Süper Anneler - 2011

ya dun gıcık oldum bende bir arkadaşım kazara hamile kaldı aldırmak istedi filan sonra ikan oldu dogurmaya vee oglu oluyor

kız deme öyleee
ayy zaten bazen ara verseim geliyor şöyle marta kadar

hayırrrrr x ler erkek 0 lar kız

aman yaa benimde bu ay hiç hamile kalasım yok diyete başaldık ailecek...70 kiloyum küçük kızıma doğuma giderken 69 dum...bu kiloyu en kısa sürede vermem lazım...pazar günü başladık,hep beraber tartıldık..pazar günü tarı günümüz...en azından 1 ay bari kalmayayım yaa,4-5 kilocuk bari versem...lahana suyu içiyorum bide

ben de 59 kiloyum.büyük kiza 57 ile kücüge 64 ile hamile kaldim.tabi evlenmeden önce 54 idim o da ayri mesele

ya dun gıcık oldum bende bir arkadaşım kazara hamile kaldı aldırmak istedi filan sonra ikan oldu dogurmaya vee oglu oluyor

benim arkadaşımda kazayla kaldı ve oğlu geçen ay doğdu,3. oğlu.....ben de kazayla oğlan doğurmak istiyorum

ya bu topik niye cansız

dorti , gülüzarela diğer kızlar nerdesiniz huuu

guluzar gelmiyo niyeyse kubra da gelse de bi haber verse yaa

kızlar net yok arıza var annemlerden gırıyorum. benım sat 4 ekım ılıskı gunlerı 17 - 18 ekım. bat 1 kasım hadı bakalım. valla buraya gırmeyınce olmuyo artık. bagımlılık yaptı burası. öptum sızleri. benım yoklıugumu farketmenızde ayrıca cok hosuma gıttı

canim ben tabloya yazmistim zaten bilgilerini.

kız birlikte zayıflayalım bende 59 olmusummm 3 yıldır hıc gormedım bu kıloyu sanırım tuz da oldu ben normalde tuz kullanmazdım
ben de 59 kiloyum.büyük kiza 57 ile kücüge 64 ile hamile kaldim.tabi evlenmeden önce 54 idim o da ayri mesele
aaaa aynı kıloyuz ayrıa boyda aynı şişko şişko geziyoz
ya böyle kazara hamile kalanlarin hep oglu oluyo.

benim arkadaşımda kazayla kaldı ve oğlu geçen ay doğdu,3. oğlu.....ben de kazayla oğlan doğurmak istiyorum

sanırım kaza yum gününe geliyor o yüzden oluyor yada bunlar o ay gec ovulasyon oluyor gectı dıye saldım cayıra yapıp hamıs oluyorlar

urbia.de/services/eisprung
kızlar bu takvim gurbetgüzelinin önceden kızlara baktığı takvim bakın bakalım yum günleriniz tutuyor mu?

seni gidi seniiiiiiii bak bide hoşuna gitmiş

urbia.de/services/eisprung
kızlar bu takvim gurbetgüzelinin önceden kızlara baktığı takvim bakın bakalım yum günleriniz tutuyor mu?

çok hoşmuş,açıklayıcı falan ama benim ekim için kız günümde yok erkekte :26: sadece regli işaretlemiş kırmızı noktayla bide yum gününü mavi noktayla
varmış ama kasımda...benim yum 30-31 ekim...1 kasım erkek günü,2 kasım kız gün diyo...ee yum öncesi için hiç bişey dememiş...farklı bi hesaplaması var bu takvimin..araştırmak lazım

Son düzenleme:

dur bende bakayım senin için döngün kaçtı canım ya birde sat tabi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…