- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.801
Kızlar bak ne bereketlı haberle geldı evladım herkez burda ne guzellll
kiz guluzar senin bebek bereketli geldi. topigee bakin 6 üye 7 ziyaretci hay masallah
uzulme cnm ya noktasi noktasina herseyi uygulayanin tam tersi kizi yada ioglu oluyor uzulme Rabbima sigin senkızlarrrrrrrrrrrrrrr
az önce yaptığım şeye inanamayacaksınızzzzzzzzzzz
deneme oldu
bugün yapmaya başladım testleri,hep negatif...dün inanılmaz kasık ağrım vardı...bugünde akıntı uzamaya çalıştı,en fazla yarım cm...bugün 11:00 da reglin tam 12. günü doldu...daha önce hiç bu kadar erken yumurtlamadım...valla bu yum ya erken çatladı,ya da daha en az 36 saat var ve ben deneme yaptım...eşim bile inanamadı yaptığıma...çok moralim bozuktu,bana sarıldı,üzülme dedi...bende dedim kızımız olsun mu?olsuuuunnn dedi...ne gelirse hayırlısı dedim...hala şoktayım...hiçbir kurala uymadım,ne duş ne sağa yatma ne pozisyon...saldım çayıra mevlam koruya...amaaann kuş gibi rahatladım valla...
sabah uyanınca da böyle hissederim inşallah
hehehe ayni anda yazmisiz. Bu kadar olur yaaa
kızımda ısten eve gelınce soylemıstımBıde ozaman beklemıyoduk korunmayı bırakmıstık ama bole seyler bılmıyoduk ya.. Sımdıde kızım var o soylesın ıstedım ve ınanın cok guzel oldu.. Cunku kasıklarım cok agrıyodu esıme aksam dedımkı galıba adet olucam... Sen bıdahakı aya gorursun dedı tek ılıskı mı cıft ılıskımı Ya beklemıyodu eladan duyması süper oldu bence..
uzulme cnm ya noktasi noktasina herseyi uygulayanin tam tersi kizi yada ioglu oluyor uzulme Rabbima sigin sen
kizzlllarrr dayanamadim test yaptimmm
kizzlllarrr dayanamadim test yaptimmm
silik de olsa ikinci bi cizgi var. resim eklemeyi bilmiyom bi deneyim göndereyim size yorumlariniza göre esimi ariycam
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sultanın testini bekliyoruz ya,ekşın katayım dedim
Bence sultanda hamile sonra sen sonra eylul sonra dorti siralama bu.. ne guzelll yaaa kesin sende hamissin buay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?