- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.741
Dis eti sis hala. Eger gebe degilsem doktoruma gidip anti alicam haftayada ameliyat. Yani ole diyolar yarip aliyolar sonrada dikis atiyolar. Zaten bu sebeple ogrenmrk istiyorum hemde merakimdan :))
canim o zaman gebelik var mi yok mu biran evvel ögren ya bi test al yaptir ya da kan testi yaptir. sonuca göre disine odaklanirsin. gebe degilsen dis tedavini hemen yaptirirsin gebeysen ki insallah öylesindir belki ona göre ilac secip dis tedavini yaparlar. ee hadi zaman kaybetme sonucu da bildir bize.
canım ınsallah ıstedıgın olur.ama yınemı tek denem yapacaksın.aklından cıkar artık bu konuyu bencede.allah buyuktur.ınan hıcbıseyın degerı yok yeterkı saglıklı huzurlu olaım.evlatlarımızı yanımızda sag salım olsunlar.kız olsun erkek olsun önemı yok.saglıklı olsunlar yeter.ben artık vazgcdım 3 bebek ısınden.cunku panık atak yıne basladı bu yuzden yapamayacagım.ılacda kullanmak ıstemıyorum.allaha sıgındım herseyın caresı yuce rabbımız.ınsallah hepımızın muradını versın rabbım
adtının kacıncı gunuydu apranaks senın.
sıvıya dikkat ettim ya,zaten dün su içmeye bile vakit bulamadım ...iyi yapmissin, ki bence kendi bedenini bir testten daha iyi tanirsin; ama testlere devam et. belki bozulmus olabilir, bazende biliyosun sivi alimina gore degisiyor sonuc.
surekli ayni konuyu konusmak insani bayiyor, bende o yuzden topikten biraz uzaklasayim diyorum. insan kararliyken de kararsiz duruma dusuyor.
Yok valla test falan yapmadim hic. Benim bat yarin. Aslinda cok yakinimizda ozel hastane var gidip kan tahlili yaptirsammi. Negatif cikmasindan korkuyorum.. adet olsam okadar koymaz ama o kagit bikere elime gecti biliyorum nadil olacagimi. Gecen ay uzulmemistim ama buay uzulurum herhalde. Ne yapsam kizlar. Tahlil olarak ne dicem beta hcg mi yaptiricam dicem. Yoksa idrar testimi alsam. Yada hic yapmasammi. Ne diyosunuz. Yaa valla butaya girince aklima geliyoo heyecanlaniyirum yoksa okadar olmuyo gun icinde. Hadi acele cevap))
evet haklisin son zamanda cok hesap kitap ince eleme yaptik seni en iyi ben anlarim bu konuda. ama pes etmek yok. bu ayda icinden geleni yapmissin bacim hayirlisi olsun dua edelim. ama sana sundan dolayi kizdim ne demek kiz beni bosverin size odaklanalimyok öyle birsey kusura bakma seni bizi mi var bu isin hepimize odaklanacaz herkes burda ayni kaderi paylasiyo ayni seyleri istiyo sen testlere devam et ve bize de bildir. ben test yapmadim daha elimde test var ama adet gününü bekliycem pazar aksam yada pazartesi sabah yaparim adet olmazsam.
uleennnnn delirtmeyin adami dagilmayin ulennn. ne bu yav herkes uzaklasiyim topikten falan noluyo arkadaslar olumsuz düsünme yokk. bak uzaklasirsaniz ben de giderim hic de gelmem
sende yap bi test yaaa nolurrr,lh testi yokmu yapıver 2 dkyok grip neyim degilim gündüz cok üsüyorum sabahlari atesim 37 cikiyo hatta bugün 37,1 ° cikti.test icin adet gününü bekliycem
burdayımmmmmmmevet evet bu kizlara birsey oldu bi toparlamak lazim. gelin ulennn sayim var
Tamam sonuc negatifse bos mesaj atarim yazamam herhalde uzulurum busefer. Kan yaptiricam kac saatte cikar
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
az önce yaptığım şeye inanamayacaksınızzzzzzzzzzz
deneme oldu
bugün yapmaya başladım testleri,hep negatif...dün inanılmaz kasık ağrım vardı...bugünde akıntı uzamaya çalıştı,en fazla yarım cm...bugün 11:00 da reglin tam 12. günü doldu...daha önce hiç bu kadar erken yumurtlamadım...valla bu yum ya erken çatladı,ya da daha en az 36 saat var ve ben deneme yaptım...eşim bile inanamadı yaptığıma...çok moralim bozuktu,bana sarıldı,üzülme dedi...bende dedim kızımız olsun mu?olsuuuunnn dedi...ne gelirse hayırlısı dedim...hala şoktayım...hiçbir kurala uymadım,ne duş ne sağa yatma ne pozisyon...saldım çayıra mevlam koruya...amaaann kuş gibi rahatladım valla...
sabah uyanınca da böyle hissederim inşallah
sabah uyandım,hala aynı huzuru hissediyorum...hayırlısı neyse o olsun...o kadar bunaldım ki son günlerde,normal yaşama ayak uyduramaz oldum...24 saat aklımda hesap kitap...son iki gündür rüyalarımda tarih hesaplar oldum...kaderimde varsa,böylede olur oğlum...yoksa hoşgelsin sefa gelsin kızım...
bu ay psikolojik olarak iyi değilim kızlar...hesap kitaptan çok yoruldum...herkesle yöntem konuşasım var...biraz ara vermek iyi gelicek...beni boşverin size odaklananlım...batlar ne alemde şahsultan,güzlüzarela huuuuu test yapan var mııııı
sultaaaanımmkızma hemencecik,valla çok doluyum zaten ağlarım heeee
testler negatif bacım,benim tren erken kaçmış bu ay...kesin +12 ye takıldım
ama hala mutluyum salak gibi,yük kalktı üstümden
gidermiyim örtmenimmmmsizinle konuşmadan günüm aydın olmuyo benim
sende yap bi test yaaa nolurrr,lh testi yokmu yapıver 2 dk
burdayımmmmmmm
canim kizmiyom ya karamsarlik olunca üzülüyom iste.
bende ovulasyon testi yok.gebelik testi var onuda simdi harcamayim diyom.
apranxx kiz daha yumurtlaman gelmemis olabilir. su iki gün daha teste devam etsen
ediiimm bakalımbelkide bu ay boş ayımdır,hani senede 1-2 kere oluyormuş ya..amannn mutluyum ben,cumaya yine deneme yapıcam tavsiye ediyorum,stres yok,panik yok 6 aydan beri ilk defa budur dedik
kizz daha burdamisin sen hani test hani sonuc ?
baktım valla hcg yazıyor bacımmm cok sevindimmmmm ya inan cok mutlu oldum
guluzarrrrr gebelik testi mi buu hadi söyleee cabuk elimde mendil bekliyom halay cekecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?