normaalde benım adetım bu ayın 29 unda olması gerekıyorken bıraz once basladı.acaba antıbıyotıkmı baslattı kanamayı.ne olur cevap verın.27 gunde bır oluyorum ben adet.ama bugun 24 gun oluyor.acaba antıbıyotıktenmı olduki yaa korktum kızlar yaaa
allh razı olsun
geçmiş olsun dorti
takvim bulamdım canım sadece yum gününü tahmin eden bir ovulasyon hesaplayıcısıydı kızlara deneyin dedim istersen linki var sende denyebilirsin
bu ay bizde mi denesek acaba yaaa :26::26:
kızlar siz ne düşünüyorsunuz
kızlar ben hamileyimmmmmmm.....
bu sabah test yaptım yapar yapmaz 2.çizgi hemen çıktı 18ide adet olmayı bekliyordum olmadım bi yapayım dedim hiçte ummuyodum hamile olacağımı çünkü bu ay yarım yumalak yaptık bi korunduk bi korunmadık ama en son korunmazsı ilişkim arefe gecesiydi sonrasında hep korunduk bende anlamadım hemede duşa atmıştım kendimi sevineyimmi yoksa yöntem denemedim diye üzüleyimmi bilemedim sağım kasığım ağrıyo yine oğlumdaki gibi acaba yine erkekmi olur allahım gücüne gitmesin ama hep soluma yatarak uyurum oğlumuda bu aylarda ve kurbandan sonra hamileliliğimi öğrenmiştim,hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle olsun ama bi kızım olmasını çok istiyorum dua edin kızlar insallah hayırlı sağlıklı bi kızım olur
kız ne yapsam acaba.pazartesı dişim cekılceke oyuden antıbıyotık ıcıyorum.dün verdı doktor.diş iltıhaplıymıs oyuzden ıcmek zorundayım ama acaba kessemmıki ilacı ne dersın
kizlar gunaydin.
niye korktun bu kadar canim? stresten olmustur, sonucta disciden cok korktugunu yazmissin. antibiyotigi kesme, yoksa o disi cekemezler. bende de olmustu aynisi, disciden de odum kopar. uyusturuyorlar, bir sey anlamadan bitiyor, merak etme.
bi de dorti senin bir kiz bir oglan galiba, 3.yu ne istiyorsun? erkek mi?
devam et iltihap varmis bak
bende dun gittim dolgu yapti dr yavas yavs hazirliklara baslayalim dimi ama kaldi bir ay insAllahhh
zaten cok korkuyorum nasıl cekılecek dıye.o dişçi koltuguna oturunca fenalık gelıyor bana.yarında beyın cerrahına gıdecegız.bu arada bızım apranaks nerde yahu
eylülllltitre ve kendine gel çabukkkk...biz kazayla hamiş kalsak kesin ikiz kız olur...şaka yaptığını varsayıyorum
sultan kızıma annem bakıyor canım ama ikinciyide ona vermek istemiyorum yazık kadına yaa zaten sagılıgda cok iyi değil hemde bize bakıp büyüttü tam rahat edecek torunlar çıktı başına...Hamiş olursam ayarlayacagım bakalım birilerini aklımda birkaç kişi var
Kızlar 1yıl önce bende bu topiği sürekli okuyordum 1oğlum var ve kızım olsun çok istiyordum. Oğlumda sadece bebeğimiz olmuo die ovulasyon testi kullanıodum ve çift çizgi oldugu gunun gecesi ve ertesi gün ilişki oldu.o ay baska ilişki olmamıştı oncesi ve sonrası ve sagıma yatıp uyumuştum vede hep ceviz tarcın çörek oyu bal karışımı yiyoduk eşim ve ben. Sanırım bunların hepsi erkek bebek içinmiş.. Şimdi ise kızımı yeni kucagıma aldı çook şükür..kızımda sık ilişki sonrası oldu ama sadece sık ilişki son günü 1 kez korunmamiştık ve hemen kalkıp duşa girmiştim henüz bebiş düşünmüyoduk ama rabbim bana kızımı gönderdi çok şükür. Yani sık ilişki kız tek ilişki erkek ihtimalini artırıyor gibi,kızımda adetin 18. Günüydü , oglumda da 17 ve 18. Günlerde olmustu sadece ilişki Eşim sehir dısında olduğu için .. Kızlar belki yardımcı olur bu bilgiler. Tabi hersey Allah ın takdiri ama bende cok okudum bu sayfaları ama hiçbi yöntem denemeden kızım geldi şükür.. Bide en önemlisi dua oğlumdan sonra çokk dua ediodum bide kızım olsa die.. Herkesin gönlündekinin olması dilegiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?