- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.701
20 gün değil de 20 ekim de yükselmiş 19 ekimde çatlamış demek istiyosun demi.19 ekim adetin 13 günü oluyo.benim deneme biliyosun 19 unda olmuştu.
canım burdayım ben pc cıkıs yapıyor kendince
Zaten bu ayda tutmazsa kesin ya benim yumlarda yada eşimin spermlerde sorun var demektir. Kızz benim favorim sabah 9 daki.evet canım 19 unda demek istedim...uykum gelmiş sanırım...
tablodan denem zamanına bakıyordum zamanlama güzel bence özellikle 17 deki favorım
sultan canım test ne zamn silikleşmeye başladı?
Hehehe benim test 36 saat boyu hiç silikleşmedi.ne zaman gülen yüz çıkmaz oldu yani test negatif işte o zaman ıkinci çizgi silikleşmişti.
eylul canım nasılsın ??? uzun zamandır yazısamadık zaten yoktun da... ne var ne yok??? benım ruyama yorum yapmıssın yazamadım... sagol canım ınsallah.... buarada sankı adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrıyo... amaaannn stess sardı... kaldı 1 gun... 1 kasım bat. dısım agrıyo 20lık dısım.. bıtane cektırmıstım bıtane daha var bu hamılelık mevzuları cıkınca kaldı tabıı... sımdı azdı gene ne yaapıcam bılmıyorum... gebeysem ıyıce yandım... ne yapıcam bı akıl verın neolur....:18:
eylul canım nasılsın ??? uzun zamandır yazısamadık zaten yoktun da... ne var ne yok??? benım ruyama yorum yapmıssın yazamadım... sagol canım ınsallah.... buarada sankı adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrıyo... amaaannn stess sardı... kaldı 1 gun... 1 kasım bat. dısım agrıyo 20lık dısım.. bıtane cektırmıstım bıtane daha var bu hamılelık mevzuları cıkınca kaldı tabıı... sımdı azdı gene ne yaapıcam bılmıyorum... gebeysem ıyıce yandım... ne yapıcam bı akıl verın neolur....:18:
Zaten bu ayda tutmazsa kesin ya benim yumlarda yada eşimin spermlerde sorun var demektir. Kızz benim favorim sabah 9 daki.
kız apranax sen ben bu kaçıncı denem yahuuu.İnş kimsede sorun yoktur bizim zamanlama yanlıştır....
hımm sen daha iyi bilirsin canımm.hanı 7 gibi ateş aynıya belki öğleden sonra filan çatlamıştır diye düşündüm ben..
Bence hata zamanlamada.ateşi pek takmıyom.şuan deneme gününden itibaren 37 den düşmemesi beni ilgilendiren tarafı
Hamile olsanda parasetamol içebilirsin.gebelik testinden sonrada sonuç ne olursa olsun diş doktoruna gidersin yada agrı geçmezse dr.a erken git durumunu anlat.
Antibiyotik tamam anladim ama disimi yarip alabilirlermi? Igne vurup uyusturuyolar ya eee onun zarari yokmu...sorun o zaten... offf agriyan dis degil ett... dis cikamadigi icin ete baski yapiyo cenem kulagim agzim agriyo kizlarr....
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
az önce yaptığım şeye inanamayacaksınızzzzzzzzzzz
deneme oldu
bugün yapmaya başladım testleri,hep negatif...dün inanılmaz kasık ağrım vardı...bugünde akıntı uzamaya çalıştı,en fazla yarım cm...bugün 11:00 da reglin tam 12. günü doldu...daha önce hiç bu kadar erken yumurtlamadım...valla bu yum ya erken çatladı,ya da daha en az 36 saat var ve ben deneme yaptım...eşim bile inanamadı yaptığıma...çok moralim bozuktu,bana sarıldı,üzülme dedi...bende dedim kızımız olsun mu?olsuuuunnn dedi...ne gelirse hayırlısı dedim...hala şoktayım...hiçbir kurala uymadım,ne duş ne sağa yatma ne pozisyon...saldım çayıra mevlam koruya...amaaann kuş gibi rahatladım valla...
sabah uyanınca da böyle hissederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?