Süper Anneler - 2011

Dis eti sis hala. Eger gebe degilsem doktoruma gidip anti alicam haftayada ameliyat. Yani ole diyolar yarip aliyolar sonrada dikis atiyolar. Zaten bu sebeple ogrenmrk istiyorum hemde merakimdan :))

canim o zaman gebelik var mi yok mu biran evvel ögren ya bi test al yaptir ya da kan testi yaptir. sonuca göre disine odaklanirsin. gebe degilsen dis tedavini hemen yaptirirsin gebeysen ki insallah öylesindir belki ona göre ilac secip dis tedavini yaparlar. ee hadi zaman kaybetme sonucu da bildir bize.

Tamam sonuc negatifse bos mesaj atarim yazamam herhalde uzulurum busefer. Kan yaptiricam kac saatte cikar

testler hala negatif...ne diyim yeşimim ya,çok kötüyüm bu ay...bi yorguluk bi bıkkınlık

adtının kacıncı gunuydu apranaks senın.

13.gündü canım

sıvıya dikkat ettim ya,zaten dün su içmeye bile vakit bulamadım ...
topikten uzaklaşmak yok tabikiiii,ben sadece kendimle ilgili hesap yapmak istemiyorum,uzuuunnn bi süre

ben direk acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim bu ay...ve yarım saat içinde de almıştım sonucu...e bu da bi acil durum yani yap yaaa,en kötüsü negatif çıkar

sultaaaanımm kızma hemencecik,valla çok doluyum zaten ağlarım heeee
testler negatif bacım,benim tren erken kaçmış bu ay...kesin +12 ye takıldım
ama hala mutluyum salak gibi,yük kalktı üstümden

uleennnnn delirtmeyin adami dagilmayin ulennn. ne bu yav herkes uzaklasiyim topikten falan noluyo arkadaslar olumsuz düsünme yokk. bak uzaklasirsaniz ben de giderim hic de gelmem

gidermiyim örtmenimmmm sizinle konuşmadan günüm aydın olmuyo benim

yok grip neyim degilim gündüz cok üsüyorum sabahlari atesim 37 cikiyo hatta bugün 37,1 ° cikti.test icin adet gününü bekliycem
sende yap bi test yaaa nolurrr,lh testi yokmu yapıver 2 dk

evet evet bu kizlara birsey oldu bi toparlamak lazim. gelin ulennn sayim var
burdayımmmmmmm

Tamam sonuc negatifse bos mesaj atarim yazamam herhalde uzulurum busefer. Kan yaptiricam kac saatte cikar

acile git,diş tedavisi yaptırıcam,gebelik var mı yok mu bilmem lazım de,günüm 5 gün geçti de...sağlık ocakları 9 dan sonra kabul etmiyorlar de...polikliniklerde dolu sıra yok de...at işte yaa...
valla bizim devletin acil dr u beni tanıdı artık..adam bidahakine uğraşma bacım olmuyo,gel tüp bebek yapayım size diycek

gördün mü yaptığımıııııı nerdeyse 1 senedir araştır,git çivileme dal
tutarsa efsane olurum valla

ben geldim bugun işlerim yoğun kızlar fırsat buldukça takılırım size
geçmişi okuyamadım daha bakayım neler olmuss sabhtan

canımmm bende hatırlarsan 1 gun once yapmıştım test yanlış sonuç vermıstı zaten tutmadı da o ay lara cok üzülmüştü ama ben cok rahttım...sakın canını sıkma olan oldu sen bundan sonra pozitif düşün belli mi olur aylardır gelmeyen arsız oğlun bu ay gelir

canim kizmiyom ya karamsarlik olunca üzülüyom iste.
bende ovulasyon testi yok.gebelik testi var onuda simdi harcamayim diyom.
apranxx kiz daha yumurtlaman gelmemis olabilir. su iki gün daha teste devam etsen

canim kizmiyom ya karamsarlik olunca üzülüyom iste.
bende ovulasyon testi yok.gebelik testi var onuda simdi harcamayim diyom.
apranxx kiz daha yumurtlaman gelmemis olabilir. su iki gün daha teste devam etsen

ediiimm bakalım belkide bu ay boş ayımdır,hani senede 1-2 kere oluyormuş ya..amannn mutluyum ben,cumaya yine deneme yapıcam tavsiye ediyorum,stres yok,panik yok 6 aydan beri ilk defa budur dedik

ediiimm bakalım belkide bu ay boş ayımdır,hani senede 1-2 kere oluyormuş ya..amannn mutluyum ben,cumaya yine deneme yapıcam tavsiye ediyorum,stres yok,panik yok 6 aydan beri ilk defa budur dedik

mutlu ol tabii ya bunda da vardir bir hayir.sen cuma aksam bi deneme daha yaparsin olur biter iste. en güzeli iste stres yok .

bak kendimi yine müzige verdim

Kimi petunya
Kimi sardunya
Çiğdemsin bazen manolya
Karanfilsin, karamsarsın bazen
Ve fulya
Ve dalya
Güldürürsün, gülsün, sümbülsün
Sarmaşıksın, karmaşıksın bazen
Bütün bu çiçekler biraz daha su ister
Su yoksa sevginiz yaşatsın onları
Biraz da sen konuş
Duymayan hiç kalmasın
Güzel bahçemiz hiç solmasın
Nilüfersin, yağmuru seversin
Yediverensin, kardelensin, fesleğensin, filbaharsın
Bilinmez
Begonvildir, üzerliktir
Ortancadır, güzelliktir
Mine de olsa
Orkide de olsa fark etmez
Biraz da sen konuş
Duymayan hiç kalmasın
Güzel bahçemiz hiç solmasın
Ya şebboysa
Ya nergisse
Hüzünlenmişse
Ya yaseminse
Şakayıksa
Ya çok şaka yaparsa bizlere
Biraz da sen konuş
Duymayan hiç kalmasın
Güzel bahçemiz hiç solmasın…

Bülent Ortaçgil - Çiçekler Su ister - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…