Süper Anneler - 2011

zaten cok korkuyorum nasıl cekılecek dıye.o dişçi koltuguna oturunca fenalık gelıyor bana.yarında beyın cerrahına gıdecegız.bu arada bızım apranaks nerde yahu

canim dis tedavine baslamissin zaten anesteziyle rahat gecer.umarim boynundaki problem daha cabuk gecer. fizik tedavi önerirlerse kabul et ve düzenli git. yarin muayeneden sonra da bize bi haber ver durumlari. apranxx evet gelsin biran evvel.gelir belki birazdan

amnn benımde 7ay oldu kız yoruldum ben

ayy canım hadi gözün aydın sağ salim kucağına lırsın inş...benim takvime baksan canım ne görünüyor..

valla gülüm ben de yoruldum bazen pess edesim geliyo. ama sonra düsünüyorum zaten iki cocugum var her ay denemekten birsey olmaz .hic cocugumuz olmasaydi ve uzun süredir deneseydik iste o zaman daha cok yorulurduk. Allah isteyen herkese versin insallah.

saol canımmm allah razı olsun.evet yarın bakalım ne dıyecek doktor.ınsallah korkulacak bıseyım yoktur.sende bana dua et ne olur.

kız ne yapsam acaba.pazartesı dişim cekılceke oyuden antıbıyotık ıcıyorum.dün verdı doktor.diş iltıhaplıymıs oyuzden ıcmek zorundayım ama acaba kessemmıki ilacı ne dersın

devam et iltihap varmis bak
bende dun gittim dolgu yapti dr yavas yavs hazirliklara baslayalim dimi ama kaldi bir ay insAllahhh

canım ben çalışıyorum nısan mayıs aylarında hamiş olmak benim için önemliydi bebiş ocak subat gıbı dogarsa ızınlerım bıtınce yaz tatılı baslayacaktı tekrar işe başlayana kadr bebıs 7 aylık fılan olacaktı..kızımı 3 aylık bıraktım cok zor oluyor
o ayları kacırıdm artık denıyorum senın de dedıgın gıbı allh yardımcımız olsun

evet yaa calisanlarin da böyle izin sorunlari oluyo. tanidik falan yok mu yakininda bebege bakabilecek güvendigin ?

kizlar gunaydin.

niye korktun bu kadar canim? stresten olmustur, sonucta disciden cok korktugunu yazmissin. antibiyotigi kesme, yoksa o disi cekemezler. bende de olmustu aynisi, disciden de odum kopar. uyusturuyorlar, bir sey anlamadan bitiyor, merak etme.

bi de dorti senin bir kiz bir oglan galiba, 3.yu ne istiyorsun? erkek mi?

eylüllll titre ve kendine gel çabukkkk...biz kazayla hamiş kalsak kesin ikiz kız olur...şaka yaptığını varsayıyorum

ne diyosunn harika bi haber buuu inşallah bukle bukle saçlı bi kızın olur canım ya,sende çok uğraştın aylardır...

kız ne yapsam acaba.pazartesı dişim cekılceke oyuden antıbıyotık ıcıyorum.dün verdı doktor.diş iltıhaplıymıs oyuzden ıcmek zorundayım ama acaba kessemmıki ilacı ne dersın

ilacı kesme sakın,önce tedavi gelir...hele ki antibiyotiği kafana göre kesemzsin...yoksa bundan sonraki tedavilerinde işe yaramaz...mutlaka dr talimatına uy derim...çok çok geçmiş olsun canım

tünaydın canımm nasılsın?

sultan kızıma annem bakıyor canım ama ikinciyide ona vermek istemiyorum yazık kadına yaa zaten sagılıgda cok iyi değil hemde bize bakıp büyüttü tam rahat edecek torunlar çıktı başına...Hamiş olursam ayarlayacagım bakalım birilerini aklımda birkaç kişi var

zaten cok korkuyorum nasıl cekılecek dıye.o dişçi koltuguna oturunca fenalık gelıyor bana.yarında beyın cerrahına gıdecegız.bu arada bızım apranaks nerde yahu

burdayımmmm :80:

karanlık işler peşindeyim,çıkamıyorum

eylüllll titre ve kendine gel çabukkkk...biz kazayla hamiş kalsak kesin ikiz kız olur...şaka yaptığını varsayıyorum

Kızlar 1yıl önce bende bu topiği sürekli okuyordum 1oğlum var ve kızım olsun çok istiyordum. Oğlumda sadece bebeğimiz olmuo die ovulasyon testi kullanıodum ve çift çizgi oldugu gunun gecesi ve ertesi gün ilişki oldu.o ay baska ilişki olmamıştı oncesi ve sonrası ve sagıma yatıp uyumuştum vede hep ceviz tarcın çörek oyu bal karışımı yiyoduk eşim ve ben. Sanırım bunların hepsi erkek bebek içinmiş.. Şimdi ise kızımı yeni kucagıma aldı çook şükür..kızımda sık ilişki sonrası oldu ama sadece sık ilişki son günü 1 kez korunmamiştık ve hemen kalkıp duşa girmiştim henüz bebiş düşünmüyoduk ama rabbim bana kızımı gönderdi çok şükür. Yani sık ilişki kız tek ilişki erkek ihtimalini artırıyor gibi,kızımda adetin 18. Günüydü , oglumda da 17 ve 18. Günlerde olmustu sadece ilişki Eşim sehir dısında olduğu için .. Kızlar belki yardımcı olur bu bilgiler. Tabi hersey Allah ın takdiri ama bende cok okudum bu sayfaları ama hiçbi yöntem denemeden kızım geldi şükür.. Bide en önemlisi dua oğlumdan sonra çokk dua ediodum bide kızım olsa die.. Herkesin gönlündekinin olması dilegiyle..

bizimkilerde birak bakmayi görmeye can atiyolar ama burda degiller Allah yardimcin olsun canim umarim bi yolunu bulursun

ne güzel yaa,şanslı annelerdensin sen Allah gönlüne göre vermiş,çok şükür darsıs başımıza..

demekki sen geç yumurtluyosun...ikiside 18. günde olmuş ilginç :26:

broken1985 kullanıcısından alıntı

Ben de koyu çizgiyi yakaladım o gece değil sonraki 2 gece üst üste ilişki yaşadık hamile kaldım.

kızlar bu arkadasın bebeği erkek olacakmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…