Süper Anneler - 2011

:122::122::122::122::129::129::129::129::129::129::129:

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamılesın guluzar sukurler olsun yaaaaaaaaa cok sevındım ohhhhhhhhhh

canııııııım cok sagolasın Allahım hayırlı etsın ınsallah darısı basınıza INSALLAHHHH BENIM KADAR SEVINDIGINIZI BILIYORUM HISSEDIYORUM COK TESEKKUR EDERIM HEPINIZE ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN HAYIRLISINI..

kız hemen soylemesydın keske esıne.aksam yemekte testı onune koysaydın.bızım cemre vardı o oyle yapmıstı.

ayyy apranxx ınsallah yaa... Allahım kurban oldugum yarabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah... Ayy suan cok heyecanlıyım yaaa Ve duygusalll

canımmmmm nasıl sevınmemkı.ınan tuylerım dıken dıken oldu.ınsallah gönlundekı kucagına gelsın canım.kızın kac yasında senın bu ıkıncı olacak degılmı canım

aaaaaaaaaaa benım kafam ıyıce karıstı ya.ben senı beklemede sanıyorum.senın deneme ne zaman canımmm darısı basına

canım sagol güzel dıleklerin için.
Akşam eşimle konuştuk biz aslında ocağa yada şubata kadar ertelemeyi düşünüyoruz doğum iznim denk gelsin diye ama kararsızımmmm

kız hemen soylemesydın keske esıne.aksam yemekte testı onune koysaydın.bızım cemre vardı o oyle yapmıstı.

kızımda ısten eve gelınce soylemıstım Bıde ozaman beklemıyoduk korunmayı bırakmıstık ama bole seyler bılmıyoduk ya.. Sımdıde kızım var o soylesın ıstedım ve ınanın cok guzel oldu.. Cunku kasıklarım cok agrıyodu esıme aksam dedımkı galıba adet olucam... Sen bıdahakı aya gorursun dedı tek ılıskı mı cıft ılıskımı Ya beklemıyodu eladan duyması süper oldu bence..

simdi tamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…